תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בין מיאמי למלאבס - טור דעה מאת צור.ש
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
http://red-fans.com/Article.asp?id=2993

אי שם, במרחק אלפי קילומטרים מכאן, יושב לו אלי טביב על כורסא ומחייך. הוא מחייך כי הקבוצה שלו עלתה לשלב הבתים של הליגה האירופאית, הוא מחייך כי השוער שלו היה בסדר גמור מול בני יהודה והוא מחייך כי הוא הביא הביא רכש מקרואטיה.

מדי פעם, תוך כדי ישיבה על הכורסא, הוא שולח SMS לדורון אוסידון. משהו בסגנון ''שמע, תתקשר ל – one ותודיע להם שאני במגעים עם הגלאקסי על בקהאם''. אחר כך אלי טביב עולה לנוח וכשהוא קם בערב הוא שולח לאוסידון ''קבל ביטול, בגלל הסופה איירין אין טיסות ודיוויד לא יגיע להפועל''.

אי שם במרחק אלפי קילומטרים אלי טביב יושב על כורסא וצוחק על כולנו. הוא צוחק כי אנחנו אוכלים את הספינים המגעילים שלו, תוקעים גרעפס ואומרים ''תודה, היה לנו טעים". הוא צוחק כי רק לפני כמה חודשים כל בלומפילד עמד על הרגליים וקילל אותו והיום בקושי 50 איש עושים זאת, הוא צוחק כי הוא רואה שאחרי כל משחק אנשים מתתלהבים מלחיצת היד של אוסידון בתחתית שער 5, והוא צוחק כי הוא יודע שמבחינתו - זאת רק ההתחלה.

הקהל של הפועל ת''א הוא קהל נאמן, תומך, יצירתי, שנון וחדשני - אבל הקהל של הפועל ת''א הוא כנראה גם קהל בעל זיכרון קצר. ההתעלמות ממעשיי טביב ושליחו אוסידון מראה כי ניצחון על מכבי פ''ת ועליה לליגה האירופאית על חשבון קבוצות פח (שגם מולם הפועל נראתה רע) מוכיחה כי אלי טביב ניצח לא רק בבמבי המפורסם, הוא ניצח גם בקרב על דעת הקהל.

לאחר שהתחזקנו בטל בן חיים וכעבור מספר דקות נחלשנו משמעותית בדמות אבידת אותו בן חיים, ועם החתמת קשר בינוני מהיידוק ספליט (ותשאלו את דאבור רופניק מה הוא חושב עליו) ומגן העל (וכולי תקוה שיום אחד הוא יהיה כזה) עומרי אטיה - נראה כי טביב החליט להפסיק את מסע הרכש ולהסתפק בשלושת הבלמים שנראה שאין איש אחד בבלומפילד, אפילו לא מיסטר ''הבט, היריב היה עיקש'', שמרוצה מאחד מהם.

אבל ככה זה אצל אלי טביב: לא החשיבה המקצועית היא שעובדת אלא הרצון לייצר כותרות (טל בן חיים היא אחת מצויינת, אפילו שלא חתם. מי זוכר עכשיו שצריך בלם?) והרצון להיראות כמו בעלים אולטימטיבי להפועל ת''א.

''אז למה עשיתם מנוי לליגה ולאירופה"? אני מבין את המחרימים, מבין את מחרימי המנויים לליגה ומבין את מחרימי הליגה האירופאית. מבין, אבל לא איתם. כל עוד אלי טביב הוא הבעלים של הפועל ת''א, אני שבוי שלו. אני שבוי כי אני לא מסוגל לשבת בבית בידיעה שהקבוצה שלי משחקת ואני לא איתה למרות שיכולתי, שבוי כי בלומפילד הוא כמו בית בשבילי ואין סיכוי שאני מעביר את השבתראשוןשני שלי על הכורסא בבית במקום על כיסא 112 בבלומפילד.

אז כן, אין ספק שלקנות מנוי לליגה ולאירופה לא תורם למה שאני כל כך מייחל לו, עזיבתו של אלי טביב, אבל בקרב הזה אני מוכן להפסיד ולא לשבת בבית. אני אגיע לבלומפילד כי שום אלי טביב שבעולם לא ישאיר אותי בבית. אני אגיע, אצעק לטביב, אוסידון וחבריהם מה אני חושב עליהם אבל גם אשיר לשי אבוטבול וגל שיש.

אני חושב שמה שיתרום הרבה יותר לעזיבה של אלי טביב היא אם כל יושבי בלומפילד, ללא יוצא מן הכלל, ידאגו להזכיר לו בכל משחק מה הם חושבים עליו, ידאגו לשאול את השאלות הנכונות (איפה הכסף?) ויבינו שאלי טביב הוא לא בעלים ראוי להפועל ת''א. הלוואי ובקרוב יחודש גל ההפגנות נגד טביב ואנשיו ושהמשפט ''נעיף אחד ואז את השני'' שנשמע בימיו של הראל במועדון ובינתיים הפך ל – ''העפנו אחד, הידד לשני'' יחזור להיות ''אחד עף, עכשיו תור השני''.

אוהדי הפועל ת''א, על כולנו ללמוד מהחודש האחרון, מהיחס לשי אבוטבול, דרך הראיונות של זהבי, ורמוט, שכטר ובונדר וכלה באי הבאת הרכש המתאים. לכל זה יש מסקנה אחת: הגיע הזמן לקום, להשמיע קול אחד ומאוחד - אלי טביב: החוצה! אבל עד אז, אלי טביב ימשיך לשבת על הכורסא במיאמי עם חיוך גדול, ודורון אוסידון ימשיך לנסוע למלאבס כשהוא מנסה לזרוק שם מהאוטו את סלים טועמה כדי לפנות מקום לטל בן חיים, ומי בכלל צריך בלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בין מיאמי למלאבס - טור דעה מאת צור.ש
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 00:02 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
http://red-fans.com/Article.asp?id=2993

אני חושב שמה שיתרום הרבה יותר לעזיבה של אלי טביב היא אם כל יושבי בלומפילד, ללא יוצא מן הכלל, ידאגו להזכיר לו בכל משחק מה הם חושבים עליו, ידאגו לשאול את השאלות הנכונות (איפה הכסף?) ויבינו שאלי טביב הוא לא בעלים ראוי להפועל ת''א. הלוואי ובקרוב יחודש גל ההפגנות נגד טביב ואנשיו ושהמשפט ''נעיף אחד ואז את השני'' שנשמע בימיו של הראל במועדון ובינתיים הפך ל – ''העפנו אחד, הידד לשני'' יחזור להיות ''אחד עף, עכשיו תור השני''.

אוהדי הפועל ת''א, על כולנו ללמוד מהחודש האחרון, מהיחס לשי אבוטבול, דרך הראיונות של זהבי, ורמוט, שכטר ובונדר וכלה באי הבאת הרכש המתאים. לכל זה יש מסקנה אחת: הגיע הזמן לקום, להשמיע קול אחד ומאוחד - אלי טביב: החוצה! אבל עד אז, אלי טביב ימשיך לשבת על הכורסא במיאמי עם חיוך גדול, ודורון אוסידון ימשיך לנסוע למלאבס כשהוא מנסה לזרוק שם מהאוטו את סלים טועמה כדי לפנות מקום לטל בן חיים, ומי בכלל צריך בלם?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 02:43 
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 03:11 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 04:12 
לכשיהיה בּעלים ״ראוי״ יותר בּנמצא אולי יהיה על מה לדבּר, עד אז כּל מה שייעשה רק יזיק לקבוצה וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
טביב הביתה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
הביתה
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 07:28 
שוהם יפת כתב:
טביב הביתה !

כל כך ברור כל כך הרבה זמן.
צריך בשביל זה כתבה ?
טוב, לפחות, זו לא כתבה יחצנית על שפע סגולותיו, או מטר טוקבקים שמסריח לקילומטרים מזיוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:

''אז למה עשיתם מנוי לליגה ולאירופה"? אני מבין את המחרימים, מבין את מחרימי המנויים לליגה ומבין את מחרימי הליגה האירופאית. מבין, אבל לא איתם. כל עוד אלי טביב הוא הבעלים של הפועל ת''א, אני שבוי שלו. אני שבוי כי אני לא מסוגל לשבת בבית בידיעה שהקבוצה שלי משחקת ואני לא איתה למרות שיכולתי, שבוי כי בלומפילד הוא כמו בית בשבילי ואין סיכוי שאני מעביר את השבתראשוןשני שלי על הכורסא בבית במקום על כיסא 112 בבלומפילד.

פה הפסקתי לקרוא. אדם שרוצה שהפועל תצא מהמשבר אבל רק עוזר להרס של הקבוצה והכל בגלל שהוא לא יכול לשבת על הכורסא בבית... לא שווה התייחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 07:57 
טור מגוחך ועצוב ומתמצת את העליבות של פוסלי טביב ״אני רץ לעשות מנוי״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 09:26 
עצוב כמה שהטור הזה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
צור :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

פה הפסקתי לקרוא. אדם שרוצה שהפועל תצא מהמשבר אבל רק עוזר להרס של הקבוצה והכל בגלל שהוא לא יכול לשבת על הכורסא בבית... לא שווה התייחסות.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
סמור כתב:
הרוש הודף כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

!!!

שני האידאולוגים הגדולים של הפורום.
נו תפצירו בי לא ללכת למשחקים,לא לקנות כרטיס ולא להכניס עוד שקל לקופה המפוצצת של טביב.
לפחות למשחקי חוץ אתם מגיעים ומעודדים בכל כוחכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
סמור כתב:
הרוש הודף כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

!!!

שני האידאולוגים הגדולים של הפורום.
נו תפצירו בי לא ללכת למשחקים,לא לקנות כרטיס ולא להכניס עוד שקל לקופה המפוצצת של טביב.
לפחות למשחקי חוץ אתם מגיעים ומעודדים בכל כוחכם

לא מפציר בך. אתה האדון של עצמך.
למשחקי החוץ אני אלך (בבני יהודה הייתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: