תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 8/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

קנדה נגד הפועל
הבלאגן בהפועל ת"א נמשך וכעת מגיע עוד סיבוך בקרב בין עמרי קנדה למועדון. המגן שכבר ביקש לעזוב את הקבוצה ואף פנה לוועדה למעמד השחקן שדחתה את פנייתו הגיש אתמול תביעה למוסד בוררות שבמסגרתה דרש שחרור מיידי ותשלום 268745 שקל.
בהפועל זעמו על הפנייה ובכיר במועדון אמר: "לקנדה יש חובות כלפי הקבוצה שאותם היא פרעה בפני גורמים שונים עבורו. נכון לזמן זה הוא עדיין חייב כספים למועדון. עוד יצוין כי פנייתו הקודמת של קנדה לבוררות הסתיימה עוד לפני שהחלה בטענה כי קנדה שחקן בחוזה עד תום העונה. אנו מאמינים כי כך תסתיים גם פנייה זו."
המאמן דרור קשטן טרם החליט בנושא סלים טועמה שבינתיים לא הוחזר לאימוני הקבוצה. ההערכה היא כי ייעשה ניסיון אחרון לשכנעו לעבור למכבי פ"ת כדי שהקבוצה תשלים את מעברו של טל בן חיים ואם המהלך לא ייצא לפועל יוחזר טועמה לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 8/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
שער ידיעות אחרונות

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
YNET

בן חיים: "כשלוזון פוצץ את העסקה זה גמר אותי"

קשר מכמבי פ"ת, טל בן חיים, מדבר לראשונה על הפיצוץ בדקה ה-90 של עסקת העברתו להפועל ת"א ("הייתי בטירוף לחזור לשחק עם עומר דמארי") ושולח מסר לסלים טועמה: "לא הייתי נשאר בקבוצה שרוצה לשחרר אותי"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4119473,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל,עוד בוקר של חדשות אפורות ושליליות.

תודה ניסן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
הכתבה ב-YNET זו בדיוק אותה כתיבה מידיעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 06:37 
עכשיו מדברים שטועמה אמור היה להיות מושאל. שיעבור כבר לפ"ת וניגמור עם הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור,אפשר לסכם את זה ככה שסלים טועמה מחבל.....בהגעה של טל בן חיים להפועל.
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
אלי טביב מחבל בלב שלי. טוב שיש לי ביטוח בריאות מורחב, העצבים שלי מעמידים אותי בסכנת חיים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אלי טביב מחבל בלב שלי. טוב שיש לי ביטוח בריאות מורחב, העצבים שלי מעמידים אותי בסכנת חיים.

תמיד אתה יכול לקנות ביטוח חיים של הראל....
:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 07:16 
איך נתקענו עם הטביב הזה. שאלוהים יעזור לנו. מאפיונר דה-לה שמאעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
בטוח יש דרך להעיף את הזבל הזה מהפועל(טביב כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 07:36 
$$$

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
$$$

קנה ב6 מיליון, ימכור ב60 מיליון(ללא קשר לתואר כזה או אחר, אם בכלל יהיה כזה). זו היא דרכו של המניאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס,רק אם איזה גולדהאר ייקח אותנו יש לנו סיכוי לצאת מכל החרא הזה של טביב.
כמובן שאני מדבר על באמת תותחים עם כסף,כי ברור שטביב לא יימכור את הקבוצה לאיזה פרוספר אזאגי וונאבי עם שקל ורבע בארנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 07:58 
שער 7 הוא אדום כתב:
כמובן שאני מדבר על באמת תותחים עם כסף,כי ברור שטביב לא יימכור את הקבוצה לאיזה פרוספר אזאגי וונאבי עם שקל ורבע בארנק.

אני מסכים וזאת הנקודה היחידה האופטימית, כי אם זה אכן כך, לטביב יש אינטרס להשביח את הנכס.
אני יודע שאני בדעת מיעוט בפורום, אבל לדעתי כרגע הוא עושה נזקים לא כי הוא רוצה להזיק אלא כי אין לו מושג, כי הוא וההנהלה שלו הם חבורה של חובבנים, שלומפרים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ולכן לא מוכנים להקשיב לאף אחד ולא רואים אף אחד ממילימטר.
אניי מקווה שאיכשהו הוא יתחבר למישהו שמבין דבר או שניים וישנה את ההתנהלות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
טביב ייצא עם הרבה כסף, או ברגע שירגיש שהבעלות על הפועל מזיקה לשמו או לעסקיו.
כרגע, זה עושה לו רק טוב. בלי להשקיע שקל בשוטף (אני שם בצד את הכסף שהעביר להראל, שאותו מן הסתם יראה במכפלות כשימכור את הקבוצה), הוא מקבל יחסי ציבור מדי יום בכל כלי התקשורת, ראיונות ברדיו מתי שהוא רק רוצה, ופרסום לו, לרעייתו ולעסקיה.
במצב הזה, אין לו שום סיבה לוותר על הפועל, ויידרש הרבה מאד כסף כדי להוציא אותו.
רק אם אוהדי הפועל יידעו להבאיש את ריחו כך שהוא יראה בהפועל נטל ולא נכס, הוא יוותר על הבעלות.
אגב, מה שעובר על ראש עיריית תל אביב בימים אלו, הוא תולדה ישירה של מאבק אוהדי הפועל נגד הריסת אוסישקין, שהמשיך בדב חנין, עבר לאוהלים, והגיע לביתו של החולדה. צריך לזכור שתהליכים כאלה לוקחים זמן, ואם בכל משחק ובכל אימון, אוהדי הפועל יבהירו לטביב שהוא לא רצוי בהפועל, בסוף הוא יילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:01 
יש בטור של עמיר פלגהרבה דברים נכונים, אבל גם כרגיל עם עמיר פלג, רשימת שטויות שלא קשורה לכלום. אפשר לחשוב שהפועל אשמים שתמוז עושה עבירות משמעת ורוצה לעזוב לאירופה או שקנדה הוא טיפש.
ברור שכולנו מבינים שמה שקרה עם טועמה זה בזיון, לא צריך את טור פופוליסטי של האדון פלג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

אני מסכים וזאת הנקודה היחידה האופטימית, כי אם זה אכן כך, לטביב יש אינטרס להשביח את הנכס.
אני יודע שאני בדעת מיעוט בפורום, אבל לדעתי כרגע הוא עושה נזקים לא כי הוא רוצה להזיק אלא כי אין לו מושג, כי הוא וההנהלה שלו הם חבורה של חובבנים, שלומפרים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ולכן לא מוכנים להקשיב לאף אחד ולא רואים אף אחד ממילימטר.
אניי מקווה שאיכשהו הוא יתחבר למישהו שמבין דבר או שניים וישנה את ההתנהלות שלו.

דווקא אני חושב שהרוב חושביים כמוך.
לא נראה לי שיש לו אינטרס כלשהוא להזיק למועדון או לעשות בכוונה,אלא הוא פשוט עובד כאילו הוא נמצא בהפועל כפ"ס של לפני עשור,וזה מה שהוא יודע.
בגלל זה כמו שאמרת הוא ממנה כל מיני ליצנים להנהלה שלנו,כי זה מה שהוא יודע וזאת הדרך שלו.
לעשות בכוונה הוא בטוח לא עושה,כי כאמור יש לו רצון להשביח את הקבוצה או לפחות להשאיר אותה כמו שהיא כרגע,ומה גם שבלי שום קשר,הקבוצה היא סוג של מותג והוא לא מטוטמם ויודע שכרגע הפועל זאת הקבוצה היחידה מבין שלושת הגדולות (בהנחה שבית"ר לא ממש בתמונה,וגם ברור שהרבה פחות אנשי עסקים אופציונילים יירצו להיכנס אליה עם כל החרא שהקהל שלה מדביק אליה) שהיא ניתנת לרכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יש בטור של עמיר פלגהרבה דברים נכונים, אבל גם כרגיל עם עמיר פלג, רשימת שטויות שלא קשורה לכלום. אפשר לחשוב שהפועל אשמים שתמוז עושה עבירות משמעת ורוצה לעזוב לאירופה או שקנדה הוא טיפש.
ברור שכולנו מבינים שמה שקרה עם טועמה זה בזיון, לא צריך את טור פופוליסטי של האדון פלג

יש דבר כזה "רוח המפקד".
טוטו רצה להמשיך לאירופה וכולנו ידענו את זה. הוא נכנס להיסטריה רק אחרי שראה את היחס שקיבל שכטר (או ערן זהבי, או בונדר, או וינסנט). כשהוא רואה איך מתייחסים לשי ולסלים, זה רק מגביר את הלחץ.
כשאדם, בטח בחור צעיר שעבר כל כך הרבה חרא אצל הבבונים, נכנס להיסטריה, הוא מתחיל לעשות שטויות.
בנושא קנדה, אין לי מה לומר. זה הבחור הכי חסר מזל שאני מכיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:13 
redrony כתב:

הפועל לא אשמה, אבל אם היתה להפועל הנהלה רצינית, דברים כאלה היו נסגרים במועדון ולא יוצאים החוצה. אין בעל בית, יש בובות המועדון מתנהל כמו שכונה וכל אחד מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו.
מציע לך לא להתלות במזל רע , בגורל או במצב הרוח של השחקנים וסוכניהם. הדג מסריח מהראש ומשפיע על כל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

אבל בבסיסו הטור נכון,ובעיקר הצורה שבה קשטן מצטייר השנה,וזה בתור בובה.
ההשוואה לאשקלון של אזגי גם במקום,כי בקצב העניינים הנוכחי,עם ההתנהלות המגוחכת וחסרת האחריות של ההנהלה המוכשרת שלנו,עד סוף השנה אנחנו נותנים להם פייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
קשטן לא בובה
קשטן צבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
כל העכברים יוצאים מהחורים...
קשטן הפך לבובה כי הוא "נאלץ" להסכים למהלך שבו ישוחרר שחקן ספסל-רוטציה ובמקומו הוא יקבל כישרון כמו טב"ח. הבעיה הרי היתה באופן הביצוע, עליו לקשטן לא היתה שליטה. אני מניח שאם זה היה תלוי בו, דרור לא היה מסכים למצב שבו עמוס לוזון הוא זה שמודיע לשחקן כי הוא יעזוב. לא לחינם מדברים כיום על מתחים בין דרור להנהלה. דרור מבין שהפועל 2011/2 שונה ממה שהכיר בעבר - התנהלות שכונתית וחסרת כבוד.
אבל להפוך אותו לבובה בשל כך? נו, מישהו רצה לעקוץ את המאמן ולפגוע בהפועל וקישקש משהו בעיתון. מחר יעטפו בזה דגים (וכמו שאמרו כאן לפני - להאשים את דרור בהפרות המשמעת של טוטו, בטמטום של עומרי או בתסכולים של ידין זה ממש מגוחך).

מלבד פלג, עוד כמה כתבים נהנים לשפוך שמן למדורה בוולפסון - חלקם משנאה טהורה להפועל וחלקם בשל העובדה כי ממדרים אותם והם לא מקבלים יותר מידע ראשוני והדלפות (ע"ע הרוש וצנציפר בהתאמה). אני לא מתרגש. הכלבים נובחים והפועל ממשיכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
קשטן הפך לבובה כי הוא "נאלץ" להסכים למהלך שבו ישוחרר שחקן ספסל-רוטציה ובמקומו הוא יקבל כישרון כמו טב"ח. הבעיה הרי היתה באופן הביצוע, עליו לקשטן לא היתה שליטה. אני מניח שאם זה היה תלוי בו, דרור לא היה מסכים למצב שבו עמוס לוזון הוא זה שמודיע לשחקן כי הוא יעזוב. לא לחינם מדברים כיום על מתחים בין דרור להנהלה. דרור מבין שהפועל 2011/2 שונה ממה שהכיר בעבר - התנהלות שכונתית וחסרת כבוד.
אבל להפוך אותו לבובה בשל כך? נו, מישהו רצה לעקוץ את המאמן ולפגוע בהפועל וקישקש משהו בעיתון. מחר יעטפו בזה דגים (וכמו שאמרו כאן לפני - להאשים את דרור בהפרות המשמעת של טוטו, בטמטום של עומרי או בתסכולים של ידין זה ממש מגוחך).

מלבד פלג, עוד כמה כתבים נהנים לשפוך שמן למדורה בוולפסון - חלקם משנאה טהורה להפועל וחלקם בשל העובדה כי ממדרים אותם והם לא מקבלים יותר מידע ראשוני והדלפות (ע"ע הרוש וצנציפר בהתאמה). אני לא מתרגש. הכלבים נובחים והפועל ממשיכה.

מה זה משנה למה הוא הפך לבובה?
ולחשוב שרק בגלל מקרה טל בן חיים הוא בובה זה לא רק לטמון את הראש בחול,אלא לטמון את כל הגוף בחול.
ברור שאף אחד לא מאשים אותו שתמוז למשל נלחץ מהיחס לשחקנים האחרים ולכן ביקש לשתחרר או לדעת מה המחיר שיירצו עבורו,ושלידין כבר עונה שנייה אין חשק,אבל עצם הסכמתו להיות בראש הצוות המקצועי שעובד עם ההנהלה ולתת יד,ולא לפצות מילה בכל ההתנהלות השערורייתית שלה בחודשים האחרונים,זה לא רק להיות בובה אלא גם להיות סמרטוט,וגם אתה בהודעתך אומר שהוא מבין שזה לא הפועל שהכיר,ועדיין הוא ממשיך לעבוד בה,אז כנראה שזה אומר עליו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
קשטן הפך לבובה כי הוא "נאלץ" להסכים למהלך שבו ישוחרר שחקן ספסל-רוטציה ובמקומו הוא יקבל כישרון כמו טב"ח. הבעיה הרי היתה באופן הביצוע, עליו לקשטן לא היתה שליטה . אני מניח שאם זה היה תלוי בו, דרור לא היה מסכים למצב שבו עמוס לוזון הוא זה שמודיע לשחקן כי הוא יעזוב. לא לחינם מדברים כיום על מתחים בין דרור להנהלה. דרור מבין שהפועל 2011/2 שונה ממה שהכיר בעבר - התנהלות שכונתית וחסרת כבוד.

למה לא היתה לו שליטה? אני שם בצד את עצם הטפשות שבעסקה בה אתה מתחזק בכשרון צעיר (שגם לגעתי הוא שחקן מעולה, אבל בטח שעדיין לא מוכח) על חשבון שחקן "רוטציה" שהיה בהרכב ב-4 מתוך חמשת המשחקים הקודמים, שחקן מוכח שאגם אם הרכש טוב יותר, אתה חייב אותו לרוטציה הדלילה עד אימה בקבוצה. זה שיקול מקצועי ו(צריך להיות) החלטת מאמן.
אבל על הדרך אין לו שליטה? לקשטן, שמאז ומעולם הקפיד על הדרך לפני כל דבר אחר?
הוא לא יכול להגיד לבוס שלו משהו כמו: "טוב, אם אין ברירה נוותר על סלים, אבל זה ילד שגידלתי ושאוהב את המועדון. תן לי חצי שעה לדבר איתו בארבע עיניים, ואסביר לו למה כדאי לכל הצדדים שהוא יעבור"?
ורק כדי למנוע אי - הבנות, אני לא בעד עליהום על קשטן, הוא רחוק מלהיות האשם המרכזי כאן, ויש לו עדיין המון נקודות זכות אצלי. בכל זאת, מתחילת השנה הוא לא עומד על שלו בשום נושא ומקבל כל תכתיב של הבוס. האם מישהו באמת חושב שהמצב בו מול הבבונים נעלה עם שחקן התקפה טבעי אחד על הספסל הוא תוצאה של תכנון של קשטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:40 
איך איך איך מכבי עם גולדהאר ואנחנו עם השכונה זאת? איך?????????????????????????????????????????????????????????.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:40 
שחר כתב:
redrony כתב:

הפועל לא אשמה, אבל אם היתה להפועל הנהלה רצינית, דברים כאלה היו נסגרים במועדון ולא יוצאים החוצה. אין בעל בית, יש בובות המועדון מתנהל כמו שכונה וכל אחד מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו.
מציע לך לא להתלות במזל רע , בגורל או במצב הרוח של השחקנים וסוכניהם. הדג מסריח מהראש ומשפיע על כל הקבוצה.

אין ויכוח, אבל רשימה כזו כמו שהוא נתן, היא פופוליזם זול. יש דברים נכונים וברורים שאותם צריך לבקר. בטור הזה הוא באמת לא מחדש שם כלום, הוא די מיותר. ללכת ולמצוא על כל שחקן משהו רע שהמועדון עשה לו, למתוח ולסלף את העובדות, זה עיתונאות בשקל. עם כל ההתנהלות הבאמת גועלית של הפועל בחלק מהמקרים (ושוב, עכשיו זה טביב, הרבה דברים אפשר היה לכתוב גם על מוני), שחקנים עדיין רוצים להגיע להפועל כי כנראה המועדון (לא טביב, הראל או אוסידון) נותן לשחקנים לא פחות ממה שהוא מקבל מהם. אז נכון, הטור הוא נגד טביב, קשטן ואוסידון, אבל אני לא רואה שום דבר (לפחות ממה שאני יודע) שהפועל עושים לא טוב מול טוטו או קנדה. לא תמיד אפשר להשאיר הכל במסגרת המועדון ושדברים לא ידלפו. בחלק גדול מהמקרים הם דולפים גם מהשחקנים כמו עם קנדה עכשיו.
מה שכן, שלא ייצא שאני מגן על האנשים האלה. כמו שאוגוסטוס כתב, אני חושב שזה קשור לחובבנות נטו ולערכי מוסר קלוקלים. חנות מכולת לא הייתי נותן להם לנהל (המו"מ על אלרואי בשנה שעברה מול המצלמות זו שוגמא טובה ומביכה).

ועוד דבר, אני לא יכול להגיד שאני שמח, אבל סוף סוף אנשים קצת מגלים יותר על קשטן. גם בקטע המקצועי וגם בהתנהלות שלו מול שחקנים, האתיקה שלו ויחסי האנשו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 08:55 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:

אין ויכוח, אבל רשימה כזו כמו שהוא נתן, היא פופוליזם זול. יש דברים נכונים וברורים שאותם צריך לבקר. בטור הזה הוא באמת לא מחדש שם כלום, הוא די מיותר. ללכת ולמצוא על כל שחקן משהו רע שהמועדון עשה לו, למתוח ולסלף את העובדות, זה עיתונאות בשקל. עם כל ההתנהלות הבאמת גועלית של הפועל בחלק מהמקרים (ושוב, עכשיו זה טביב, הרבה דברים אפשר היה לכתוב גם על מוני), שחקנים עדיין רוצים להגיע להפועל כי כנראה המועדון (לא טביב, הראל או אוסידון) נותן לשחקנים לא פחות ממה שהוא מקבל מהם. אז נכון, הטור הוא נגד טביב, קשטן ואוסידון, אבל אני לא רואה שום דבר (לפחות ממה שאני יודע) שהפועל עושים לא טוב מול טוטו או קנדה. לא תמיד אפשר להשאיר הכל במסגרת המועדון ושדברים לא ידלפו. בחלק גדול מהמקרים הם דולפים גם מהשחקנים כמו עם קנדה עכשיו.
מה שכן, שלא ייצא שאני מגן על האנשים האלה. כמו שאוגוסטוס כתב, אני חושב שזה קשור לחובבנות נטו ולערכי מוסר קלוקלים. חנות מכולת לא הייתי נותן להם לנהל (המו"מ על אלרואי בשנה שעברה מול המצלמות זו שוגמא טובה ומביכה).

ועוד דבר, אני לא יכול להגיד שאני שמח, אבל סוף סוף אנשים קצת מגלים יותר על קשטן. גם בקטע המקצועי וגם בהתנהלות שלו מול שחקנים, האתיקה שלו ויחסי האנשו שלו.

הוא לא מחדש כלום, אבל הוא סורק את תקציר העלילה מתחילת העונה וגם לא מסלף. אני באמת לא שופט כל מקרה לגופו ולא מכיר את הפרטים ,אבל בסה"כ רוב העובדות נכונות. לפעמים פלג פופוליסטי, אבל הפעם הוא קלע בול. חבל שאין עוד פובלציזם כזה, אולי זה יגרום לכולנו להתעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
קשטן לא בובה
קשטן צבוע

קשטן הוא זונת טביב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: