תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 23:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אפשר כבר להפסיק עם השחור הבלתי נסבל הזה בפורום?
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2019, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שזה רץ כבר יותר מאיזה 10 שנים לפחות בכל יום אבל אפשרי של הפועל, אבל אפשר לציין את האבל בפורום גם ללא צבע שמפוצץ לך את העיניים על מסך מחשב סטנדרטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אפשר כבר להפסיק עם השחור הבלתי נסבל הזה בפורום?
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2019, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
ואוסיף שאלה, בדחילו ורחימו:
איך הפיכת הפורום לבלתי אפשרי לקריאה מכבדת את זכרו של המנוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2019, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאפשר טיפה להתאפק עם התלונות. במקרה הזה זה אפילו רצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2019, 18:27 
האמת , בלי אשכול שמדבר על החשכת הפורום , תזכורת למה, זה חסר פואנטה , אני די בטוח שיש פה לא מעט שבכלל שואלים את עצמם למה הפורום הוחשך הפעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2019, 18:42 
viewtopic.php?f=4&t=118296

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2019, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
המנהלים של המקום הזה הם ביזיון לפחות כמו הניסנובים שמנהלים כרגע את הפועל.

לא אושר משתמש אמיתי כבר כמה, חמש שנים בערך?
אבל מה, להחשיך בזמן הם תמיד זוכרים (להדליק חזרה את האור לוקח תמיד כמה ימים אחרי).

אין שום עניין של זלזול בחבר של רבים פה, אם כבר, די ציני שהאדמין משתמש באותה תפאורה כדי לציין יום שבו הספורטיביות אבדה, יום שבו נהרס אולם, ויום שבו בן אדם פאקינג הלך לעולמו. Just a thought

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2019, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
זה חוסך אנרגיה. הלואי וכל האתרים בעולם היו על רקע שחור.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 09:26 
ואולי הוא החליט מראש לעשות את זה בכל ה'שבעה'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לפחות לעשות שזה יהיה גוון שחור קצת יותר בהיר ולא הכי שחור על הסקאלה? גם #222222 נגיד זה די שחור אבל פחות עושה כאב ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 10:52 
תתאבד כבר כתב:
המנהלים של המקום הזה הם ביזיון לפחות כמו הניסנובים שמנהלים כרגע את הפועל.

לא אושר משתמש אמיתי כבר כמה, חמש שנים בערך?
אבל מה, להחשיך בזמן הם תמיד זוכרים (להדליק חזרה את האור לוקח תמיד כמה ימים אחרי).

אין שום עניין של זלזול בחבר של רבים פה, אם כבר, די ציני שהאדמין משתמש באותה תפאורה כדי לציין יום שבו הספורטיביות אבדה, יום שבו נהרס אולם, ויום שבו בן אדם פאקינג הלך לעולמו. Just a thought
מסכים.
העובדה שלא מאשרים משתמשים חדשים רק גורמת לפורום לדעוך למותו

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 12:11 
מכיוון שנראה שהאדמין אכן פעיל בנושאים חשובים, ייתכן ואי אישורם של משתמשים חדשים לא קשור לעומס שהוא נמצא בו או לחוסר נוכחותו בפורום, אלא למשהו אחר שלא לגמרי ברור לי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 12:54 
אין לי כלום עם הנהלת הפורום, לא יודע מי הם ומה הם, וברור לי שכולכם מדברים מתוך כאב עמוק ואמיתי על פורום שבימי הזוהר שלו היה כיכר העיר של אוהדי הפועל בארץ, אבל אני חייב לשאול בלי טיפה של סרקזם, כמה מתוך המלינים פה על הצבעים או המשתמשים או השד יודע מה (pun intended) לקחו/לוקחים חלק פעיל בניהול הפורום או במימונו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
מימון זאת הבעיה הכי קטנה, לא? תחזוקת אתר מבוסס טקסט שכזה על פלטפורמת קוד פתוח לא עולה הרבה (וגם לא ראיתי פה בעשור האחרון לדעתי בקשה להשתתפות בעלויות).
בקשר לניהול לא נראה שמעוניינים יותר מדי לשנות את המצב הקיים. אני מניח שיש לאחראים את שיקוליהם שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 14:43 
בסוף זה עולה כסף שמישהו צריך לשלם.
ואם למי שמשלם לא בא לאשר משתמשים או בא שהפורום יהיה בגוון שחור או סתם לא מסתדר כי זה לא הדבר הכי חשוב בחיים שלו אז זה מה שיהיה.
ברור לי שהתוצאה של הדברים האלה זה שיהיו פה פחות משתמשים ופחות פעילות ואני בטוח שגם מי שמשלם מבין את זה, אבל זה לא הכסף שלי וזה לא החיים שלי. אפשר לא לאהוב את זה ואפשר לדבר על זה ואפשר לחפש אלטרנטיבות, אבל לבוא ולכתוב "ביזיון" וכיוצ"ב נראה לי לא לעניין ולא מקדם.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 14:50 
מושקו זה סתם תירוץ.
מי שמחזיק את הפורום הזה אוהד בדיוק כמונו, אנחנו לא עסק בשוק תחרותי.
אם לא בזין שלך לאשר משתמשים ולתחזק את המקום, שזה א-שכרה המהות של פורום באינטרנט, בטח שמיועד לקהילה מאוד ספציפית כמו אוהדי הפועל תל אביב,
אין בעיה, תתן סמכויות לעוד אנשים.
כבד עליך העלות של אחזקת הפורום? צא לקהל שאשכרה משתמש בו ותפתח אופציה לתשלום משותף.

אין שום סיבה שיקום פורום אוהדי הפועל תל אביב אחר, הדומיין הזה מאוד מוכר וגם היסטורי. כל מה שצריך זה להפסיק לשים זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזה מה שיהיה, ואין פה שום דבר לא חוקי ושום דבר שאמור להדיר שינה מאף אחד. אבל למה זה אומר שאי אפשר להתעצבן מזה ולא להבין איך הגיעו למצב הזה?
להקים אלטרנטיבה מאפס זה משהו שאף אחד לא רוצה לעשות, ולו בגלל שכנראה ייכשל מעצם זה שאנשים לא יתחילו לזגזג בין שתי הקהילות ומרבית האנשים גם לא רוצים לדרוך על הבהונות של אף אחד.
הפורום קהילה ותיקה וגדולה למדי שקיימת כבר כמה? 15-20 שנה? אם העלויות והזמן המושקע בניהול הן הבעיה כפי שאתה משער, אבל לא מבקשים להשתתף בעלויות ולא חולקים את נטל הניהול או שוקלים העברת האתר לידי אחרים שאולי כן יוכלו להשקיע את הכסף (הבאמת קטן) והזמן הנדרש כדי להפסיק את שקיעת האתר - אז וואלה לגמרי מובן למה אנשים מתבאסים ואפילו קצת מתעצבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
ואם למי שמשלם לא בא לאשר משתמשים או בא שהפורום יהיה בגוון שחור או סתם לא מסתדר כי זה לא הדבר הכי חשוב בחיים שלו אז זה מה שיהיה.
ברור לי שהתוצאה של הדברים האלה זה שיהיו פה פחות משתמשים ופחות פעילות ואני בטוח שגם מי שמשלם מבין את זה, אבל זה לא הכסף שלי וזה לא החיים שלי. אפשר לא לאהוב את זה ואפשר לדבר על זה ואפשר לחפש אלטרנטיבות, אבל לבוא ולכתוב "ביזיון" וכיוצ"ב נראה לי לא לעניין ולא מקדם.

זה קצת מצחיק אבל אני מניח שאם היית מחליף את "אדמין" ב-"ניסנובים" ואת "הפורום" ב-"הפועל" אז לא היית מסכים עם מה שכתבת.
בכל אופן, אני מציע לאדמין לפתוח מימון המונים על בסיס שנתי לפורום (כל אחד ישים 11 ש"ח :LAGUH!: ) ולתת סמכויות ניהול למישהו פעיל יותר.
באותה נשימה אני קורא לניסנובים לתת סמכויות ניהול למישהו שמבין בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הפורום קהילה ותיקה וגדולה למדי שקיימת כבר כמה? 15-20 שנה?

אם מחשיבים את אדום לוהט והכל, אז יותר מ25 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 17:11 
כל מילה של נרקוטיקה והפועל.
יש בעיה של כסף?
אז שיגידו !
עם כל הקבוצות שיש בפייסבוק כמו הפועל תל אביב אוהדים רק מבינים את העוצמה היופי והכיף שיש בפורום השדים.
באמת שחבל שהוא דועך..

משתמשים ותיקים רבים הפסיקו לכתוב כאן וברור לכולם שיש צורך בדם חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 17:49 
על עשרות משתמשים חדשים שהיו רוצים לכתוב פה יהיה קצת יותר קשה להתבריין, אז עדיף פשוט לא לאשר אף אחד ולהשאיר את הפורום במתכונתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את הדברים, לי מאוד כואב שהפורום דועך. מבחינתי הקבוצות בפייס לא מהוות אלטרנטיבה, גם כי מנסה לצמצם פעילות של וגם נהנה מהחוויה של כתיבה בפורום ייעודי, עם ומשתמשים אנונימיים יותר ופחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 18:01 
כנראה שמי שמנהל את הפורום הזה רוצה שהוא יישאר כזה שכותבים בו גג איזה 50 אנשים שגם ככה רובם המוחלט הם "מסכים עם כל מילה" וכאלה.

הפורום הזה בכל מקרה, במצב הנוכחי, לא מייצג בכלום את דעתם ועמדתם של אוהדי הפועל במגוון נושאים.
גם ככה כמעט תמיד ל90% מהכותבים פה תהיה את אותה עמדה ומי שיעז לחשוב אחרת יתקל בבריונות הרגילה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 20:19 
מה שקורה פה עם האדמין הוא תמוה מאד. אני לא מצליח להבין למה ויתרו פה ולא פשוט העבירו סמכויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 21:12 
טכנית לארז כתב:
כנראה שמי שמנהל את הפורום הזה רוצה שהוא יישאר כזה שכותבים בו גג איזה 50 אנשים שגם ככה רובם המוחלט הם "מסכים עם כל מילה" וכאלה.

הפורום הזה בכל מקרה, במצב הנוכחי, לא מייצג בכלום את דעתם ועמדתם של אוהדי הפועל במגוון נושאים.
גם ככה כמעט תמיד ל90% מהכותבים פה תהיה את אותה עמדה ומי שיעז לחשוב אחרת יתקל בבריונות הרגילה פה.
הבריונות היא בעיקר כי אין משתמשים חדשים שיכניסו דם חדש ודעות חדשות...
בינתיים מספר המשתמשים הפעילים רק יורד וחבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 22:26 
RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:

זה קצת מצחיק אבל אני מניח שאם היית מחליף את "אדמין" ב-"ניסנובים" ואת "הפורום" ב-"הפועל" אז לא היית מסכים עם מה שכתבת.
בכל אופן, אני מציע לאדמין לפתוח מימון המונים על בסיס שנתי לפורום (כל אחד ישים 11 ש"ח :LAGUH!: ) ולתת סמכויות ניהול למישהו פעיל יותר.
באותה נשימה אני קורא לניסנובים לתת סמכויות ניהול למישהו שמבין בכדורגל.

היו פה הרבה תגובות שיכולתי להגיב להן, אבל בחרתי בזו בגלל ההשוואה להפועל.
לדעתי אין מקום להשוואה. הראשון זה משהו ב-DNA, משהו שגם אם רמת המעורבות והעניין תרד לקרוב לאפס כמו אצלי למשל, עדיין זה משהו שתמיד יהיה חלק מאיתנו ברמה מסויימת ואפילו שאנשים אחרים הם הבעלים אין להם זכות לעשות עם הדבר הזה מה שבזין שלהם ולקבור אותו.
והשני זה קבוצת כדורגל. :D
סתם, השני זה פורום מסריח באינטרנט. זה עסק של הבעלים שלו מה הם עושים עם הפלטפורמה הזאת ויש לזה אפס השפעה אמיתית על החיים של כולנו. היה נחמד אם היו מתחזקים את זה קצת יותר מ-KTLO אבל לא בשביל שאני אחשוב שזה בזיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
סתם, השני זה פורום מסריח באינטרנט. זה עסק של הבעלים שלו מה הם עושים עם הפלטפורמה הזאת ויש לזה אפס השפעה אמיתית על החיים של כולנו. היה נחמד אם היו מתחזקים את זה קצת יותר מ-KTLO אבל לא בשביל שאני אחשוב שזה בזיוני.

יש לזה השפעה שלילית על הקהילה שנקראת אוהדי הפועל תל אביב. הפורום הוא הכלי הכי טוב לדבר על הקבוצה ולהתעדכן על מה שקורה בקבוצה, והמצב כרגע הוא שלכל אוהד הפועל שלא הספיק להירשם לפה לפני 2012 אין את הדבר הזה(הפייסבוק הוא לא תחליף כי הדיונים שם ברמה של ביוב).
זה חשוב מאוד לאנשים שרק מתחילים לאהוד את הקבוצה וצריכים דברים שיחזיקו אותם(בטח בשנים כאלה), זה חשוב מאוד לאוהדים שנמצאים בחו"ל או שלא יכולים להגיע למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
זכור לי שבעבר בלומי כתב או הזדהה כאחד ממנהלי הפורום.
אז אם יש למישהו קשר איתו מחוץ לכותלי הפורום, רצוי שיפנה אותו פעם אחת לאשכול הזה ושייתן תשובות.

שני דברים נראים די ברורים,
הראשון הוא שכסף הוא לא הבעיה של האדמינים של הפורום וגם אם כן, לא נראה לי שתהיה בעיה של התגייסות כלכלית מצד משתמשי הפורום הקבועים.
השני הוא שאין שום סיבה שיהיה כאן אדמין שיקפוץ מפעם לפעם וישחיר את הפורום במועדים מסוימים (מוצדקים ככל שיהיו) אבל ב99.99% מהזמן יתעלם מהפורום עליו לכאורה הוא משלם מכספו ולכאורה מנהל.

יש ים של אוהדים שרוצים לקחת כאן חלק ומי שאמור לתת להם את האפשרות לכך פשוט מתעלם מזה באופן עקבי ובוטה. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
1. כתבתי את זה בדיון מקבל בוולטון מתישהו: אני דווקא כן חושב שהפייסבוק והטוויטר ייבשו את הפורום במידה מסוימת. הרבה כותבים ״בכירים״ שהיו פה דמויות בולטות לאורך השנים מתבטאים הרבה בפלטפורמות האלו על הפועל, מקצועית וגם מסביב, וזו כבר לא במה אטרקטיבית בעיניהם. ואגב, אם פעם היה אפשר לעדכן ולהתעדכן פה בשמועות/סקופים, אז את זה גם קבוצות הוואטסאפ (למקורבים יותר או פחות) לקחו.

2. לא שותף לכל תזת ה״דם חדש ומעניין שיוזרם לפה״ עם אישורם של משתמשים חדשים. כלומר, שלא ישתמע שאני נגד או משהו, ממש לא, פשוט הפורום הזה קיים טכנית למיטב זכרוני מקיץ 2003, 16(!) שנה, ואני מתקשה להאמין שקיים מאגר קסום של אוהדים שיעשו פה מהפך איכותי כפי שאנשים מאמינים.

3. בתור מי שעזר פה בניהול שוטף של הרחקות/אזהרות/משטור אשכולות ושמירה על כללים, בין השנים 2006-2010 (משהו כזה), ובהנחה שהדמויות הפועלות והדינמיקה לא השתנתה - הסירו דאגה, אף אחד לא עושה פה דווקא או פועל מתוך אג׳נדה נסתרת. עניין של זמינות, עבודה, משפחה וכו׳. הניהול של הפורום לאורך השנים היה בידי מעגל המקימים, עם חברים שהצטרפו ונשרו מדי פעם. אני מניח שלמנהלים שנשארו אין כבר היכרות מיד ראשונה עם רוב המשתמשים על מנת למצוא תוספת עזרה לניהול.

4. ועוד הערה קטנה לבכייני ה״בריונות״. שמעו, אין לכם מושג, באמת. היו פה שנים של ריבים ועימותים איומים, שגלשו מחוץ לפורום (וזה עוד בתקופה שאנונימיות היתה הדבר העיקרי פה), עד כמעט חילופי מהלומות ותלונות במשטרה. אמוציות מטורפות ברמה האישית, חברויות ויריבויות שנוצרו כאן והתפרקו כאן, חבורות וקואליציות, מחנות ותככים. אז מצטער, אני מסרב להתרגש אם כמה משתמשים הופכים את קורבנותם לאמנותם רק כי מישהו התנשא עליהם באופן חד פעמי או באופן קבוע בנוגע לדעתם על הפועל או על החיים בכלל. סאק איט אפ. אם כבר זה גורם לי להתגעגע לתקופה שבה ההתנצחויות פה היו לא רק ברמה יותר גבוהה אלא גם בתדירות רבה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 23:14 
הפורום הראשון נפתח ב97.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
נכון, אבל הגרסה הזו רצה מאז הפרישה מ״אדום לוהט״ בשלהי עונת 02/03 ואז הפכה לבמה המרכזית ובתכלס היחידה (עדיין זוכר את פאזת ״פועלים באדום״ המצחיקה של 2008-9).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: