יהלום אדום כתב:
בלאד לא מגן על העיתונות, יש בה הרבה חרא.
הם מפרסים גם חדשות, גם טראש וגם צהוב, ככה בנויה עיתונאות.
הבעיה שלי במקרה של הזבל היא לא העיתונות, הבעיה היא שהיצור הזה מצליח לייצר חרא בכל זמן נתון, בכל מקום ובכל סיטואציה
ועדיין יש כאלה שחושבים שעושים לו עוול. לאדם כזה לא מגיעה שום הנחה מבחינתי
לי היה נראה שאתה מגן על העיתונאים האלה בדיוק. שוב, תראה מה כתבתי (לא על טביב), ומה אתה הגבת:
יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
מז'אנר העיתונאים המסריחים שכותבים "ג'וסי סטורי" במקום "סיפור עסיסי" וקלישאםת ה"אם תהיתם". וממציאים מילים כמו "בנזוגה".
ֿ
עלובי נפש.
כן העיתונאים הם עלובי הנפש, לא הזבל שיוצר את הסיטואציות במו ידיו
כלומר עיתונאי רכלן, חטטן, צהוב ועילג הוא לא עלוב נפש לדעתך. כך נראה ממה שכתבת. אני כתבתי נגד העיתונאים האלו והייתי כותב את זה גם כשהם מחטטים באנשים אחרים.
לעצם עניין המקרה הזה, שוב, לא נראה שיש לך שום הוכחה שהוא הרע בסיפור, אבל אתה מאשים אותו. הגינות מחייבת שגם כשמאשימים מישהו שלדעתך חטא בעבר, יש להוכיח את האשמה בכל מקרה לגופו. אחרת כל אחד יכול לקפוץ על העגלה ולזכות בפרחים מאלו שמחפשים את מי שהוא קופץ על העגלה נגדו. אתה חושב שהאמת איתך וטביב הוא חלאה, אז לדעתי דוקא אתה צריך לדאוג שהאשמות נגדו תהיינה מבוססות, כי אתה אמור לרדוף אמת, ולא להיות מוזן מהיסטריה.
לא קשור להנחה, ואם אתה מרמז ש"בלי הנחה" אומר שהעיתונאים העלובים האלה הם פתאום סבבה, אז זאת צביעות.
ועיתונאות לא בנויה על צהוב. יש עיתונאות רצינית שאין בה שום צהוב, טראש ורכילאות.
נתחיל מהעיתונאי, הכוונה שלי היתה שבן אדם שמתנהג כמו טביב הוא עלוב הנפש לא מי שמפרסם את זה, זו דעתי.
לי אין הוכחות אבל בן אדם כמו טביב שכל הזמן יש איתו מקרים שונים גורם לך להבין שיש כאן עסק עם טינופת שמתנהג חרא עם אלה שבאים איתו במגע עיסקי. בא לך להגן עליו תוך כדי עצימת עיניים, תהנה?
לא בנויה על צהוב אבל הוא חלק ממנה שנים.