תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 22.1.12 (מידע)
הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 06:34 
שער ידיעות:
תמונה

ישראל היום:
אדום עולה בבלומפילד
הפועל ת"א מחצה 3:7 את מכבי נתניה, שסיימה את המשחק 8-ב שחקנים ק"ש דוהרת לאליפות, עם 0:4 חלק על רמה"ש ניצחון שלישי ברציפות לבית"ר י-ם, הפעם על אשדוד הפתח-תקוואיות הפסידו, אייל לחמן התפטר

שבע בום. המשחק אתמול בבלומפילד היה שיקף את צורת הניהול של הפועל לאחרונה - שכונה. נראה שהסטנדרטים שמכתיב אלי טביב חילחלו גם לשחקנים האדומים , וא פי לו דבקו באורחים מ נ תני ה שסיימו את המשחק עם שמונה שחקנים ושבעה שערי חובה.

גם ביציעים היה אפשר לחוש בעצבנות, כשעוד בטרם שריקת הפתיחה בלומפילד אמר את קולו עם הקריאות נגד אלי טביב. אם לפני כמה שבועות היה אפשר לדבר על מחאה של האולטראס בלבד, אמש נראה שגם האלפים שניסו להשתיק את המחאה ולהמשיך לתת לטביב צ'אנס התעייפו מלהגן את הבוס שנמצא בכלל שבמיאמי ועל בתו ליהי, שלא הגיעה לבלומפילד.

זה התחיל כמשחק נורמלי, שאותו הפועל פתחה חזק ואף עלתה ליתרון בתוך רבע שעה. אלא שמייד לאחר מכן שוב השתחרר מנגנון ההרס העצמי שיש לה השנה, וטעות של הבלם הסלובני מרקו שולר, בהופעת בכורה רעה במיוחד סידרה את השוויון לסבע. בתוך דקה השלים חוטבא טעות כפולה בהגנת הפועל ומוגרבי השלים מהפך. שירזי ואלימלך תפסו את הראש ושמו של אלי טביב שוב נשמע בקול חזק ביפו בליווי מיטב הקללות.

"לעולם לא אשכח את הפועל"
למרות שעדיין לא סגר באף קבוצה באירופה, טוטו תמוז נחוש לעזוב את האדומים בחלון ההעברות שנסגר בסוף החודש הבעלים אלי טביב פנה לאוהדים בעזרת יועצו: "שימו את המחלוקות בצד" עימות בין אחמד סבע המורחק לעיתונאים

שחקני הפועל ת"א והצוות המקצועי נשמו לרווחה אתמול לאחר הניצחון הגדול על מכבי נתניה, למרות שבקרב האדומים יש הסכמה כי זה לא היה משחק טוב של הקבוצה, ולולא האדומים שספגה היריבה ספק אם המשחק היה נגמר בניצחון קליל, אם בכלל.

השאלה המרכזית שמרחפת מעל המועדון היא לאן מועדות פניו של החלוץ טוטו תמוז, שאמור לקבל היום את תג המחיר מהבורר חנוך קינן. ייתכן כי אם מדובר בסכום שאינו עולה על מיליון וחצי יורו הוא יעזוב את המועדון עוד השבוע, לפני תום מועד חלון ההעברות.

"אני לעולם לא אשכח את השנה וחצי בהפועל שהחזירו לי את שמחת החיים ואת השמחה לכדורגל. יהיה לי קשה לוותר על זה. כשתגיע הצעה מאירופה, נחשוב על זה," אמר אתמול תמוז.
סוכנו של השחקן רונן קצב הרחיב: "יש דיבורים עם קבוצות, אבל עד שאין מחיר העניין רחוק מסגירה. אני לא חסיד גדול של מעבר בינואר בכל מקרה, אבל עדיף לדבר רק אחרי שהמחיר ייקבע."

הבעלים אלי טביב שלח מסר מרגיע לאוהדים באמצעות יועץ התקשורת שלו: "השחקנים והצוות המקצועי הוכיחו כי המועדון מעל הכל. האוהדים דחפו את הקבוצה לאורך כל המשחק. שמעתי את קולות המחאה ואני קורא לאוהדים לשים את המחלוקות בצד ולחזק את הקבוצה והשחקנים כי יש לנו עוד דרך ארוכה ביחד."

מבחינת האוהדים אין כמובן שינוי ביחס למחאה, שרק תלך ותתפוס תאוצה ללא קשר לתוצאות המשחקים. האוהדים מתכוונים להתקשר, לשלוח מיילים ופקסים גם לחנויות שמנהל טביב בארה"ב, ואף לשלוח מסרים באנגלית נגד הבעלים לעובדיו האמריקנים.

"משחק מטורף"
המאמן ניצן שירזי, שהשיג ניצחון בכורה באדום, אמר: "היה משחק מטורף. זה לא משחק שמאמנים אוהבים. אני מוטרד מכך שספגנו שלושה שערים, כי אלו שערים שקבוצה כמו הפועל לא יכולה לספוג. אנחנו צריכים לתת את הדעת על מה שקורה בהגנה." שירזי התייחס גם למחאת האוהדים: "אמרתי לשחקנים שצריך להפריד בין המחאה למשחק. אנחנו מתעסקים במה שקורה על המגרש ומעבר לזה זו תהיה טעות. אנחנו שומעים מה קורה, אנחנו לא חירשים, אבל אנחנו מנסים להתנתק."

בסופו של דבר עשתה הפועל מהפך משלה וירדה למחצית ביתרון 3:2 ושחקן שדה אחד. אבל את מה שקרה במחצית השנייה אף אחד לא היה יכול לנחש. זה התחיל בשוויון של נתניה (בעשרה שחקנים,( ונמשך בעוד שני מורחקים נתנייתים כולל השוער אמיר אדרי, שנכנס עם הרגל לתוך הצלעות של תמוז. על מתנה כזאת גם הפועל הפצועה לא יכלה לוותר וככה הגיעו עוד 4 שערים קלילים, ששלחו את הפועל סוף סוף מנצחת לחדר הלבשה, ואולי עם רווח של כמה ימי שקט, וזה כמובן אם לא תגיע עוד הפתעה רעה ממיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 22.1.12 (מידע)
הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 06:41 
חדשות מאתמול בלילה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14490.html
ציטוט:
טביב: אם אלך, הפועל ת"א תרד אין תסריט שאמכור את המועדון
בצל מחאת הקהל ואחרי ה-3:7 המפלצתי על נתניה, הבעלים אמר בראיון ממיאמי: "היו אצלי רק הצלחות, מדובר בקומץ מוסת מתקופת הראל. אני מנסה לחשוב מה לא בסדר ולא מוצא". והמאמן? "ניצן שירזי יישאר גם בעונה הבאה". צפו בראיון.

הכיתוביות על עשרות שלטים קראו לו לצאת, אוהדים הפגינו בכניסה לאיצטדיון בלומפילד וביציעים וזה עוד אחרי תקופה בה המאמן הוחלף ובכירים במועדון הודיעו על התפטרותם. ואז הגיעו שחקני הפועל תל אביב ופירקו 3:7 את מכבי נתניה, מה שאיפשר לבעלים אלי טביב להגיע לראיון ב"שער השבת" בצורה קצת יותר רגועה. זאת אומרת, עד שהראיון הטלפוני החל.

"זאת מחאה לגיטימית, אין לי בעיה איתה. אבל יש לי דרך ואני הולך עם הדרך שלי", פתח טביב. "יש קומץ שמוסת עוד מתקופת מוני הראל. אני חושב שזו לא דרך נכונה, היא פוגעת בשחקנים ובבטחון העצמי שלהם. אני לא חושב שטעיתי, יכול להיות שהיו טעויות שלא קשורות לקהל".

"זה המסר שלי לאוהדים: תראו מה קורה בקבוצות אחרות", המשיך טביב. "תראו מה קרה בהפועל פ"ת שם האוהדים היו נגד שמיר. תראו מה קרה בבית"ר ירושלים. תראו מה קרה לנתניה בלי יאמר, איפה היא? אם הייתי עוזב היום, הפועל ת"א הייתה בסכנת ירידה. אם באמת אכפת להם, שיגידו מה שהם רוצים, אבל שלא יפריעו. אם הם כל כך אוהבים את המועדון, שיפסיקו את זה. לא רואה תסריט שמישהו קונה ממני את המועדון".

"הכי קל זה להרים ידיים, ואני לא אדם שמרים ידיים בקלות", הבהיר הבעלים. "יש קהל בהפועל ת"א שתומך בי. אם היו כשלונות, אני מבין את זה. אבל עד היום היו רק הצלחות. פעם הפועל ת"א הגיעה לצ'מפיונס? אף פעם לפני כן היא לא הגיעה לצ'מפיונס. אני בסך הכל בארה"ב שבוע וחצי. גם את העסקים אני מנהל בשלט רחוק וזה עובד טוב. מי שלא הלך בדרך שלי לא נמצא במועדון".

כשנשאל על המחאה הנוכחית ענה טביב: "זה היה גם בתחילת העונה כשרכשתי את המועדון וגם כשהיינו במקום הראשון. זה קומץ שמוסת על ידי כמה כתבים שמשפיעים על הקהל השפוי. אני מקבל טלפונים מאוהדים שמחזקים אותי. הקבוצה הייתה בסכנת ירידה, מוני הראל היה בגרעון של 18 מיליון שקלים ועכשיו מדברים על ניהול נכון? מה קרה בשלוש וחצי שנים האחרונות? אני מנסה לחשוב מה לא בסדר ואני לא מוצא. ההצלחה מדברת בפני עצמה".

על האפשרות שימכור את המועדון לדניאל יאמר אמר הבעלים: "אני בחור חזק ואהיה הרבה זמן בהפועל ת"א. אמרו שמקורב שלי פנה ליאמר. אין לי מקורבים, אם אני רוצה לפנות ליאמר אפנה אליו באופן אישי. לא היה דבר כזה. ישנם אנשים טובים שנמצאים במועדון. יש את יעקב הילל, את הבת שלי, את המזכירה ואת מנהלת החשבון. ליהי (טביב) ילדה די חכמה ודי נבונה".

במהלך השבוע החולף פורסמה בעיתון "הארץ" כתבה במסגרתה צוטט המנכ"ל המתפטר ניר ענבר רומז על כסף שלכאורה העלים טביב. "לדבר זה הכי קל, הוא יכול להוכיח משהו?", הגיב הבעלים הנזעם. "בל נשכח ששבוע לפני ההתפטרות שלו הוא הילל ושיבח בראיון את הניהול שלי, אז מה קרה? כשבנאדם לא עושה את העבודה כראוי, אז מחליפים אותו. כמה אנשים החליפו במכבי ת"א? כשרכשתי את הקבוצה היה לחץ ולא הכרתי את האנשים, אז מחליפים".

כשנשאל על הרמיזות שהנתק בינו לבין האוהדים קשור גם למוצאו, הבהיר: "אני גאה במאיפה שבאתי. אני לא רוצה להיכנס לזה, חינכו אותי לאהוב את כולם - גם אשכנזי וגם ספרדי. כשאתה רוכש קבוצת כדורגל אז באופן טבעי יש לך זיקה לקבוצה".

אחת מהטענות כלפי טביב בתקופה האחרונה עסקה בעימותים המשפטיים הרבים מול שחקנים במועדון. "בתקשורת מנפחים את זה", טען הבעלים. "יש לאבוטבול חוזה חדש בבקרה שהוא חתום עליו. עושים מזה עניין גדול. לגבי תמוז, סיכמתי עם הסוכן רונן קצב שאני אקבע את הסכום ובסוף הלכנו לבורר בצורה מוסכמת כדי שיקבע את הסכום. כל אחד שיוצא לתקשורת ואומר 'אלי טביב חייב לי', אז עושים מזה עניין. לא איתי, איתי לא מתעסקים".

לבסוף, טביב לא הסתיר את תכנייותיו לגבי עמדת המאמן בעתיד: "ניצן שירזי יישאר גם בעונה הבאה. הוא מאמן מוכשר שיש לו עתיד לפניו. זה מאמן שלא הולך עם האגו שלו ויש בינינו שפה משותפת. אני לא רוצה להיכנס לעניין של משה סיני, אני מסתכל קדימה".

בסביבת טביב בדקו אפשרות למנות את השר וחבר ההנהלה לשעבר חיים רמון לתפקיד יושב הראש, אותו פינה בשבוע החולף דורון אוסידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אלירן דנין קרוב. אם העסקה לא תצא לפועל - רחמים צ'קול מועמד חליפי.
יש שם עוד כמה שמות מרשימת הקניות של שירזי (נדמה לי - בלמים) אבל העיתון לא בידי וזכרוני כבר לא מה שהיה פעם....

תמונה
בסביבתה של ליהי טביב מפעילים עליה לחצים לעזוב והיא שוקלת ברצינות את המשך דרכה.
לא מן הנמנע כי לאחר שימונה צוות ניהולי חדש היא תחליט להישאר כמורשית חתימה בלבד
כפי שהיתה לפני כשלושה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 08:57 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14497.html

הפועל ת"א במו"מ מתקדם עם ארתור

מוטי פשכצקי|08:53|22/01/2012

על מועמדותו של הקשר פורסם לראשונה כאן. ביקורת על קנדה וחוטבה אחרי ה-3:7. דמארי: ניתן לזכות באליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אבי רצון
השורה התחתונה של מחאות אוהדי הפועל ת"א היא הצלחה ומכובדות. מתברר שאפשר לרסן גם את הקומץ הפרימיטיבי משערים ארבע וחמש שביום חמישי בערב התגרה במשטרה, כאשר הופעלה אלימות שהזכירה את מחנות הפליטים של בית להאיה ובית חנון.

אתמול כבר הבינו פלוגות הסדרן הבזויות הללו שלאלימות הזו אין קונים בין אוהדי הפועל, והם חזרו להפגנות הציביליות שבהן הם קראו לטביב לעזוב את הקבוצה. והוא יעזוב, זה ברור. המדהים הוא שאין קונים. אולי כי אף אחד לא יודע כמה יש בקופה, ולא פחות חשוב: כמה יישאר בקופה אם ימצא האקווירנט הפוטנציאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הערכה: מחירו של תמוז ינוע בין 1 ל-2 מיליון יורו

תג המחיר של חלוץ הפועל ייקבע בקרוב, שצ'פוביץ' מעכו מועמד להחליפו.
תמוז ממתין לתג המחיר שלו שאמור להיקבע בימים הקרובים ע"י הבורר מטעם ההתאחדות לכדורגל, עו"ד חנוך קינן. תמוז הגיש באמצעות סוכנו, רונן קצב, ובא כוחו, עו"ד רועי רוזן, את טיעוניו בנוגע לגובה תג המחיר.

בעוד הפועל דורשת באמצעות עו"ד אפרים ברק 4.5 מיליון יורו תמורת החלוץ, נציגיו של תמוז טוענים כי תג מחיר של 400,000 דולר יהיה הגיוני יותר, מאחר שהפועל רכשה אותו תמורת כ-200,000. ההערכה היא כי בסופו של דבר תג המחיר שייקבע ינוע בין מיליון לשני מיליון יורו, מה שאמור לסלול את דרכו של תמוז לאירופה אולי כבר בחלון ההעברות הנוכחי.

בהפועל מודעים לעובדה כי הם עלולים לאבד את מלך השערים שלהם בעונה שעברה, וכפי שכבר פורסם, סימנו את חלוצה של הפועל עכו, סטפן שצ'פוביץ', כמחליף האידיאלי כשניצן שירזי עשוי לנסות ולצרפו כבר בינואר אם תמוז יעזוב.

בגזרת האוהדים, הם אינם מתכוונים להרפות במחאתם נגד טביב, שמצידו צפה במשחק ושמע את הקולות מבלומפילד, אולם בשיחות עם חבריו במהלך המשחק ולאחריו אמר להם: “אני לא מתרגש מהמחאה, יש הרבה אוהדים שתומכים בי. אני מאמין בדרך שלי ואין לי שום כוונה לעזוב את הקבוצה".

בימים הקרובים צפויים האוהדים לנקוט בצעדים נוספים נגד טביב, כולל במשחק גמר גביע הטוטו מול עירוני קרית-שמונה ביום שלישי. בנוסף, מתוכננות פעולות מחאה גדולות גם במשחק הליגה הבא מול הפועל פ"ת, כאשר האוהדים האדומים מתכוונים להסיט את האש לעבר בתו של טביב, ליהי, כשהם מקווים כי כך אולי יצליחו לגרום לבעלים לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הפועל ת"א: שירזי מעוניין בוולנטין רוברז' הצרפתי

המאמן הגיש לאלי טביב סל קניות, שכולל שני זרים וישראלי אחד. רוברז', בלם שמסוגל לשחק כמגן שמאלי, בראש הרשימה. במקביל ל-3:7 הענק על נתניה תפסה מחאת האוהדים תאוצה, מצטיין הניצחון תמוז: "כשיגיעו הצעות מאירופה אשקול אותן"

נדב צנציפר

הבלם המועדף על שירזי הוא הצרפתי ולנטין רוברז' המשחק במריטימו מהליגה הפורטוגלית, זאת כיוון שהוא יכול לשחק גם כמגן שמאלי. אופציית המשנה היא כריסטיאן איפשה ממיטילנד הדנית. המטרה היא להתחזק בעמדת המגן השמאלי, על מנת שתהיה תחרות מול גל שיש.

שכרו של שחקן הפועל עכו אלירן דנין סוכם עקרונית, זאת לאחר שהקבוצה הצפונית הבהירה כי היא לא מעוניינת בו, והוא אמור לקבל את שכרו בעכו עד לסיום העונה. עתה טביב צריך להודיע סופית אם הוא נותן אור ירוק להחתימו, אחרת ייכנס רחמים צ'קול ממכבי ת"א לתמונה. השחקן השלישי ברשימה הוא ארתור המשחק בביירה-מאר הפורטוגלית, כשהפועל כבר הגיה הצעה לקבוצה הפורטוגלית.

כוכב המשחק אמש, טוטו תמוז שכבש שלושער, עדיין לא יודע האם היה זה משחקו האחרון במדים האדומים. היום אמור הבורר חנוך קינן לקבוע את תג המחיר של החלוץ, כשבהפועל דיברו על 4.5 מיליון אירו ואילו אנשי תמוז על מיליון. בסביבתו של תמוז הבהירו בפני התובע, כי תג המחיר צריך להיות נמוך מאחר שהוא לא הגיע לנבחרת, ומשחק בהפועל תקופה קצרה בלבד לאחר שהוא נקנה בתמורה ל-270 אלף דולר מבית"ר ירושלים.

בסביבתו של החלוץ משוכנעים כי תמוז יעזוב מיידית, וכי הוא מחזיק בהצעות מוולפסבורג, מאיורקה ואספניול, כשגם טוונטה מעוניינת בו. ניצן שירזי העריך אתמול כי תמוז יסיים את העונה בהפועל, החלוץ עצמו עשה סימני פרידה: "לעולם לא אשכח את השנה וחצי בהפועל, שהחזירה לי את שמחת החיים ואת השמחה לכדורגל. יהיה לי קשה לוותר על זה, כשתגיע הצעה מאירופה נחשוב עליה".

שי אבוטבול יגיש השבוע את הבוררות נגד הפועל, בה הוא דורש לקבל מיידית את תנאי החוזה עליו הוא חתם בקיץ האחרון בשכר של ל-150 אלף אירו בנוסף לשדרוג החוזה במהלך השנים. כמו כן דורש הקשר את מענק העליה לשלב הבתים בליגה האירופית על סך 50 אלף אירו, שעדיין לא שולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
ביקורות על ההרכב של ניצן שירזי

אחרי הניצחון 3:7 על מכבי נתניה אתמול (שבת) בבלומפילד, בהפועל תל אביב מקווים לצאת לדרך חדשה לפחות בחלק המקצועי, אם לא בזה הניהולי. אחרי הניצחון שחקני הקבוצה אף העזו לגחך על ההתנהלות במועדון. "רק חסר שיעקב הלל יתחיל לעשות מסאז'ים לשחקנים", אמר אחד השחקנים לאור העבודה שהסקאוט ממש כעת גם כמנהל הקבוצה, הדובר ואפילו אתמול היה אחראי על המוזמנים של המועדון.

למרות הצהרותיו של אלי טביב על כך שהוא איננו מתכוון למכור את הקבוצה בקרוב, מקורביו של הבעלים טוענים שאם תגיע הצעה על כ-20 מיליון שקל, טביב יקבל אותה. יחד עם זאת, הסיכויים שיקבל הצעה כה גבוהה הם קטנים מאוד. אם הפועל לא תנצח בשבוע הבא את הפועל פתח תקוה, היא תתרחק עוד יותר ממאבק האליפות ובסביבת טביב אמרו כי במצב כזה הוא לא יוציא סכומים גדולים על רכש.

בתוך כך, בצד המקצועי המאמן ניצן שירזי מתכנן חיזוק לקבוצה ויחד עם הבעלים הם אמורים לנסות ולהחתים עוד שניים-שלושה שחקנים למועדון. אחד מהם הוא המגן השמאלי אלירן דנין, שמה שמפריד בינו לבין האדומים זה כרגע הסכום שאלו ישלמו להפועל עכו. אגב שירזי, המאמן קיבל ביקורת קשה מצד השחקנים על ציוותו של נאעל חוטבא כבלם. כבר ביום שלישי למשחק גביע הטוטו, אמור לחזור הקפטן וואליד באדיר בכדי לייצב את הגנת הקבוצה.

מלבד זה, בהפועל ימתינו היום להחלטת הבורר בעניינו של טוטו תמוז לגבי תג מחירו. שני הצדדים מעריכים כי הסכום ינוע בין 1.5-2.5 מיליון יורו, כאשר בסכום הגבוה יותר, יהיה קשה לסוכנו רונן קצב למצוא לו קבוצה. לשחקן מספר הצעות ממספר מועדונים באירופה, אך מכיוון שתג המחיר עדיין לא נקבע, אין קבוצה שבה הוא סגור סופית.

גם אחרי החלוץ עומר דמארי עוקבות קבוצות מאירופה, זאת בניסיון להעבירו מהפועל כבר בחלון ההעברות הנוכחי. אתמול הגיעו נציגים מהליגה הצרפתית לעקוב אחרי השחקן וייתכן שכבר בימים הקרובים תגיע להפועל הצעה רשמית עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
לחצים על ליהי טביב לעזוב את תפקידה
יעקב הילל נחת בצהריים בצרפת כדי לקדם הבאת שחקן זר לקבוצה.
הערב יקבע הבורר את תג המחיר של טוטו תמוז - שעשוי לעזוב השבוע.
צפו בוידאו מיוחד של המחאה בבלומפילד מאמש.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3372

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
מחליף לתמוז? הלל יצא לצרפת ויצפה בחלוץ מארסיי, כריס גאדי

מוטי פשכצקי|13:04|22/01/2012

פרסום ראשון

אחרי ה-3:7 על מכבי נתניה, בהפועל תל אביב התחילו בחיפושים אחר חלוץ למקרה שטוטו תמוז יעזוב עוד החודש. באישורו של הבעלים אלי טביב שנמצא במיאמי המריא הסקאוט יעקב הילל לצפות במשחק הגביע בין מארסיי ללה האבר מהליגה השנייה כדי לעקוב מקרוב אחרי הקשר/חלוץ הצעיר כריס גאדי. השחקן בן ה-19 נחשב לפוטנציאל וברזומה שלו 12 הופעות בנבחרת עד גיל 17. הוא אמור ליטול היום חלק במשחק מאחר ולא מעט שחקנים ממארסיי נמצאים באליפות אפריקה, בינהם שחקני ההתקפה ג'ורדן ואנדרה אייוו. לגאדי יש הופעה אחת בליגה במדי מארסיי, כששותף לשש דקות בניצחון 1:2 על לוריאן, ועוד שתי הופעות במסגרת הגביע הצרפתי - 14 דקות מול רד סטאר פאריס ו-25 דקות מול קון.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
תמוז: "מקווה שנחזור להיות משפחה"

אייל לוי | 22/1/2012 13:02

"עברתי תקופה מדהימה בהפועל ויש התעניינות, אבל אין לי הצעה בידיים", הדגיש אתמול תמוז. "כל אחד רוצה להתקדם. אני חייב להפועל את הקריירה, היא החזירה לי את שמחת החיים ולא אשכח את זה".

- חשבתי שלא שמחת בגול השלישי בגלל האריזות.
"שמחתי, בכל זאת - שלושער ראשון בקריירה, אבל צריך לדעת לכבד את היריבה. מכבי נתניה עד האדומים שיחקה יוצא מהכלל".

- בסדר , אבל חלון העברות נפתח רק בשבילך.
"אם ייפתח, אלוהים גדול. אני רוצה שזה ייגמר ושיהיה לי ראש שקט".
- אם תסיים את העונה בהפועל?
"לא ארגיש החמצה. הפועל עשתה בשבילי דברים יפים וצריך להעריך את אלי טביב שעשה הכל כדי שאהיה כאן".

- קשה לשחק עם המחאה ברקע?
"זה לא עבר לידנו, אבל אנחנו שחקנים שמקבלים כסף וצריכים לשחק. אני מקווה שנחזור להיות
משפחה אחת גדולה, כי זה לא מתאים. חייבים את הקהל איתנו כל עוד אפשר לזכות באליפות".

- קצת איחרתם את הרכבת, לא?
"אם נעשה את שלנו, יהיה בסדר. אם לא הייתי חושב ככה, הייתי מודיע על פרישה. קבוצות מחקו הפרשים גדולים יותר".

- יש לכם את ק"ש השבוע בגמר גביע הטוטו.
"ויש לנו הרבה מה להוכיח".

- איך ניצן שירזי השתלב?
"מאמן אינטליגנטי שיודע מה הוא רוצה מעצמו ויודע מה לשדר לנו. אנחנו מאוד אוהבים את הדרך שלו".

- אז למה התרסקתם בחיפה?
"יש ימים כאלה. אני רוצה להאמין שהשביעייה תשיב את הביטחון".

- אמרת שתיקח את הקבוצה על הכתפיים.
"היינו נחושים להוכיח לכל אלה שביקרו אותנו ואני שמח שהגול של עומר דמארי החזיר אותנו ישר למסלול".

- כדאי לך להישאר. עוד תסיים כשחקן השנה ומלך השערים.
"הלוואי, הלוואי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

הצעה הוגשה על ארתור, סלביד דיאקמונה מועמד

הפועל תל אביב הציעה 250 אלף יורו על הקשר הפורטוגלי של ביירה-מאר. הסקאוט יעקב הלל יצפה בבלם לה-האבר וגם בחלוץ מארסיי, כריס גדי.

ביום שלאחר ה-3:7 על מכבי נתניה, בהפועל תל אביב ממשיכים לחפש אחר חיזוק לקבוצה, האדומים הגישו הצעה בסך 250 אלף יורו לביירה-מאר, קבוצתו של הקשר הפורטוגלי, ארתור.

בנוסף ל-ONE נודע כי סקאוט המועדון ומנהל הקבוצה, יעקב הילל, המריא לצרפת כדי לצפות במשחק הגביע בין אולימפיק מארסיי ולה האבר, בו הוא יעקוב אחר בלמה של לה האבר, סלביד דיקאמונה.

מדובר בבלם צעיר וגבוה (21, 1.87), שגדל בלה האבר ושיחק בה בשנים האחרונות. העונה רשם דיקאמונה שתי הופעות ליגה במדי הקבוצה מהליגה השנייה. דיקאמונה מחזיק באזרחות צרפתית ואף הופיע בנבחרת צרפת עד גיל 19, אולם מוצאו מקונגו.

בנוסף, הילל יעקוב גם אחרי חלוצה הצעיר של מארסיי, כריס גדי. החלוץ בן ה-19 היה אמור להשתתף בטורניר לקבוצות עד גיל 19 בו נטלו חלק בין היתר ברצלונה וסלטיק. לטורניר הגיעו סקאוטים מכל העולם כדי לבחון אותו מאחר ומדובר היה בשחקן בעל פוטנציאל גבוה, אך בסופו של דבר מארסיי החליטה לזמנו לקבוצה הבוגרת למשחקי ליגת האלופות ולכן הוא נעדר מהטורניר.

הקשר/חלוץ מעוניין לקדם את הקריירה שלו ובגלל קשיים כלכליים של מארסיי הוא יוכל לעבור בהעברה חופשית להפועל, כאשר הוא צפוי לדרוש חוזה לשלוש שנים אם ירשים. כמו דיקאמונה, גם מקורותיו של גדי בקונגו ממרכז אפריקה. הילל נסע למשחק בליווי סוכנם הישראלי של השניים, יוני עבדי.

מקורב לעסקה סיפר על גדי: "הוא מועמד רציני מאוד להפועל. זה שחקן מהיר מאוד שיכול להיבנות ולהימכר בסכום רב בעתיד. הוא פוטנציאל אדיר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 15:04 
אוהדי הפועל הגיעו גם למכללה של ליהי טביב
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4178984,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
בני סכנין: ניצן שירזי מסרב לשחרר את מחמוד עבאס

מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום ראשון, 22 בינואר 2012, 16:15

הקשר מחמוד עבאס מתרחק מבני סכנין. חרף לחצי הקבוצה לשחרר אליה את שחקן הפועל תל אביב, נראה כי הקשר לא יגיע בסופו של דבר בעקבות התעקשותו של ניצן שירזי להשאירו בסגל. עבאס, שלא מקבל דקות משחק משמעותיות, כבר הביע עניין להצטרף לקבוצה של שלומי דורה, אך כאמור שירזי טרפד כרגע את העסקה כאשר העביר מסר ברור לשחקן שהוא רוצה אותו בהפועל תל אביב ולא מעוניין לשחררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: