תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 14:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קהל/עידוד/האולטראס
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
אתם רואים שהקהל לא שר שירי שחקנים, לא צריך להיות מבין גדול כדי להסביר למה זה קורה, אז אולי במקום להרדים את כולנו במשך חצי שעה עם שירי שחקנים שבמקרה הטוב נשמעים כמו זימזום באיזורים מסויימים בשער 5 ובמקרה הרע פשוט לא שומעים אותם בשערים אחרים נתחיל לשיר שירים שיטריפו קצת את הקהל והשחקנים?
בחיים לא השמיעו שירים ברמקולים בבלומפילד בזמן חימום, הפעם פשוט לא הייתה ברירה.
וגם במהלך המשחק הניסיונות לדחוף בכוח את השירים החדשים במקום ללכת על שירים ישנים שכל הקהל מכיר.
נכון שהמצב רוח של הקהל לא בשמיים, כנראה שבעונת הדאבל העידוד היה טוב יותר אבל חלק גדול מהפתרון למצב הזה נמצא אצל “אנשי הגדר“.
זאת לא ביקורת ולא ניסיון להטיח בהם האשמות, הם בטח לא אשמים במצב של הקבוצה אבל הגיע הזמן שגם הם יתעוררו ויבינו שמשהו לא דופק בעידוד השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קהל/עידוד/האולטראס
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אנשים לא שרו את מחכה כבר שעות המוכר
מה אתה רוצה מאנשי הגדר?
הילדים של היום מעדיפים להתעסק באייפונים שלהם ולצלם ולעלות לפייסבוק ולכתוב "בשער 5 עם האחייייים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
מה אתה רוצה מאנשי הגדר?
הילדים של היום מעדיפים להתעסק באייפונים שלהם ולצלם ולעלות לפייסבוק ולכתוב "בשער 5 עם האחייייים"

אני לא ילד, לא מצלם את עצמי במשחקים של הפועל ועדיין לא שמעתי רוב המשחק איזה שיר שרים בכלל ואני יושב קרוב לגוש.
כשהם יתעקשו לשיר שירי שחקנים אשכרה חיכיתי שהסיוט הזה ייגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אל באנדי כתב:
מה אתה רוצה מאנשי הגדר?

אני לא ילד, לא מצלם את עצמי במשחקים של הפועל ועדיין לא שמעתי רוב המשחק איזה שיר שרים בכלל ואני יושב קרוב לגוש.

מה ?!
השירי שחקנים הם דבר אדיר, ואני יודע את כולם ושר אותם
לא חייבים לדעת את הבתים, הפזמונים קליטים ודי מובנים
קשה להבין ורטה ורטה מלחמה ?
די נו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
עומרי קנדה כתב:
אל באנדי כתב:
מה אתה רוצה מאנשי הגדר?

מה ?!
השירי שחקנים הם דבר אדיר, ואני יודע את כולם ושר אותם
לא חייבים לדעת את הבתים, הפזמונים קליטים ודי מובנים
קשה להבין ורטה ורטה מלחמה ?
די נו

אבל זה לא עובד השנה, הקהל לא מתחבר לשחקנים וכתוצאה ישירה לא מתחבר לשירים שלהם, אפשר לוותר על זה כרגע, להתמקד בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 19:14 
העלה נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 21:15 
ישבתי שער 7 מול בית"ר
לא יודע אם זה בגלל הגשם אבל לא זכור לי כזה עידוד זוועתי. שער 7 איבד את זה מזמן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
מה שקורה עם הקהל זה פשוט מראה למה שקורה עם הקבוצה.
וזה כולל את כולם, החל מאנשי הגדר, דרך שער 7 ו-2, ועד האחרון ההזויים ב-13

פשוט לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 21:56 
ביתר עשו לנו בצפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 23:03 
אני לא מבין למה בוחרים להתחיל את המשחק עם "אדום עולה עולה עולה עולה" שהוא הכל חוץ משיר מטריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
די כבר עם מה שקורה מעל הכניסה לשער 7. פשוט די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
חייב להחרים את התוף בשער 7 אף אחד שם לא יודע לתופף ורק ריבים זה גורם והאולטראס מזמן איבדו את זה בבחירת שירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 01:52 
היתי בשער 5 וזה פשוט מדכא
רק הגוש מעודד שער 7 מת שער 2 מת
שער 8 ושער 13 במשחק נגד ביתר והם בכלל לא רלוונטיים
בדקה 72 מתחילים לשיר קוקאין ואלכוהול
לא שרים הפועל אני תמיד אוהב אותך
לא שרים לכל מקום שבאתי
לא שרים שירים מיציע ליציע
אדישות מוחלטת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
העידוד נוראי ואין שום תירוץ, אבל בחירת השירים של האולטראס לא תורמת לעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
בוא נעשה סדר:
שירי שחקנים צריכים לשיר, בטח אם התחלת לשיר לחלק מהם. רבים מהקהל והאולטראס כבר שנים מעדיפים לחכות מחוץ לאיצטדיון ולהכנס סמוך לשריקה, כשהשירים האלה נגמרים. יש גם חלק (קטן?) שמסרב לשיר לשחקנים כי הם לא חשובים, ומה שחשוב זה המועדון.

בשבת היה עידוד חלש מאוד, אולי הכי גרוע העונה, מהרגע שהשחקנים עלו לחימום ועד אחרי שריקת הסיום. זה קשור לכמה גורמים, אבל בראש ובראשונה זו העובדה הפשוטה שאנשים לא פותחים את הפה. אפשר להאשים את כל העולם, אבל זו השורה התחתונה.
יחד עם זאת, בחירת השירים השערורייתית בשבת לא בדיוק תרמה. זה היה פשוט קטסטרופה. הקטע הזה של לנסות בכוח להכניס שירים במשחקים כאלה, ובכלל הוא לא הגיוני. כל השירים החדשים פשוט גומרים את העידוד. ואיך "בכל העולם" רק בדקה ה90? ואפילו לא פעם אחת לנסות להעיר את שער 7 עם משהו משותף? ואף אחד לא על הברזלים בשירי שחקנים? לא פלא שגם השחקנים נרדמו.
וכן, היה גם גשם ולחץ כי זה בית"ר, שניהם לא בדיוק עוזרים לעידוד ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 08:36 
אלון כתב:

בדקה 72 מתחילים לשיר קוקאין ואלכוהול
לא שרים הפועל אני תמיד אוהב אותך
לא שרים לכל מקום שבאתי
לא שרים שירים מיציע ליציע
אדישות מוחלטת

מישהו אחר כתב: אני לא מבין למה בוחרים להתחיל את המשחק עם "אדום עולה עולה עולה עולה" שהוא הכל חוץ משיר מטריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר הנושא הזה..למה אין תפאורות?
עדיין בלאגן עם המשטרה או שפשוט עושים דווקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהדרך היחידה לגרום לאולטראס לחזור לשירים הטובים ולא לחרא שהוא שר כל הזמן
זה פשוט לשיר את מה שהוא שר אבל ממש בטירוף
ואז בתור דווקא האולטראס יפסיק עם זה ויחזרו לשירים של פעם הטובים והמוכרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 21:12 
התחושה היא שלשער 5 מזמן לא אכפת משאר היציעים. מצידם להישאר שם לבד זה האידיאל. כל השאר סתם מפריע, לפעמים גם העובדה שיש משחק על המגרש.
הם הגוש המעודד, הם צריכים להרים קהל של אלפי אנשים שרבים מהם לא "מטורפים" כמוהם, הם צריכים להרים תפאורה.

זה לא דבר קל בכלל. אבל לדעתי רק על זה נמדד "כוחו" של האולטראס. אפשר להגיד שכרגע שלנו חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
מסכים....כבר כמה משחקים בכדורגל וכדורסל שזה יושב לי עליו....
בכל פעם שיש דקות לא טובות של הקבוצה בכדורגל או כדורסל מתחילים עם השיר הזה "אין עוד אחרת הפועל אותנו מרגשת" שהוא השיר הכי לא קצבי, 80 אחוז מהקהל מכיר רק את השלוש מילים "אין עוד אחרת" ואת השאר הוא רק מזמזם. והשיר הזה במקום להרים את השחקנים ולהעיר אותם רק מרדים.
בכללי העידוד בהפועל נחלש בשנתיים האחרונות וזה לא קשור רק לאנשים שעומדים על הגדר גם אליהם אבל בעיקר לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 13:51 
GATE7 כתב:
התחושה היא שלשער 5 מזמן לא אכפת משאר היציעים. מצידם להישאר שם לבד זה האידיאל. כל השאר סתם מפריע, לפעמים גם העובדה שיש משחק על המגרש.
הם הגוש המעודד, הם צריכים להרים קהל של אלפי אנשים שרבים מהם לא "מטורפים" כמוהם, הם צריכים להרים תפאורה.

זה לא דבר קל בכלל. אבל לדעתי רק על זה נמדד "כוחו" של האולטראס. אפשר להגיד שכרגע שלנו חלש מאוד.

אתמול בדרבי למשל, אחרי שהוכרע סופית המשחק בהפסד, מן הסתם מורגשת אצלי ואצל אנשים תחושה של באסה שכזאת, עכשיו האולטראס מתנהג כאילו ניצחנו, "התאהבתי בך הפועל", "אדום עולה בבלומפילד" ותחושה של שמחה רגילה כאילו לא קרה דבר וזה קורה למשל גם בפיגור 3:0 או 4:0 שהעידוד מתחזק.
עכשיו אני לא אמרתי שלא היה צורך לעוד דאת השחקנים אחרי ההפסד אתמול ואפשר למחוא קצת כפיים ולשיר הפועל עולה בסוף, לא מבין מה הקטע בלעודד כאילו ניצחנו.
לאנשים באולטראס קל לעודד באופן שגרתי גם בבאסה או בעצבים אבל הם במיעוט, לי למשל ולעוד רבים אני חושב קשה לעודד במצבים כאלה וזה לא אומר ש"אנחנו אוהדי הצלחות" וכד' וגם לאלו שיושבים בשער 7,8 וכ'ו.

הדבר הכי חשוב שהאולטראס צריך לשנות בגישה שלו ולהבין זה שהטירוף והאווירה במגרש לא תקבע לפי כמה חזק יעודד שער 5 אלא לפי כמה יצטרפו היציעים האחרים לעידוד ולשים מתופף של האולטראס בשער 7 עם מכשיר קשר זה דרך טובה למשל כמו גם בחירת שירים נכונה
ופרסום השירים החדשים כאן בפורום (זה לא קורה אם לא מבקשים בניגוד לעבר) והכנסתם לאט לאט בזמנים מתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 14:24 
העידוד בשבת היה הכי חלש שאני זוכר בבלומפילד. בטח במשחק גדול. אפשר להאשים את בחירת השירים ההזויה, אבל זה לא שבשירים טובים יש יותר מדי הצטרפות מחוץ לגוש. כרגע נראה שהשיר היחיד שמרים את הקהל זה "כי רק בזכותך אני עוד חי וקיים", אפילו אלך איתך לכל מקום לא מזיז לאף אחד. בסופו של דבר זה בעיקר בגלל המצב המקצועי הזוועתי המתמשך (כבר יותר מ3 שנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 14:35 
100%anti beitar כתב:
העידוד בשבת היה הכי חלש שאני זוכר בבלומפילד. בטח במשחק גדול. אפשר להאשים את בחירת השירים ההזויה, אבל זה לא שבשירים טובים יש יותר מדי הצטרפות מחוץ לגוש. כרגע נראה שהשיר היחיד שמרים את הקהל זה "כי רק בזכותך אני עוד חי וקיים", אפילו אלך איתך לכל מקום לא מזיז לאף אחד. בסופו של דבר זה בעיקר בגלל המצב המקצועי הזוועתי המתמשך (כבר יותר מ3 שנים).

זה צריך להיות הסבר לעידוד במהלך המשחק, לא לפני המשחק ובתחילתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 20:15 
Adom Bdam כתב:
100%anti beitar כתב:

זה צריך להיות הסבר לעידוד במהלך המשחק, לא לפני המשחק ובתחילתו.

למה בעונת הדאבל האחרון האצטדיון רעד בשירים של ידין, ורמוט, אניימה... או בשירים ששרים לפני המשחק, ועכשיו שניים וחצי אנשים שרים? כי הקבוצה הצליחה והם היו שחקנים טובים. גם בעונות פחות טובות היה עידוד הרבה יותר טוב מעכשיו (04-05,07-08) אבל אז לא היה רצף כזה מייאש של עונות איומות ודלוחות שמוציאות את החשק לחיות. אין כבר שום ציפיות מהקבוצה אז לא מעודדים לפני המשחק ובהתחלה. אני דרך אגב עדיין משתדל לעודד 90 דקות, אבל מבין את אלה שכבר אין להם כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 23:55 
אני לא מבין למה טוחנים כל שיר למוות.
התחלתם שיר? כולם שרים בהתלהבות? צריך לנצל את המומנטום. שרים אותו פעמיים שלוש ועוברים לשיר הבא!
יש לנו מספיק שירים ל90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 23:55 
אני לא מבין למה טוחנים כל שיר למוות.
התחלתם שיר? כולם שרים בהתלהבות? צריך לנצל את המומנטום. שרים אותו פעמיים שלוש ועוברים לשיר הבא!
יש לנו מספיק שירים ל90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: