idan כתב:
אם לשים קצת דברים בפרופורציה..
אם אני מבין נכון אז רוח הדברים של פותח האשכול נאמרה תוך הסתכלות רומנטית לעבר הדקה ה91 ומשחק השבת המיתולוגיים.
גם אני בא משם, ואני מבין לגמרי.
צריך לזכור שהמצב שונה היום, אין צורך לחכות בכיליון עיניים לתוכנית שכל התקצירים כבר עלו לרשת.
להגיד שבזה שאין תוכנית סיכום מחזור בערוץ פתוח זה לקחת את הכדורגל מהעם זה קצת תמים.
כמו שנאמר פה, לשידור חוזר של ברצלונה יהיה יותר רייטינג משידור ישיר בליגת העל. מי שמתעניין בכדורגל הישראלי, יודע כיצד להזין את מוחו ואיפה לחפש ולבדוק.
סליחה, אבל אתה מדבר שטויות. אם לא היה צורך במוצר הזה ערוץ הספורט לא היה מחזיק ערוץ שלם סביב התוכנית הזו והתקצירים של ליגת העל.
היום גם חדשות אפשר לראות באינטרנט, אז אולי גם את התוכנית הזו יעבירו לערוץ בתשלום? גם את תקצירי ליגת האלופות אפשר לראות באינטרנט אז למה לשדר אותם בכלל אחרי השידור הישיר?
העובדה שהפכו את התוכנית הזו למשהו שהיום לא קיים ונחשב לרומנטי ונוסטלגי היא עצובה.
זה משהו טריוויאלי , בסיסי. ואמור להיות חלק בלתי נפרד מליגה מקומית. בכל מדינה נורמאלית באירופה יש תוכנית כזו.
מוצר כזה הוא הבסיס והפלטפורמה המרכזית של הליגה לכדורגל וגם אמור לשמש פרומו למשחקים קרובים.
בוא נודה בזה, אפילו אנחנו שנחשבים קצת יותר מכורים מאוהד בסיסי של כדורגל, לא חשופים בכלל לקבוצות אחרות, לא מכירים אותם ולא יודעים איפה הם ממוקמים בליגה. אלא אם מדובר במהמרים חוקיים או לא חוקיים.