pogi כתב:
joshsoos כתב:
לא, הגיע סמרטוט רצפה פוליטיקאי מזדיין שיודע מה קרה עם ורמוט ועדיין דרש אותו כי הוא החלאה שהוא. ואז הגיע כבירי שמעבר לדעה האישית שלו יודע שאי אפשר להחזיר אותו בלי שיהיה בלגן די צפוי ( בגלל שיש אוהדים עם אשכרה עמוד שדרה ). אז אתה אוהד מועדון ברידג', אני אוהד מועדון כדורגל וכשהקפטן של המועדון שלי עובר מהיום למחר ליריבה הכי גדולה, יום אחרי ששיחק מולה כשהוא כבר חתום אצלה, אני לא רוצה לראות אותו דורך במועדון שלי בחיים ( ואשמח אם בכלל לא ידרוך יותר, ככה בקטנה ). זה חלק מתרבות כדורגל, זה לא קורה רק אצלנו ואתה החריג, לא אני.
מה שלא יקרה אתה תמיד תזעק את אותן מנטרות, אם זה על הניהול או על שיטת משחק ולחץ ושאר ירקות, אתה מקובע אדון רוני...
אבל אולי תענה לי על משהו ששאלתי כאן לפני יומיים: למה שזרקו לכלבים את אבוטבול שהיה שחקן נשמה
וקפטן (משום מה אתם נותנים לעובדה הזו אקסטרא חשיבות) אז לא צעקתם והתרעמתם? מדובר בשחקן שנתן הכל למועדון, אהב את הפועל ולא היה מוכן לשחק בשום מקום אחר. מה יותר מרגש ורומנטי מזה?
אז הוא היה שחקן גרוע? לעזאזל הפן המקצועי זה כדורגל ולא ברידג' וכשיש שחקן נשמה כמו אבוטבול אז נותנים לו את הבמה ולא מעיפים אותו למכבי שעריים בליגה א'.
כי יש הבדל עצום בין לשחרר שחקן לבין להביא שחקן.
במקרה הנ"ל מדובר על להביא שחקן שעזב לא על לשחרר שחקן.
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
נרקוטיקה וג'וש
רוני כנראה שלא הבנת שמה שאנחנו מנסים להגיד שאופציית ורמוט במועדון תקין בכלל לא היתה עומדת על הפרק!!!
בדיוק כפי שקורה בכל הקבוצות הגדולות ברחבי אירופה.
עצם זה שמישהו בהפועל בכלל חשב לשבת איתו ולדבר איתו זאת בושה למועדון.
אוקיי, את זה אני מקבל. אז אני חושב לירון שאולי כדאי להתחיל מחאה חדשה נגד גוטמן וכבירי. כי נראה לי שדי ברור שאנשים כאלה שהלכו ורצו להחזיר את ורמוט לקבוצה לא טובים עבור הפועל ובסוף יגרמו לזה שנאבד מהזהות שלנו, וזה משהו שאנחנו לא רוצים שיקרה. היום זה ורמוט, מחר זה יהיה משהו אחר. למה לחכות? בואו נמנע את האסון כבר מעכשיו
לצערי הרב, בגלל אוהדים כמוך (לא בקטע רע) המועדון חושב שזה לגיטימי ובסדר על לחשוב להחזיר שחקן שירק עלייך ונטש אותך בזמנים הכי קשים שלך לטובת היריבה העירונית, ועוד אחרי דרבי שהוא עלה כקפטן וכו'.
מזל שבכל זאת יש מישהו בקצה הפירמידה שהבין שדבר כזה יזיק והוא בל יעבור.
בל יעבור בדיוק כמו בשאר הקבוצות הגדולות וגדולות פחות באירופה.