תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 9/9-10/9 [מידע]
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 05:04 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"עמוס לוזון פעל מהר מדי"
בהפועל ת"א מנסים עדיין לצרף את טל בן חיים, ומאשימים את הבוס של מכבי פ"ת בפיצוץ • החלוץ מיואש מהמצב: "יהיה לי קשה להתרכז בפ"ת"
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א עדיין מחפשים
נוסחה שתביא לצירופו של החלוץ טל בן חיים ממכבי פ"ת. היו"ר דורון אוסידון ערך אתמול פגישה עם הקשר סלים טועמה שמסרב לעבור לשורות הלוזונים. אוסידון שניסה לבדוק אם יש סיכוי לשנות את דעתו של הקשר הבטיח לו כי ינסה לפשר בינו לבין המאמן דרור קשטן.
בינתיים המאמן מסרב לאפשר לטועמה להתאמן עם חניכיו. גורמים בקבוצה סיפרו כי "טועמה דיבר בחריפות ובחוצפה לקשטן שלא מוכן כרגע בכלל לשמוע ממנו." בהפועל מבינים שהטיפול בנושא עיסקת בן חיים ומעברו של טועמה היה לקוי אולם להגנתם אמרו: "עמוס לוזון פעל מהר מדי וחשף אותנו לתקשורת ולשחקנים עצמם. היינו יכולים לעשות זאת אחרת ואולי למנוע את המצב הלא נעים שנוצר."
בהנהלת הפועל וגם בקרב הצוות המקצועי יש אכזבה גדולה מנפילת העיסקה זאת לאחר שהחוזה כבר נחתם. הבעלים אלי טביב שהיה מוכן להוסיף עוד סכום כסף לעמוס לוזון כדי שיוותר על טועמה נענה בשלילה מצד בעלי מכבי פ"ת שעומד על שלו.
גם בן חיים עצמו פנה ללוזון באמצעות מקורביו וביקש ממנו להתפשר כדי לתת לו ללכת למועדון שיאפשר לו להציג את יכולותיו בדרך לאירופה. "יהיה לי קשה להתרכז כעת במכבי פ"ת אבל אם זה מה שיקרה אצטרך לחזור מהר לעניינים למרות שאני מאוד רוצה להיות בהפועל ת"א" אמר בן חיים.
במקביל המשיכו השחקנים וקשטן את ההכנות למשחק הגדול ביום ראשון מול בית"ר ירושלים בבלומפילד. המאמן ייאלץ להסתדר ללא המגן הפצוע גל שיש. את מקומו באגף שמאל אמור למלא דווקא המגן הימני הקבוע בשבועות האחרונים נהאל חוטבא ששיחק 90 דקות ראשונות בקריירה במדי נבחרת ישראל בהפסד לקרואטיה. "יהיה משחק עם הרבה אקשן ואני חושב שאנחנו פייבוריטים" אמר חוטבא "אני שמח לחזור לאימונים עם הפועל. עכשיו אני מרוכז כולי במשחק החשוב מול בית"ר שאותו אנחנו חייבים לנצח."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 9/9-10/9 [מידע]
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- תמו 50 הימים שהיו לטביב, מאז סיום המשפט להמציא תעודות יושר מארה"ב. באופן פורמלי הבעלות חוזרת להיות 50:50 עם הראל.

- הראל הודיע שאין לו כוונה לחזור לקבוצה.

- בסביבת טביב בטוחים שכשהוא יחזור ארצה, ביום חמישי, תיפתר הסוגיה. אם הועדה לא תקבל את האישורים, הקבוצה תלך למכרז.

- סלים לא הורשה להתאמן אתמול בחוץ, אפילו לא ריצה מסביב למגרש, וערך אימון בחדר הכושר. טועמה לא מתכוון לעזוב לפ"ת בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 08:35 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/282/671.html
ציטוט:
הפועל ת"א לא מוותרת על טל בן-חיים
האדומים מקווים לעוד סבב שיחות לגבי החלוץ הצעיר, אך במכמבי פ"ת מבהירים: "הוא יימכר בינואר לחו"ל, לא ניכנס לזה גם תמורת אלרואי כהן וסלים טועמה". היועץ המשפטי של ההתאחדות: "טביב עומד בלו"ז שנקבע לו לגבי הבעלות על הקבוצה"
בהפועל ת"א מאמינים שיגיעו עד סיום מועד ההעברות, ב‭22-‬ בחודש, לסבב נוסף של שיחות עם נשיא מכמבי פ"ת, עמוס לוזון, לגבי העברת טל בן-חיים.
במכמבי פ"ת חושבים דווקא אחרת. גורם במועדון: "היתה טעות קודם, כשנכנסנו לזה, והיא לא תחזור. טל יימכר בינואר לחו"ל. גם אם יביאו לנו את סלים טועמה ואלרואי כהן, לא נעביר אותו להפועל‭."‬

הפועל תחסר ביום ראשון מול בית"ר את גל שיש. המגן סובל מקרע קטן בשריר השוק החיצוני, וייעשה מאמץ להכשירו למשחק ביום חמישי, מול ראפיד בוקרשט בליגה האירופית. שחקן הרכש מרעננה, עומרי עטיה, עשוי לפתוח במקומו. דדי בן-דיין, בשלב זה, אפילו לא בתמונת הסגל, כמו גם עומרי קנדה שמתאמן כרגיל.

אביחי ידין שב אתמול להתאמן כרגיל אחרי שבועיים וחצי. המאמן דרור קשטן העדיף שיערוך אימון חלקי. ידין צפוי להיות כשיר ליום ראשון, אבל ספק אם ייכלל אפילו בסגל בגלל שאינו בכושר משחק.
ביום ראשון ייפגש עורך דינו של קנדה, צ'רלי בוזגלו, עם יו"ר הפועל ת"א דורון אוסידון בניסיון להגיע לפשרה.
"טביב עומד בלו"ז הרכישה"

היועץ המשפטי של ההתאחדות, עו"ד משה אביבי, שעומד בראש הועדה שאמורה לאשר את בעלותו הבלעדית של טביב על הפועל ת"א, התייחס השבוע לתהליך ואמר: "אלי טביב עומד בלוח הזמנים שנקבע לו. ביקשנו ממנו להשלים כמה פרטים אבל את מה שהתבקש להביא, המציא במועד", הוסיף אביבי.

ברמה התיאורטית, אם
טביב לא ישלים את ההליך, הסכם ה'במבי' בינו לבין מוני הראל לא יהיה תקף מבחינת העברת זכויות הניהול וההתאחדות אף תהיה רשאית לחפש להפועל ת"א בעלים אחר.
אביבי: "למקרה הזה כל הדברים האלה אינם רלוונטים". טביב צפוי לנחות ביום חמישי הבא בישראל ולנסות להשלים את תהליך העברת הבעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
וויליאם אווסו יחל להבחן היום בהפועל ב"ש (עפ"י וואלה ספורט וספורט 5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אוסידון: "ללכלך על הפועל הפך לדבר סקסי. מחכים לנו בפינה"

מערכת אתר ערוץ הספורט|13:46|09/09/2011

יו"ר הפועל עלה להתקפה בראיון לרדיו י-ם: "אחרי השנה האחרונה כולם מדברים על כולם ואנחנו מנסים לעצור את זה. היה פה תוהו ובבוהו". טועמה? "תלוי בקשטן, יש סיכוי גדול שימשיך". וקנדה? "טענותיו מופרכות, שיילחם על מקומו"

אחד המשחקים בעלי היריבות הגדולה ביותר ואולי גם המשמעות הגדולה יייערך ביום ראשון, כשהפועל תל אביב תארח בבלומפילד את בית"ר ירושלים. האדומים של דרור קשטן עברו תקופה סוערת לאחרונה, כשהגיעה לשיאה בשבוע שעבר כאשר עיסקת רכישת טל בן חיים נפלה ברגע האחרון עקב סירובו של סלים טועמה לעבור למכבי פ"ת. מיד אחר כך החלה סאגה נוספת בקבוצה, כשהמאמן דרור קשטן החליט כי טועמה לא יתאמן עד הודעה חדשה.
לקראת המשחק מחרתיים התראיין היום דורון אוסידון, יו"ר הפועל, ברדיו ירושלים ודיבר על כל העניינים החמים הסובבים את הקבוצה, וכמובן על המפגש מול בית"ר. "זה רק עוד משחק ליגה מבחינתנו. ברור שיש יריבות אבל היחס למשחק הזה הוא כמו למשחק ליגה נוסף", אמר אוסידון, "עבורנו זה משחק שחובה לנצח ונבוא מוכנים אליו".

"נפגשנו מספר פעמים עם המשטרה ועם חברת האבטחה ותיגברנו בתוספת של 100 אחוזים את הכוחות ממשחק רגיל", סיפר אוסידון על הכנות הפועל למשחק מבחינה לוגיסטית, "אני בטוח שהמשחק יעבור בשלום. נתנו לבית"ר את מקסימום הכרטיסים - 500 כרטיסים ליציעים 10-11. זה משחק בית שלנו, יש לנו 8500 מנויים ועוד אוהדים שרוצים להגיע. יהיה איזור חיץ בין האוהדים של בית"ר לאוהדים שלנו. מה יהיה על המגרש? בבית שלנו אנחנו צריכים לנצח את בית"ר. בית"ר נתנה שני משחקים טובים ויש לה רוח לחימה. יובל נעים עושה שם דברים מדהימים, אבל למרות הכל בבית אנחנו אמורים לנצח".

1בנושא טועמה אמר אוסידון: "דיברנו עם מכבי פ"ת ושמענו מה הם דרשו. ישבתי עם טועמה אחרי שדיברתי עם עמוס לוזון. אמרתי לו שהוא לא ייפגע בשכר והוא יקבל חוזה ארוך טווח למכבי פ"ת. הוא אמר שאין לו בעיה לעבור כי הוא לא רוצה להיות במקום שלא רוצים אותו, ושהוא חבר של לוזון. עמוס עשה משהו שהוא לא צריך לעשות, הוא התקשר לסלים ואמר לו מה נסגר איתנו. עמוס התבקש במפורש לא לדבר עם השחקן עד שלא נדבר איתו. יום קודם דיברתי עם סלים והכל היה בסדר. סלים החליט אחרי השיחה עם לוזון כי הוא לא רוצה לעבור וגם עמוס לקח כמה צעדים אחורה".

"למה קשטן כועס על טועמה? כי כשעושים שיחה עם מאמן ב-4 עיניים היא אמורה להיות ב-4 עיניים ולא לצאת לתקשורת. כל פרטי השיחה יצאו לתקשורת. באותו בוקר כשהוא כבר התנצל, סלים לא הגיע על דעת עצמו לאימון הבוקר. כרגע הוא מושעה מאימונים. אני מעריך שבימים הקרובים תהיה שיחה בינו ולבין דרור. להגיד שאנחנו רוצים להיפטר מסלים טועמה זה לא נכון. הוא עשה שתי עבירות משמעת שהמאמן לא מוכן לעבור עליהן לסדר היום. אני מקווה שהם ידברו ביניהם ויתקדמו הלאה".

"יש סיכוי, וגדול אפילו, שטועמה ימשיך בהפועל אבל הכל תלוי בדרור קשטן. מה שהוא יחליט אנחנו נעשה", הוסיף אוסידון בעניין, "טביב מאוד רוצה את טל בן חיים. האם זה ייצא לפועל? אני לא יודע. אבל זה כבר לא תלוי בסלים טועמה".

1
"יש כמה אנשים שמחכים לנו בפינה", אמר עוד היו"ר, "נהיה סקסי ללכלך על הפועל תל אביב. בעקבות המצב בשנה האחרונה כולם התרגלו לפתוח את הפה על כולם ואת זה אנחנו מנסים לעצור. כל הטענות של כולם כולל כולם, ואני מתכוון לשכטר, זהבי ושחקנים אחרים, הן לא נכונות. שחקן שעוזב את הפועל ת"א ישר מדבר. גם בנושא אבוטבול, הוא הבין והוא יודע שכל ההבטחות שניתנו לו על ידי גורמים בקבוצה, אלי טביב לא ידע עליהן. טביב רצה כל הזמן את שי והחליט לבוא לקראתו בצורה משמעותית. נכון שתמיד יש מקום לשפר ולתקן, אבל מה שהיה בהפועל זה תוהו ובבוהו. היו שני בעלים שהבטיחו הבטחות מבלי לעדכן אחד את השני".

על הבעיה החדשה של קשטן, זו מול עומרי קנדה, אמר אוסידון: "כל טענותיו של עומרי קנדה מופרכות לגמרי. מבחינת משמעת אין איתו שום בעיה. מקצועית זו החלטה של קשטן. עומרי קנדה יכול להישאר בקבוצה ולהילחם על מקומו בהרכב. חוטבא בתקופה טובה ועומרי יכול להיאבק על המקום שלו. דדי בן דיין? זו החלטה מקצועית של דרור, שהחליט שהוא לא מתאים לו כרגע".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06596.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 13:48 
מעורבותם של מנהלי קבוצות והיו"ר לוזון בניסיון לקבוע שיבוץ שופטים בליגת העל:

w w w . h a a r e t z . c o . i l

--------------------------------------------------------------------------------

עודכן ב- 09:30 09/09/2011
סלמן: "גורמים לא מורשים דרשו לשנות שיבוצי שופטים"
יו"ר איגוד השופטים נחקר אתמול במשטרה במשך שעות ונדהם לגלות עדויות, לפיהן עסקני כדורגל, ביניהם גם אבי לוזון, ניסו לכאורה להשפיע על השיבוצים. "צריך לעשות בדק בית", הוסיף בן ציון סלמן, "יכול להיות שאנשים שכחו מה מותר ומה אסור. נחדד להם את הזיכרון"
מאת יניב קובוביץ'

יו"ר איגוד השופטים, בן ציון סלמן, נחקר אתמול במשך כמה שעות ביחידת ההונאה של מחוז מרכז בפרשת "הכדור המרכזי", ויצא מודאג למדי.

"החוקרים הציגו בפניי את הראיות, ומאוד הופתעתי מהחומרים", אמר אתמול סלמן בסיום החקירה, שלא היתה תחת אזהרה, "מדובר בהתנהלות לא תקינה של גורמים לא מורשים, שפנו ישירות למשבצי שופטים או לגורמים שיכולים להשפיע עליהם, ודרשו לשנות שיבוצים". על פי העדויות, עסקני כדורגל, ביניהם גם יו"ר ההתאחדות, אבי לוזון, ניסו לכאורה להשפיע על שיבוצי שופטים.

החוקרים השמיעו לסלמן הקלטות והציגו עדויות של נחקרים בפרשה, שסיפרו על הלחצים שהופעלו עליהם. "צריך לבטל את התופעות הללו, את הניסיונות להטות שיבוץ שופטים", הבהיר סלמן ל"ספורט הארץ", "רק יו"ר הוועדה המקצועית ויו"ר האיגוד מוסמכים לשנות שיבוצים. חייבים לחדד את הנושא הזה בכל הקבוצות. אנשים צריכים להבין שכל נושא השופטים הוא באחריות האיגוד ואף אחד לא יכול להתערב. יש מקרים חריגים, שבהם מגיע מידע שלשופט כזה או אחר יש קשרים מסוימים, וכדי להימנע מדיבורים אני יכול להחליף, אבל רק אני או מי שמורשה יכול לעשות כן".

במשטרה חושדים, בין היתר, שמבקרי השופטים - אלו שמעניקים ציונים לשופטים - מקבלים מהם טובות הונאה. ציוני המבקרים משפיעים משמעותית על קריירה של שופט - ככל שהם גבוהים יותר, כך גדל הסיכוי של השופט לקבל שיבוץ לליגה בכירה יותר ולמשחקים בחו"ל. במשטרה חושדים כי כמה מהמבקרים, ביניהם אריה וולף, נהגו לקבל מתנות משופטים שחזרו מחו"ל. על פי החשד, שופטים התבקשו להביא עמם סיגרים, סיגריות ומשקאות אלכוהוליים.

לעמוד הפייסבוק של ספורט הארץ

רק לפני כחודשיים תקף סלמן את המשטרה בראיון ל"ספורט הארץ". "הצורה שבה היא מתנהלת היא בושה וחרפה", אמר אז, "במשטרה מחליטים לזמן שופטים לתשאול בלי ראיות". אתמול, כאמור, הוא כבר נשמע אחרת לגמרי. "אחרי מה שראיתי היום, אבדוק את הדברים", הבטיח יו"ר האיגוד, "אני חושב שצריך לעשות בדק בית. נחשפו בפניי דברים שאני צריך לבדוק היטב. יכול להיות שאנשים שכחו מה מותר ומה אסור ואנחנו נחדד להם את הזיכרון. נוציא הוראות באיגוד השופטים כדי לגרום לכולם לחזור לעצמם בנושא הקבלות והנסיעות".

סלמן מדגיש שכל החומרים שהוצגו בפניו במהלך החקירה מעידים אמנם על מינהל לא תקין באיגוד השופטים, אבל בשום אופן לא מדובר בהטיית משחקים על ידי שופטים. "גם היום אני מגבה את כל השופטים שלי ואני בטוח שאף אחד מהם לא עשה מעשים פליליים", הוסיף סלמן, "כל הנושא הוא ניסיון להשפיע על שופטים או על משבצים, אבל לא ידוע לנו על שופט שעשה משהו על גבול הפלילי".

בעקבות ההסתעפות בחקירה, עשוי מבקר המדינה, מיכה לינדנשטראוס, לבדוק גם את התנהלות איגוד השופטים, בנוסף להתנהלות ההתאחדות לכדורגל.

כל הזכויות שמורות ,"הארץ" ©

--------------------------------------------------------------------------------

סגור חלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 14:21 
http://sports.walla.co.il/?w=//1858606
התינוק החדש של קשטן: הכירו את מירקו אורמוש, הזר החדש של הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל תל אביב: אלרואי כהן צפוי לרדת לספסל
לפי התרגול של דרור קשטן, אורמוש יפתח כקשר ימני ואיגייבור יוסט שמאלה. גבע תלם הגיש מכתב התראה לפני תביעה

http://sports.walla.co.il/?w=//1858642

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 19:06 
http://www.one.co.il/Article/186650.html

עוד כתבה על מירקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 20:44 
קצת באיחור אבל בכל זאת-
הארץ:
- הדובר קובי ברדה צפוי לסיים בימים הקרובים את עבודתו בשל אכזבה מתפקודו.
- טועמה לא יהיה בסגל למשחק מול בית"ר וכך גם עומרי קנדה.
- ראשי הפועל קיבלו אתמול רישיון עסק זמני עבור מתחם חודורוב, כדי לקיים שם את משחקי מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 18:05 
פרנסמן יפתח מגן שמאלי, באדיר ופצ'אלקה בלמים
הפועל ת"א ערכה אימון מסכם לקראת בית"ר י-ם מחר (20:45), לקשטן בעיות בהגנה. אגייבור בהרכב, קנדה לא, ידין לא תורגל ב-11, סלים טועמה התאמן בנפרד
http://one.co.il/Article/186693.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: