תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 03:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:04 
החתול של שרדינגר כתב:
ערן כתב:
Oleg Neduda כתב:
כתבה הזויה ומגוחכת. כל מה שעשו שם זה לסכם את כל הכתבות שעלו שם באתר אתמול. העיקר שזו כותרת ראשית
אתה צודק במידה מסוימת, אבל אפשר לפחות להיות מרוצים שהנושא לא דועך ואולי העיסוק בו מאיץ תהליכים. עצם זה שבכתבות כאלה מייצרים דד-ליין משוער של חודש לעסקה שכזו, יוצר מסגרת זמן שיוצרת ציפיות, וכן הלאה.

או, לחלופין-עוד חודש יתחילו הספינים שמכירת הקבוצה נסגרה ומחכים לשבוע הבא שירוצו כל שבוע מחדש בתוספת הדגש של כמה זה חשוב בהתחשב במצב הכלכלי עד ינואר, ואז בתחילת ינואר העסקאות יתפוצצו ולא תהיה ברירה אלא למכור את דמארי.

אולי זה בכלל ספין של עמוס לוזון???????
אתם חולי נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:06 
איתי כתב:
joshsoos כתב:
שנה שעברה, לפני כמה שנים, תמיד. תאומים וחבורתו לא נתנו למכור את הפועל.

ואתה מתבסס על מה?

הגיון בריא,עובדות,שמועות, ואמונה גדולה ביכולותיו של גביזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:09 
מהפכה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
מהפכה כתב:
[quote="joshsoos"] שנה שעברה, לפני כמה שנים, תמיד. תאומים וחבורתו לא נתנו למכור את הפועל.

ואידיוט מי שהחתים את שכטר ולא את יובל אבידור

אם אתה מנסה לגרור את זה כמו מפגר לקטע אישי לפחות כדאי שיהיה לך על מה להסתמך, אני מעולם לא כתבתי כזה דבר או משהו שמתקרב לזה.
אז התנהגות ילדותית מילא, אבל בהתחשב בגילוי הנאות שאתה לא משתף איתנו אני במקומך הייתי נאלם דום.

תאומים ושות' החזיקו את הפועל בשליטתם, או בשליטת מקורבים. יש להם את הסיבות שלהם כנראה.

תאומים ושות' "מקורבים" גם לטביב?

אני לא מכיר כלום. רק שעד עכשיו לא קיבלתי הסבר הגיוני מה פתאום טביב הגיע לקבוצה ומה הוא שילם תמורת 50% מהבעלות

שטרן חלובה חיבר בין טביב להראל. זה פורסם באלף ואחת מקומות ושניהם אמרו את זה[/quote]
נו, זה הרכיב הטכני והלא מעניין.
למה הוא הגיע? למה הוא קיבל חצי בעלות בלי לשלם שקל, או שיש לך מידע אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
אה? כי מוני לא הצליח להעמיד ערבויות ראויות לתקציב (שאני דיי בטוח שהוא התחייב עליו).

אגב, אף אחד לא טוען שהפועל חייבת את מוישיק תאומים, רק טוענים שהקונספירציה הזו, שכל מטרתו של מוישיק זה להחזיק את הפועל ויהי מה, מדלגת בדרך על הרבה מאוד עובדות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
מה זאת אומרת "למה הוא הגיע"? למה עכשיו הוא בבית"ר?
הכדורגל הוא קרקע פוריה לעשיית קומבינות וכסף קל באמצעותן. הוא סיים עם כפ"ס, נפתח לו יופי של חלון בהפועל ת"א יחד עם קומבינטור נוסף בעל ניסיון בתחום. גם השידוך נעשה ע"י אדם שכל מהותו היא קומבינות.
למה הוא הגיע, ולמה הוא בכדורגל זה די ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:26 
אה? אז אתה נותן מתנה בשווי פי 10 מגובה הערבויות? הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:27 
אין לי מושג מה היה שם. מוני קיבל בחינם וממש במקביל גם טביב נכנס לתמונה עם השחקנים מכפר סבא
אני לא יהיה מופתע אם אגלה יום אחד שמוני קיבל חלק מהכסף שהפועל שילמה לטביב במקום לכפר סבא עבור אותם שחקנים3
ואז יש פה עסקה שכל הצדדים מרוצים ממנה
אבל זה לגמרי ניחוש.
לפי מה שאני מבין מאנשים באשכול הזה זה בטח טריק שתאומים עשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

תגיד לא ברור לך שהייתה ביניהם עיסקה כלשהי מעבר לכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:29 
יש בערוץ הספורט בחור שמנהל חברה שעושה שזרוע במגרשי כדורגל, מסביר על זה עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

מה הייתה גובה הערבות?
חוץ מזה, מוני היה בלחץ, כי הוא לא יכל לשלם תקציב שהוא התחייב עליו, במקרים נואשים עושים מעשים נואשים.
אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו מסכימים למתווה שבו הם משלמים כסף, הבעלים השני לא משלם כסף, והם מקבלים 50% מהקבוצה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:35 
kruvi1 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תגיד לא ברור לך שהייתה ביניהם עיסקה כלשהי מעבר לכדורגל?

אני לא יודע כלום. ברור שככה זה נראה, אבל יש חושב ויש יודע. גם השתיקה שלו חשודה מאוד. אני גם לא יודע אם זה נגמר אצלו. יש לו חברים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:44 
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
מהפכה כתב:
joshsoos כתב:

ואידיוט מי שהחתים את שכטר ולא את יובל אבידור

אם אתה מנסה לגרור את זה כמו מפגר לקטע אישי לפחות כדאי שיהיה לך על מה להסתמך, אני מעולם לא כתבתי כזה דבר או משהו שמתקרב לזה.
אז התנהגות ילדותית מילא, אבל בהתחשב בגילוי הנאות שאתה לא משתף איתנו אני במקומך הייתי נאלם דום.

תאומים ושות' החזיקו את הפועל בשליטתם, או בשליטת מקורבים. יש להם את הסיבות שלהם כנראה.

תאומים ושות' "מקורבים" גם לטביב?

אני לא מכיר כלום. רק שעד עכשיו לא קיבלתי הסבר הגיוני מה פתאום טביב הגיע לקבוצה ומה הוא שילם תמורת 50% מהבעלות

אאל"ט כי למוני היה חסרות ערבויות להתחיל עונה.
טביב בודאי שלא ה-CUP OF TEA של תאומים.
שנה לפני כן נראה שמוני נזקק לדוד של גיא לוזון וקיבל בחבילה גם את גיא כמאמן שהחליט מתי הוא יעזוב (ולא התיחס למוני בהקשר זה).
בקיצור, הכל תולדה של תרגילים של בעלי מאניה לשלוט בהפועל בלי אמצעים הולמים. טירוף. ואגב, היה מענין לדעת איפה מוני מסתובב היום והאם יש לו חלק שתוך כדי עונה התקציב עולה. רק שעם טביב הכלי המסוכן (מניפולציות במקום כסף) יצא משליטה בשנה האישית הכי קשה של מוני שהתבלבל ואיבד את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 17:49 
1+1 לא יוצא פה 2 איך שלא תסובב את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

ייתכן מאד שאתה צודק.
אבל מנגד, לא מן הנמנע שכיום התחלף אצל תאומים וחבורתו הדיסקט בראש. אני מניח שאם היינו מעפילים לשלב הבתים, לא היינו קוראים על מו"מ עם רוכשים אפשריים. היינו שומעים מקסימום פה ושם דיבורים על כך "שמחפשים" אבל לא באמת היו עושים משהו. כי הכסף נכנס מאופ"א והכל בסדר.
אלא שהעונה הפועל הודחה מאירופה, פתחה בצורה צולעת את הליגה ועם התחזקות הפועל בא"ש למשל, יש גם סיכוי שנסיים במקום ה-4 וייתכן ובכלל לא נגיע לאירופה בעונה הבאה.
התוצאה תהיה - או להביא כסף מהבית או קריסה ומכירת חיסול.
תאומים לא יביא כסף מהבית ותאומים לא רוצה להיות שם (שוב) כשהעסק יקרוס.

מה עושים?

מוכרים. נכון שהם היו ברקע 15 שנה (וגם בפרונט בחלק מהזמן) אבל היום הם הגיעו להכרה ולהבנה, שהם לא יכולים להחזיק את המועדון יותר. חג'ג' לא ישרוף כסף בעונה הבאה. לרמון אין את הכסף ולתאומים אין את הרצון להביא מהבית כסף.
החבר'ה כנראה מבינים שהפעם באמת נגמר העניין.

ייתכן והדיבורים על מאיר שמיר היה ניסיון להישאר ברקע כשבפורנט בעלים אחר. אבל כרגע כנראה שאין ישראלי שרוצה/יכול לקחת את הפועל ולהשאיר אותם מאחור.

לכן, אין להם ברירה אלא להיפרד מהצעצוע האהוב שלהם ולהעבירו לגורם זר. (אגב, לא מן הנמנע כי יימכרו בסוף למישהו מחו"ל שכן ישאיר את חלקם במועדון בצורה כזו או אחרת, לפחות בהתחלה. אני אחיה עם זה כל עוד התקציב יהיה גבוה והעסק ינוהל כמו מעבר לכביש. אין לי בעיה שרמון ומושיק יבואו למשחקים....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 02:00 
ערן כתב:
האדום הצורר כתב:
אני שולח אנשים לאהוד את מכבי כשהם מדברים בצורה בלתי נסבלת מבחינתי על המועדון שאני אוהב (או כשהם המשתמש ערן).

אתה חתיכת יצור רציני, הא?
אתה לא אוהב את הפועל תל אביב. אתה אוהב את עצמך, ואוהב את הפועל תל אביב בתנאי שהיא תעמוד באידיאליים מופרכים שרק אתה רוצה בהם. הקשר בינך ובין קבוצת הכדורגל הפועל תל אביב הוא מדומיין בלבד. הוא מושתת על אוסף ערכים פנטסטיים שייצרת לעצמך בראש, שבינם ובין המציאות אין ולו קשר זניח. בעוד שאוהדי הפועל רואים בה קבוצת כדורגל, מועדון ספורט, אתה בוחר לראותה כקונספט. הייתי שולף את כל הציטוטים המביכים שלך בחודשים האחרונים - אתה ללא ספק השמאלני הכי פחות אינטליגנטי בפורום - אבל אתה יצור שוליים, אזוטריה נלעגת.

חשבתי הרבה אם לענות לך ואיך לענות לך. בסוף החלטתי לכבד אותך בתשובה רצינית, כי אני העליתי את שמך מלכתחילה.
אני אוהב את הפועל מאז הגול שיוסי מדר דפק ב-94 מול מכבי חיפה, וסביר להניח שעוד לפני זה, למרות שאין לי זכרונות קודמים. אני זוכר אותי ואת אחי יושבים מול הטלוויזיה ולא ממש יודעים אם לשמוח או להיות עצובים, כי בכל זאת הגול הזה עזר למכבי במאבק האליפות. הרבה לפני שפוליטיקה עניינה אותי, עניין אותי הקשר שלי עם אח שלי, שהפועל מייצגת בשבילי עד היום, ואז היה הדבר היחיד החשוב בכל הסיפור הזה שנקרא כדורגל.
אחרי שהתבגרתי קצת, ונהייתי שמאלני לא אינטליגנטי, הבנתי יותר לעומק את התפקיד החברתי שהפועל תל אביב תופסת בחברה הישראלית (ואתה יכול להכחיש אותו שוב, אתה יודע בדיוק כמוני שהוא קיים במובהק). מצאתי את עצמי מזדהה לאורך זמן עם משפטים שנזרקו כלאחר יד ביציע, עם האנשים שישבו סביבי, ועם העובדה שבכל משחק של הפועל אתה יכול לראות סביבך א/נשים מכל סוג. הקשר שלי עם אח שלי כבר לא היה הדבר היחיד שקשר אותי למועדון. עכשיו הכרתי אנשים רבים עם אמונות קרובות לשלי, שכמוני, הרגישו שהנוכחות שלנו יחד בבלומפילד מאפשרת להם לבטא את הקול שהרבה פעמים מושתק בחברת אנשים אחרים בישראל. קול שבבסיס שלו הוא מחאתי, הוא מעורר מחשבה, הוא מטיל ספק. להכחיש את הקול הזה שווה מבחינתי ללהכחיש את הפועל והרבה ממה שהיא מייצגת מאז ומתמיד.
לאפשר לאדם זר לשלוט במועדון, מבלי שיהיה לנו סיי לגבי השם שלו, הצבע שלו והסמל שלו יהיה מהלך מטומטם לחלוטין בעיניי. אין שום טעם בלנצח את מכבי בלי להיות הפועל. אז כן, לנתק את עמותת האוהדים מהמועדון ירחיק אותי מהמועדון מבחינה רגשית, ברמה מסוימת. זה הופך אותי לפחות אוהד הפועל ממך?
בעיניי, ההפך מכך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 02:33 
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
האדום הצורר כתב:
אני שולח אנשים לאהוד את מכבי כשהם מדברים בצורה בלתי נסבלת מבחינתי על המועדון שאני אוהב (או כשהם המשתמש ערן).

אתה חתיכת יצור רציני, הא?
אתה לא אוהב את הפועל תל אביב. אתה אוהב את עצמך, ואוהב את הפועל תל אביב בתנאי שהיא תעמוד באידיאליים מופרכים שרק אתה רוצה בהם. הקשר בינך ובין קבוצת הכדורגל הפועל תל אביב הוא מדומיין בלבד. הוא מושתת על אוסף ערכים פנטסטיים שייצרת לעצמך בראש, שבינם ובין המציאות אין ולו קשר זניח. בעוד שאוהדי הפועל רואים בה קבוצת כדורגל, מועדון ספורט, אתה בוחר לראותה כקונספט. הייתי שולף את כל הציטוטים המביכים שלך בחודשים האחרונים - אתה ללא ספק השמאלני הכי פחות אינטליגנטי בפורום - אבל אתה יצור שוליים, אזוטריה נלעגת.

חשבתי הרבה אם לענות לך ואיך לענות לך. בסוף החלטתי לכבד אותך בתשובה רצינית, כי אני העליתי את שמך מלכתחילה.
אני אוהב את הפועל מאז הגול שיוסי מדר דפק ב-94 מול מכבי חיפה, וסביר להניח שעוד לפני זה, למרות שאין לי זכרונות קודמים. אני זוכר אותי ואת אחי יושבים מול הטלוויזיה ולא ממש יודעים אם לשמוח או להיות עצובים, כי בכל זאת הגול הזה עזר למכבי במאבק האליפות. הרבה לפני שפוליטיקה עניינה אותי, עניין אותי הקשר שלי עם אח שלי, שהפועל מייצגת בשבילי עד היום, ואז היה הדבר היחיד החשוב בכל הסיפור הזה שנקרא כדורגל.
אחרי שהתבגרתי קצת, ונהייתי שמאלני לא אינטליגנטי, הבנתי יותר לעומק את התפקיד החברתי שהפועל תל אביב תופסת בחברה הישראלית (ואתה יכול להכחיש אותו שוב, אתה יודע בדיוק כמוני שהוא קיים במובהק). מצאתי את עצמי מזדהה לאורך זמן עם משפטים שנזרקו כלאחר יד ביציע, עם האנשים שישבו סביבי, ועם העובדה שבכל משחק של הפועל אתה יכול לראות סביבך א/נשים מכל סוג. הקשר שלי עם אח שלי כבר לא היה הדבר היחיד שקשר אותי למועדון. עכשיו הכרתי אנשים רבים עם אמונות קרובות לשלי, שכמוני, הרגישו שהנוכחות שלנו יחד בבלומפילד מאפשרת להם לבטא את הקול שהרבה פעמים מושתק בחברת אנשים אחרים בישראל. קול שבבסיס שלו הוא מחאתי, הוא מעורר מחשבה, הוא מטיל ספק. להכחיש את הקול הזה שווה מבחינתי ללהכחיש את הפועל והרבה ממה שהיא מייצגת מאז ומתמיד.
לאפשר לאדם זר לשלוט במועדון, מבלי שיהיה לנו סיי לגבי השם שלו, הצבע שלו והסמל שלו יהיה מהלך מטומטם לחלוטין בעיניי. אין שום טעם בלנצח את מכבי בלי להיות הפועל. אז כן, לנתק את עמותת האוהדים מהמועדון ירחיק אותי מהמועדון מבחינה רגשית, ברמה מסוימת. זה הופך אותי לפחות אוהד הפועל ממך?
בעיניי, ההפך מכך.

איזה רגשות היו לך לפני העמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 02:58 
מאז שעמותת הכדורסל קמה, הלכה והתחזקה אצלי התחושה שהפיתרון האמיתי היחיד להנהלות שלא פועלות לטובת המועדון אלא לטובת עצמן הוא שליטה רשמית של האוהדים במועדון. התחושה התחזקה כשראיתי עד כמה חזקה הסימביוזה בין הקהל לשחקנים בתוך מועדון הכדורסל, וכמה זה מוסיף לעוצמה של הקבוצה ולעידוד של הקהל במשחקים, במקום להפוך את הפועל לשכונתית או לא מקצועית כמו שרבים פה טוענים.

במחאה מול טביב, מבחינתי, הייתה גלומה ההבנה שמאסנו בשליטה של אנשים זרים למועדון בכל מה שקורה בו, והתחושה הייתה שלא נרצה לעמוד שוב לעולם מול שבר זהותי גדול כמו אז. העמותה הייתה ההמשך הטבעי להבנה הזאת. אני לא מסוגל לקבל את הרעיון של ויתור על הכוח שלנו במועדון ועל העמדה ששומרת עליו מפני פגיעה. אני לא רוצה למצוא את עצמי שוב עם מישהו שכל קשר בינו להפועל מקרי בהחלט, שיכול באבחה של רגע לפרק את הדבר הזה שחשוב לי כל כך.
אין שום דבר שיבטיח את זה אם העמותה לא תחזיק חלק מסוים מהבעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
מאז שעמותת הכדורסל קמה, הלכה והתחזקה אצלי התחושה שהפיתרון האמיתי היחיד להנהלות שלא פועלות לטובת המועדון אלא לטובת עצמן הוא שליטה רשמית של האוהדים במועדון. התחושה התחזקה כשראיתי עד כמה חזקה הסימביוזה בין הקהל לשחקנים בתוך מועדון הכדורסל, וכמה זה מוסיף לעוצמה של הקבוצה ולעידוד של הקהל במשחקים, במקום להפוך את הפועל לשכונתית או לא מקצועית כמו שרבים פה טוענים.

במחאה מול טביב, מבחינתי, הייתה גלומה ההבנה שמאסנו בשליטה של אנשים זרים למועדון בכל מה שקורה בו, והתחושה הייתה שלא נרצה לעמוד שוב לעולם מול שבר זהותי גדול כמו אז. העמותה הייתה ההמשך הטבעי להבנה הזאת. אני לא מסוגל לקבל את הרעיון של ויתור על הכוח שלנו במועדון ועל העמדה ששומרת עליו מפני פגיעה. אני לא רוצה למצוא את עצמי שוב עם מישהו שכל קשר בינו להפועל מקרי בהחלט, שיכול באבחה של רגע לפרק את הדבר הזה שחשוב לי כל כך.

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 08:34 
רואה שחורות כתב:
האדום הצורר כתב:

לגמרי.

המחיר של זה הוא להפוך למועדון בסדר גודל שני. אני לא מוכן. אנחנו צריכים להבין שלא כל בן אדם הוא טביב, מדובר פה במקרה קיצוני מאוד של עבריין תחמן שגם אוהב לעשות דווקא.
אנשים לא מחפשים לבוא כדי להרוס, גם אם יש להם אינטרס. תשאל את גאידמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 08:47 
האדום הצורר כתב:

תמיד אתה יכול לארגן עוד כמה אוהדים שחושבים כמוך ולבנות את הפועל בלומפילד.
כדורגל הישגי זה לא בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 08:48 
nati כתב:
האדום הצורר כתב:

תמיד אתה יכול לארגן עוד כמה אוהדים שחושבים כמוך ולבנות את הפועל בלומפילד.
כדורגל הישגי זה לא בשבילך.

מפגש פוליטי חברתי אולי, לא קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
אתם סתם נטפלים אליו
זה לא סותר
אפשר להיות קבוצה שמחוברת לקהילה ועדיין להיות תחרותית.
אפשר לרצות לנצח ועדיין לשמור על רוח מסוימת.
הרי זה מה שאנחנו מלינים על מכבי סל לא? שהם עשו הכל בשביל לנצח, ועל הזין מוסר ואתיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 09:00 
אדום נחמד כתב:
אתם סתם נטפלים אליו
זה לא סותר
הרי זה מה שאנחנו מלינים על מכבי סל לא? שהם עשו הכל בשביל לנצח, ועל הזין מוסר ואתיקה.

כן,זה בדיוק אותו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 09:01 
אדום נחמד כתב:
אתם סתם נטפלים אליו
זה לא סותר

נכון, אבל הוא הפך את זה ל"על הזין לנצח, נעשה הכל למען האתיקה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם סתם נטפלים אליו
זה לא סותר

כן,זה בדיוק אותו דבר

לא אמרתי שזה ותו דבר.
רק שזה לא בא אחד על חשבון השני.
בכל מקרה, קשה לי להבין את ההתנגדות אליו.
אתה היית מתבאס אם היינו גם קבוצה מצליחה וגם כזו שנשלבת ערכים כפי שהצורר רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 09:15 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם סתם נטפלים אליו
זה לא סותר

כן,זה בדיוק אותו דבר

לא אמרתי שזה ותו דבר.
רק שזה לא בא אחד על חשבון השני.
בכל מקרה, קשה לי להבין את ההתנגדות אליו.
אתה היית מתבאס אם היינו גם קבוצה מצליחה וגם כזו שנשלבת ערכים כפי שהצורר רוצה?

לא הייתי מתבאס,אבל זה בטח לא היה בראש הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אין פה רשימה. זה לא משהו שבא על חשבון משהו אחר (ואם הצורר התכוון שהוא מעדיף את המצב הנוכחי על בעלים יחיד בלי עמותה, אז אני נוטש את העמדה שלו).
אני חושב שהוא מנסה להגיד שאפשר ביחד. זה לא מתנגש ולא מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 11:03 
אני מנסה להגיד שאנחנו חייבים לשמור על המועדון שלנו, כי לבעל האינטרסים שיופקד עליו לא בטוח שיהיה את האינטרס לשמור עליו כמו שהוא. באיזה סוג של הסדר בעלות פחות משנה לי, אבל האוהדים חייבים להיות בעלי כוח בנושאי הליבה הקשורים למועדון.
אם זה לא מעניין אתכם, אני שוב חוזר לשאלה: מה מבדיל בינינו לבין מכבי או בית"ר אם לא נושאי הליבה האלו? אם כדורגל הישגי אומר אפס משמעות ללהיות אוהד של קבוצה אחת ולא אחרת, אז לא, כדורגל הישגי זה לא בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 15:26 
ערן :HEART2: נתי :HEART2:

האדום הצורר, בלי להתייחס לטענות שלך (שלדעתי לא נכונות), אתה משתמש בלשון רבים למרות שאפילו במציאות הלא מייצגת של הפורום לא תמצא לדעה שלך רוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 16:15 
מבדיל שאני אוהד הפועל, ליבה עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: