תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ציבוייקה
הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 10:02 
לא רע בכלל, בדומה לאלטמן הוא לא אוהב לעשות הגנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 10:39 
redrony כתב:

יש לו בעיות עיקריות: מאבד המון כדורים ובחלק גדול מהמקרים לא יודע לשחרר כדור בזמן בשביל הפועל ההתקפית הנכונה. אני בכל מקרה חושב שהוא צריך לשחק קשר באמצע ולנצל את הנתונים הפיזיים שלו ולהצטרף מאחורה להתקפה

החלק המודגש זאת הבעיה העיקרית שלו, והיא גם גורמת לו לבעיה השניה של לאבד המון כדורים.
הוא מעדיף לעשות עוד כדרור, מסתבך קצת, ואז הנתיב מסירה שהיה פנוי נחסם ויוצאת לו מסירה לא טובה ואיבוד.

לגבי הבעיטה שלו - לא יודע, קשה להתרשם עדיין.
אמנם הבקיע בשני המשחקים האחרונים אבל אתמול בגול שלו הוא נתן פס שטוח למרכז השער שפגע לשוער של בני יהודה ברגל ועדיין נכנס. זאת לא היתה טכניקת בעיטה מרשימה. שוב, לא ראינו אותו בועט יותר מדי אבל בוא נגיד שהגול אתמול זה לא דוגמה לבעיטה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מבלבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 10:42 
נועם שחם כתב:
Oleg Neduda כתב:
איזה טכניקה מצויינת? העצירת כדור שלו רעה מאוד והפס שלו מאוד לא מדוייק. יש לו טכניקה טובה בבעיטה, אבל באפן כללי טכניקה רחוקה מלהיות מצויינת. גם חושב מאוד לאט ובכלל מאבד כמעט כל כדור שעובר דרכו. אני גם מכיר את הרזומה שלו אבל כרגע הוא לא טוב (למרות הגולים המאוד חשובים)

לתת גול בנגיעה זה ענין של טכניקה. בשני המקרים הביצוע היה מצויין.

מסכים איתך שהבעיטה שלו נקייה וטובה מאוד. אבל גם עצירה כדור ופס זה טכניקה, ובשניהם, לפחות עד עכשיו, הוא לוקה בחסר מאוד. אתמול היו לו איזה 4-5 פעמים שפשוט לא הצליח לעצור כדורים די פשוטים וגם הפסים שלו ברוב הפעמים הלכו ליריב. אי אפשר להתעלם מזה שהוא משחק רק לעומק (אני מניח שזו אחת הסיבות לכמות איבודי הכדור שלו) ומנסה לשחק חכם, אבל הוא חייב לאבד פחות כדורים.

בכלל, אני חושב שזה שהוא פתח על קו שמאל פגע בו מאוד. היה מאוד מאוד מתבקש לשחק איתו באמצע ועם ברשצקי בשמאל.

אני עדיין מצפה מהשחקן הזר היחיד שלנו להרבה הרבה יותר ברמת המשחק השוטף (כי מבחינת מספרים הוא מספק את הסחורה עם השערים המכריעים שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 10:46 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
לא יודע. אני בנתיים לא התרשמתי ממנו כמוכם. יש לי תחושה שאם לא השער שכבש כולם היו שוחטים אותו פה. כמות איבודי הכדור שלו (בעיקר בחצי הראשון שבו גם השליטה הייתה אצלנו) הייתה גבוהה מאוד.

תסתכל באשכול משחק במחצית.

הסתכלי, אני כנראה רואה דברים אחרת. הלוואי שאני טועה ואתם צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
לא יציב, המשחק שלו מבולגן והוא נופל בדברים שמקצוען לא יכול ליפול בהם כמו עצירת כדור ופסים פשוטים, מצד שני הוא עושה לפעמים מהלכים שמראים שבכל זאת יש לו כישרון.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 11:07 
Oleg Neduda כתב:
נועם שחם כתב:
Oleg Neduda כתב:
איזה טכניקה מצויינת? העצירת כדור שלו רעה מאוד והפס שלו מאוד לא מדוייק. יש לו טכניקה טובה בבעיטה, אבל באפן כללי טכניקה רחוקה מלהיות מצויינת. גם חושב מאוד לאט ובכלל מאבד כמעט כל כדור שעובר דרכו. אני גם מכיר את הרזומה שלו אבל כרגע הוא לא טוב (למרות הגולים המאוד חשובים)

לתת גול בנגיעה זה ענין של טכניקה. בשני המקרים הביצוע היה מצויין.

מסכים איתך שהבעיטה שלו נקייה וטובה מאוד. אבל גם עצירה כדור ופס זה טכניקה, ובשניהם, לפחות עד עכשיו, הוא לוקה בחסר מאוד. אתמול היו לו איזה 4-5 פעמים שפשוט לא הצליח לעצור כדורים די פשוטים וגם הפסים שלו ברוב הפעמים הלכו ליריב. אי אפשר להתעלם מזה שהוא משחק רק לעומק (אני מניח שזו אחת הסיבות לכמות איבודי הכדור שלו) ומנסה לשחק חכם, אבל הוא חייב לאבד פחות כדורים.

בכלל, אני חושב שזה שהוא פתח על קו שמאל פגע בו מאוד. היה מאוד מאוד מתבקש לשחק איתו באמצע ועם ברשצקי בשמאל.

אני עדיין מצפה מהשחקן הזר היחיד שלנו להרבה הרבה יותר ברמת המשחק השוטף (כי מבחינת מספרים הוא מספק את הסחורה עם השערים המכריעים שלו).

לזה אני מסכים. כבר כתבתי שהוא עדין נראה חלוד וכבד, אבל לפחות באזורים החשובים הוא עושה את שלו. החלודה תרד בהמשך אני מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
משחק ראשון שלו שראיתי שהוא רעב למשחק,
כן הוא מאבד הרבה, וזה נראה שילוב של חלודה/כושר ושל איבוד יכולות (נגיד הרבה פחות זריז מפעם),
אבל הוא רץ המון אתמול, עשה המון ספרינטים להגנה, ולדעתי שיחק פצוע בערך 30 דק'.

אני חושב שגם פה מגיע קרדיט ענק לקורצקי, ההתנהלות עם איזיקל וסיטון הבהירה לשחקנים שהפועל ת"א זה לא בית זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
בעיניי כרגע הוא שחקן נורא ואיום.
כל עוד הוא מכניס גולים ומביא לנו נקודות בסדר גמור שהוא ימשיך ככה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 18:05 
יותר מידי עליות וירידות
קשה לי עם שחקנים כאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 22:50 
עד למשחק האחרון נראה שהפלא השמיני בעולם הוא מה צ'יבויקה עושה בהרכב שלנו.
במשחק האחרון הבקיע בצורה נקיה ושיחק מעט טוב יותר. יש לו גם את הרקע בפורטוגל.

כרגע מוקדם לדעת האם הוא בקו חזרה לעצמו או שזו הבלחה חד פעמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2017, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מוכשר מאוד, היה אפשר לראות את זה עוד במשחק הראשון שלו נגד הפועל חיפה.
הבעיה שהוא מאוד נונשלנטי, ובשילוב עם החלודה שלו הוא מאבד המון כדורים ולא תמיד אפקטיבי.
אתמול הוא היה טוב, הוא בהחלט עדיף על בנבנישתי שלא ישים גול בחיים או נגר כמו הירש.

גבעתיים כתב:

אני אוהב ש-831 מזכיר כל הזמן את הרקע של צ'יבויקה בפורטוגל (גם פה), בעיקר על רקע העובדה שהוא מעולם לא שיחק בפורטוגל.
עוד אחת מהעובדות שמתקיימות ביקום מקביל שהוא הדמיון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
כן שחקן לא שחקן. פי מאה על דולי מנגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 07:34 
יובל כתב:
הבעיה שהוא מאוד נונשלנטי, ובשילוב עם החלודה שלו הוא מאבד המון כדורים ולא תמיד אפקטיבי.
אתמול הוא היה טוב, הוא בהחלט עדיף על בנבנישתי שלא ישים גול בחיים או נגר כמו הירש.

גבעתיים כתב:

אני אוהב ש-831 מזכיר כל הזמן את הרקע של צ'יבויקה בפורטוגל (גם פה ), בעיקר על רקע העובדה שהוא מעולם לא שיחק בפורטוגל.

עבורי, יובל הוא דמות מענינת כי מסביר לי איך קל לי כל כך בחיים האמיתיים. בגלל תופעת היובליזם, כמובן. התחרות בחיים האמיתיים קלה.

יובל מחבר בין חוסר אינטליגנציה - מה זה משנה האם שיחק בפורטוגל או במקומות אחרים. שיחק והצליח באירופה, זה מה שמשנה. בזכות ריבוי חוסר האינטליגנציה קל לי להצליח.
ובין חוסר אינטליגנציה ריגשית וניהול רגשות - כשנכנס להתמודדות ריגשית של ילדה בת 7 שהעליבו אותה. כמו כינויי גנאי, סוג של ברוגז. המחקרים מעלים שאיכות ההחלטות שלנו בחיים היא גם פונקציה של ניהול רגשות ושל עניניות לעומת רגשנות נחותה.

ובכלל, מי שבחיים האמיתים טורח לזכור פרטים שוליים של שחקן שאין לו הווה ואין לו עתיד בהפועל. מה שחשוב הוא הבנה קולעת של ביצועיו הזמניים קבוצה.
זה העקרון של אבחנה בין חשוב לטפל שבהרבה מקומות כמו ניהול ועסקים הוא קריטי.

יובלי, ועכשיו לפיתרון בית ספר - כשאתה נתקל בטעות קטנונית פשוט תתקן אותה ובאווירה חברית. אחרת, אנשים חשובים יחשבו שאתה אדם נחות.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 03 אפריל 2017, 07:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
היצור (או"בינה" מלאכותית) הכי מצחיק בהיסטוריה של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 08:07 
גבעתיים כתב:
יובל כתב:

גבעתיים כתב:

אני אוהב ש-831 מזכיר כל הזמן את הרקע של צ'יבויקה בפורטוגל (גם פה ), בעיקר על רקע העובדה שהוא מעולם לא שיחק בפורטוגל.

עבורי, יובל הוא דמות מענינת כי מסביר לי איך קל לי כל כך בחיים האמיתיים. בגלל תופעת היובליזם, כמובן. התחרות בחיים האמיתיים קלה.

יובל מחבר בין חוסר אינטליגנציה - מה זה משנה האם שיחק בפורטוגל או במקומות אחרים. שיחק והצליח באירופה, זה מה שמשנה. בזכות ריבוי חוסר האינטליגנציה קל לי להצליח.
ובין חוסר אינטליגנציה ריגשית וניהול רגשות - כשנכנס להתמודדות ריגשית של ילדה בת 7 שהעליבו אותה. כמו כינויי גנאי, סוג של ברוגז. המחקרים מעלים שאיכות ההחלטות שלנו בחיים היא גם פונקציה של ניהול רגשות ושל עניניות לעומת רגשנות נחותה.

ובכלל, מי שבחיים האמיתים טורח לזכור פרטים שוליים של שחקן שאין לו הווה ואין לו עתיד בהפועל. מה שחשוב הוא הבנה קולעת של ביצועיו הזמניים קבוצה.
זה העקרון של אבחנה בין חשוב לטפל שבהרבה מקומות כמו ניהול ועסקים הוא קריטי.

יובלי, ועכשיו לפיתרון בית ספר - כשאתה נתקל בטעות קטנונית פשוט תתקן אותה ובאווירה חברית. אחרת, אנשים חשובים יחשבו שאתה אדם נחות.

ואם כבר מתקן, לפחות שייתן ניתוח מקצועי לאישיות של המשתמש ומאיפה זה נובע, כמו שאתה עשית. זה עקרון של נימוק שבהרבה מקומות כמו בבגרות בספרות הוא קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
כישרון יש(כמו שכבר נאמר עליו עוד ממשחקו הראשון כאן ולא רק אחרי הגולים)
חלודה יש הרבה הרבה, אבל הוא מראה סימנים של שיפור מהבחינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
אחד מהכותבים באשכול, לא יודע מי, הולך להתעורר מחר ולגלות שבצמיגים שלו יש לחץ של אלף אטמוספרות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אחד מהכותבים באשכול, לא יודע מי, הולך להתעורר מחר ולגלות שבצמיגים שלו יש לחץ של אלף אטמוספרות.

אני כבר חשבתי שהוא הולך לגלות שלצמיגים שלו אין עבר מפואר בפורטוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2017, 17:41 
נועם שחם כתב:
Tom Sawyer כתב:
נראה שיש לו חכמת משחק אבל אין טכניקה....

אין טכניקה?

שני הגולים שלו בשני המשחקי האחרונים הם במצב שרוב השחקנים אצלנו מעיפים ליציע. טכניקה מצויינת.

עדין קצת מסורבל וחלוד אבל יש מגמת שיפור, ושני גולים שאולי יהיו ההבדל בין ירידה להשארות.

ולא דיברת על המסירה שהוא נתן לאלטמן במשחק האחרון.
רואים חוכמת משחק שאין בהפועל היום.
מצד שני עצירות כדור והחזקה בכדור לוקות בחסר.
אני לא תוקף אותו לדעתי יש בו משהו, אני מאוד אוהב את המחשבה שלו אבל לרוב המסירות המתוחכמות לא ממש יוצאות לו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 15:34 
ראינו מה ההבדל בין מי שכותב על כדורגל ובין מי שאין להם חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2017, 15:37 
RedFox כתב:
teknoboy כתב:

אני כבר חשבתי שהוא הולך לגלות שלצמיגים שלו אין עבר מפואר בפורטוגל.

חותמץ לירידה ברמת התגובות שלך בחודשים האחרונים ביחס לרמה שלך קודם לכן .פעם היית מענין. מענין מה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: