עד המ!!ת הפועל כתב:
עמי נאווי כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
די כבר אלוהים ישמור!
עוד לא ראינו את ההרכב האופטימלי של הפועל משחק אפילו פעם אחת!
מהרגע שההרכב הזה יעלה, תתחילו לספור 10 משחקים לפחות עד שתוכלו להביע איזשהי דעה.
רבאק, תנו קצת שקט במקום להיות ישראלים מעצבנים שמפטרים אחרי הפסד ומכתירים אחרי ניצחון.
אולי גם נספור 3 עונות?
עד היום כל משחקי ההכנה שלנו היו לא טובים. רבע סגל, שלושת רבעי סגל, מה שתרצה. אבל אין אפילו סימן שיהיה בסדר.
מה, יגיע חלוץ ופתאום כולם ישדרגו את הרמה שלהם? חוץ מבומבה, לא ראיתי שום דבר שאפשר לתלות בו תקווה.
גם עם הרכב לא מלא ראיתי הרבה סימנים שיהיה בסדר.
קורה לקבוצות הכי גדולות בעולם שהן תוקפות ותוקפות ובסוף מקבלות גול. זה הכדורגל. להשליך מזה ל"אין סימן ש.." זו הגזמה רצינית.
בומבה אכן שחקן. עוד לא ראית את רייכרט, לינגאנה ואנטל בהרכב. תן להם לעלות ולתת כמה משחקים ביחד. אם אחרי כמה משחקים תמשיך להיות רע ולא לאגור נקודות בכלל, תתחיל לדאוג ולצעוק. לא עכשיו.
תיארתי לעצמי שאלה יהיו התגובות ולצערי אני לא יכול לענות לכולם אז אני מנהל את הדיון איתך.
התגובות האוטומטיות האלה של "לא להילחץ" "ראיתי סימנים חיוביים" "לוקח זמן" "חסרים שחקנים"-
אני שותף לכולן.
אבל, אין לי ספק שגם אחרי שרייכרט ואנטל יצטרפו, ייקח הרבה מאוד זמן עד שהקבוצה תתחבר ותגיע למשחק התקפה שוטף שמייצר גולים.
לכן, צפויה תקופה לא קצרה שבה נצטרך לשים גולים
בשיניים, אין מה לעשות, ובגלל זה אנחנו צריכים לוודא שאנחנו פותחים את העונה עם השחקנים שיכולים להבקיע גולים בשיניים. לי אישית כמו הרוב פה אין בעיה לסיים את העונה בפלייאוף התחתון כי אני מבין מה בונים פה. אבל לצערי אני ראיתי דבר או שניים בכדורגל ואני כבר רואה לאן הקבוצה הזו הולכת- היא תשתפר ממשחק למשחק אבל לפחות בהתחלה תתקשה להבקיע שערים ומה לעשות שנקודות צוברים לפי שערים וכשאין נקודות מתחיל לחץ וכשמתחיל לחוץ רק אלוהים יודע איך זה נגמר. ראיתי גם פה בפורום איך התגובות של "תנו זמן" מתחלפות תוך שעתיים לתגובות נזעמות אחרי איזה הפסד לבית"ר ואני כבר לא מדבר על לחץ שיגיע מהאוהדים שפחות מבינים ועל הלחץ שיבוא מהתקשורת שלא תהסס לקטול אותנו מהדקה הראשונה. לכן כן הייתי סוגר את הפינה הזו כי אין לי ספק שזה יימנע הרבה מאוד כאב ראש פוטנציאלי כבר בתחילת הליגה.