שחר כתב:
[
בערך מהדאבל שלנו בשנת 2000 , אני עוקב אחרי האמירה הזו וכל שנה אומרים ש"השנה הליגה חלשה"...ושה"אלופה בינונית"...אתה בכלל לא מבין כמה המרחק גדול בינם לבין השאר וכמה הוא עוד מסוגל לגדול. לגבי 3,4..כן נו..זו שוב תיאוריית ההכחשה.
זהבי, יצחקי, קרלוס, פריצה, גרסייה, טיבי, בן הרוש, מיכה, אלברמן, ראדי, טל בן חיים, ייני...אולי 3 מהם יכולים להיות בהרכב של הפועל...יה רייט.
אני לא בהכחשה ואני לא אומר שהפער שלהם לא גדול, אבל ביחס לרמת ההשקעה שלהם, הקבוצה שלהם די בינונית ואני לא חושב שתקציבים של 45-50 מיליון שקל בהכרח אמורים להתבטל בפניהם.
העונה של חיפה היא כשלון בלי קשר לכסף שלהם ולסגל השחקנים שלהם, וגם הפועל עם כל הבעיות היו אמורים להיות היום עם הרבה יותר נקודות.
אלברמן, זיו ואפילו ראדי הם שחקנים שהיית חושב בכלל להביא להפועל של הדאבל? זה צריך להיות המדד שלך.
אז כן, זהבי, שני הבלמים, וכנראה גם פריצה הייתי לוקח. כל השאר שחקנים משלימים, לא יותר מזה. זה לא קשור לכמה מהם יכולים להיות עכשיו בהרכב של הפועל, זה כמה מהם היית מביא אם היית יכול.
לי אין ספק שאם בהפועל היתה יכולה להיות המשכיות, בתקציב של 45-50 מיליון שקל אפשר היה להעמיד קבוצה שתתמודד איתם (בהנחה שהם לא הולכים להעמיד פה משהו שונה ממה שראינו בשתי העונות האחרונות).
הפער הגדול שלהם הוא בניהול, בעיקר בכל מה שקשור לחומר האנושי של העומדים בראש המערכת שלהם. זה ההבדל הגדול בינם לליגה (והוא ללא ספק הדבר הכי חשוב).