עומרי קנדה כתב:
Fez כתב:
מה שמדהים זה שגם אחרי שלוש שנים שלו בבוגרים, ולא משנה כמה נזק הוא גורם, ולא משנה כמה הקשר בינו לבין ההתפרקות שלנו יהיה ישיר, ולא משנה כמה צפוי זה היה וכמה זה יהיה אחד לאחד מה שמדברים עליו פה, תמיד ימצאו העיוורים שיגידו שנטפלים אליו ושהוא שעיר לעזאזל. יש דברים שלא משתנים.
יש היום בהפועל בערך 6 שחקנים שיכולים לעלות לפניו והוא עדיין אופציה ראשונה מהספסל, הוא רחוק מלהיות שחקן מושלם אבל אם הוא ישנה את התכונה המעצבנת שלו להחזיק בכדור עד המוות הוא שחקן סגל לגיטימי.
אגב, כשאלטמן ונאסר יהיו בעיניינים הם יהיו לפניו.
אם אתה חושב שרמזי ספורי זה שחקן סגל לגיטימי בהפועל תל אביב אז כדאי שתחפש תחביב אחר, יחד עם כל האנשים בצוות המקצועי שחושבים ככה (ובאדיר בראשם).
אגף ימין של באר שבע היה מת היום 45 דקות ראשונות, מת. מתן אוחיון לא היה קיים. כל ההתקפות שלהם באו משמאל או מהאמצע. מרגע שרמזי ספורי נכנס לאגף, לקח לו בערך דקה וחצי לתת לבאר שבע גול במתנה מהאגף הזה אחרי שמתן אוחיון עושה עליו סיבוב קליל כאילו הוא מינימום מסי, ואחרי שהוא מאחר להגיע לכדור החוזר מהרחבה מול שחקן מבוגר ממנו ב-13.5 שנים (ראדי) למרות שהוא היה בעמדה הרבה יותר טובה להגיע לכדור. אני מסתכל שוב ושוב על היציאה של ראדי מהמקום כמו מלוע של תותח לעומת היציאה העצלה של ספורי שהכדור בא לכיוון שלו, כשאתה ילד בן 20 אבל אתה באופן קבוע השחקן שהכי פחות רוצה על המגרש זה פשוט מבזה את המקצוע ומבזה את המועדון שנותן לך ללבוש את החולצה. מעבר לזה כל היסודות ההגנתיים של השחקן הזה הם לא פחות משערוריה, ועל קבלת ההחלטות שלו בהתקפה כבר אין מה לדבר, לדעתי זה מעבר לתיקון ואין לי שום תקווה לגביו אבל כמו שאמרתי זה אפילו לא מעניין אותי. מה שמעניין אותי זה שיהיה פה מאמן שיקבל החלטות מקצועיות עם היגיון מקצועי מינימלי ושיעיפו כבר את החוצפן הזה ליציע.