הוקיץ' כתב:
בטח השחקן הכי מסוכן על המגרש. כל כך מסוכן שלא הגיע לאף מצב הבקעה מתחילת העונה. היום הייתה פעם ראשונה.
כשאני מדבר על תכליתיות אני לא מדבר אני לא מדבר על מספרים, אין לו מספיק משחקים ככה בשביל להציג מספרים מרשימים. אני מדבר על פעולות מסוכנות, על ייצור מצבים, לא על דריבלים יפים שלא יוצא מהם כלום.
רוצה תכליתי? שובל גוזלן מגיע כל משחק לשלושה מצבים וגם אם כרגע הוא קצת מחמיץ זה ברור שמדובר בעניין של חוסר מזל. איפה הוא ואיפה יחזקאל.
מלבד גילי, יחזקאל הוא בהחלט השחקן הכי מסוכן לשער בהפועל כיום.
להגיד על חלוץ 9 כמו גוזלן שהוא תכליתי זה קצת מצחיק, כי זו כל מהות התפקיד. גוזלן שחקן שניזון ב95% מהמקרים מהקבוצה, הוא מקבל הזדמנויות ובנגיעה או שתיים צריך לנצל אותן. שאלת התכליתיות לא צריכה בכלל להישאל כשמדובר בשחקנים מהסוג של גוזלן.
יחזקאל לעומתו שחקן מגוון יותר, שמסוגל לייצר לעצמו ולקבוצה מצבים. יש לו דריבל, יצירתיות והמון חוצפה. כששחקן מחזיק הרבה בכדור ולא רק בתוך רחבת ה16 עולה שאלת התכליתיות, ובמקרה של יחזקאל הדריבל הוא דריבל שמטרתו אשכרה לעבור שחקן ולהתקדם לעבר השער, לעומת זגורי ומלכה שעוברים שחקן ואז מסתובבים סביב עצמם כדי לחזור ולעבור את אותו שחקן שוב (ולהיכשל). הפעולות של יחזקאל אמנם מצליחות בשיעור נמוך אבל כשאחת מתוך 5 מצליחה הפועל מגיעה למצב הבקעה או ליתרון מספרי באיזור מסוכן. אם אתה מחפש דריבלים יפים שלא יוצא מהם כלום אני חושב שיש לך הרבה חומר בהפועל, אבל יחזקאל הוא ממש לא חלק ממנו.
הוא יצטרך ללמוד להרים את הראש, לשחרר כדור בזמן, לעשות תנועה נכונה ועוד הרבה דברים, אבל חומר הגלם במקרה שלו עולה על זה של כל הצעירים (שמבוגרים ממנו בשנתיים שלוש) בהפועל. הוא חייב, אבל חייב להמשיך בהרכב.