תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כנופיית רמון-תאומים ועלילות המפעלות
הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 12:20 
מישהו שמע ממנו משהו לאחרונה?

הפונקציה העיקרית האחראית להתרסקות של הפועל, שותק.

רק לידיעה, רמון היה האחראי למהלך החמור מכל בהיסטוריה של המועדון, במהלך נכלולי שחלף לכולם מתחת לראדר
הוא אחראי לאיבוד הנכס הכי גדול שהיה לנו אי פעם, בלומפילד.

אחרי שנים נוראות בשנות ה90 הגיעה לפתע קבוצת מושיעים מרגשת בחסות הדוד החביב תאומים(הילדות ויתרו על הירושה) והצופה המכביסט הידוע אורנשטיין, עם עוד איזה מלוקק עגיב.

בתקופה הנ"ל לא היו שום מסגרות אוהדים מאורגנות וכמובן טרם עידן האינטרנט בלענו רק תוכן מהעיתונים והתקשורת המיינסטרימית(מגרש בו תאומים הוא אחד מהמאסטרים).

באותה תקופה רמון היה מטאור בפוליטיקה ובתור יושב ראש ההסתדרות הוא היה אמור להתמודד עם גרעונות ענק בהסתדרות, מה עושים? מפריטים נכסיים ציבוריים במיליארדים.

בין יתר הנכסים היה בלומפילד, כשהסכם החכירה שהיה בתוקף עשרות שנים עמד לפוג החלה המזימה, לפי החוק, כשמסתיים הסכם חכירה, זכות הראשונים להמשך החכירה מוקנית למשתמש המקורי, קרי הפועל תל אביב, במידה ובעלי הזכות מוותרים עליה, הנכס מוצע לשוק.

לקבוצת תאומים כמובן הוצע בלומפילד לחכירה נוספת(בהתאם לחוק), בעלויות מגוחכות(יחסית), והם סירבו...
למי היה איכפת בזמנו, אף אחד לא הבין באמת את המשמעות וממילא המהלך הוצנע היטב ועבר ללא שום ביקורת, כי שוב, מדובר על טרום תקופת האינטרנט ובטח הרשתות החברתיות.

ומי השתלט על בלומפילד? כן, אותו גוף שלא מפסיק לשפץ אותו ללא שום היגיון נראה לעין.
תהיו בטוחים שכל חבורת ההון-שילטון-רמון הרוויחו מהצד המון על ה"וויתור" הזה.

שלא יהיה לכם ספק מה עמד מאחורי המהלך של המושיעים ומי תיזמר אותו.
קבוצת תאומים השתלטה על הפועל רק כדי לוותר על זכות החכירה של בלומפילד, שום טובת הפועל לא הייתה כאן, אורנשטיין הגיע כדי לקבל גב לפרוייקט המפעלות הארור.

אבל כולם באו מאהבת הפועל... כולם הפסידו כאן... כןכןכן

לעומת רמון(וכנופייתו) טביב הוא מלאך שרת, קל וחומר שאר הבעלים שהסתובבו כאן.

מה יש לך לומר רמון?

נערך לאחרונה על ידי חבק אותי... בתאריך 11 ינואר 2017, 11:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיים רמון
הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 12:31 
אתה מודע לכך שאתה מדבר על משהו שקרה לפני כמעט 20 שנה, כן?

ורמון, אם כבר הזכרת, רק לאחרונה הפציע בשמי חדשות הספורט במופע סבוטאז' מכוון לכוונות המכירה של המועדון. חלאה שאין כמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 12:40 
נועם שחם כתב:
אתה מודע לכך שאתה מדבר על משהו שקרה לפני כמעט 20 שנה, כן?

ורמון, אם כבר הזכרת, רק לאחרונה הפציע בשמי חדשות הספורט במופע סבוטאז' מכוון לכוונות המכירה של המועדון. חלאה שאין כמותו.

ואם זה קרה לפני 20 שנה, זה לא חמור?

זה לא מעיד על כוונת הבן אדם ואופיו?

גם לאבן שמתגלגלת במורד ארוך ותלול לוקח זמן עד שהיא מסתיימת במפולת קטלנית למרגלותיו.
הזמן שעובר לא מוריד את האחריות מזה שדרדר אותה מלכתחילה, גם אם בדרך הצטרפו סלעים אחרים למפולת כתוצאה מהסלע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 12:51 
אולי אבל אין מה להתעסק בארכיאולוגיה. יש לנו מספיק צרות ובעיות רלוונטיות יותר היום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 12:56 
חבק אותי ברוך שובך
גם אני רוצה... חיבוק

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 12:59 
tadmored כתב:
חבק אותי ברוך שובך
גם אני רוצה... חיבוק

ניחוש שלי, לא מדובר ביוזר המקורי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לנחש, הוא כבר אמר שהוא רכש את זכויות הניהול מהמשתמש המרגש המקורי
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=2248785#p2248785

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 13:09 
נועם שחם כתב:
tadmored כתב:
חבק אותי ברוך שובך
גם אני רוצה... חיבוק

ניחוש שלי, לא מדובר ביוזר המקורי..

אמת.

בכל מקרה תדמור, תודה רבה.
אתה אחד האנשים המרגשים, כמו רוב היפואים האותנטיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2017, 13:13 
נועם שחם כתב:
אולי אבל אין מה להתעסק בארכיאולוגיה. יש לנו מספיק צרות ובעיות רלוונטיות יותר היום..

אני מסכים איתך לגמרי נעם.

זה לא שאני עוזב את העיסוק היומיומי במועדון, את כל נושא הרכש והחוזים מול השחקנים ומתעסק ברמון...
(לא באמת, כולה אוהד)

ובתור אוהד אני משתמש בפורום כדי לפרוק ולשתף דברים שאולי לא נהירים לכולם.

לדעתי זה נושא ראוי ומי יודע אולי מישהו ייקח את הכיוון הזה ינבור ואולי ביום מן הימים יבוא עם רמון חשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2017, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי, אתה היית בבלומפילד ב96/7? או שאתה צעיר מדי?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2017, 23:41 
בעונת 84-85 משחק ראשון.

למה כבודו שואל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
כי אתה בטח זוכר את המצב החרא שהיה אז. פחות קהל, מצב כלכלי חרא ומצב מקצועי קשה. ואז הגיע תאומים.
יש לי המון ביקורת על האיש, בטן מלאה. אבל אני זוכר לו גם את השנים היפות, איך ממצב חרבנה ב97 הביא אותנו לגביע ראשון אחרי 16 שנה, דאבל ורבע גמר באופ"א.
לא יודע לגבי הסיפור של בלומפילד, נעשו טעויות ללא ספק. אולי זו הטרגדיה הכי גדולה של המועדון הזה - שאלה שפגעו בו בדיעבד, גם אם היה להם רצון טוב, היו אוהדיו ( תאומים, מוני, רמון וכבירי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 01:00 
Charlie כתב:
כי אתה בטח זוכר את המצב החרא שהיה אז. פחות קהל, מצב כלכלי חרא ומצב מקצועי קשה. ואז הגיע תאומים.
יש לי המון ביקורת על האיש, בטן מלאה. אבל אני זוכר לו גם את השנים היפות, איך ממצב חרבנה ב97 הביא אותנו לגביע ראשון אחרי 16 שנה, דאבל ורבע גמר באופ"א.
לא יודע לגבי הסיפור של בלומפילד, נעשו טעויות ללא ספק. אולי זו הטרגדיה הכי גדולה של המועדון הזה - שאלה שפגעו בו בדיעבד, גם אם היה להם רצון טוב, היו אוהדיו ( תאומים, מוני, רמון וכבירי).

לא היה אדם שהערצתי יותר מתאומים, אני והחברים שלי היינו קוראים לו "אבא" ומתכוונים לזה.

זה היה כמו חלום ששנים אפילו לא העזתי לחלום שיתגשם, בטח בעקבות מה שהגיע עם הגעתם, השיא היה המסע הקסום.

אני לא מפקפק בהיות כל אחד מהארבעה הנ"ל אוהדי הפועל, יחד עם זאת, לגבי רמון ותאומים, אני משוכנע שלא באו כשטובת הפועל במקום הראשון, זה לא סותר שהם עשו הכל כדי שהיא תצליח מקצועית, כל עוד זה לא הפריע למטרות הראשוניות שלהם, רמון פוליטיקאי ותאומים איש פרסום, שקרים ספינים והטעיות הוא לחם חוקם, הם גם היחידים שתמיד בחשו בקבוצה מאז הגעתם ועד היום("מטומטם מי שמתנגד לטביב"), המפעלות זה עוד משהו שחייב להיעלם מנוף המועדון(הידעת שאורנשטיין הקטן מחזיק באחוזים על שגיב יחזקאל? מתנדב עאלק) יש עוד מלא דברים והרוב בכלל לא ידוע, אבל רק מקצה הקרחון שבולט מבינים שעוד הרבה מסתתר מתחת לפני הים.

שלא יובן מכך שכבירי מוני והשאר יוצאים נקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שלעולם לא נדע. הרי יכול להיות שתאומים זיהה שעת כושר לקחת את הפועל מההסתדרות (בתיווך היו"ר ההתאחדות, איש הפועל ת"א, איצ'ה מנחם) ולהצילה ורתם למהלך את חברו סמי סגול והמיליונים שיש לו.
אחר כך, כשכבר היה בפנים התחיל להבין שניתן גם לגזור קופונים ולא רק לשפוך כסף. ככה נולד רעיון של "המפעלות" (שהיה אחד הסיבות לכך שתאומים וחבריו עשו כל שביכולתם כדי לסלק את טביב מאחורי הקלעים והפעילו לצורך כך עיתונאים ואוהדים מטעם, שהיו כלי משחק, וחלקם עד היום לא מבין את זה....) או לדבריך הקומבינה של בלומפילד ועוד דברים שאנחנו לא יודעים ולא נדע.

אני חושב שהוא הגיע, כמו פוליטיקאי שמגיע לכנסת לראשונה, עם רצון טוב ואהבה. אחר כך גילה שאפשר לעשות גם ביזנס ו"שירקעס" אז כמו פוליטיקאי ממוצע, הוא הכריז "אדום עולה" תחת כל עץ רענן אבל בחדרי חדרים הוא כבר חיפש איך לתרגם את אהבתו הגדולה למזומנים.

למרות הכל, אני לא שופט אותו כמו רמון או כבירי. כי הוא לקח את הפועל באמת מהאשפתות והרים אותה לגבהים בטרם הסתאב. רמון היה כלי שרת שכמעט אולץ לקחת את הפועל מטביב, "הדמון", כשהפועל במצב טוב - ללא גרעונות ענק, עם סגל טוב, מקום 2 ליגה, גביע שלישי רצוף והשתתפות בשלב הבתים של הליגה האירופית. כעבור שנתיים וחצי יצא רמון מהעסק כשהפועל בחובות ענק, עם סגל שכולל את ליזמי ודדו, בתחתית הטבלה אחרי הדחה מהגביע בשלב מוקדם ע"י קבוצה מליגה נמוכה יותר. בשפל. כבירי? הוא היה המסמר האחרון. לקח את הקבוצה של רמון - ריסק אותה עוד יותר, קבר אותה ביותר חובות ואולי הוריד אותה ליגה.

דווקא מוני יוצא הכי פחות רע אצלי (חוץ מסיפור הברזילאים). ספינולוג בחסד ועסקן אמנם, אבל בסופו של דבר מוני לקח את הפועל אחרי שכמעט ירדנו ב-2005 וכשהוא עזב ביוני 2011 הפועל היתה הקבוצה הטובה בארץ - צ'מפיונס, סגנות, גביע וכל זה אחרי דאבל מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 10:46 
אולי אתה לעולם לא תדע, אני יודע.
מקווה שיום אחד גם תגיע ראיית הזהב וכולם ידעו, מי יודע, אולי נוני מוזס יצא עד מדינה ויפתח על כולם...

הצלחה מקצועית לא מעידה על כוונה טובה, גם "אנרון" הצליחה מקצועית וזכתה בתארים רבים שנים רבות עד שהכל התפוצץ.
מקצועיות נמדדת גם בניהול נכון וטוהר מידות.

מפעלות חינוך היא הטפיל שהורג אותנו, הבור שהכינו לטביב(ולנו) נבע בדיוק מהאינטרס הזה, מוזר שהחשב ניר כץ היה מועסק גם במפעלות(הוא לא היחיד), לא סתם הפועל תל אביב היא המכבסה של מפעלות חינוך. מוזר מאוד, במתחם חודורוב יושבים גם המפעלות וגם הפועל, שניהם מנוהלים ע"י אותה חונטה, גוף אחד בחובות אדירים, נקלע לטלטלות כבר 20 שנה מאז שהגיעה חבורת הזבל ועכשיו גוסס, מנגד מפעלות משגשג מכניס מאות מיליונים, מקימיו זוכים בפרס ישראל, הם פטורים מכל תשלום על שימוש בנכסי המועדון, כל תשלום על השימוש בשם של המועדון.

לא שמעתי דבר על מפעלות בסיבוב הנוכחי, למה לא מחייבים אותם בתשלומי שכירות? זכויות שימוש בשם? אנחנו מקצצים במגבות אבל אף אחד לא חושב לגעת במפלצת המזומנים הנקראת מפעלות.
משום מה יש לי תחושה שאף אחד לא יכוון לשם.

ניחוש שלי? גם אם נשרוד את הטלטלה הנוכחית(לא מדבר על הישארות בליגה, רק השארות בחיים), תוך כמה שנים נשמע את אותן זמירות(כל עוד מפעלות קיימת)

לגבי מוני? אני מחזיק באותה דעה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 10:52 
אני אשמח להבין איזה נזק מפעלות גורמת להפועל ת"א. ה-5,000 ש"ח לחודש דמי שכירות שהיה אפשר לקבל ממנה?

אני כל הזמן שומע על אנשים שיש להם בעיה עם מפעלות חינוך, אבל עד היום לא שמעתי אחד שבאמת מסוגל להסביר מה הבעיה. אז סבבה, משתמשים בשם של הפועל ובכמה פריקסטים עבור הארגון הזה בלי לשלם. ביג דיל (אגב, הפועל ת"א גם מרוויחה חשיפה ומיתוג מהפרוייקט, זה גם שווה משהו). אז מה הענין בדיוק?

על הדרך, אזכיר שהאנשים שעומדים אחרי "מפעלות" בכל זאת גם עשו כמה דברים יפים בקבוצה הבוגרת, כולל להוציא אותה מצרות ולהחזיר אותה לצמרת הכדורגל הישראלי אחרי עשור מזעזע, כולל עונת השרוכים המיתולוגית, כולל דאבל היסטורי ועונה בלתי נשכחת בגביע אופ"א. יש להם איזו נקודת זכות ורבע, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 11:01 
http://sports.walla.co.il/item/599446

http://www.themarker.com/advertising/1.3130534

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/.premium-1.3161539

קצת חומר קריאה.

זה על קצה המזלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 11:03 
בבלומפילד לא היה אפשר להפעיל את פרוייקט המפעלות, בשביל זה היה צריך להקים מתחם שיכול לשלב את הצרכים של מועדון הכדורגל והמפעלות יחד.

עוד קצת חומר קריאה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=180271

http://www.themarker.com/misc/1.257333

שים לב לתאריכי פרסום הכתבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כנופיית רמון-תאומים ועלילות המפעלות
הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 11:18 
ומה בדיוק הכתבות האלו מוכיחות? מה הפואנטה שלך? איזה מידע מפוצץ מסתתר מאחרי הלינקים הללו שעונה על השאלות שהצגתי?

שתאומים ואורנשטיין הפיקו רווח והנאה מהשימוש בשם של הפועל ת"א ומפרוייקט מפעלות? שיהיה להם לבריאות. מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 11:27 
נועם שחם כתב:
ומה בדיוק הכתבות האלו מוכיחות? מה הפואנטה שלך? איזה מידע מפוצץ מסתתר מאחרי הלינקים הללו שעונה על השאלות שהצגתי?

שתאומים ואורנשטיין הפיקו רווח והנאה מהשימוש בשם של הפועל ת"א ומפרוייקט מפעלות? שיהיה להם לבריאות. מה הבעיה?

לבריאות לבריאות, רק לא על הגב של מחלקת הכדורגל.

אנלוגיה לטענה מגיע להם קרדיט על ההצלחות(כדי לפשט)

גם ילד של מהמר ונוכל זוכה לשנים יפות עם בית מפואר ותנאי מחייה גבוהים, אז מדי פעם הוא ירד לרחוב לקבץ נדבות כדי לאכול, פעם בכמה שנים יפנו אותו מהבית, אחר כך לאבא שוב ילך הקלף ושוב הוא יחזור למגורי פאר, רק כדי להיזרק לרחוב שוב אחרי שנתיים, מתחמק מנושים ואנשים זועמים.
על הדרך אותו אבא ידפוק כל מיני עובדים שלו ולא יעמוד בהתחייבויות כלפיו, שם המשפחה של הילד יהיה מושא ללעג: "הנה זה שאבא שלו נוכל" "אין לכם בית עכשיו אתם עניים"

אני בטוח שאם תשאל את הילד הוא יאמר לך שבמחשבה לאחור הוא היה מעדיף אבא נורמטיבי, לגור בדירה מכובדת ורמת חיים סבירה כל חייו מאשר לעבור את הטלטלות האלה.

יש כאלו שלא אכפת להם, הם יחזרו בדאבל הבא או בדיל הבא למילאנו. מקסימום יכתבו בפורום פה ושם ויטנפו על אלו שנוסעים למעלות ולקרית אתא.

** חלילה לא רומז למישהו ספציפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 11:45 
עזוב אותי מאנלוגיות. קונקרטית, איזה רע עושה מפעלות חינוך להפועל ת"א חוץ מאשר אולי לחסוך כמה גרושים.

אני לא בא עכשיו לפאר או להלל את הניהול שלהם, גם אצלם הסוף היה מאד לא מוצלח, אני כרגע מתייחס לטענה שמפעלות כביכול פוגעת בהפועל ת"א. בינתיים לא השתכנעתי, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 11:59 
נועם שחם כתב:

יכולה להיות בעיה אם יש לינקג' בין האחזקה שלהם במפעלות לזהות של מי שמחזיק בקבוצה הבוגרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם לא קראתי את הדברים אשר המתקרא חבק אותי הביא. אבל אני מבין מהודעותך שלחבורת "תאומים" מפעלות היו עסק רווחי.
אם כך הדבר הרי ברור למה היה להם הצורך להמשיך ולהחזיק בהפועל תל אביב אשר היוותה פלטפורמה לרווחיות המפעלות.
הבעיה היא שאותה חבורה כשלה בניהול הקבוצה פעם אחר פעם אך מיענה ללכת.

השאלה היא האם ההמנעות הנ"ל קשורה בעקיפין למפעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:05 
kobster כתב:
לא צריך לנחש, הוא כבר אמר שהוא רכש את זכויות הניהול מהמשתמש המרגש המקורי
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=2248785#p2248785

היוזר חבק אותי מאוד מבוקש על ידי בעלים לשעבר של הפועל, אפשר למכור את שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:07 
נועם שחם כתב:
עזוב אותי מאנלוגיות. קונקרטית, איזה רע עושה מפעלות חינוך להפועל ת"א חוץ מאשר אולי לחסוך כמה גרושים.

אני לא בא עכשיו לפאר או להלל את הניהול שלהם, גם אצלם הסוף היה מאד לא מוצלח, אני כרגע מתייחס לטענה שמפעלות כביכול פוגעת בהפועל ת"א. בינתיים לא השתכנעתי, בלשון המעטה.

אני לא עורך דין, אבל שעושים שימוש בטריידמארק שלך, בברנדינג שלך, משתמשים במשרדים שלך, ולוקחים עמלות תיווך על עשרות ספונסרים במיליונים של שקלים, אתה לא אמור לקבל איזה אחוז מכל הפעילות ה״חברתית״ המרגשת הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:13 
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:

אני לא עורך דין, אבל שעושים שימוש בטריידמארק שלך, בברנדינג שלך, משתמשים במשרדים שלך, ולוקחים עמלות תיווך על עשרות ספונסרים במיליונים של שקלים, אתה לא אמור לקבל איזה אחוז מכל הפעילות ה״חברתית״ המרגשת הזאת?

נניח שכן, בוא נגיד שהיו משלמים לך 100,000 ש"ח לשנה, זה מה שחסר בקופה של הפועל? זה השוד הגדול? זה כתב האישום?

אגב, איזה עמלות תיווך על ספונסרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:15 
el dudernio כתב:
נועם לא קראתי את הדברים אשר המתקרא חבק אותי הביא. אבל אני מבין מהודעותך שלחבורת "תאומים" מפעלות היו עסק רווחי.
אם כך הדבר הרי ברור למה היה להם הצורך להמשיך ולהחזיק בהפועל תל אביב אשר היוותה פלטפורמה לרווחיות המפעלות.

מה זה מאינה ללכת? לפני 12 שנה העבירו כבר את המועדון לידיים אחרות. ולגבי ה"כשלה", חולק עליך. תקופת אורנשטיין ותאומים הייתה באופן יחסי אחת המוצלחות של המועדון. קיבלו מועדון מרוסק והחזירו אותו למרכז הבמה, גם אם היו להם כשלונות. ועדין אני שואל, איפה הנזק שמפעלות גרמה להפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:16 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

יכולה להיות בעיה אם יש לינקג' בין האחזקה שלהם במפעלות לזהות של מי שמחזיק בקבוצה הבוגרת

לא הבנתי. איזו בעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:23 
אף אחד, מעולם, לא הצליח לרשום הודעה אחת מנוסחת ברצינות על התיאוריה ההזויה הזאת.
זה תמיד נגמר ב "עזוב, אתה לא תבין" או משהו בסגנון. יש להם קונספירציה שהם אפילו לעצמם לא יודעים להסביר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2017, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:

מה זה מאינה ללכת? לפני 12 שנה העבירו כבר את המועדון לידיים אחרות. ולגבי ה"כשלה", חולק עליך. תקופת אורנשטיין ותאומים הייתה באופן יחסי אחת המוצלחות של המועדון. קיבלו מועדון מרוסק והחזירו אותו למרכז הבמה, גם אם היו להם כשלונות. ועדין אני שואל, איפה הנזק שמפעלות גרמה להפועל ת"א?

תקופת אורנשטיין תאומים הסתיימה בהצהרה של תאומים שהוא נכשל בניהול. לפי הרחשים יש הטוענים שלמרות זאת נוא מעולם לא עזב והיה עסוק בלחישות על אוזני כל הבעלים מאז ועד היום.

לגבי ההצלחה בהחלט... ככה גם תקופת טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: