תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: די לעמלת האינטרנט
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 17:39 
מיקי רוזנטל בפייסבוק
ציטוט:

מפסיקים לשלם עמלה על רכישת כרטיסים באינטרנט!

לפני כחודשיים פרסמתי כאן שאני מתכוון להגיש הצעת חוק שתביא לביטול "דמי טיפול באינטרנט" כפי שהעמלה מכונה בשפת מוכרי הכרטיסים.

תזכורת קצרה לאלו מביניכם ששכחו:

אדם רוצה ללכת לסרט, ונאלץ לשלם בנוסף למחיר הכרטיס, עוד כ-10% (לפעמים טיפה יותר ולפעמים טיפה פחות) עמלה.

אתם שואלים על מה ולמה? הרי זה הכל טכנולוגיה. אין מישהו שמוכר כרטיסים וצריך לשלם לו משכורת. אתה לוחץ על כפתור ומדפיס לעצמך כרטיס, על חשבונך ועוד לשלם זה תוספת? מעצבן נורא.

אם גם אתם מתעצבנים מהעמלה המטופשת הזאת, ונמאס לכם מהעלוקות שיושבות עלינו ושואבות לנו את הכסף אז תשתפו, תפיצו את הבשורה, וביחד נצליח להעביר את החוק הזה.

קישור לכתבה מתכנית הבוקר של קשת שבה השתתפתי היום: bit.ly/1dk0tlx

אתם גם מוזמנים להצטרף לעמוד המחאה הרשמי:
https://www.facebook.com/onlinecinematicket

מיקי

אמנם הלינק ל"עמוד המחאה הרשמי" מעביר לעמוד שמתייחס למחאה כנגד בתי הקולנוע, אבל החוק של רוזנטל מדבר על עמלה בכלל.

לא יזיק אם נוסיף הודעות תמיכה ואם תשתפו בסיפורים שלנו עם "לאן" בתגובה לפוסט של רוזנטל.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: די לעמלת האינטרנט
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 17:44 
העמלה שמפריעה היא פחות ה10% אלא יותר הדמי הזמנה של ה15 שקל ("אין אפשרות לבטל, משהו מובנה במערכת" - א.מיסינג, אבל לעמותה הוא ביטל) אבל הלוואי שיצליחו לבטל את שניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 17:50 
Adom Bdam כתב:
העמלה שמפריעה היא פחות ה10% אלא יותר הדמי הזמנה של ה15 שקל ("אין אפשרות לבטל, משהו מובנה במערכת" - א.מיסינג, אבל לעמותה הוא ביטל) אבל הלוואי שיצליחו לבטל את שניהם

על זה מדובר.

על ה-10% אין בעיה, לאן צריכים להרוויח ממשהו.
אבל 15 ₪ נוספים עמלת אינטרנט??? זאת שערוריה מטורפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 21:04 
האובר-חקיקה הזה מוגזם. הרבה פעמים רכישה באינטרנט עולה למפעיל יותר כסף מלהחזיק את הטלרים בסניף. על נוחות משלמים. אגב, זה נהוג בהרבה משרדי כרטיסים בעולם.

חושבים שלאן מרוויחים יותר מידי? תקימו משרד כרטיסים, תחיו על אחוז רווח נמוך יותר ותציעו לבתי העסק עסקה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
האובר-חקיקה הזה מוגזם. הרבה פעמים רכישה באינטרנט עולה למפעיל יותר כסף מלהחזיק את הטלרים בסניף. על נוחות משלמים. אגב, זה נהוג בהרבה משרדי כרטיסים בעולם.

חושבים שלאן מרוויחים יותר מידי? תקימו משרד כרטיסים, תחיו על אחוז רווח נמוך יותר ותציעו לבתי העסק עסקה יותר טובה.

לכלכת, ובגדול. מדובר בעבודה בעיניים קלאסית, קהל שבוי (בניגוד לקהל שהולך לסרט) בלי שום אופציה ריאלית לרכישת כרטיסים מוקדמת במקום אחר או בדרך אחרת.
אני גם מזכיר לך שמסינג לוקח 15 שקל גם על הזמנה טלפונית.

ההצעה שלך ל"שוק חופשי" היא לא משהו ריאלי, וגם א םהיה ריאלי - המשחק פה מכור מראש להרבה שנים ולא פתוח למכרז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 22:45 
יש לו טעות בשיווק של העמוד שלו אם הוא יכוון את זה יותר גם לקהל של הכדורגל
הוא יכול להצליח יותר
ועמי נאווי צודק לא משנה שבדרבי האחרון זה לא היה עניין של נוחות כי לא היתה ברירה לקנות דרך האינטרנט
לדעתי אין הצדקה בכלל לקחת כסף על עמלת אינטרנט
אני לא יודע להגיד לך למה בדיוק כי אין לי טיעון מנצח אבל אני בטוח שיש פה מספיק אנשים שיסבירו את זה במקומי
מקסימום 5 שקלים כמו גרבר זה עוד בסדר
זה לא אובר חקיקה זה חוק מצויין שהלוואי שיעבור מגיע לגנבים האלה
לא הגיוני שאם אתה מזמין כרטיס נוער אתה משלם שליש מחיר עמלה
לא הגיוני שבגלל שאני מוגבל לקנות יותר מכרטיס אחד בכל הזמנה אני אצטרך לשלם 45 שקל עמלה על 3 כרטיסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 08:36 
עמי נאווי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לכלכת, ובגדול. מדובר בעבודה בעיניים קלאסית, קהל שבוי (בניגוד לקהל שהולך לסרט) בלי שום אופציה ריאלית לרכישת כרטיסים מוקדמת במקום אחר או בדרך אחרת.
אני גם מזכיר לך שמסינג לוקח 15 שקל גם על הזמנה טלפונית.

ההצעה שלך ל"שוק חופשי" היא לא משהו ריאלי, וגם א םהיה ריאלי - המשחק פה מכור מראש להרבה שנים ולא פתוח למכרז.

מה לעשות, talk is cheap. כולם מספרים על כמה קל ופשוט להרים משרד כרטיסים בישראל, שיבוא אחד ויקים. ההצעות האלה רק מרחיקות את המתחרים של לאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
לת"א, בשלב הראשון אני לא חושב שיש תחליף ל"לאן". גם ה10% שהם לוקחים כדמי תיווך הם משהו מקובל.
אבל אין שום סיבה בעולם שהם יקחו תשלום נוסף (וגדול! 15 ש"ח!) על הזמנה באינטרנט או בטלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 13:43 
אתה לא חושב שהתערבות ממשלתית שרירותית תרחיק את המתחרה של לאן מלקום?
אגב גם כשהזמנתי כרטיסים למשחק בליגה האיטלקית לקחו ממני עמלת אינטרנט, ואפילו באחד ממשרדי הכרטיסים בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אגב גם כשהזמנתי כרטיסים למשחק בליגה האיטלקית לקחו ממני עמלת אינטרנט, ואפילו באחד ממשרדי הכרטיסים בארה"ב.

א. לא. כי זה נטו "שיטת מצליח". הרי עד לפני כמה שנים זה לא היה, ומסינג חי בכבוד, בלשון המעטה.
הרי אין שם כלום, אתה יודע יפה מאוד כמה עולה רישיון שנתי + להחזיק שרת לשנה.

ב. עולה לי בדם לכתוב את זה, אבל אם העמלה השערורייתית הזו תעלם כתוצאה מרגולציה, והשירות ב"לאן" ישתפר (ואת זה אפשר לעשות
גם בלי ריבוי מתחרים אלא ע"י לחץ על ההנהלה מטעם העמותה) אז בשלב הראשון לא ממש מפריע לי שישארו עם "לאן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 16:25 
עמי נאווי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

א. לא. כי זה נטו "שיטת מצליח". הרי עד לפני כמה שנים זה לא היה, ומסינג חי בכבוד, בלשון המעטה.
הרי אין שם כלום, אתה יודע יפה מאוד כמה עולה רישיון שנתי + להחזיק שרת לשנה.

ב. עולה לי בדם לכתוב את זה, אבל אם העמלה השערורייתית הזו תעלם כתוצאה מרגולציה, והשירות ב"לאן" ישתפר (ואת זה אפשר לעשות
גם בלי ריבוי מתחרים אלא ע"י לחץ על ההנהלה מטעם העמותה) אז בשלב הראשון לא ממש מפריע לי שישארו עם "לאן".

אני יודע מה העלות תפעולית של זה, אבל אני גם מנסה להיות הוגן- אני לא יודע אם חברות האשראי גובות על עסקת אינטרנט יותר, אני לא יודע כמה הם משלמים לקרדיטגארד על הסליקה, אני לא יודע אם הם צריכים לשלם ליותר אנשי מקצוע מאשר לקופאים (שאותם לדעתי הם מחויבים להחזיק, כך שכל ההוצאות הן אקסטרא ולא במקום) ואני לא יודע כמה עלתה להם התוכנה שהם שדרגו לפני בערך שנה.

אני מסכים איתך שהשירות שלהם לא משהו, אני מסכים איתך שהעמלה היא ככל הנראה שרירותית ולא קשורה למציאות, ואני מסכים איתך שאם אני הייתי מנהל את הפרוייקט הזה אז היום תוך שנה היה לי פתרון טכנולוגי טוב יותר מכל המערכת המצ'וקמקת הזו וכולה היתה בענן ולא קורסת אף פעם, אבל אני חושב שאנשים טיפה מגזימים.
בכל אופן זה ויכוח שאין לו סוף כי הדעות שלנו שונות. לדעתי חברי כנסת צריכים לפעול להורדת חסמי תחרות וכשלי שוק, ולא להוספת חסמים לעסקים, גם אם כרגע החרב מופנית כלפי מישהו שאנחנו לא אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מעריך שיש פה במינימום רווח של לפחות מיליון שקל בשנה (66,666 הזמנות בשנה מכלל האתר). תוריד את כל עלויות התפעול (חשמל, שרת,
רישיונות, סליקה, טכנאים, מה שאתה לא רוצה. 150 אלף שקל בשנה? אתה יודע מה, 200 אלף), ותקבל רווח היסטרי על שירות שבסה"כ הוא אלמנטרי,
לא תמיד עובד, הרבה פעמים משמש כאפשרות היחידה להזמנה, ומוריד המון לחץ וכ"א שכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: