תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלון עידן על אלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

בעיני המתבונן: בין השורות של אלי גוטמן

מאת אלון עידן

כך תפענחו את שפת הסתרים בה משתמש מאמן הפועל תל אביב אחרי הפסד. רמז: מאחורי לקיחת האחריות אין כל לקיחת אחריות

1. כתב סתרים

אלי גוטמן הוא מאמן מתקדם. מאמנים מתקדמים עוסקים בהקניית סגנון משחק, בחשיבה טקטית, בגיוס שחקנים שיכולים לממש את האידאלים של המועדון. המהפך שעובר גוטמן, משמעותו זניחת מערך ה-4-3-3 לטובת 4-4-2. במונחים של בני אדם רגילים, מדובר בסוג של כתב סתרים.

גוטמן תופש את עצמו בדיוק כמי שאמון על כתב הסתרים הזה. הוא הרי עבר השתלמויות באירופה, בקיא בחידושים האחרונים בכל הקשור למשחק הלחץ הגבוה, בשמירה הקפדנית על קו הנבדל, בצורך להרוויח שטח על ידי ריצה ל"אזורים מתים". גוטמן הוא אכן איש מלאכה רציני.

אם כן, למה מתכוון גוטמן כשהוא מתפנה להתראיין לפאנל של "שער השבת" לאחר ההפסד של הפועל תל אביב למכבי חיפה, וזונח את רטוריקת כתב הסתרים לטובת שימוש כמעט אובססיבי במונח "מוטיבציה"? "אתה יודע, אתה בא למשחק כזה, ובסוף המשחק אתה חושב שעל דבר אחד לא תדבר, על מוטיבציה". כך הוא פותח את הראיון, שהופך תוך מספר דקות למסמך מרתק אודות מי שנחשב למאמן הכדורגל המוביל בישראל.

2. אני לא שייע

אם כן, מה מסתתר מבעד למלה "מוטיבציה" בטקסט של גוטמן? נדמה שהשאלה המדויקת יותר היא מה לא מסתתר מאחוריה. התשובה הפשוטה היא "טקטיקה".

"מוטיבציה" היא המושג הנגדי ל"טקטיקה" (אפשר לנסח זאת גם כך: "שייע פייגנבוים" הוא המושג הנגדי ל"אלי גוטמן"). במקום בו מדברים על "טקטיקה", מניחים ש"מוטיבציה" היא דבר מובן מאליו, בעיקר ב"משחק עונה". מאחר שהיא דבר "מובן מאליו", אין טעם לדבר עליה. במקרה שכן נחשפת בעיית "מוטיבציה", היא בוודאי לא קשורה לזה שאמור לדבר עליה, כלומר למאמן, כלומר לגוטמן.

למעשה, כשגוטמן פותח את הראיון בדברים על היעדר מוטיבציה, הוא מעביר את האחריות כולה לשחקנים. הוא בורח מאחריות. אם כן, בנוגע לשאלה "מה לא מסתתר מבעד למלה 'מוטיבציה' בטקסט של אלי גוטמן?", נדמה שהתשובה היא אלי גוטמן.

3. "לקיחת אחריות"

זה היה ראיון שחשף את חוסר יכולתו של גוטמן להכיל כישלון. לעמדת השידור הגיע אדם שמסרב להכיר בקריסתו הטקטית הקולוסלית, החל מבחירת השחקנים וכלה בהעמדתם על המגרש. דווקא הכישלון הטקטי וחוסר היכולת להכיר בו, גורמים לכך שגוטמן מעביר את המשקל למושג הרחוק ממנו ביותר - "מוטיבציה" - בבחינת העלמת ראיות. "מכבי חיפה ניצחה עם הרבה יותר רצון מאשר הפועל תל אביב", הוא אומר ומיד מוסיף: "אני לוקח את זה על עצמי".

משהו בנוגע לתחושה הריקה שמתלווה ל"לקיחת האחריות". הרי בתוך "לקיחת האחריות" הזאת מסתתרת בריחה מאחריות. לקחת אחריות על היעדר מוטיבציה, במשחק בו אין טעם לדבר על מוטיבציה, זה למעשה חיבור של מינוס ומינוס לכדי פלוס. לכן, כשגוטמן אומר את הדברים, אינך יכול להתעלם מתחושה לא נעימה, שהיא תולדה אינסטינקטיבית של שקר הנאמר בכסות של אמת. הראיון כולו היה עמוס בפתולוגיה הזאת.

4. תרגום (1)

"אני מפרגן למכבי חיפה כי הם רצו יותר... השחקנים שלי, בהרבה דקות במשחק, נראו אפתים, שזה מעבר לטקטיקה".

והתרגום: "אני מפרגן לשחקנים של חיפה - כלומר, לא למאמן שלה... השחקנים שלי נראו אפתים - כלומר, זו אשמתם... שזה מעבר לטקטיקה - כלומר, לא קשור אלי".

5. סימון מטרות

העצבים של גוטמן, והעובדה שלא מתקיים בו משטח שיספוג לתוכו את הכעס, הכריחו אותו להעמיד מול תודעת הצופים דמויות אחרות עליהן הוא ממליץ לירות את החצים. זה התחיל בדדי בן דיין ("אתה יודע כמה תמונות אני זוכר שאניימה קולט כדור ודדי בריצה קלה עם הגב אליו...?"), נמשך בערן זהבי (דני ענבר: "רפאלוב יותר חזק מזהבי?". גוטמן: "כרגע כן") ובעמרי קנדה ("רפאלוב הוא שחקן שמבחינתי בונדר עומד על הרגליים מולו יותר מאשר קנדה") והסתיים במוני הראל ובאלי טביב: "צריכים פשוט לקבל החלטה. או שניהם ביחד בקונסטלציה כזאת או אחרת, או אחד מהם. כך זה לא יכול להימשך".

גם כשהחמיא - "אלישע, אני מכבד מאוד את מה שעשית היום, עשית דבר נפלא" - הוא למעשה העליב. כשלוי הסביר כיצד תכנן את המשחק - מבחינה "טקטית", כמובן - החל פרצופו של גוטמן להתעוות וידיו לא מצאו מנוחה. כשרשות הדיבור הועברה אליו, הוא מיד סתר את דבריו (ענבר: "אתה לא מסכים?". גוטמן: "בהחלט לא"). כך ניתן גם להבין את העובדה שכל מחמאה ללוי לוותה בפנים קפואות ובחוסר יכולת להביט בעיניו.

הכפילות הזאת - דיבור לחוד ומחשבה לחוד, מחמאה שמאחוריה קללה - נראתה במשך הראיון כולו, ושיוותה לנוכחות של גוטמן אפקטים לא נעימים של התנשאות, ניתוק ובריחה מאחריות.

6. תרגום (2)

גוטמן: "כשאתה מתכנן וזה מצליח ואתה מנצח אז אתה גדול. אז אלישע היום גדול ואני מפרגן לו".

והתרגום: "במקרה הפעם זה הצליח לאלישע, אז אתם חושבים שהוא גדול".

7. המרווח של גוטמן

גוטמן הגיע לפאנל "שער השבת" כשמאחורי מלותיו מסתתרת תחושת כישלון אישי גדולה. המפתח להבנת גוטמן נמצא בדיוק במרווח הזה, בתחושתו שאסור לו להודות שנכשל בדבר בו הוא מתמחה - ב"טקטיקה", למשל. המרווח הזה, שאצל אדם "רגיל" אמור להתמלא בחשבון נפש, מתמלא אצל אנשים חסרי ביטחון באנשים אחרים. ה"אנשים האחרים" של גוטמן הם השחקנים שלו, הקבוצה שלו. יש משהו מאוד בעייתי במאמן כדורגל שממלא את החור השחור שנפער בלבו בחומר שאמור להיות היקר לו מכל.

נערך לאחרונה על ידי הסלע האדום בתאריך 05 מאי 2011, 08:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלון עידן על עלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:23 
מדוייק להפליא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מדוייק להפליא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:31 
קצת פומפוזי מדי אבל נכון ,לצערי הרב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:33 
האוהד נועם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מדוייק להפליא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
איזה חירטוט.

לוקחים בנאדם, שניה אחרי שהפסיד (99%) אליפות למכבי חיפה, מעמידים אותו מול המאמן שניצח אותו (או הביס כמו שנראנו שם), ומצפים ממנו שיצאו לו פנינים של פירגון ואיחולים.
מעניין איך מר אלון עידן היה מגיב, אם היו מראיינים אותו שניה אחרי שהוא הפסיד פרס עיתונות כלשהו למתמודד אחר. בטח בפירגון. הוא נשמע אדם כזה. מפרגן.

אגב, יום-יומיים אחרי שהכל נרגע גוטמן נתן ראיון בו הוא לקח אחריות (וואו כאילו זה משנה משהו. נימני היה אלוף ב"לקיחת אחריות").
למה כותב הכתבה לא ציין את זה?

יאללה. קר לדגים. הם מחכים שיעטפו אותם עם איזה עיתון.

(איפה אופטימי? אני רואה שכל המחכים בפינה כבר התייצבו. מספרי ברזל להתפקד!)

ד"א,
אין ספק שזאת כתבה חשובה מאין כמוה, 5 ימים אחרי הראיון המדובר, שכבר נלעס ונטחן מכל הכיוונים.
או שאין יותר על מה לכתוב, או שלמישהו התחשק לסגור חשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:41 
בלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בלה בלה בלה

איך אני אוהב להוציא ממך את המיטב. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:44 
לך חמודי, אני שומע את אמא קוראת לך, הסנדוויץ' לבית ספר כבר מוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
לצערי ההפסד הזה החזיר את גוטמן אחורה 3 שנים מבחינת יחסי ציבור.
וגוטמן לא המאמן הראשון ולא האחרון שמרואיין אחרי הפסד,אבל כבר אחרי שנייה ראו כאילו חרב עליו עולמו,ולצערי הוא היה נראה רע מאוד לכל אורכו.
אבל ככה זה ציבור חובבי הכדורגל,לא זוכרים.....אף אחד!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
י.כוס בא לעבודה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:55 
IdanTheLittle כתב:
אני רואה שכל המחכים בפינה כבר התייצבו.

בסיבוב. לא בפינה.
אלי גוטמן :HEART2:

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:59 
טור מטומטם כמעט כמו ההודעות הצפויות של ג'וסוס שבטח מתמוגג מאושר שנכנסים במאמן שלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
אני מאד מעריך את גוטמן.
אני חושב שהוא חתום על המטמורפוזה שעברה הקבוצה בשנים האחרונות (לצד דור נדיר של שחקנים, כמובן).
אני חושב שהוא חתום על ההישארות שלנו בליגה לפני שלוש שנים.
הוא מאמן נהדר, ואני מקווה שהוא ישאר בקבוצה.

אחרי שאמרנו את זה, אני חושב שהכתבה מדוייקת להפליא.

ראיתם איזה יופי?
אפשר גם וגם, לא חייבים לפמפם אג'נדות מימין ומשמאל כל הזמן.
אפשר סתם לדבר ולהגיד מה שחושבים, בלי לחשוב איך הדברים הנאמרים מזיקים או מועילים לאג'נדה זו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:02 
מי שמדבר על הודעות צפויות.
אין התמודדות רצינית עם טענות, אז פונים לילדותיות והאשמות אישיות.
תינוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:07 
joshsoos כתב:
מי שמדבר על הודעות צפויות.
אין התמודדות רצינית עם טענות, אז פונים לילדותיות והאשמות אישיות.
תינוקות.

איזה טענות רציניות יש כאן ?
טור שמתיימר לנתח מבחינה פסיכולוגית את גוטמן ומה מסתתר באמת מאחורי מה שהוא אומר ?
או להתייחס שאמירות השחוקות שלך בנוגע לזה שהוא פוליטיקאי דגול ומאמן מבינוני ?
מסכים שעדיף לא להגיב בכלל, אתה צפוי ומחפש כל דרך לשפוך את השטויות שלך והכתב המטומטם הוא כולה כתב , אבל אם כבר הגבתי ועשיתי את הטעות הזאת זו הדרך היחידה להגיב לשטויות כאלה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
יש בכתבה הזאת יותר משטות אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:26 
עובדה א- גוטמן כשל במערך ובהרכב שהציב במשחק מול חיפה.
עובדה ב- ברמה הטקטית חיפה ביטלה אותנו לחלוטין
עובדה ג- כל מה שגוטמן דיבר עליו אחרי המשחק הוא מוטיבציה ויכולת של שחקנים.
עובדה ד- גוטמן מיצב את עצמו (אולי בצדק ואולי לא) כטקטיקן בחסד.
זה הכל. זו המציאות וצריך להודות בה כדי להשתפר.

לא שמעתי פה שום טענה עניינית כנגד הטיעונים שמובאים במאמר.
חבל שאי אפשר היום להעביר ביקורת בלי להיות חשוד באג'נדה. כמה נח.ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:31 
אוגוסטוס היל כתב:
עובדה א- גוטמן כשל במערך ובהרכב שהציב במשחק מול חיפה.
עובדה ב- ברמה הטקטית חיפה ביטלה אותנו לחלוטין
עובדה ג- כל מה שגוטמן דיבר עליו אחרי המשחק הוא מוטיבציה ויכולת של שחקנים.
עובדה ד- גוטמן מיצב את עצמו (אולי בצדק ואולי לא) כטקטיקן בחסד.
זה הכל. זו המציאות וצריך להודות בה כדי להשתפר.

לא שמעתי פה שום טענה עניינית כנגד הטיעונים שמובאים במאמר.
חבל שאי אפשר היום להעביר ביקורת בלי להיות חשוד באג'נדה. כמה נח.ט

גוטמן פישל בענק , הוא עלה עם שחקנים לא מתאימים .
השחקנים פישלו בענק שהם עלו כמו ילדות מפוחדות , שגם בזה אני מאמשים את גוטמן .
אבל הוא בהחלט צודק שאם יותר רצון ומוטיבציה אצל השחקנים לא היינו נראים כמו שנראינו .
מפה ועד לנסות ולנתח את מה שעומד מאחורי כל משפט שגוטמן אמר 10 דקות אחרי הפסד במשחק העונה המרחק רב .
ה"טענות" שהכתב מביא פה הם דעתו של סתם כתב ששם על עצמו מסכה של פסיכולוג .
לא שווה תגובה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
ואני לתומי חשבתי בתום המשחק שבאמת היתה אפאטיות במשחק שלנו.
הי..זה בעצם מה שאמרו כאן רוב האנשים במוצש...
אז אולי לגוטמן אסור לומר זאת, אבל הוא לפחות לא טועה.
לגבי הטעויות שלו שנעשו, מה ציפיתם? שהוא יגיד כבל עם ועדה שבונדר היה טעות? שבחון?

כל הקוטלים יאכלו חצץ כשגוטמן יקח את המליונים של מכבי לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:34 
עד היום אני, לפחות, לא שמעתי את גוטמן מדבר על טעויות בהקשר המקצועי/טקטי.
אשמח א מישהו יפנה אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
רוי, זה הכתב וזה סגנונו.
גם אני לא מת על הפסיכולוגיה בגרוש הזו.

מעבר לכך, גוטמן (בדומה לרוב הפרסונות בכדורגל הישראלי) לא לקח אחריות, לא ידע לפרגן ליריב (ניחא, מעניין לי ת'תחת), והפיל את התיק על השחקנים.
יום שבת שעבר היה יום לא טוב לאלי גוטמן, בכל הגזרות.
אני מקווה שהשבת הנוכחית תאיר לו ולנו פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:41 
אוגוסטוס היל כתב:
עד היום אני, לפחות, לא שמעתי את גוטמן מדבר על טעויות בהקשר המקצועי/טקטי.
אשמח א מישהו יפנה אותי.

הוא אמר איזה משפט כללי וסתום על "אני לוקח אחריות על ההרכב" או משהו כזה.
אני כבר כתבתי כמה פעמים השבוע, אם אתם חושבים שהבעיה עם גוטמן מסתכמת בהרכב שהוא העלה למשחק הזה, יש לכם טעות גדולה. זה הרבה יותר עמוק מזה וזה מתבטא בצורת החשיבה של השחקנים ובצורה שהפועל עומדת על המגרש. בעיקר כאשר אין קוסמים כמו שכטר וורמוט על המגרש.
הפועל משחקת כדורגל לא אינטילגנטי בעליל. כבר חודשיים. חומר שחקנים מספיק טוב לשחק כדורגל טוב יותר, כבר הוכח שיש. אשכרה לא מבין מה עושים איתם באימונים. מצד שני, אני לא באימונים. יכול להיות שגוטמן אומר לאביחי ידין שייקח כדור, יסתובב קדימה וישחרר בזמן, לאלרואי כהן שיפסיק לנסות לעבור 3 שחקנים באגף בלי שיש לו מושג מה הוא עושה ולשאר השחקנים לעשות תנועה בלי כדור ולא לעמוד ולהסתכל עליו. יכול להיות שהוא אומר את זה פעם אחרי פעם והם פשוט מתעלמים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:41 
רק להבהיר, הדבר המרכזי שמטריד אותי זו התחושה (הדי מבוססת, לצערי) שלגוטמן יש נטייה במקום ללמוד ולשנות- להתבצר ולהמשיך באותו קו בכח.

כל השאר פחות רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:50 
הכישלון הכי גדול שלו שהקבוצה סמכה על הקיזוז במשך עונה שלמה, הפסדנו לאשדוד? לא נורא קיזוז, עכו? לא נורא קיזוז, וככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:03 
אדום נחמד כתב:
ואני לתומי חשבתי בתום המשחק שבאמת היתה אפאטיות במשחק שלנו.
הי..זה בעצם מה שאמרו כאן רוב האנשים במוצש...
אז אולי לגוטמן אסור לומר זאת, אבל הוא לפחות לא טועה.
לגבי הטעויות שלו שנעשו, מה ציפיתם? שהוא יגיד כבל עם ועדה שבונדר היה טעות? שבחון?

כל הקוטלים יאכלו חצץ כשגוטמן יקח את המליונים של מכבי לאליפות.

גוטמן לא יצליח בשום קבוצה בארץ חוץ מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
לנתח כל מילה של גוטמן כאילו הוא תיכנן את הראיון מראש 10 דקות אחרי הכישלון הכי גדול שלו כמאמן לפחות ב5 שנים האחרונות, ואחד היחידים שלו, כשהוא בדיוק מאבד אליפות כנראה זה בדיחה. ובכל זאת,

בקשר ללקיחת אחריות, לא צריך להיות פרויד כדי להבין את הכוונה של אלי - הוא חשב שהמוטיבציה והרעב במשחק תבוא לבד אז הוא שם דגש באימונים, שיחות וW\E על הצד הטקטי. אלי גוטמן טעה בחישובים ובשיקולים שלו והודה בזה.

ציטוט:

"אני מפרגן למכבי חיפה כי הם רצו יותר... השחקנים שלי, בהרבה דקות במשחק, נראו אפתים, שזה מעבר לטקטיקה".

והתרגום: "אני מפרגן לשחקנים של חיפה - כלומר, לא למאמן שלה... השחקנים שלי נראו אפתים - כלומר, זו אשמתם... שזה מעבר לטקטיקה - כלומר, לא קשור אלי".

אלי גוטמן לא אמר "אני מפרגן לשחקנים של מכבי חיפה כי הם רצו יותר". בהתחשב במה שקדם למשפט הזה, כל הדיבורים על הכנסת מוטיבציה וכו', זה בעצם מחמאה במיוחד לאלישע לוי, ולא להפך. אותו דבר בקשר ל"שחקנים נראו אפתים - כלומר זה באשמתם", הרי לפני זה אלי גוטמן דיבר על זה שהוא היה צריך לעבוד על המוטיבציה ולקח אחריות.

דיברו כאן על החוסר פרגון לאלישע. מצד אחד הכותב טוען שאלי גוטמן לא לוקח אחריות על עצמו, מצד שני כשהוא כן לוקח אחריות ואומר "נכשלתי טקטית, אין קשר לאלישע" הכותב גם כן בא בטענות.

ציטוט:

גוטמן: "כשאתה מתכנן וזה מצליח ואתה מנצח אז אתה גדול. אז אלישע היום גדול ואני מפרגן לו".

והתרגום: "במקרה הפעם זה הצליח לאלישע, אז אתם חושבים שהוא גדול".

לי זה יותר נשמע כמו פרגון לאלישע, לא "במקרה הפעם". מה הבעיה כאן? אחרי זה הוא יבכה שאלי גוטמן לא מפרגן לאלישע.

לי זה נראה כאילו לכותב לא היה זמן אתמול אז הוא ישב 10 דקות בלילה ושלח לעורך שלו כתבה בלי תוכן כדי שלא יבואו אליו בתלונות.
בדרך הוא בנה לעצמו סיפור שאלי גוטמן לא מפרגן, לא לוקח אחריות ובלה, בלה, בלה, ואיכשהו הפך את הציטוטים של אלי גוטמן לכיביכול הוכחות לטיעונים שלו.

אני מאוד מקווה שכל אוהד הפועל כולל אני מכיר בזה שאמנם לאלי גוטמן יש חסרונות, אבל הוא המאמן שמתאים להפועל תל אביב והכי טוב+הכי מקצועי בארץ. בסופו של דבר עדיף חצי ביצה מקליפה ריקה, אז נתמודד עם החסרונות של גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:15 
chimpfive כתב:
הכישלון הכי גדול שלו שהקבוצה סמכה על הקיזוז במשך עונה שלמה, הפסדנו לאשדוד? לא נורא קיזוז, עכו? לא נורא קיזוז, וככה זה נראה.

את הכשלון שלו מפרט אלון עידן היטב- הוא אמור להיות מאמן שהיתרון שלו הוא בתחום הטקטי, ששיטת המשחק שהוא מקנה נותנת עליונות על פני מאמנים אחרים, ובמקום זה כל מה שיש לו להגיד שהבעיה היא במוטיבציה ( ואחרי משחקים גרועים שניצחנו מדבר על זה ומוסיף ששיחקנו היטב ). הוא אדם שלא לוקח אחריות, מודה בטעויות ופועל לתקנן. בגלל זה הכתבה הזו, על ניתוחיה הפסיכולוגיים, ראויה לדיון, פשוט כי הבעיות המקצועיות אצלנו מתחילות בחוסר היכולת הזו להודות בטעויות ולתקנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלון עידן על אלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 17 מאי 2011, 21:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:19 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:

את הכשלון שלו מפרט אלון עידן היטב- הוא אמור להיות מאמן שהיתרון שלו הוא בתחום הטקטי, ששיטת המשחק שהוא מקנה נותנת עליונות על פני מאמנים אחרים, ובמקום זה כל מה שיש לו להגיד שהבעיה היא במוטיבציה ( ואחרי משחקים גרועים שניצחנו מדבר על זה ומוסיף ששיחקנו היטב ). הוא אדם שלא לוקח אחריות, מודה בטעויות ופועל לתקנן. בגלל זה הכתבה הזו, על ניתוחיה הפסיכולוגיים, ראויה לדיון, פשוט כי הבעיות המקצועיות אצלנו מתחילות בחוסר היכולת הזו להודות בטעויות ולתקנן.

לגבי הטקטיקה מאז הפציעה של שכטר ולאלה וידין שלא חוזר לכושר הוא נתקע על שיטה שלא עובדת. גם ענין המנטלי של הסתמכות יתר על הקיזוז היתה שגיאה הרסנית.
לא ראיתי את התוכנית המדוברת, אין לי ספורט 5 זבלה בשקל, לענין, ראיון מביש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: