תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 06:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוטבול איבודים בע"מ.
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:30 
אדום נחמד כתב:
סרל"ב, אין לי טענה לקנדה, רק רציתי לציין שעוד שחקן, כזה שיש לו כושר מעולה, נגמר בדקה 80 ולא בדקה 90 כמו "מקצוען" לטענת דובי.
ודובי, אני מצטער אם נפגעת. בעיני שי שחקן הרבה יותר משמעותי מכמה הוא רץ במגרש. אמר את זה נכון מישהו פה, ששי מנהיג את הקבוצה פשוט. בלעדיו זה תוהו.
אבל גם אם אני אזרום איתך על הביקורת (המוצדקת חלקית) על הכושר של שי, מפתיע קצת השלווה היחסית שמלווה את הכושר המזעזע של נוסא, וזה היה בולט מאוד נגד ביתר-אז גם בדקה 80 שי רדף אחרי בלמים בזמן שנוסא לא יכל לנשום מספיק חמצן בשביל להניף רגל למסירה.
הכל שאלה של מה היתרונות ומה החסרונות, ומה אתה מוכן לקבל.
שי לא בתקופה טובה למרות שלדעתי אתמול הוא היה הרבה יותר טוב מבשבועות האחרונים. אין לי בעיה שירד לספסל. אבל אני לא יכול לסבול כבר את אוסף הצעקות והקללות מהיציע ומהפורום על שחקנים שאין להם אהבה פרט להפועל.

לגבי אייגיבור - לא ממש שמתי לב למשהו בולט בכושרו אבל בהחלט אני דורש ממנו בדיוק מה שאני דורש משי ומכל שחקן ואם גם הוא נגמר מהר אז יש פה בעיה. אפנה את תשומת ליבך להבדל קטן בין שי לנוסא. נגד באר שבע טוטו פרץ יפה בצד שמאל והעביר רוחב לנוסא שהצטרף למתפרצת במהירות אך החמיץ מ10 מטרים. אתמול טוטו עשה פריצה דומה וכשהגיע לקו הרוחב חיפשתי את שי שיבוא לקבל את המסירה כמו שנוסא קיבל אך הופתעתי לגלות אותו על קו האמצע. כדי לפרוץ בונקרים אתה חייב הצטרפות מהירה למתפרצות המעטות שיש לך של כמה שיותר שחקנים כדי שיהיו קטלניות.

לגבי קנדה - משחק הקרבה כמו של עומרי אתמול מזמן לא ראיתי ואני יכול להבין שהוא נגמר בדקה ה80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:31 
שי מנהיג את הקבוצה כמו שביבי מנהיג את המדינה- שתי המחציות הטובות ביותר שלנו העונה היו כשהוא היה על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
mbracha כתב:
אני לא יודע למה החלטת ליפול דווקא על כותב ההודעה הזאת, בניגוד להודעות אחרות באשכול הוא מדבר על הפן המקצועי. כושר גופני זה אולי הדבר היחיד ששחקן חייב להחזיק בכל רגע נתון, כי זה תלוי נטו ברצון ובהשקעה שלו. גם אתה ואני יכולים לפתח כושר משחק אם נתאמן תקופה ברצינות. אם אחרי חמישה מחזורי ליגה, חמישה משחקים באירופה ומחנה אימונים מלא שחקן שלא עבר את גיל 30 נמצא בכושר ירוד משמע שהוא לא משקיע, או זורק זין בצרפתית. לגיטמי מאוד להעביר על העניין הזה ביקורת. לא מבין על מה ולמה שי ממשיך לקבל מעמד של קדוש אצל טובי אוהדינו. 

ביום שאני ארגיש ששי זורק זין, האמן לי שלא תהייה לי טיפת סמפטיה אליו.

אני לא אומר לוותר על החיבה אל השחקן, אני גם בוודאי מתנגד בחריפות לקללות מכל סוג ולכל שחקן שלובש חולצה של הפועל ת״א (את וינסנט אהבתי במיוחד כשהיה רק בתחתונים בטדי), אבל אפשר וצריך להעביר ביקורת עניינית, והלוואי והיא תגיע גם אל אוזניו של שי, כי הבעיות שלו במגרש מתחילות בראש ובגישה, וזה משהו שאפשר לתקן.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
dubi כתב:
אדום נחמד כתב:
סרל"ב, אין לי טענה לקנדה, רק רציתי לציין שעוד שחקן, כזה שיש לו כושר מעולה, נגמר בדקה 80 ולא בדקה 90 כמו "מקצוען" לטענת דובי.
ודובי, אני מצטער אם נפגעת. בעיני שי שחקן הרבה יותר משמעותי מכמה הוא רץ במגרש. אמר את זה נכון מישהו פה, ששי מנהיג את הקבוצה פשוט. בלעדיו זה תוהו.
אבל גם אם אני אזרום איתך על הביקורת (המוצדקת חלקית) על הכושר של שי, מפתיע קצת השלווה היחסית שמלווה את הכושר המזעזע של נוסא, וזה היה בולט מאוד נגד ביתר-אז גם בדקה 80 שי רדף אחרי בלמים בזמן שנוסא לא יכל לנשום מספיק חמצן בשביל להניף רגל למסירה.
הכל שאלה של מה היתרונות ומה החסרונות, ומה אתה מוכן לקבל.
שי לא בתקופה טובה למרות שלדעתי אתמול הוא היה הרבה יותר טוב מבשבועות האחרונים. אין לי בעיה שירד לספסל. אבל אני לא יכול לסבול כבר את אוסף הצעקות והקללות מהיציע ומהפורום על שחקנים שאין להם אהבה פרט להפועל.

לגבי אייגיבור - לא ממש שמתי לב למשהו בולט בכושרו אבל בהחלט אני דורש ממנו בדיוק מה שאני דורש משי ומכל שחקן ואם גם הוא נגמר מהר אז יש פה בעיה. אפנה את תשומת ליבך להבדל קטן בין שי לנוסא. נגד באר שבע טוטו פרץ יפה בצד שמאל והעביר רוחב לנוסא שהצטרף למתפרצת במהירות אך החמיץ מ10 מטרים. אתמול טוטו עשה פריצה דומה וכשהגיע לקו הרוחב חיפשתי את שי שיבוא לקבל את המסירה כמו שנוסא קיבל אך הופתעתי לגלות אותו על קו האמצע. כדי לפרוץ בונקרים אתה חייב הצטרפות מהירה למתפרצות המעטות שיש לך של כמה שיותר שחקנים כדי שיהיו קטלניות.

לגבי קנדה - משחק הקרבה כמו של עומרי אתמול מזמן לא ראיתי ואני יכול להבין שהוא נגמר בדקה ה80.

אני חושב ששופטים את שי בחומרה מדי, וזוכרים לו את רבע השעה האחרונה בה הוא היה מת. אני ראיתי אותו רץ 75 דקות, מקבל כדורים, ועושה עבודה של שניים כי עבאס הוא עוד לא קשר אחורי.
ברור שאני מצפה מנוסא מה שאני מצפה משי ולהפך, רק ציינתי שפרט אלי, לא היתה ביקורת כלפי ההתעלפות של נוסא בסוף המשחק נגד ביתר, ותרצו את זה בעומס, בזמן ששי העמוס ממילא דופק ספרינטים בין הבלמים.

קנדה נתן משחק גדול, אפשר להפסיק לחזור על זה. אין לי ולו טענה אחת אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
טוב שיש שעיר לעזאזל.

כול כך צודק
אפחד לא אומר לו בחיים מילה טובה,וכשהוא התחיל לשחק חלש אחרי הדקה ה60 -70 בערך כולם יצאו כמו גדולים
מחצית ראשונה כול הספרינטים הוא עשה על הכדור,חטף ושיחק מעולה
גם הכניס את קנדה כמה פעמים בצורה נהדרת,והמהמר לא עשה מזה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
zink כתב:
טוב שיש שעיר לעזאזל.

כול כך צודק
אפחד לא אומר לו בחיים מילה טובה,וכשהוא התחיל לשחק חלש אחרי הדקה ה60 -70 בערך כולם יצאו כמו גדולים
מחצית ראשונה כול הספרינטים הוא עשה על הכדור,חטף ושיחק מעולה
גם הכניס את קנדה כמה פעמים בצורה נהדרת,והמהמר לא עשה מזה כלום

ספרינטים?
חטף?
מעולה?!@#$?!@$?!

איפה אתם חיים.
במחצית הראשונה הוא היה בינוני (כמו תמיד) במחצית השניה הוא אפילו נחלש. אני מאשים את קשטן כשלא הוציא בדקה ה60 כשלבנאדם כבר לא היה חמצן במח.

חטף. תזכיר לי חילוץ כדור אחד של שי במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 19:07 
מה שלא ברור לי איך לשחקן הרכב בתקופה הזו אין אויר לתשעים דקות זו חוסר אחריות מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 19:19 
פרויס שורט כתב:
מה שלא ברור לי איך לשחקן הרכב בתקופה הזו אין אויר לתשעים דקות זו חוסר אחריות מקצועית.

אז לחצי קבוצה יש חוסר אחריות מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
דור מ. כתב:
פרויס שורט כתב:

אז לחצי קבוצה יש חוסר אחריות מקצועית.

גם בחיפה ובמכבי לא כולם בכושר ל90 דקות.
אנחנו כולו מחזור שישי.
די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: