תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכתב לחיים רמון
הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:12 
אני קורא לכל אחד ואחד שיחשוב איך לעזור לדבר החשוב הזה שנקרא הפועל. לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות. אם אקבל תשובה כלשהי אפרסם בהמשך. זה הנוסח הפשוט שכתבתי לחיים רמון. מי שעולה לו כל רעיון אחר או רוצה להוסיף מכתב משלו - יותר ממוזמן לעשות.

"חיים, שלום,

כאוהד הפועל ת"א 30 שנה אני מרשה לעצמי לקרוא לך בשמך הפרטי כאוהד שיושב לא רחוק ממני ביציע מדיי שבת.
כידוע לך המצב בקבוצה הבוגרת גרוע ביותר. אין ניהול יציב בלשון המעטה. מחלקת הנוער במצב רעוע ניהולית וברמת התשתיות.

אוהדי הפועל כלואים כבני ערובה לגחמותיהם של זוג בעלי הקבוצה ולמשחקי האגו ביניהם. הווה ועתיד הקבוצה לא ברור ולא נראה טוב.
אני מרשה לעצמי לבקש את עזרתך בשם כל אוהדי הפועל - אנא עזור לנו למצוא אדם אמיד ויציב שמוכן לקחת את הפרוייקט האדיר הזה שנקרא הפועל ת"א.
איך ייתכן שמעבר לכביש נעשים חילופים בין יהודי/עשירי העולם ואצלנו לא נמצא אחד לרפואה?
ואם אין אחד שכזה מדוע לא נקים קבוצת אנשי עסקים שיהוו את הגב הכלכלי בצורת בעלות מחולקת וימנו נציג שינהל את הקבוצה - דוגמת מכבי בכדורסל?

חיים היקר, שואל כל אוהד ואוהד ביציע, בפורומים, באימונים ובמפגשים חברתיים - איה חיים רמון ומשה תאומים? אוהדי הפועל מעל 50שנה? עזרתם נחוצה.

כולנו תקווה שתירתם בהקדם לנושא ותחבר בין בעלים אמיד, בעל רצון לתרום ולקדם ולשמור על הדבר היקר שנקרא הפועל ת"א אשר רק אוהדי הפועל מבינים את משמעותו.

בכבוד רב,

**** "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכתב לחיים רמון
הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:17 
סחה על היוזמה, אבל אם זה משהו שלא בא ממנו, אני לא מאמין שמכתב ישנה את זה.
ואגב, יכול להיות שאין לו מספיק קשרים, או שאין מספיק אנשי עסקים אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
לבקש עזרה מחיים רמון?
מדובר באדם היחיד בעולם שהצליח להרוס יותר ארגונים שהוא היה חבר בהם משאול אייזנברג.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
לבקש עזרה מחיים רמון?
מדובר באדם היחיד בעולם שהצליח להרוס יותר ארגונים שהוא היה חבר בהם משאול אייזנברג.

אף אחד לא מבקש ממנו שיבוא לנהל,רק שינצל את קשריו על מנת למצוא משקיע.
אגב מושיק תאומים לדעתי אופציה הרבה יותר טובה,הוא איש עסקים ולא פוליטקאי ולכן הוא בטח מכיר יותר אנשים עמידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ItaiH6 כתב:
לבקש עזרה מחיים רמון?

אגב מושיק תאומים לדעתי אופציה הרבה יותר טובה,הוא איש עסקים ולא פוליטקאי ולכן הוא בטח מכיר יותר אנשים עמידים.

תתפרע, גם ככה ממחר אתה יוצא להפסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
עומרי קנדה כתב:
ItaiH6 כתב:
לבקש עזרה מחיים רמון?

תתפרע, גם ככה ממחר אתה יוצא להפסקה

הבנו,חפרת אחינו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:01 
ItaiH6 כתב:
לבקש עזרה מחיים רמון?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:02 
יש עכשיו באילת מפגש אוליגרכים (ראיתי כתבה בערוץ 10) שמישהו ילך לשם ויביא אוליגרך! הם עכשיו באמצע קניה של מטוסים פרטיים ב50 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:04 
NARKOTIKA כתב:

אני מאמין שיש עוד כמה אנשי עסקים בעשירון העליון(בקנה מידה לבייב אפילו) מלבד אלה שכבר הספקנו להכיר בעשור האחרון שרואים עצמם מזוהים בדרך כזו או אחרת עם הפועל ת"א אבל לא רואים עצמם משקיעים בכדורגל מסיבות שכולנו שומעים גם ברחוב על למה אנשים לא מתעניינים בכדורגל ישראלי.
זה נראה שכל מדינת ישראל מתעניינת בכדורגל אבל האמת הפוכה מאוד, רק יותר חשיפה בזירה האירופית ובדרך קבע תביא לנו מישהו ברמה יותר גבוהה גם מסמי סגול שכבר החזיק בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
NARKOTIKA כתב:

אני מאמין שיש עוד כמה אנשי עסקים בעשירון העליון(בקנה מידה לבייב אפילו) מלבד אלה שכבר הספקנו להכיר בעשור האחרון שרואים עצמם מזוהים בדרך כזו או אחרת עם הפועל ת"א אבל לא רואים עצמם משקיעים בכדורגל מסיבות שכולנו שומעים גם ברחוב על למה אנשים לא מתעניינים בכדורגל ישראלי.
זה נראה שכל מדינת ישראל מתעניינת בכדורגל אבל האמת הפוכה מאוד, רק יותר חשיפה בזירה האירופית ובדרך קבע תביא לנו מישהו ברמה יותר גבוהה גם מסמי סגול שכבר החזיק בקבוצה.

יש לנו מספיק חשיפה לאירופה בשביל מועדון ישראל.
למכבי ולביתר אין בכלל חשיפה לאירופה והם מוצאים משקיעים בלי בעיה.
הבעיה היא בשיווק הקבוצה.
צריך מישהו שיחפש משקיע וידע לשווק נכון את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:09 
ItaiH6 כתב:
לבקש עזרה מחיים רמון?

‏!‏!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:19 
הבעיה הבסיסית ההיסטורית של הפועל הוא (אי) התארגנות רצינית של אוהדים.
האולטראס שמוכוונים ומיומנים בעיקר בעידוד גרמו לכך שנהיה לסמרטוט הגחמות של הבעלים כאשר הפעם הראושנה היתה ההפסקה שתמוהה של הקשר עם אברמוביץ'.
איפה אנחנו ואיפה שכנינו שלפני שנה אילצו את גולדהאר להילחםפ בכל הכוח על יצחקי שהיה מוכוון אלינו מינואר ובודאי שאחרי הדאבל ?

הדבר היחיד שיכול לעזור לנו הוא הקמת התארגנות אוהדים חדשה במבנה הבא:
1 בראש ההתארגנות תעמוד קבוצה של 5-10 אוהדים מובהקים - סלבס, כדורגלנים עבר ופוליטיקאים (שזיקתם להפועל חד משמעית).
2 מאמץ ההתארגנות יהיה קליל ויושתת על FB רציני של רבבות רבים שיעשו LIKE ופגישות מדי פעם של הנהלה ההתארגנות שבעצם יהיו כל ההתארגנות.
3 הנהלת ההתארגות תשמש כמעין דירקטוריון הפועל בפועל ותפרסם מפעם לפעם, לדוגמא אחת לרבעון, את התרשמותה מהתנהלות הקבוצה.
4 בימי משבר תדאג להגברת תדירות הפגישות ולהודעות ב-FB להפגנות רציניות כמו גם לצעדים מסוג אחר. הערבים הפשוטים הצליחו, האם אנחנו נצליח ?

זה העיקר ברור שיש BY PRODUCT נהדרים נוספים כמו פוטנציאל כלכלי, פוטנמציאל חברתי או ארגון שמחות או התארגנות מול פעולות של אוהדי קבוצות אחרות. ואפילו, תרומות לאולטראס.
אבל, העיקר הוא שסוף סוף יאמר בזריזות בקול צלול ומידת הצורך גם מאיים משהו מה שהמייצגים האוטנטים של האוהדים רוצים.

למה אני לא מצפה ? לתשואות בפורום שחלוק בהרבה נושאים, לפעמים שקוע מדי בעצמו. ובכל מקרה, עד כה לא הוליד צעד מוביל משמעותי אחד לטובת הפועל.
ולמה אני כן מצפה ? בערך למה ש-YATUR מייחל - שמישהו רציני יקרא את האשכול ויציל אותנו.
ואיך זה קשור לחיים רמון ? הוא יכול לבצע זאת בקלילות ובזריזות. אבל, זה מכוון גם לאחרים שיכולים לבצע זאת.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 10 יוני 2011, 22:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:19 
עומרי קנדה כתב:
Redfan כתב:
NARKOTIKA כתב:

הבעיה היא בשיווק הקבוצה.

אמרת נכון, בשביל מועדון ישראלי.
אבל , אם זה היה מספיק מישהו כבר היה קופץ עלינו ממזמן, אתה רואה שלא כך העניינים, ואנחנו מתעסקים עם אנשים ברמות פחות גבוהות, עם כל הכבוד אליהם.
במונחים אירופים מה שהפועל ת"א עשתה זה כלום ושום דבר(חוץ מעונת 2001/2002), רק בשביל קבוצה ישראלית זה מסורת וזה נראה באמת רמה מעל כל הליגה, אבל בשביל קבוצה אירופאית ממוצעת זה לא רציני, שם באירופה שלב בתים זה מינימום, וגם כשמגיעים המלחמה על העפלה תמיד גדולה.
אם נראה יציבות ושאנחנו כבר במה עונות מסוגלים להגיע לשלבים הגבוהים יותר זה יביא מישהו ברמה, אתם תראו.
מהצד הפועל נראית כמו קבוצת ליגה שניה באירופה, או לכל היותר תחתית ליגה בכירה, צריך יותר, זה ימשוך גם קהל אירופאי. מקוה שנצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:25 
Redfan כתב:
עומרי קנדה כתב:
Redfan כתב:
NARKOTIKA כתב:

הבעיה היא בשיווק הקבוצה.

אמרת נכון, בשביל מועדון ישראלי.
אבל , אם זה היה מספיק מישהו כבר היה קופץ עלינו ממזמן, אתה רואה שלא כך העניינים, ואנחנו מתעסקים עם אנשים ברמות פחות גבוהות, עם כל הכבוד אליהם.
במונחים אירופים מה שהפועל ת"א עשתה זה כלום ושום דבר(חוץ מעונת 2001/2002), רק בשביל קבוצה ישראלית זה מסורת וזה נראה באמת רמה מעל כל הליגה, אבל בשביל קבוצה אירופאית ממוצעת זה לא רציני, שם באירופה שלב בתים זה מינימום, וגם כשמגיעים המלחמה על העפלה תמיד גדולה.
אם נראה יציבות ושאנחנו כבר במה עונות מסוגלים להגיע לשלבים הגבוהים יותר זה יביא מישהו ברמה, אתם תראו.
מהצד הפועל נראית כמו קבוצת ליגה שניה באירופה, או לכל היותר תחתית ליגה בכירה, צריך יותר, זה ימשוך גם קהל אירופאי. מקוה שנצליח.

לא "קפצו עלינו" כי נתנו לבעלים החל מסוף סגול לעשות כבשלהם.
אפילו לנתניה הגיע יאמר כאשר ראש העיק באמת רצתה לעזור. שלא לדבר על הנפלאות שחוללו לוני (מרגע ששוכנע לעזוב) ושנידר.

והסיבה העמוקה היא כי לא היתה התארגות רצינית - הבנת המצב (שחסרה לרבים ובעיקר לאלה שטרם התנסו בתעלולי ניהול ועסקים) והשפעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
האולטראס שמוכוונים ומיומנים בעיקר בעידוד גרמו לכך שנהיה לסמרטוט הגחמות של הבעלים כאשר הפעם הראושנה היתה ההפסקה שתמוהה של הקשר עם אברמוביץ'.
איפה אנחנו ואיפה שכנינו שלפני שנה אילצו את גולדהאר להילחםפ בכל הכוח על יצחקי שהיה מוכוון אלינו מינואר ובודאי שאחרי הדאבל ?

הדבר היחיד שיכול לעזור לנו הוא הקמת התארגנות אוהדים חדשה במבנה הבא :
1 בראש ההתארגנות תעמוד קבוצה של 5-10 אוהדים מובהקים - סלבס, כדורגלנים עבר ופוליטיקאים (שזיקתם להפועל חד משמעית).
2 מאמץ ההתארגנות יהיה קליל ויושתת על FB רציני של רבבות רבים שיעשו LIKE ופגישות מדי פעם של הנהלה ההתארגנות שבעצם יהיו כל ההתארגנות.
3 הנהלת ההתארגות תשמש כמעין דירקטוריון הפועל בפועל ותפרסם מפעם לפעם, לדוגמא אחת לרבעון, את התרשמותה מהתנהלות הקבוצה.
4 בימי משבר תדאג להגברת תדירות הפגישות ולהודעות ב-FB להפגנות רציניות כמו גם לצעדים מסוג אחר. הערבים הפשוטים הצליחו, האם אנחנו נצליח ?

זה העיקר ברור שיש BY PRODUCT נהדרים נוספים כמו פוטנציאל כלכלי, פוטנמציאל חברתי או ארגון שמחות או התארגנות מול פעולות של אוהדי קבוצות אחרות. ואפילו, תרומות לאולטראס.
אבל, העיקר הוא שסוף סוף יאמר בזריזות בקול צלול ומידת הצורך גם מאיים משהו מה שהמייצגים האוטנטים של האוהדים רוצים .

למה אני לא מצפה ? לתשואות בפורום שחלוק בהרבה נושאים, לפעמים שקוע מדי בעצמו. ובכל מקרה, עד כה לא הוליד צעד מוביל משמעותי אחד לטובת הפועל.
ולמה אני כן מצפה ? בערך למה ש-YATUR מייחל - שמישהו רציני יקרא את האשכול ויציל אותנו.
ואיך זה קשור לחיים רמון ? הוא יכול לבצע זאת בקלילות ובזריזות. אבל, זה מכוון גם לאחרים שיכולים לבצע זאת.

1. קצת מפחיד להקים ארגון מקביל לאולטראס, בעיקר אם מסתכלים על הנבלות בצהוב וכמה נזק עשה להם הקיום של מספר ארגונים במקביל. גם שם זה התחיל בצורה רגועה ועם כבוד הדדי ונגמר באלימות פנימית ומלחמות נוקבות בין הארגונים, שתרמה ותתרום לא מעט לאיך שמכבי נראית ביחס לכמה כסף רץ במועדון הזה.

2. לא אמרת את זה במפורש, אבל אפשר כבר להגיד את זה בקול, גם אם זה לא נעים לשמוע: האולטראס פשטו רגל מבחינה ערכית. הארגון עם השנים איבד את עצמו לדעת בתוך ים של קונפטי ודגלים, ושכח שהוא אמור היה להיות שומר הסף והמנהיג של הקהל בימים קשים. כיום האולטראס פיתחו יחס מזלזל ומתנשא כלפי המיינסטרים של הקהל, ובכל מה שקשור למאבקים החשובים של הקבוצה הם הוכיחו שהם בובות על חוט שאפשר לקנות בדרכים כאלו ואחרות. הם מזכירים לי את האצילים הסקוטים ב"לב אמיץ", אלו שמלך אנגליה ריפד באדמות וזהב כדי שיתנו לו שקט מהעם הסקוטי האומלל של אותם ימים.

3. יש צורך בארגון נוסף, אולי אפילו צורך קיומי. הארגון שיקום אמור להיות ארגון שרוב מוחלט של הקהל יוכל להזדהות איתו, וארגון שלא יפחד להביע עמדה, לנמק אותה, ושכולם יבחרו בעמדה הזאת כקו מנחה, בין אם כולם מסכימים או לא. זה לא משהו שפשוט להקים, וזה לא משהו שיקום ביום. עצם זה שהנושא עולה לסדר היום זו כבר התקדמות משמעותית מהמצב של השנים האחרונות, בו האולטראס היו בבחינת פרה קדושה. אם כן יהיו קולות נוספים בקהל לכיוון הזה ויהיה מי שירים את הכפפה אני בטוח שיהיו מי שיתאגדו סביבו כדי לגרום לזה לקרום עור וגידים, אני בטוח שאני הייתי מוכן לעזור ולסייע בכל דרך אפשרית.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 22:38 
יוטר יוזמה מבורכת :ROSE:

אני בגישה שאנחנו צריכים לראות את ליברפול כדוגמה

שני בעלים מסוכסכים שהקהל לא סבל והחל במסע לסילוקם המאבק של האוהדים העלה לתודעת המשקיעים בחו"ל את הפוטנציאל ברכישת הקבוצה וכך קרה
בסופו של דבר ,הקבוצה נקנתה על ידי תאגיד שבין היתר ברשותו קבוצת הביסבול של בוסטון "הרד סוקס" .

תאמינו או לא יש מספר רב של בעלי קבוצות בארה"ב שהם גם יהודים וגם יש להם זיקה לישראל שמתבטאות בתרומות רבות למדינה .
הסיבה העיקרית שלטעמי האנשים האלו צריכים להיות קהל היעד שלנו זה בגלל הקשר שלהם לספורט .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ItaiH6 כתב:
לבקש עזרה מחיים רמון?

אגב מושיק תאומים לדעתי אופציה הרבה יותר טובה,הוא איש עסקים ולא פוליטקאי ולכן הוא בטח מכיר יותר אנשים עמידים .

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 07:00 
שחיים רמון ילך להזדיין ולא יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:

הדבר היחיד שיכול לעזור לנו הוא הקמת התארגנות אוהדים חדשה במבנה הבא :

אבל, העיקר הוא שסוף סוף יאמר בזריזות בקול צלול ומידת הצורך גם מאיים משהו מה שהמייצגים האוטנטים של האוהדים רוצים .

1. קצת מפחיד להקים ארגון מקביל לאולטראס, בעיקר אם מסתכלים על הנבלות בצהוב וכמה נזק עשה להם הקיום של מספר ארגונים במקביל. גם שם זה התחיל בצורה רגועה ועם כבוד הדדי ונגמר באלימות פנימית ומלחמות נוקבות בין הארגונים, שתרמה ותתרום לא מעט לאיך שמכבי נראית ביחס לכמה כסף רץ במועדון הזה.

2. לא אמרת את זה במפורש, אבל אפשר כבר להגיד את זה בקול, גם אם זה לא נעים לשמוע: האולטראס פשטו רגל מבחינה ערכית. הארגון עם השנים איבד את עצמו לדעת בתוך ים של קונפטי ודגלים, ושכח שהוא אמור היה להיות שומר הסף והמנהיג של הקהל בימים קשים. כיום האולטראס פיתחו יחס מזלזל ומתנשא כלפי המיינסטרים של הקהל, ובכל מה שקשור למאבקים החשובים של הקבוצה הם הוכיחו שהם בובות על חוט שאפשר לקנות בדרכים כאלו ואחרות. הם מזכירים לי את האצילים הסקוטים ב"לב אמיץ", אלו שמלך אנגליה ריפד באדמות וזהב כדי שיתנו לו שקט מהעם הסקוטי האומלל של אותם ימים.

3. יש צורך בארגון נוסף, אולי אפילו צורך קיומי. הארגון שיקום אמור להיות ארגון שרוב מוחלט של הקהל יוכל להזדהות איתו, וארגון שלא יפחד להביע עמדה, לנמק אותה, ושכולם יבחרו בעמדה הזאת כקו מנחה, בין אם כולם מסכימים או לא. זה לא משהו שפשוט להקים, וזה לא משהו שיקום ביום. עצם זה שהנושא עולה לסדר היום זו כבר התקדמות משמעותית מהמצב של השנים האחרונות, בו האולטראס היו בבחינת פרה קדושה. אם כן יהיו קולות נוספים בקהל לכיוון הזה ויהיה מי שירים את הכפפה אני בטוח שיהיו מי שיתאגדו סביבו כדי לגרום לזה לקרום עור וגידים, אני בטוח שאני הייתי מוכן לעזור ולסייע בכל דרך אפשרית.

האמור בסעיף 1. עומד בסתירה לאמור בסעיפים 2-3.
לפני מספר שנים ניסתה קבוצה נאייוית עם המון כוונות טובות לעשות את מה שאתה וגבעתיים הציעו. כדי שלא להיסתבך בחשש שהעלת בסעיף 1 במשך הזמן מוסמסה הדרך. אין ספק שהקמה של גוף/מועדון אוהדים יגרום לחיכוחים גדולים עם האולטראס. צריכים פשוט האוהדים לחשוב מה יותר חשוב. מפעלות העידוד שאני קראתי להם בזמנו "ועדות הקישוט" או גוף אוהדים שרואה את האינטרסים של האוהדים ובעיקר את האינטרסים של הקבוצה ולא של העידוד או התחרות עם קהלי היריבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אולטראס הפועל הוא ארגון נפלא ומצויין, מלא באנשים עם כוונות טובות, נכונות להשקעה ונאמנות ברמה הכי גבוהה למועדון.
אבל, עד שלא יוכח אחרת, הוא ארגון עידוד, לא מוביל מהפכות ולא מתיימר "לנהל" את הקהל הרב של הפועל, כפי שהם טוענים שוב ושוב בפורום זה ובפורום שלהם.
הארגון המוצע שיוקם, לא אמור להתנגש באולטראס, מכיוון שאין להם את אותם מטרות. ארגון האוהדים שיוקם יתרכז בניהול, בביקורת, בקביעת מטרות ויעדים, והפעולות הדרושות לצורך עמידה ביעדים אלו.
האולטראס ימשיך להיות ארגון שיתרכז בהרמת התפאורות הבאמת נפלאות מדי משחק, בשירים ביציע, בהוויה ובחיבור שלנו כמועדון. גם הוא, כמו כולנו, יביע את מחאתו כנגד פעולות אלו ואחרות של ההנהלה ואף של אותו ארגון אוהדים שיקום.
זו דמוקרטיה, לא צריך לחשוש מביקורות כל עוד הן נעשות בצורה ראויה, בשיתוף פעולה ובהבנה שכולנו כאן בשביל אותה מטרה - הפועל תל אביב.
הלוואי ויקום ארגון כזה, רק ארגון חזק של הקהל ימנע מאנשים (מבחוץ ומבפנים) לפגוע בעבר,בהווה ובעתיד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
מתחת למילה כשל במילון מופיעה תמונה של חיים רמון.

האיש זה זה קומבינציה נדירה של אלי טביב ומוני הראל ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 13:25 
kobster כתב:
אולטראס הפועל הוא ארגון נפלא ומצויין, מלא באנשים עם כוונות טובות, נכונות להשקעה ונאמנות ברמה הכי גבוהה למועדון.
אבל, עד שלא יוכח אחרת, הוא ארגון עידוד, לא מוביל מהפכות ולא מתיימר "לנהל" את הקהל הרב של הפועל, כפי שהם טוענים שוב ושוב בפורום זה ובפורום שלהם.
הארגון המוצע שיוקם, לא אמור להתנגש באולטראס, מכיוון שאין להם את אותם מטרות. ארגון האוהדים שיוקם יתרכז בניהול, בביקורת, בקביעת מטרות ויעדים, והפעולות הדרושות לצורך עמידה ביעדים אלו.
האולטראס ימשיך להיות ארגון שיתרכז בהרמת התפאורות הבאמת נפלאות מדי משחק, בשירים ביציע, בהוויה ובחיבור שלנו כמועדון. גם הוא, כמו כולנו, יביע את מחאתו כנגד פעולות אלו ואחרות של ההנהלה ואף של אותו ארגון אוהדים שיקום.
זו דמוקרטיה, לא צריך לחשוש מביקורות כל עוד הן נעשות בצורה ראויה, בשיתוף פעולה ובהבנה שכולנו כאן בשביל אותה מטרה - הפועל תל אביב.
הלוואי ויקום ארגון כזה, רק ארגון חזק של הקהל ימנע מאנשים (מבחוץ ומבפנים) לפגוע בעבר,בהווה ובעתיד המועדון.

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר לשלוח מכתב למישהו, הנה ראיון מהיום עם מוניב אל-מסרי, הפלסטיני העשיר בעולם (הון מוערך ביותר מחצי מיליארד דולר). הבן אדם כל הזמן חושב שלום ומנסה לקדם אותו. זה אמור להיות קהל היעד שלנו לבעלים - אוליגרכים ערבים שרוצים לעשות שינוי. בסך הכל מדובר על מועדון מהגדולים בישראל, שנלחם מלחמת חורמה בגזענות במדינה, שמזוהה עם השמאל השפוי במדינה, שמטפח כשרונות מהמגזר, שאחראי לפרוייקטים מדהימים של קירוב לבבות באמצעות כדורגל בין ילדים ערבים ויהודים, מפורסם באירופה. מועדון כמו שלנו, עם בעלים נכון יכול להביא שינוי אמיתי בחברה הישראלית, ואם יבוא מישהו ויהפוך אותנו למעצמה זה יכול לקרות.

את המכתבים הייתי מנסח ומפנה לאנשים כאלו, גם אם מדובר במעשה הכי נאיבי בעולם.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/248/950.html?hp=1&cat=404&loc=4

עריכה: הוא חבר קרוב מאוד של אבו מאזן ושל ערפאת, מעניין מה הוא היה אומר אם הוא היה שומע שהחתמנו את מחמוד עבאס, ורצינו להחתים את ג'קו ערפאת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון = מושיק תאומים = מוני הראל.

אפשר להגיד עליהם הרבה דברים טובים והרבה דברים רעים, דבר אחד בטוח,
הם לא יוותרו על האופציה לבחוש בהפועל ת"א, בטח לא על כזאת שניתנת להם עם התג "מושיע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 14:43 
אל תקחו את זה לכיוונים שלא קשורים לכדורגל .
ברור שכל בעל הון שרוכש קבוצה , מנסה להרוויח דברים נוספים חוצמכדורגל .
גם אם רמון או כל יצור אחר מנסה להביא רוכש גדול להפועל , אתה מצפה שהוא יכתוב לך את במייל ?
הניסיון יפה לכשעצמו , אולי תנסה להסתובב עם שלט ברחבי אירופה או ארה"ב - "דרוש משקיע גדול לקבוצה עם לב גדול "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 18:20 
el dudernio כתב:

הם לא יוותרו על האופציה לבחוש בהפועל ת"א, בטח לא על כזאת שניתנת להם עם התג "מושיע".

צודק.
מועדון הפועל תל אביב הוא ה - My precious של מושיק תאומים.
אבל תאומים והחברים שלו הם היחידים שיכולים לחלץ אותנו מהידיים המטונפות של מוני וטביב.
כי מוני ו/או טביב לא ילכו אלא אם יבוא משהו יותר עשיר סטייל גולדהאר.
לא גולדהאר, לא שניידר ולא גיידאמק הגיעו בכוחות עצמם. הביאו אותם.
משהו צריך להביא את האנשים האלו.
אם דג רקק כמו בושינסקי יכול, ויותר מפעם אחת, גם תאומים וחבריו יכולים.

אבל כשאתה מסתכל על ההתנהגות של אוהדי הפועל בכלל ובפורום פה בפרט אתה מגלה שאנחנו קהל של "אוי אוי אוי"
לפעמים זה נראה שאוהדים פה פשוט נהנים מלהיות בחרא ושיזיינו אותם.

כדי שדברים יקרו צריך הרבה יותר ממכתבים.
אבל כשאתה מסתכל איך אנחנו לא עושים כלום בזמן שהורסים לנו את הבית אז הרעיון של המכתב הזה הוא כמו יהלום בתוך גוש חרא אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 18:37 
חתול אדום כתב:
el dudernio כתב:

צודק.
מועדון הפועל תל אביב הוא ה - My precious של מושיק תאומים.
אבל תאומים והחברים שלו הם היחידים שיכולים לחלץ אותנו מהידיים המטונפות של מוני וטביב.
כי מוני ו/או טביב לא ילכו אלא אם יבוא משהו יותר עשיר סטייל גולדהאר.
לא גולדהאר, לא שניידר ולא גיידאמק הגיעו בכוחות עצמם. הביאו אותם.
משהו צריך להביא את האנשים האלו.
אם דג רקק כמו בושינסקי יכול, ויותר מפעם אחת, גם תאומים וחבריו יכולים.

אבל כשאתה מסתכל על ההתנהגות של אוהדי הפועל בכלל ובפורום פה בפרט אתה מגלה שאנחנו קהל של "אוי אוי אוי"
לפעמים זה נראה שאוהדים פה פשוט נהנים מלהיות בחרא ושיזיינו אותם.

כדי שדברים יקרו צריך הרבה יותר ממכתבים.
אבל כשאתה מסתכל איך אנחנו לא עושים כלום בזמן שהורסים לנו את הבית אז הרעיון של המכתב הזה הוא כמו יהלום בתוך גוש חרא אחד גדול.

מחיה נפשות.
ולכן גם :ROSE: וגם :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
ההיסטוריה מראה שבשביל למכור צריכים לרצות למכור.
למושיק וחבריו אין בעיה לעביר את ה"בעלות" על הקבוצה כל עוד נשארת להם זכות האמירה.
זה דבר ש"אוליגרך" לא יסכים ולכן כל עוד הם במועדון אוליגרך כזה לא יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: