תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 06:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמית גולדשטיין
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 14:38 
כתבת התחקיר שלו רק מראה עד כמה הוא סמרטוט מטונף. כמו עמיקם שמצא עיתוי מעניין לפרסם כתבת תחקיר על שחר בן עמי ערב הגמר עם אשקלון, ככה גם הסחבה הזו. לאורך כל הדרך טפטף רעל, ודווקא עכשיו נזכר לפרסם את כל הידוע לו. איפה כל החומר הזה היה עד היום? בעולם מתוקן זבלים כאלה לא היו מעיזים להתקרב למשחקי המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כתבת התחקיר שלו רק מראה עד כמה הוא סמרטוט מטונף. כמו עמיקם שמצא עיתוי מעניין לפרסם כתבת תחקיר על שחר בן עמי ערב הגמר עם אשקלון, ככה גם הסחבה הזו. לאורך כל הדרך טפטף רעל, ודווקא עכשיו נזכר לפרסם את כל הידוע לו. איפה כל החומר הזה היה עד היום? בעולם מתוקן זבלים כאלה לא היו מעיזים להתקרב למשחקי המועדון.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 14:42 
joshsoos כתב:

חקנים בהפועל תל אביב: "קיבלנו רק מחצית מהסכום שהובטח לנו"
http://sports.walla.co.il/item/2974177
חשיפה: התביעות שמסכנות את עתיד הפועל תל אביב
http://sports.walla.co.il/item/2971519
חשיפה: מסכת הבזבוזים של הפועל תל אביב
http://sports.walla.co.il/item/2970481
עוד תביעה בדרך להפועל תל אביב? "התנהלות שכונתית"
http://sports.walla.co.il/item/2972093
הפועל תל אביב טענה שהמשכורות שולמו, אחד השחקנים: הכסף לא הגיע
http://sports.walla.co.il/item/2973284
שחקנים שלא ממשיכים בהפועל תל אביב: לא קיבלנו בכלל שכר
http://sports.walla.co.il/item/2974431
הפועל תל אביב: ביום שני פגישה מכרעת בין ניר אלון לאמיר כבירי
יו"ר ארגון השחקנים דרש הבהרות בשל קיום חלקי של ההסכם בין המועדון לארגון. הפגישה תכריע אם תיעשה פנייה לבית המשפט. עובדי מחלקת הנוער וכמה עובדים נוספים קיבלו משכורת אחת
http://sports.walla.co.il/item/2975164
"אם המסמך לא יקוים, הפועל תל אביב לא תוכל להופיע בליגה"
http://sports.walla.co.il/item/2972372

סימנת עוד אויב? בסך הכל הביא סיכום של כל מה שהוא דיווח. אפשר להתווכח על רמת כתיבה, הוא לא כתב כלכלי וגם לא אמור להיות. אמור לעשות את העבודה שלו ולנסות לחשוף מה שקורה במועדון שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 14:50 
די נו בחייאת, מישהו קרא את הכתבה שלו על כבירי מאתמול?
"גורמים במועדון טוענים שלא ברור מאיפה הגיע הכסף" ועוד כל מיני פנינים כאלה. זה בכלל לא עניין של איכות כתיבה, אלא עניין של לקחת חצאי שמועות ולהפוך אותם לכתבה. זו עיתונאות מהזן הנחות ביותר וגם מדגיש עד כמה הוא אינטרסנט בדיוק כמו כל השאר.
זה שהמצב בהפועל קטסטרופה לא הופך את כל מי שיוצא נגדה לחכם גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 15:00 
קראתי, והידיעות מהיום אמורות לשכנע אותך שלא מדובר בשמועות

הכתבה מאתמול:
ציטוט:
אז איך כבירי אושר בבקרה? הנה עוד סיפור לפנתיאון. רגע לפני שהוא הפך למחזיק הזכויות הרשמי, כבירי הגיע להציג את הונו בפני יו"ר הבקרה, עופר אורליצקי, כדי שזה ייתן המלצה לוועדה להעברת זכויות. על פי גורמים בכירים בהפועל, בשלב זה כבירי סיפק הוכחה אחת לבקרה על הונו. הוא העביר ליו"ר הבקרה דו"ח שמאי מארה"ב שקובע שיש לו יצירות אומנות המוערכות ב-88 מיליון דולר. אורליצקי, לטענת אנשים, לא ממש דרש להציץ לכבירי בחשבון הבנק או לראות חסכונות או פיקדונות של האיש.

בכל מקרה, לאף אחד לא היתה הוכחה ממשית אם לכבירי יש מספיק כסף כדי להיות בעלי הפועל תל אביב, או לא. ויצמן בזמנו סיפר בראיון לוואלה! ספורט כי הכיר את כבירי בתערוכת אומנות. הוא הוצג על ידי בן זאב לטענתו ומשם הדברים התגלגלו הלאה. והוא עצמו יודע שלכבירי יש יכולת כלכליות ובמקום לחפש אנשים כמו כבירי, צריך לפרגן להם.

ידיעה מהיום:
ציטוט:
כבירי העביר שטר שעבוד לבקרה על אוסף פסלים שלו, המוערך לטענתו ב-55 מיליון דולר. אך האוסף שייך לקרן שנשיאה הוא אותו כבירי. השופט אורנשטיין קבע דיון דחוף ביום א'. הנאמן: "זו קריאת השכמה"

בחייאת, נראה בראשון מה השופט אורנשטיין יפסוק לגבי השמועות.

והנה עוד שמועה מאתמול:

ציטוט:
את הצעקות באותו בוקר במתחם חודורוב אף אחד לא שוכח. אפריל 2016. יום אחרי שעובדי הפועל תל אביב ארגנו הפנינג ענק עם שחקני עבר של המועדון במטרה לגייס תרומות למחלקת הנוער, החל ויכוח קולני. הסיבה: מנהל הכספים, תומר נשר, ביקש מעובדת המועדון, נטלי שוסטר, שאת הסכום שנתרם (כ-40 אלף שקל) ממכירת אלבומי תמונות של שחקני העבר, היא תלך ותפקיד בחשבונו הפרטי של לא אחר מאשר אמיר כבירי.

"אין סיכוי בעולם שאני עושה כזה דבר", צעקה שוסטר, אולם נשר לא הרפה. מסע השכנועים נמשך, אך שוסטר הייתה נחושה בדעתה וסירבה, למרות הלחצים. הכסף אומנם לא הגיע בסופו של דבר לחשבונו של כבירי ועבר לתשלום לספקים של הקבוצה הבוגרת, אך מאותו רגע "כולם כבר הבינו שמשהו פה יותר ממסריח", כפי שהעיד גורם במועדון.

והבהרה של ברנע מהיום

ציטוט:
הבהרה חשובה מאוד !!!
כשירון שילון פנה אלי לקחת חלק באלבום המדבקות, לא היססתי לרגע. אמרתי לו ברגע אחד כן !
הסכמתי לעשות את זה בתנאי שכל הכסף שיכנס לאחר המכירה ילך לתרומה לילדים של מחלקת הנוער. לא לניהול השוטף, אלה עזרה לילדים מבתים הרוסים, שלא יכולים לקנות נעליים, ביגוד וציוד אחר שנדרש. התחלנו לעבוד במרץ על האלבום עם התרגשות ענקית. הבאתי הלוואה כספית בשביל להוציא את האלבומים לאור. ישבתי עם עובדי מועדון לסגור את הארוע שאנחנו אירגנו. ירון כמובן במקביל ביקש את אישורו של כבירי לארגן את הארוע בבלומפילד. סגרנו שנמכור את כל האלבומים, נשלם את ההוצאות של הארוע, נשלם למי שצריך וכל הכסף שישאר ילך לתרומה לילדים ממחלקת הנוער.
לאחר כחודש פנו אלי (שמם ישאר אצלי) ואמרו לי ״עבדו עליך״ לכי תבדקי איפה התרומה כספית שלכם הלכה.
בהתחלה לא האמנתי למשע אוזניי. התקשרתי לנטלי שוסטר, לאדם ותומר. שיסבירו לי איפה הכסף !
כולם הבטיחו לי שהכסף נכנס למחלקת הנוער, עזרה לילדים !
בשיחה הראשונה, פניתי לנטלי שוסטר שאמרה שהיא יודעת בוודאות שהכסף נכנס למחלקת הנוער ושאין לי מה לדאוג !!!! והיפנתה אותי לאדם. אדם אמר לי שזה לא קשור אליו, שאני אפנה לתומר איש הכספים. לאחר שיחה איתו שהבטיח לי שהכסף עבר למחלקת נוער. קלטו במועדון שאני מתחילה ״לרחרח״ איפה הכסף, שלחו אלי מישהו שיתקשר שהבטיח לי שהכסף עבר למחלקת נוער.
הטעות הכי גדולה שלי שהאמנתי לאנשים שעבדתי מולם. הייתי צריכה להמשיך לחקור לאן באמת הלך הכסף.
אני וירון אומנם גאים באלבום המדבקות ובארוע המרגש שאירגנו בבלומפילד. אך מתנצלים בפני כל האוהדים על שהכסף לא הגיע באמת לאן שהוא היה צריך להגיע.
אני אישית אם תישאר קבוצה, עשיתי ואמשיך לעשות למען מחלקת נוער תמיד.
שבת נפלאה לכולם !

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 16 דצמבר 2016, 15:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 15:03 
שמח שאתה עושה את החיים שלי קלים עם הוכחות שהוא לא פרסם מה שהיה בתחקיר הזה קודם, ורוב הדברים שם לא קרו בימים האחרונים בדיוק. אם הוא אמור לחשוף מה שהיה במועדון, למה רק עכשיו? זה כי הוא כתב שלא הסתדר עם ההנהלה אז הלך נגדה, לא הראשון ולא האחרון. אם היה עשה את העבודה שלו כמו שצריך ומפרסם תחקיר רציני הרבה קודם, היה צריך להיות מוכר כיקיר האוהדים כי היה עושה לכולנו שירות ( הרי לאוהדים פשוטים לא מקשיבים אף פעם, היו צריכים פה קדנציה שניה כדי להבין מה שאני כתבתי על גוטמן למשל בזמן הקדנציה הראשונה וכל העולם התנפל עלי ) ומגלה את פניהם של כבירי מני. אבל הוא סמרטוט שלא מעניינים אותו סטנדרטים עיתונאיים אז בחר בדרך הפוכה. את התחקיר פוסט מורטם שלו כבר אף אחד לא צריך, הוא לא עוזר ולא באמת מעניין וחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמית גולדשטיין
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 15:06 
מצאתם לכם אויב, שיאים של פאתטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 15:08 
joshsoos כתב:
שמח שאתה עושה את החיים שלי קלים עם הוכחות שהוא לא פרסם מה שהיה בתחקיר הזה קודם, ורוב הדברים שם לא קרו בימים האחרונים בדיוק. אם הוא אמור לחשוף מה שהיה במועדון, למה רק עכשיו? זה כי הוא כתב שלא הסתדר עם ההנהלה אז הלך נגדה, לא הראשון ולא האחרון. אם היה עשה את העבודה שלו כמו שצריך ומפרסם תחקיר רציני הרבה קודם, היה צריך להיות מוכר כיקיר האוהדים כי היה עושה לכולנו שירות ( הרי לאוהדים פשוטים לא מקשיבים אף פעם, היו צריכים פה קדנציה שניה כדי להבין מה שאני כתבתי על גוטמן למשל בזמן הקדנציה הראשונה וכל העולם התנפל עלי ) ומגלה את פניהם של כבירי מני. אבל הוא סמרטוט שלא מעניינים אותו סטנדרטים עיתונאיים אז בחר בדרך הפוכה. את התחקיר פוסט מורטם שלו כבר אף אחד לא צריך, הוא לא עוזר ולא באמת מעניין וחשוב

מה רק עכשיו, אתה גנוב? בכל מקרה כמו שהבטחת, תעדכן כשאתה רואה אותו ואומר לו בפנים שהוא סמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 15:13 
לא, את. מוזמן להראות לי מתי הוא כתב דברים מהכתבה הזו קודם. הרי אם היה כותב, לא היה בה צורך כרגע נכון?
לצערי הרב לא נתקל בו, אשמח מאוד אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 15:19 
joshsoos כתב:
לא, את. מוזמן להראות לי מתי הוא כתב דברים מהכתבה הזו קודם. הרי אם היה כותב, לא היה בה צורך כרגע נכון?
לצערי הרב לא נתקל בו, אשמח מאוד אם זה יקרה.

סבבה גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2016, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
בושה שיש למועדון הפועל תל אביב אוהדים שמסנגרים על הנבלה הסרוחה הזאת
אלו הם האוהדים הכי גרועים בעולם, אין בזה ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: