תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: העונש של באר שבע
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 21:44 
לא שאכפת לי, אבל זה לא קצת מוזר שהם קיבלו משחק בלי קהל, ואנחנו עם כל העבר שלנו הצלחנו לצאת בשן ועין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העונש של באר שבע
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 21:46 
בדיחת "טביב-אוסידון-ממולח" כלשהי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לא שאכפת לי, אבל זה לא קצת מוזר שהם קיבלו משחק בלי קהל, ואנחנו עם כל העבר שלנו הצלחנו לצאת בשן ועין?

איך אפשר להשוות בין רימון גז מדמיע לכתובות בשירותים?
מה נסגר עם המדינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 21:56 
יובל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

מה נסגר עם המדינה הזאת.

מקרה קלאסי של "תקשורת מכתיבה מה שקורה".
כשאנשים נכנסים לוואן ורואים כותרת גדולה של אלונה "גם הפועל עשתה ככה וביטלו לה את העונש" אז זה מה שנקלט לאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

מה נסגר עם המדינה הזאת.

למה צריך להשוות רימון גז לכתובות בשירותים? מה הקשר?
בחור עבריין, שכבר נעצר בעבר על הפרת סדר ועדיין הצליח להבריח רימון למגרש. הקהל של ב"ש השנה למרות הפתיחה האיומה לא השרה אלימות, פיזית או מילולית.
מה אשמים שאר האוהדים שאחד אדיוט זרק רימון שהמשטרה היתה צריכה לתפוס? העונש הוא בושה. לא צריך להעניש אותם בכלל.

רוצה להסתכל במראה? אנשים קשקשו בשירותים את מה שאלפים צועקים משחק משחק.

למען הסר ספק, אני לא מבין איך מסוגלים להעניש אותנו על זה. אבל דעת הקהל והמסע של התקשורת נגד קריאות השואה עשו את שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 22:59 
העונש של ב"ש קל בתכלס בגלל שני גורמים: התקשורת וההנהלה של הפועל...

אם הקהל שלנו היה זורק את הרימון, וב"ש היו רושמים את הכתובות, למישהו בכלל יש ספק שהם היו מקבלים רבע איזכור בעיתון על "כתובות נאצה שנכתבו בשירותים", ואנחנו היינו מקבלים ארבעה עמודים על הקהל שלנו, תולדות רימון הגז ונזקיו ופרטים על כל הנפגעים?
התקשורת ניפחה את המקרה הזה. אוסידון, ענבר וטביב גרמו הצדיקו את התקשורת וכפי שהורגלנו בשנים האחרונות מצד ההנהלה, קבעה את העונש שלנו עוד לפני הדיון בבית המשפט.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

מה נסגר עם המדינה הזאת.

למה צריך להשוות רימון גז לכתובות בשירותים? מה הקשר?
בחור עבריין, שכבר נעצר בעבר על הפרת סדר ועדיין הצליח להבריח רימון למגרש. הקהל של ב"ש השנה למרות הפתיחה האיומה לא השרה אלימות, פיזית או מילולית.
מה אשמים שאר האוהדים שאחד אדיוט זרק רימון שהמשטרה היתה צריכה לתפוס? העונש הוא בושה. לא צריך להעניש אותם בכלל.

רוצה להסתכל במראה? אנשים קשקשו בשירותים את מה שאלפים צועקים משחק משחק.

למען הסר ספק, אני לא מבין איך מסוגלים להעניש אותנו על זה. אבל דעת הקהל והמסע של התקשורת נגד קריאות השואה עשו את שלהם.

למה צריך להשוות? נהיית חתיכת דמגוג. הוא השווה בין העונשים של שתי הקבוצות, מבלי להתייחס לעבירות שעליהן כל קבוצה הועמדה לדין.
זה ששתי העבירות לא שוות משחק בלי קהל זה משהו אחר לגמרי ולא קשור למה שהוא כתב. שים לב - הוא לא דיבר חומרת העונש באופן אבסולוטי, אלא רק בהשוואה לעונש שלנו (הרי המטרה שלו הייתה לפאר את ההנהלה ולא באמת אכפת לו מהעונש של באר שבע). עדיין העבירה שלהם חמורה פי אלף.
ובמאמר מוסגר (כי לקריאות אין קשר לעונשים) - כשנוח אז קריאות השואה זה קומץ של מאות מול אלפים, וכשנוח אחרת אז זה אלפים שקוראים את הקריאות האלה כל משחק. תזכיר לי להזכיר את זה בפעם הבאה שתתווכח בעד/נגד קריאות שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
ראשית חייבים להכריע אם אני דמגוג, או חתיכת דמגוג. זה קריטי לי.
העבירה היא לא של המועדונים, היא של אנשים ספציפיים מאוד. זה שלזרוק רימון חמור מלקשקש על קירות לא אומר שבהסתכלות רחבה יותר, אדם פסיכי שזורק רימון הרבה פחות 'מסוכן' מיציע שלם ששר שואה (שוב! לדעת שאר העולם! אני לא מסכים שזה מסוכן).
ככה אני רואה את זה. זכותך לחשוב אחרת.

ובמאמר מוסגר (למרות שברור שלקריאות יש קשר לעונשים), מעולם לא אמרתי שזה קומץ מול אלפים, או אלפים נגד מעטים. מצחיק שאתה מייחס לי ציטוטים סתם כי זה מתאים לך לאג'נדה. שער 5 תמיד היה זה ששר שואה, ומה לעשות שבשער יש 2500 איש? אפשר להיות אלפים ועדיין להיות מיעוט.
אני גם לא כל כך מבין את הפואנטה. מעולם לא הייתי 'נגד' קריאות שואה. רק אמרתי שבגלל שיש הרבה אוהדים כרגע שלא מסכימים, וזה די בולט, עדיף להפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
יובל מי שיוצא הדמגוג כאן זה אתה, ולא האדום הנחמד.
כאשר אתה אומר העבירה שלהם הרבה יותר חמורה אתה מייחס את זריקת הרימון לכלל אוהדי ב"ש ומצביע על כך שמדובר בתופעה
בקרב הקבל שלהם. בעצם אתה עושה אנלוגיה בין תדירות ייזכורי השואה (ושלא יהיה ספק הסיבה שנענשנו היא על המילים האלו)
בקרב הקהל שלנו לבין תדירות השלכת "פירוטכניקה" מסוכנת אצל אוהדי ב"ש. מכיוון שזאת השוואה מופרכת אין מה לדון בנושא.

אנחנו קיבלנו עונש על התופעה ולא על הגרפיטי, ב"ש קיבלו עונש על זה שיש להם עבריין מוכח ביציע שזרק רימון. אם עכשיו
נעשה את ההשואה של העונשים, נראה שב"ש קיבלו עונש של משחר ללא קהל על פעולה של אדם אחד, ואוהדי הפועל קיבלו עונש של
סגירת שערים 4-5 לשני משחקים על תופעה פסולה שיש בשערים אלו (בעיקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
רימון הרבה יותר מסוכן מהשחתת שירותים וכתובות נאצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
1.רימון הרבה יותר מסוכן מסתם כתובות בשירותים
2.העונש לא מוצדק בעליל כי תפסו את משליך הרימון. אז למה לעזאזל להשאיר קהל שלם בבית כשהאשם נמצא?

זה בית הדין של ההתאחדות אין שכל אין מח אין טיפת חשיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
רימון הרבה יותר מסוכן מהשחתת שירותים וכתובות נאצה!

תגיד לי אתה יודע שעל הרימון לא היה כתוב שואה או נאצים,אז באמת נראה לך שהרימון עדיין מסוכן מהכתובות ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 17:20 
אבו-דגל כתב:

2.העונש לא מוצדק בעליל כי תפסו את משליך הרימון. אז למה לעזאזל להשאיר קהל שלם בבית כשהאשם נמצא?

זה בית הדין של ההתאחדות אין שכל אין מח אין טיפת חשיבה.

דוקא במקרה של חיפה הפעילו שיקול דעת, הקשיבו לטיעונים ובחרו בחכמה לא להעניש קהל שלם על עבירה של מעטים.
בית הדין של ההתאחדות של שחר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2011, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להשוות בין רימון לכתובות. אין דבר יותר מטומטם והרסני יותר מעונש בלי קהל על כל שטות של יחיד, בטח אם הוא נתפס. עונש בלי קהל צריך להיות נשק יום הדין, על פעולות של ציבור שלם. אני באמת לא מצליח להבין מה עבר בראש של הדיין שהחליט להעניש קהל שלם על פעולה של עבריין שנתפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1532404
ציטוט:
במקום הכי נמוך בתרבות הישראלית
ראשי הכדורגל הישראלי מתייחסים אל האוהדים כאל קהל נחות, "גוש" אחד, עדר, אסופת חיות. כך שאין להתפלא מזה שיכול כל אדם לקום ולהשליך רימון, לקלל או לצעוק "שואה"

ציטוט:
הכדורגל - באמצעות סוכניו (התאחדות, שחקנים, תקשורת) - ממקם את עצמו במקום מאוד נמוך בהיררכיה התרבותית הישראלית. באופן הזה הוא מסמן גם לגורמים חיצוניים, כמו המשטרה, להתייחס אליו כאל ילד מוגבל. על הרקע הזה אפשר להבין גם את הדרישה הלא תיאמן של בית הדין המשמעתי מהנהלת הפועל תל אביב - להסגיר למשטרה 20 שמות של חשודים בקשקוש כתובת הנאצה בבלומפילד. זו דרישה אבסורדית שמאפיינת את העולם הסגור, הכמעט אוטיסטי, של הכדורגל הישראלי.

הרי הנהלת מועדון כדורגל אמורה לנהל מועדון כדורגל, ואילו משטרה - תפקידה לחקור. אם ברצונה של המשטרה לחקור את אנשי הנהלת הפועל תל אביב, שתחקור. אבל הדרישה להסגרת אוהדים לקוחה מתרבות של משטרים דכאניים ששגשגו במאות אחרות. ערבוב התפקידים הזה, שנעשה בחסות ההתאחדות, הוא ראייה גסה להימצאותה של אנומליה, של סטייה, מתחת לבסיס שעליו מונחים כל הדברים. ראייה לעובדה שהכדורגל הישראלי משוחק על שדה מופקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2011, 23:55 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אשכול זהה נפתח בפורום של אוהדי ב"ש רק שהכותרת הנה "העונש של הפועל ת"א".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2011, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אשכול זהה נפתח בפורום של אוהדי ב"ש רק שהכותרת הנה "העונש של הפועל ת"א".

טביבי לא אסר עליך לדבר? השתיקה לא כוללת פורומים?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: