Charlie כתב:
לא עניין של אופי חרא או ילד זין.
טב"ח גם קיבל ממכבי הצעה של נדמה לי 350 אלף דולר נטו לעונה. בערך כפול ממה שהשתכר בהפועל. אני לא בטוח שדמארי יוכל לסרב להצעה בסדר גודל כזה אם תגיע ממכבי או מחיפה ובוודאי שאין סיכוי שהפועל תשווה את ההצעה לשכר כזה. אז כן, אם מכבי בקיץ הבא תרצה להתחזק שוב בחלוץ ישראלי, דמארי הוא בהחלט אופציה כי סכום של מיליון וחצי יורו בערך וחוזה של 350 אלף דולר זה לא משהו חריג אצל הדוד מיץ'.
דווקא שחר לא נראה לי שישתגע ככה, אבל בניגוד למכבי, הקבוצה שלו לא יריבה עירונית ולדמארי יהיה יותר קל לעבור לשם. הוא צפוי לקבל שכר יותר נמוך ממכבי אבל בהחלט שכר מכובד וקרש קפיצה לאירופה והכי חשוב מבחינת שחר - הוא יכול "לשלם" לנו או ללוזונים גם באמצעות שחקנים שיעביר, משהו שבמכבי יותר קשה, ולא להוציא הרבה כסף מהכיס. גם שיקול.
בכל מקרה, איך שלא תהפכו את זה - אני לא רואה את דמארי בהפועל בעונה הבאה, בין אם ישחק במכבי או חיפה ובין אם נמצא לו קבוצה באירופה. השאלה היא באיזה מחיר נוכל למכור אותו היום (כולל טרייד) ומה נקבל ביולי. שלא נבכה בקיץ שלא לקחנו את הטרייד שהוצע לכאורה בימים האחרונים ע"י שחר.
1. אין משמעות לשכר אם האופציה היא של הפועל
2. מי יודע מה יהיה בקיץ (דווקא ינואר זה מועד יותר בעייתי) מכבי וחיפה יכולו עד אז להביא שחקנים אחרים, אולי דמארי יהיה שחקן העונה עם מעל ל 20 שערים וכל מיני תרחישים שלא בהכרח רעים להפועל.
3. כשתהיה קבוצה שתשים 1.5 מליון יורו עליו , אז באמת נצטרך לקבל החלטה או לקנות או למכור, אבל אז היא תהיה הרבה יותר רציונלית .
4. אם כבר למכבי יש יותר שחקנים לשחרר מאשר לשחר (דאבור,לוגסי,אייבנדר,מיכה,מרגוליס,אבו זייד)
כמה הפועל שלמו על 50% מדאמרי ?