תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יותר מדי מקרים
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 21:49 
אחרי שכתבתי כאן על הנצחון הטכני שצריך לתת לטובתנו, על הענישה החמורה שראויה למכבי כמי שבעלי תפקיד ושחקנים בה קראו לקהל לפוצץ את המשחק, וענישה חמורה לכל מי שהשתולל במכבי כי לא אהב את ההחלטה (שאיגוד השופטים מגבה) לתת לזהבי אדום, אני רוצה להגיד עוד משהו.
אנחנו, כקהל, יזמנו יותר מדי מקרי אלימות מגעילים
- הדרבי של אדהם שביטה
- הדרבי בו חזיז נורה מחוץ לאצטדיון לשער 11 ושבר יד של אוהדת
- הרימון בדרבי המילואים
- החזיז על שמעון גרשון שפגע באבוקסיס
- דרבי המוטות
- החזיז שהושלך באשקלון בעונת השרוכים וכמעט חיסל את השוער שלהם
- הפריצה של פואד למגרש וההתעמתות עם ערן זהבי
- ריסוס הקברים של ההורים של חולדאי

אני לא מתייחס בכלל לשירים והתבטאויות, או לבובה של הבן אובארוב (שבאופן מדהים עבור אנשים שלא מכירים כדורגל, כמו אשתי וחברותיה, זו ההוכחה הניצחת שאוהדי הפועל הם חלאות המין האנושי)

אני מסתכל על הרשימה הזו ובעיקר מתבייש מאוד. יש בנו המון דברים טובים כקהל, אבל צריך להגיד ביושר, שיש יותר מדי גועל נפש ואלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יותר מדי מקרים
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 21:55 
זה ברור לכולם, אבל אתה צפוי למלחמה בתחנות רוח..

בהצלחה בכל מקרה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אותי הדרבי כמעט הרג

אדהם שביטה

כולם דיברו השבוע על הדרבי שהתפוצץ והאלימות שבצדו. בשבילי זה היה יותר מדיבור או דרמה חדשותית. לפני יותר מעשר שנים נפצעתי בראשי בצורה קשה במשחק בין מכבי להפועל תל אביב, כאשר אוהדי הקבוצה "שלי" (הפועל) זרקו פצצת תאורה ליציע מתחתי, שבו ישבו אוהדי מכבי. בעקבות המקרה הובהלתי לניתוח בסכנת חיים, ושכבתי מחוסר הכרה במשך שבוע ימים, ימים שבהם הורי ומשפחתי לא ידעו שינה מרוב דאגה.

הפגיעה שחוויתי קשה לא רק במובן הפיזי. חייהם של הורי עמדו מלכת. הם הפסיקו לעבוד כדי לטפל בי. אחותי, שליוותה אותי באותו משחק, סבלה מטראומה נפשית קשה, שעליה התקשתה להתגבר. במשך יותר משנה ביליתי בבתי חולים שיקומיים, לצורך חזרה ולו לתפקוד חלקי. בחור צעיר שברגע אחד נהפך לתלותי ואיבד את עצמאותו.

מאז, בכל פעם שפנו אלי בנושא האלימות במגרשי הכדורגל, השתדלתי לשדר עסקים כרגיל, לדבר בהגינות ולהביע את רגשותי ומחשבותי בצורה עניינית. זאת למרות שהאוהדים שעמדו מאחורי המעשה שפגע בי זכו למתנה בעלת ערך ממערכת המשפט: רק אחד מהם נשלח לרצות חודש של עבודת שירות בגין אותה עבירה.

בימים שסביב פציעתי הקשה, כולם גינו, דיברו בחריפות והודיעו מעל במות מרכזיות שדי, שאי אפשר להמשיך ככה, כשהגבול המפריד בין אסור למותר בין היגיון לטירוף הולך ומיטשטש.

בכתיבתי דברים אלה, כשחלק ממני עדיין נסער, כשצמרמורת עדיין חולפת בגופי למראה הסתערות של אוהד כדורגל, שהתנפל על שחקן בגלל שחגג כיבוש של שער - אני יודע שדבר לא השתנה. האלימות עדיין גואה. קווים אדומים נחצים כאן בזה אחר זה, וזה לא נראה כסוף הסאגה, זוהי עוד תחנה איומה בדרך לרע מכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
יקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 22:08 
אף אחד לא נענש על הפגיעה באדהאם שביטה בצורה חמורה פשוט כי אף אחד לא הורשע בפגיעה הזאת. הרשיעו על אבוקות וזה אבל לא על פגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 22:26 
האויב הכי גדול של המועדון זה אולטראס הפועל.
יותר משימון, יותר מגולדהאר, יותר מבית"ר.
הפכתם את הפועל לשם נרדף לאלימות בקרב כלל הציבור בארץ והרסתם כל סיכוי שהקבוצה הזו תצליח מקצועית
כי אף אחד לא ישים כסף.
ולא אכפת לכם, כי מבחינתכם לקלל לאיים לזרוק חפצים וללכת מכות עם אוהדי היריבות זה חשוב יותר מהפועל.
אנחנו נלחמים מלחמה אבודה מראש כי מהרסינו מקרבינו הם. מכבי לא צריכים לשקר כדי להוציא שם רע להפועל, הם רק צריכים
לשלוף מתוך אלפי דוגמאות מהארכיון איך אוהדי הפועל זורקים מוטות, מחללים קברים, יורקים על שחקנים בקרנות ומתנהגים בדיוק כמו לה פמיליה. רק לא נגד ערבים, נגד כל מי שלא מסכים איתם, ללא הבדלתי דת גזע ומין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
לא, אל תפיל את זה על האולטראס.
אל תיצור ריחוק בינך לבין המקרים הללו.
כולנו חלק מאותו קהל, כולנו אשמים בזה, והשינוי הוא על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 22:44 
יותר קל לשנוא את הפועל כי זה הלך הרוח במדינה. כל פוץ אומר לך ברחוב "הפועל זונה", גם כאלה שלא יודעים מה זה כדור בכלל.
מן הסתם כשלאוהדי מכבי ובית"ר יש רוב במדינה הזאת (מבחינת אוהדים), אז יהיו יותר שונאי הפועל.
לא נראה לי שהקהל שלנו (למרות כל האירועים שצוינו ע"י פותח האשכול) יותר ברברי ו/או אלים מקהלים אחרים. פשוט כל מה שקשור בקהל של הפועל נצרב יותר בתודעה של הציבור (שוב, בגלל שרוב המדינה זה שונאי הפועל).
אולי אני טועה, אבל לפחות ככה אני רואה את הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
יותר קל לשנוא את הפועל כי זה הלך הרוח במדינה. כל פוץ אומר לך ברחוב "הפועל זונה", גם כאלה שלא יודעים מה זה כדור בכלל.
מן הסתם כשלאוהדי מכבי ובית"ר יש רוב במדינה הזאת (מבחינת אוהדים), אז יהיו יותר שונאי הפועל.
לא נראה לי שהקהל שלנו (למרות כל האירועים שצוינו ע"י פותח האשכול) יותר ברברי ו/או אלים מקהלים אחרים. פשוט כל מה שקשור בקהל של הפועל נצרב יותר בתודעה של הציבור (שוב, בגלל שרוב המדינה זה שונאי הפועל).

עזוב שניה קהלים אחרים.
הם חלאות, אבל לא רלוונטיים לסיפור.
כלפי עצמך, כשאתה מסתכל אחורה, זה לא נראה לך יותר מדי מקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 23:40 
20, אני לא מצדיק את הרשימה הזאת, אבל לטובתנו, פעם אחת גם תחשבו לטובתנו, אוהדינו ה"מתונים יותר", ואולי תעשו פה גם רשימה של כל ארועי האלימות של שאר 3 הקבוצות הגדולות בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
20, אני לא מצדיק את הרשימה הזאת, אבל לטובתנו, פעם אחת גם תחשבו לטובתנו, אוהדינו ה"מתונים יותר", ואולי תעשו פה גם רשימה של כל ארועי האלימות של שאר 3 הקבוצות הגדולות בליגה?

אבל אף אחד לא אומר פה ששאר קבוצות הליגה לא אלימות גם
וזה תכלס לא אמור לעניין אותנו
הגיע הזמן שהאלימות תפסיק אצלנו, ואז נוכל לדבר רק על שאר קבוצות הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 00:26 
מרגיש בדיוק כמו פותח האשכול. לפעמים באסה להיות חלק מהקהל הזה (לא שיש ברירה, ועדיין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 00:30 
תגיד את זה ליושבי שערים 4-5, שבוחרים לא להגיב, כי הם לא מדברים עם אנשים שלא "קופצים כמו חולים" ומעודדים 90 דקות, נהיו לי אינטליגנטים גדולים בכמה וכמה שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 04:17 
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

עזוב שניה קהלים אחרים.
הם חלאות, אבל לא רלוונטיים לסיפור.
כלפי עצמך, כשאתה מסתכל אחורה, זה לא נראה לך יותר מדי מקרים?

כמובן. אין ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להפוך את האולטראס לאויבי מעמד הפועלים. הטוב שבהם עולה (בהרבה) על הרע. אפילו פואד אגב עשה הרבה דברים טובים בקהל, ולא צריך לשכוח את זה (גם בימים כאלו אחרי שהוא הולך לשלם בגדול על הטעות שעשה). לכולנו ברור שמספר התקריות ורמת האלימות הפיזית בקהלים "הגדולים" האחרים גדולה הרבה יותר משלנו.
אני חושב שאפשר לסכם בכך שיש דברים שכולנו היינו שמחים אם היו משתפרים בקהל שלנו, ואם היה קצת יותר קשב באולטראס לבקשות משאר הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 10:30 
הפועל, אתה קצת מקל איתנו.
זה לא "קצת קשב".
יותר אפס סבלנות לאלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
עברנו את הגבול. נקודה.
שנאת מכבי וביט"ר הפכה לעיקר. "לא תשברו אותנו" הפך להימנון. שמעון מזרחי וערן זהבי יותר משמעותיים לנו מרמי כהן וגילי ורמוט.
נהיינו איכסה, פשוט כך.
כל אוהדי הקבוצות האחרות (ובעצם כולם חוץ מאיתנו) קוראים לנו צדקנים וצבועים - בצדק, כי אם בעבר דבקנו בעקרונות חיוביים של אהבה ונאמנות ללא גבולות לקבוצה, שיוויון וסובלנות, ספורטיביות ונתינה לקהילה, הרי שהיום העקרונות הבולטים הם שנאה לכולם (כולל לחלקים גדולים מהקהל שלנו), התבדלות אובססיבית ואלימות מילולית ופיזית.
לראשונה בחיי כאוהד הפועל קשה לי לעמוד מול כולם בגאווה ולומר "אנחנו הפועל, מה אתם?".

הנסיבות של השנים האחרונות קשות - בעלים והנהלות ששמים עלינו זין, חוסר הצלחה ספורטיבית, היעדר גב כלכלי, וברור שבתקופות כאלה כל החרא צף.
ועדיין הקיצוניים שביננו צריכים לנשוך את השפתיים ולמשוך את הקהל והמועדון למעלה, ולא לדרדר אותנו לתהום. ושלא שיהיה ספק - אנחנו בדרך הבטוחה לתהום עמוקה שלא ניצא ממנה שנים (במקרה הטוב), כי הפכנו למועדון מוקצה שאף אחד לא רוצה להתקרב אליו, לא כל שכן להשקיע בו. ואנחנו גם מאבדים חלקים גדולים מהקהל, גם הקהל הוותיק וגם קהלים חדשים.

אני מאוד מקווה שאולטראס הפועל עושים חשבון נפש, כי שם מוקד הבעיה, ושם גם נמצא הפתרון. בכוחם לקחת אותנו למעלה. יותר מזה - באחריותם לקחת אותנו חזרה למעלה.

רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יותר מדי מקרים
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
Pumpkin כתב:
עברנו את הגבול. נקודה.
שנאת מכבי וביט"ר הפכה לעיקר. "לא תשברו אותנו" הפך להימנון. שמעון מזרחי וערן זהבי יותר משמעותיים לנו מרמי כהן וגילי ורמוט.
נהיינו איכסה, פשוט כך.
כל אוהדי הקבוצות האחרות (ובעצם כולם חוץ מאיתנו) קוראים לנו צדקנים וצבועים - בצדק, כי אם בעבר דבקנו בעקרונות חיוביים של אהבה ונאמנות ללא גבולות לקבוצה, שיוויון וסובלנות, ספורטיביות ונתינה לקהילה, הרי שהיום העקרונות הבולטים הם שנאה לכולם (כולל לחלקים גדולים מהקהל שלנו), התבדלות אובססיבית ואלימות מילולית ופיזית.
לראשונה בחיי כאוהד הפועל קשה לי לעמוד מול כולם בגאווה ולומר "אנחנו הפועל, מה אתם?".

הנסיבות של השנים האחרונות קשות - בעלים והנהלות ששמים עלינו זין, חוסר הצלחה ספורטיבית, היעדר גב כלכלי, וברור שבתקופות כאלה כל החרא צף.
ועדיין הקיצוניים שביננו צריכים לנשוך את השפתיים ולמשוך את הקהל והמועדון למעלה, ולא לדרדר אותנו לתהום. ושלא שיהיה ספק - אנחנו בדרך הבטוחה לתהום עמוקה שלא ניצא ממנה שנים (במקרה הטוב), כי הפכנו למועדון מוקצה שאף אחד לא רוצה להתקרב אליו, לא כל שכן להשקיע בו. ואנחנו גם מאבדים חלקים גדולים מהקהל, גם הקהל הוותיק וגם קהלים חדשים.

אני מאוד מקווה שאולטראס הפועל עושים חשבון נפש, כי שם מוקד הבעיה, ושם גם נמצא הפתרון. בכוחם לקחת אותנו למעלה. יותר מזה - באחריותם לקחת אותנו חזרה למעלה.

רק הפועל.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
Pumpkin כתב:
עברנו את הגבול. נקודה.
נהיינו איכסה, פשוט כך.

:ROSE:
רק הפועל.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 11:45 
red in blood כתב:

כולנו חלק מאותו קהל, כולנו אשמים בזה, והשינוי הוא על כולנו.

ממש לא כולנו.
כמה מהקהל מנסה לפרוץ למגרש ?
כמה מהקהל משליך מכל הבא ליד כשהפרובוקטור השחצן נע לכיוון חדר ההלבשה ?
והאם כולם קוראים קריאות נאצה קשות ואיחולי מוות לאישים אלה ואחרים ?

נערך לאחרונה על ידי ofer23 בתאריך 07 נובמבר 2014, 11:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 11:48 
עד המ!!ת הפועל כתב:

אותי כאוהד הפועל לא צריך לשכנע שיש חבורת אוהדים פנאטית יותר הן בכמות והן ״באיכות״ ביציע המזרחי בטדי.
ושקיימות חבורות אוהדים פנאטיות לא פחות בשער 11 ובקהלים אחרים.
כל זה לא מצדיק שגם אצלנו יהיו חוליגנים ותופעות שליליות שעוברות את גבול הטעם הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
עומר מ. כתב:
Pumpkin כתב:
עברנו את הגבול. נקודה.
נהיינו איכסה, פשוט כך.

רק הפועל.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 13:57 
זה הכל חוץ מ"בדיוק". זה לגמר נכון, בערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 14:03 
KingAlpaca כתב:
אבירמוס כתב:
עומר מ. כתב:
Pumpkin כתב:
עברנו את הגבול. נקודה.
נהיינו איכסה, פשוט כך.

רק הפועל.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את העניין הזה של לבודד אותנו כגורמים לאלימות ולבלאגנים.

זה הכדורגל. זה הספורט. ככה זה בכל העולם.
לא, אני לא מנסה לברוח או לחפש תירוצים. אני מסכים שהרשימה היא שחורה ונוראית, אבל יחד עם זאת מבין שזה המשחק כנראה. בכל העולם יש פצועים והרוגים באירועי ספורט. יש עונשים קיצוניים, יש פריצות של אוהדים, יש קטטות של עשרות ומאות אנשים ובגדול יש אכזריות גדולה מאוד.

אי אפשר לברוח מהמציאות. זה המשחק. ככה זה היה וככה זה יהיה כנראה לנצח. אנחנו צריכים לומר תודה שאצלנו זה עוד יחסית לא רציני.
בסך הכל למרות כל ההגזמות בתקשורת, ללכת למשחק כדורגל בארץ זה עניין די פשוט ולא בעייתי (למעט פעמיים-שלוש בשנה). בטח בהשוואה למתרחש בעולם.

ואגב תקשורת ושאר ירקות. מי שלפני כל דרבי מתסיס את האווירה זה כולם. זה קהל, זה שחקנים, זה אנשי הנהלה וזה בעיקר תקשורת עם פרומואים מפוצצים ומוזיקה עצבנית.

מי שלא טוב לו, או יותר נכון שלא מסוגל להתמודד עם זה שלא יבוא לכדורגל. שום דבר כאן לא ישתנה שלאף אחד לא יהיה ספק. רק אנחנו, האנשים שבאמת חיים את המגרשים משבוע לשבוע יודעים כמה זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 14:13 
וואו, אז אוהד פרץ לדשא להתעמת עם אחד שלא מפסיק להקניט את הקהל וכולכם החלטתם להאשים את האוהדים שלנו בכל דבר?!?
אוהדי מכבי לא טובים יותר, אוהדי בית"ר בטח שלא טובים יותר ואפילו אוהדי מכבי חיפה לא טובים יותר.
לכולם יש חלקים בקהל שהם אלימים יותר ופחות, זה ככה בכל העולם, זה ככה בכל קבוצת כדורגל שיש לה קהל גדול.
קל להאשים את הפועל, את "השמאלנים" את "התקשורת האדומה" (למרות שמזמן היא לא אדומה), אל אלו "ששונאי ישראל", "אוהבי ערבים" וכו'.

ערן זהבי ידע שיום אחד זה יקרה, הוא גם ידע שהוא ייצא הקורבן המסכן, הילד הטוב שבסה"כ רצה לשחק כדורגל.
אז מצטער אני מאשים את זהבי בכל המקרה הזה, מדוע דרבי אחרי דרבי, הוא רץ לקהל של הפועל כדי להקניט?
מדוע? האם הוא לא מכיר את הנפשות הפועלות ביציע? הוא לא ידע שיש כמה חמומי מוח שיכולים לקחת את החוק לידיים?
הוא לא חשב לאן זה מוביל?
אולי הוא חשב שהקהל של הפועל אוהב ומעודד את העובדה שהוא מקניט אותנו בכל משחק.

אבל קל להגיד פואד אשם, אולטראס הפועל אשם.
אבל זהבי ? טלית שכולה תכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 14:15 
לירון האדום כתב:
וואו, אז אוהד פרץ לדשא להתעמת עם אחד שלא מפסיק להקניט את הקהל וכולכם החלטתם להאשים את האוהדים שלנו בכל דבר?!?
אוהדי מכבי לא טובים יותר, אוהדי בית"ר בטח שלא טובים יותר ואפילו אוהדי מכבי חיפה לא טובים יותר.
לכולם יש חלקים בקהל שהם אלימים יותר ופחות, זה ככה בכל העולם, זה ככה בכל קבוצת כדורגל שיש לה קהל גדול.
קל להאשים את הפועל, את "השמאלנים" את "התקשורת האדומה" (למרות שמזמן היא לא אדומה), אל אלו "ששונאי ישראל", "אוהבי ערבים" וכו'.

ערן זהבי ידע שיום אחד זה יקרה, הוא גם ידע שהוא ייצא הקורבן המסכן, הילד הטוב שבסה"כ רצה לשחק כדורגל.
אז מצטער אני מאשים את זהבי בכל המקרה הזה, מדוע דרבי אחרי דרבי, הוא רץ לקהל של הפועל כדי להקניט?
מדוע? האם הוא לא מכיר את הנפשות הפועלות ביציע? הוא לא ידע שיש כמה חמומי מוח שיכולים לקחת את החוק לידיים?
הוא לא חשב לאן זה מוביל?
אולי הוא חשב שהקהל של הפועל אוהב ומעודד את העובדה שהוא מקניט אותנו בכל משחק.

אבל קל להגיד פואד אשם, אולטראס הפועל אשם.
אבל זהבי ? טלית שכולה תכלת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 14:32 
לירון וצורר,
כתבתי כבר מספיק באשכולות אחרים על זהבי ומכבי.
נראה לי שאתם לא מסוגלים להסתכל פנימה ולהגיד שהקהל שלנו מעורב ביותר מדי מקרי אלימות.
והתירוץ של כולם ככה הוא די עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 14:40 
אין ספק שהרבה יותר מדי. אין ספק. אבל אם רגע נוריד את הרכיב של דרך הסיקור בתקשורת, האם כמות המקרים אצלנו יותר גדולה ממכבי ובית"ר? לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אבל מה זה משנה? זה תירץ של ילד קטן ששבר צעצוע, שאומר אחיו שבר יותר צעצועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: