תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: די להיות פוסט טראומתים (אשכול סבלנות)
הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:38 
בימים האחרונים אני קורא פה תחזיות בסגנון 'יום הדין' על עתיד המועדון תחת ניהולו של אלי טביב, אני מסכים יש ממה לחשוש, אבל תמיד צריך לזכור שכל מה שהתרחש בשנה האחרונה מבחינה ניהולית נכשל לא כתוצאה מהחלטות ניהוליות של בן אדם אחד, אלא, טעויות ניהוליות תחת שרביטם של שניים, יש מצב שטעויות אלה התפתחו כתוצאה מגישות ניהוליות שונות או מאבקי אגו, אבל בסופו של דבר זה הכל קרה בגלל מפלצת בעלת שני ראשים.

והנה הגיע לו ה-'במבי', וכולנו שווינו שהצרה הזאת כבר תפטר והמועדון שלנו יונהג תחת שרביטו של איש אחד, אז נכון - זה נבלה וזה טריפה בכל ההקשר של מי שיהיה הבעלים, אבל בסופו של דבר לזה פיללנו לבעל בית אחד שיקח על עצמו את ניהול המועדון.

אלי טביב יכול להיות כל מה שאנשים חושבים עליו, אבל בסופו של דבר הוא ימדד לפי מעשיו, צריך לזכור שהיה פה סכום על השולחן ( מחיר מציאה ) שניתן בסופו של דבר ע"י אחד שמזוהה עם המועדון ואם הוא לא צפה את המהלך הזה של טביב אז כנראה שבסופו של דבר הוא מנותק או באמת לא איש עסקים מבריק ומי שבסופו של דבר ינהל את המועדון אני מצפה ממנו שיהיה איש עסקים ולא אוהד, איש עסקים שיבין שתחתיו ישנו מוצר שיקר להרבה אנשים שבסופו של יום יש להם שני דברים בחיים, את המשפחה שלהם ואת הפועל וישנו מצב שהוא אחראי לאחד הדברים היקרים להם מכל, יעשה נכון טביב אם יסתכל על יעקב שחר וינסה לספח אליו כמה בגישות הניהול שלו, לזכור שאנחנו בסופו של יום משחקים בליגה הישראלית ואין סיבה בעולם לזרוק כספים על השחקן הישראלי כאילו אין מחר ואם כן זה אך ורק בגלל שבאמת אותו שחקן יהווה פקטור משמעותי באותה קבוצה, יעשה נכון אם יבין כמה מחלקות הנוער חשובות לבניית המועדון, גם אם שחקנים בסופו של דבר לא יעלו לקבוצה הבוגרת ויצטרכו להשתפשף על גבם של קבוצות אחרות ( ראה ערן ערך ערן זהבי ) וכמה חשוב שהסתובבו אנשים המזוהים עם המועדון, אינטיליגטים ואנשי ופרסונוט של כדורגל שידעו לאתר את אותם שחקנים ולבנות אותם.

כן, אין לנו מושג מהם עסקיו של אלי טביב ואין לנו מושג מהי תעודת היושר שלו אם נצטרך לבקש ממנו לחשוף לפנינו אחד כזה, מבחינתנו יש את מה שאלי טביב עשה עד היום בכדורגל הישראלי ובהפועל תל אביב בפרט, אפשר לומר שהיחס שלנו לגבי כך ( ושוב מהדיעה הרווחת בפורום ) שאיננו כ"כ מרוצים, אבל טביב לא דביל הוא מבין לאן הוא נכנס ואני באמת מאמין שהוא מתרגש לקראת האתגר שעומד בפניו, להיות בעלים של הפועל ת"א זאת מחויבות, בראש ובראשונה לשמור על הרלוונטיות של אותה קבוצה ורלוונטיות אומר להיות שם בטופ של הכדורגל הישראלי, אנחנו לא נדע לאן הרוחות ינשבו רק עד אשר נהיה עמוק באמצע של העונה שתבוא עלינו לטובה או לרעה.

מה שבטוח זה שהאיש שיעמוד תחת הזכוכית מגדלת הוא אלי טביב.

אני לא חסיד גדול לפועלו של האיש, אבל מאמין שכל מי שמחליט להיות לצידך טרם יציאה לקרב צריך לתת לו רוח גבית, טביב מבין שהקהל שלנו לא פראייר, עובדה שהוא ראה לנכון להתנצל בפנינו בראש ובראשונה במסיבת העיתונאים, יש שיאמרו שזה הנחיה של היועצים שלו, אבל בסופו של דבר אי אפשר לומר שלנוכח ההתנהלות שלו בשנה האחרונה יצאנו מגדרנו ( והקהל של הפועל יודע לצאת מגדרו ), כרגע צריך לתת לאלי טביב רוח גבית.

אין ספק שהפועל הולכת לקראת צעד חשוב, בשנה הבאה תהיה פה מהפכה שחקנים ילכו ושחקנים יבואו כנ"ל יש מצב לגבי מאמנים, אלי גוטמן הוא מאמן גדול ויוסי אבוקסיס הוא יד ימינו, מי שלא מבין שהרבה מההתנהלות של אלי הן גם כתוצאה מכך שיוסי היה לצידו לא מבין בכדורגל, לצורך המחשה בדרבי האחרון שאלי הוציא את זהבי בשליפת מותן חסרת אחריות אבוקסיס המליץ לא שלא ינהג כך כי זאת טעות, אם זה מה שגמר את המשחק או לא אי אפשר לדעת, אבל כולנו מבינים שהפעולה של הוצאת זהבי ממש אחרי הטעות שלו יכולה להיות בעל אפקט יותר משמעותי אם זהבי היה ממשיך לשחק במועדון.

בואו נעצור כבר את כל האשכולות שמנבאים את סוף הגולל על המועדון, ניתן לקבוצה רוח גבית כמו שאנחנו יודעים, נקווה לטוב, ונצעד לדרך חדשה, הפועל תל אביב זה מעבר לאלי טביב או מאמן או שחקן כזה או אחר...ואם כל הכבוד יש גמר גביע, שהוא הרבה מעבר לגביע...הרבה, הרבה מעבר !!!

רק הפועל - כי לעולם לא תצעדי לבד :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: די להיות פוסט טראומתים (אשכול סבלנות)
הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מאוד מצטער אם אני אגיד שקראתי כל כבר פוסט בנושא טביב את הראל וכבר אין לי כוח לקרוא ובגלל זה לא קראתי

אסכם שבטח אתה כתבת שצריך לתת ניסיון לטביב , ושזה לא יכול להגיע למצב של הכדורסל כי יש פה יותר עניין של תקשורת , אוהדים וחשיפה וכו'

אני אסכם בזה , שאף אחד לא אומר שאנחנו מאוכזבים שהראל עזב , אלה אנחנו מאוכזבים שטביב נשאר.

נקודה , כל דיון אחר בנושא סתם יגרור 200 עמ' בלי תוכן ממשי , סך הכל האוהדים רוצים מישהו שלא היה מעורב בזוהמה של השנה , ושלא יעיף אנשים לפי מחנות .

יום טוב ומבורך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:43 
מסכים איתך אבל זה לא המצב, אז די לפוסט טראומתיות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
מסכים איתך אבל זה לא המצב, אז די לפוסט טראומתיות !

ובתגובה כזאת אתה גורם לאלף תגובות שיגידו לך שהמצב יותר גרוע ממה שאתה חושב
ויתנו כדוגמא את המצב של שאול וקבוצת הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
נתראה בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:57 
אם כל הכבוד שאול ביזה את כבודנו בשנות כהונתו - כמו הרעיון של הצלחות פלסטיק (הזוי) כמו הרעיון של להעביר אותנו לשחק ביד אליהו (עוד יותר הזוי) !

טביב ביזה יותר את עצמו מבחינת התנהלות, אבל בשלוש שנות כהותנו הפועל רצה יפה, קיבלנו את אחת הקבוצות המלהיבות בתולדות המועדון, אני לא חושב שמישהו מהאוהדים לא הרגיש קצת גאווה וחווה קצת נחת מהבחינה של איך שהקבוצה רצה !

כל מה שקרה בשנה האחרונה מבחינה ניהולית הוא כשלון של שני אנשים ולא רק של טביב, בוא נראה לאן הוא יכול להוביל את המועדון לבד

אורך רוח, זה כל מה שאני אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 17:57 
יש לי הצעה בשביל פותח האשכול - תוציא את הראש מהחול ותנסה להפעיל את המוח שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
אם כל הכבוד שאול ביזה את כבודנו בשנות כהונתו - כמו הרעיון של הצלחות פלסטיק (הזוי) כמו הרעיון של להעביר אותנו לשחק ביד אליהו (עוד יותר הזוי) !

טביב ביזה יותר את עצמו מבחינת התנהלות, אבל בשלוש שנות כהותנו הפועל רצה יפה, קיבלנו את אחת הקבוצות המלהיבות בתולדות המועדון, אני לא חושב שמישהו מהאוהדים לא הרגיש קצת גאווה וחווה קצת נחת מהבחינה של איך שהקבוצה רצה !

כל מה שקרה בשנה האחרונה מבחינה ניהולית הוא כשלון של שני אנשים ולא רק של טביב, בוא נראה לאן הוא יכול להוביל את המועדון לבד

אז בוא אני יגיד לך מה האוהדים יגידו לך על זה.

שטביב לא רצה את גוטמן ממזמן וזה מוני שהשאיר אותו
שניהם לא רצו שהפועל תשחק במגרשה הביתי בליגת האלופות ורצו להרוויח כסף ברמת גן
טביב לא רצה להשאיר את שי אבוטבול שנחשב סמל של המועדון
טביב נעלם בחלקים שהיינו צריכים אותו למיאמי ונזכר בנו רק בסוף תקופת העברות בינואר
וכו' וכו' וכו'

הוויכוח הזה לא יגמר פה , האשכול הזה מיותר
יש יותר מדי פוסטים בעד \ נגד וכו'

זה לא יוסיף יותר מ200 עמ' ללא תוכן , ואני מראה לך פה תדוגמאות לא כי אני נגדך או איתך
אלה כי אני חושב שאשכול מרוכז אחד מספיק ודי וכל פוסט כזה סתם מעיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:03 
רדנקו כתב:

רדנקו דובראש, בין אם הראש שלי בתוך החול או מחוץ לחול, אלי טביב כרגע הוא הבעלים, גם אם זה לא נראה לי ידי כבולות, אתה לא באמת חושב שאפשר כרגע להוציא אותו מהמועדון וגם אם כן על סמך מה לך לומר את זה, הוא עדיין לא עמד למבחן מניין לך לדעת שהטעויות שנעשו השנה הן תוצאה רק של מעשיו, לא אמרתי שהבן אדם לא עשה טעויות ואפילו קשות, אבל מוני איננו חסיד שכולה תכלת, מה שרצינו אנחנו בתור קהל קרה, ישנו בעל בית אחד במועדון, בין אם יהיה טוב או רע, יהיה שם רק אחד להפנות אליו את האשמה או...גיוועלט את ההצלחה, תן לעבוד, המוח שלי פועל תאמין לי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:07 
אל באנדי כתב:
vangroder כתב:

אז בוא אני יגיד לך מה האוהדים יגידו לך על זה.

שטביב לא רצה את גוטמן ממזמן וזה מוני שהשאיר אותו
שניהם לא רצו שהפועל תשחק במגרשה הביתי בליגת האלופות ורצו להרוויח כסף ברמת גן
טביב לא רצה להשאיר את שי אבוטבול שנחשב סמל של המועדון
טביב נעלם בחלקים שהיינו צריכים אותו למיאמי ונזכר בנו רק בסוף תקופת העברות בינואר
וכו' וכו' וכו'

הוויכוח הזה לא יגמר פה , האשכול הזה מיותר
יש יותר מדי פוסטים בעד \ נגד וכו'

זה לא יוסיף יותר מ200 עמ' ללא תוכן , ואני מראה לך פה תדוגמאות לא כי אני נגדך או איתך
אלה כי אני חושב שאשכול מרוכז אחד מספיק ודי וכל פוסט כזה סתם מעיק

אל, אתה צודק במאה אחוז, האשכול הזה נועד בשביל לומר די לכל שאר האשכולות בנושא, בואו ניתן לבן אדם לעבוד, אין לנו מה לעשות בנושא, מבחן הזמן כרגע עומד לנגד עיננו ואני בטוח שכולנו רוצים בטובת הפועל, אלו שעות שאנחנו צריכים להיות מאוחדים, זה כל מה שאני אומר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
בגדול אני מסכים עם פותח האשכול.
אלי טביב הוא איש עסקים והשאלה הגדולה לגבי ניהול הפועל תל אביב זה אם הוא איש עסקים קצר רואי או לא. האם הוא רוצה לבוא לפה ולעשות כמה שינויים זמניים ואחר כך למכור את המועדון ברווח קטן אך בכל זאת ברווח או שמדובר כאן באדם שיש לו ראייה לטווח הרחוק ומבין שלהיות בעלים של קבוצת כדורגל זה כלי עסקי יקר שניתן, בניהול נכון, להרוויח הרבה מאוד כסף ממנו.
הזמן יגיד...

מעבר לזה יש כאן כל מיני משתמשים בפורום שטוענים שהם יודעים בדיוק מה מתרחש מאחורי הקלעים במועדון. מי נגד מי, מי רוצה את מי וכו'. אם היה כאן מישהו שכל כך מעורב במה שקורה מבפנים הוא בוודאי לא היה מבלה את זמנו בפורום השדים האדומים.
לשחק את עכשיו את משחק ההאשמות שח מי עשה מי ולמה ואיך אנחנו סבלנו מזה זה שטות מטופשת.
אלי טביב הוא לא טלית שכולה תכלת אבל כרגע באמת נראה לי שהוא איש עסקים יותר טוב ממוני הראל שזה יכול להיות רק דבר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:40 
אפשר תקציר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אפשר תקציר?
הבינתיים הבמבי מבוטל, אז האשכול יכול לחכות כמה חודשים או שנים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אפשר תקציר?

על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אפשר תקציר?

על מה אתה מדבר?
עז זה שטביב נתן צ'ק שהראל לא יכול לפדות אותו. נראה לך שהראל יוותר על הקבוצה בלי לקבל את הכסף?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
azran כתב:
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אפשר תקציר?

על מה אתה מדבר?
עז זה שטביב נתן צ'ק שהראל לא יכול לפדות אותו. נראה לך שהראל יוותר על הקבוצה בלי לקבל את הכסף?

קראתי עכשיו באשכול חדשות.
הפועל זה הפועל זה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 20:05 
יש לי תסריט בשביל כל בנות היענה כאן ואני מציע לכם לחשוב עליו ולהסתכל על עצמכם בראי:

מחר מגיע שאול אייזנברג ביחד עם המיליונר הידוע שלמה זזשווילי שיש לו רשת חנויות ענקית בגרמניה.

הוא רוכש את הקבוצה מידיו של טביב ומבטיח להחזיר עטרה ליושנה ולהעמיד תקציב שיאפשר מאבק בחיפה ומכבי ויחזיר אותנו לליגת האלופות.

כמה זמן תתנו לו להוכיח שהוא רציני ויש לו כוונות טובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 21:41 
רדנקו כתב:
יש לי תסריט בשביל כל בנות היענה כאן ואני מציע לכם לחשוב עליו ולהסתכל על עצמכם בראי:

מחר מגיע שאול אייזנברג ביחד עם המיליונר הידוע שלמה זזשווילי שיש לו רשת חנויות ענקית בגרמניה.

הוא רוכש את הקבוצה מידיו של טביב ומבטיח להחזיר עטרה ליושנה ולהעמיד תקציב שיאפשר מאבק בחיפה ומכבי ויחזיר אותנו לליגת האלופות.

מה מוכרים ברשת החנויות בגרמניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

מאיפה לך שאלי טביב זה שאול אייזנברג?

אתם פשוט חולים בראש!!!
שאול בנזונה שפירק אותנו אבל יש הבדל ענק בין כדורסל לכדורגל.
אף אחד לא ייתן לאלי טביב לפרק את הפועל!
אבל גם לא צריך לפסול מראש.
נבדוק מה יש לו להציע ונראה איך הוא יתמודד עם המבחן הראשון שזה הקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
מאיר אריאל כתב:
לפיכך מוסר השכל: מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להיגמל מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

יש לי הצעה בשביל המשתמש רדנקו - תוציא את השמש מהתחת שלך, היא לא זורחת משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:16 
ערן כתב:
רדנקו כתב:

יש לי הצעה בשביל המשתמש רדנקו - תוציא את השמש מהתחת שלך, היא לא זורחת משם.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
רדנקו כתב:

מאיפה לך שאלי טביב זה שאול אייזנברג?

אתם פשוט חולים בראש!!!
שאול בנזונה שפירק אותנו אבל יש הבדל ענק בין כדורסל לכדורגל.
אף אחד לא ייתן לאלי טביב לפרק את הפועל!
אבל גם לא צריך לפסול מראש.
נבדוק מה יש לו להציע ונראה איך הוא יתמודד עם המבחן הראשון שזה הקיץ הקרוב.

בעקבות ההודעה הזאת וההודעה באשכול על קצרה נראה שההחץמה הראשונה של טביב היא להמנות אותך לדוברו כאן....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:24 
כשטביב פירק את כפר סבא והביא את דאגלס, ידין, יבואה, גם אז הבעתם אותו להט? בדאבל, פתחתם אשכולות נביאי זעם? חבורה של צבועים שבו בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:37 
chimpfive כתב:
כשטביב פירק את כפר סבא והביא את דאגלס, ידין, יבואה, גם אז הבעתם אותו להט? בדאבל, פתחתם אשכולות נביאי זעם? חבורה של צבועים שבו בשקט.

חתיכת מטומטם. זו באמת הסיבה הכי טובה לשבת בשקט עכשיו, נכון?

לחכות עד שיפרק אותנו?

דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:46 
רדנקו כתב:
chimpfive כתב:

חתיכת מטומטם. זו באמת הסיבה הכי טובה לשבת בשקט עכשיו, נכון?

לחכות עד שיפרק אותנו?

דביל.

לא, זה פשוט מראה שאתה חתיכת צבוע עם מנת משכל בריצפה, עוד חתיכת מפגר שמחלק לכולם ציונים. תחזור למחילה יצור.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 18 מאי 2011, 23:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:47 
לא מתאים לכם לרדת לרמה הזאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא מתאים לכם לרדת לרמה הזאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 23:49 
מצטער, הבן אדם באמוק והוא כבר מזמן ירד לרמה של ביוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: