תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מתחרה לאשכול על שכטר - אניימה חוזר להפועל?
הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני מסתמך על מה שראיתי ממנו בשתי העונות שלו בהפועל. הוא היה הרבה יותר טוב מאדל.
בעונה הראשונה הוא שיחק ארבעה משחקים - בהפסד 1:0 למכבי פ"ת במושבה שבו היו לו כמה הצלות אדירות, בגביע נגד לוד אחרי הפנדל והאדום המטומטמים של אדל שכמעט עלו לנו בהדחה, ובשני המשחקים העוקבים להרחקה, בדרבי ונגד ק"ש, בשניהם היה מעולה ושמר על רשת נקייה.
בעונה האחרונה הוא ספג הרבה, אבל כמעט כל השערים לא היו באשמתו. על השלישיות שהוא ספג, אדל ספג רביעיות במשחקים אחרים, אז הניסיון לקשור אותו לתבוסות הוא מטופש. בשלושת המשחקים שבהם אדל היה מורחק בסיבוב הראשון ניצחנו שלוש פעמים (ק"ש בחוץ, ב"ש בנתניה ואשדוד בחוץ), לא מעט בזכותו. גם בגביע בב"ש הוא העלה אותנו לבד. בכל 13 המשחקים שלו בשתי העונות לא הפסדנו נקודה אחת בגללו.

לגבי היורו, הוא ספג שישה שערים, שבחמישה לא היה לו בכלל מה לעשות. מהרגע שפורסם שבן שמעון לא רוצה אותו, אוהדים התחילו לחפש כל טעות שלו כדי להצדיק או להשלים עם ההחלטה.

אם שרדנו שתי עונות עם אדל, ועוד יש הזויים שחושבים משום מה שהוא שוער סביר, אין לי ספק שעם קליימן אפשר לקחת אליפות, כמו שק"ש ובן שמעון לקחו עם דני עמוס, שהוא שוער פחות מוכשר שגם היה בלי הרבה ניסיון.

ושוב, קשקושים כמו פיתוח שחקנים מעולם לא עניינו אותי, הפועל צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר. אני פשוט חושב שעדיף בהרבה להפועל להביא שחקן לקישור ב-350 אלף יורו מאשר שחקן שוער בינוני שלא יותר טוב מקליימן ושחקן בינוני לקישור שלא ידגדג את הקישור של מכבי.

אתה מוזמן לקרוא לי הזוי, אבל אני חושב שאדל הוא שוער בסדר גמור, ובשתי העונות האחרונות השוער היה הבעיה האחרונה שלנו.
אם העלות שלו היתה סבירה והוא היה מעוניין להשאר זה היה יותר מראוי שהוא ימשיך.
לגבי בוריס קליימן ביורו, לא יודע מה אתה מחשיב כגולים שאין מה לעשות מולם, אבל רק במשחק מול איטליה הוא ספג 2 שלא היה צריך לספוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הגולים מול איטליה, בבעיטה חופשית אין מה לדבר בכלל, הוא אשם, שוער חייב לסגור קודם כל את הפינה שלו (מה שכן, זה טעות נפוצה שהרבה פעמים מצילה שערים בפינה של החומה, אבל זה עדיין טעות).
בשער השני זה משהו אחר, זה שער שרוב השוערים היו סופגים, העניין הוא שבוריס הגיע לכדור, הוא לא הצליח להדוף אותו, אבל הוא הגיע אליו, ועם קצת ריכוז וייצוב יותר טוב של כף היד הוא מציל את זה.
זה כמו שחלוץ יעבור את הבלם, ואת השוער ויחטיא מול שער ריק, זה אומר שהוא חלוץ ענק או מחמיצן?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
האמת שגול אחד או שניים באשמתו זה לא האישיו.
בתכלס ברור שהוא שוער עם פוטנציאל, השאלה אם הוא מוכן כבר בעונה הבאה להיות השוער הראשון של הפועל.
מה שלא מובן לי זה הזלזול הזה באדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אדל שוער פשוט גרוע, כמות הגולים שספגנו בגללו היא עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:45 
יובל כתב:
אדל שוער פשוט גרוע, כמות הגולים שספגנו בגללו היא עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:46 
EISEN כתב:
יובל כתב:
בעונה הראשונה הוא שיחק ארבעה משחקים - בהפסד 1:0 למכבי פ"ת במושבה שבו היו לו כמה הצלות אדירות, בגביע נגד לוד אחרי הפנדל והאדום המטומטמים של אדל שכמעט עלו לנו בהדחה, ובשני המשחקים העוקבים להרחקה, בדרבי ונגד ק"ש, בשניהם היה מעולה ושמר על רשת נקייה.
בעונה האחרונה הוא ספג הרבה, אבל כמעט כל השערים לא היו באשמתו. על השלישיות שהוא ספג, אדל ספג רביעיות במשחקים אחרים, אז הניסיון לקשור אותו לתבוסות הוא מטופש. בשלושת המשחקים שבהם אדל היה מורחק בסיבוב הראשון ניצחנו שלוש פעמים (ק"ש בחוץ, ב"ש בנתניה ואשדוד בחוץ), לא מעט בזכותו. גם בגביע בב"ש הוא העלה אותנו לבד. בכל 13 המשחקים שלו בשתי העונות לא הפסדנו נקודה אחת בגללו.

לגבי היורו, הוא ספג שישה שערים, שבחמישה לא היה לו בכלל מה לעשות. מהרגע שפורסם שבן שמעון לא רוצה אותו, אוהדים התחילו לחפש כל טעות שלו כדי להצדיק או להשלים עם ההחלטה.

אם שרדנו שתי עונות עם אדל, ועוד יש הזויים שחושבים משום מה שהוא שוער סביר, אין לי ספק שעם קליימן אפשר לקחת אליפות, כמו שק"ש ובן שמעון לקחו עם דני עמוס, שהוא שוער פחות מוכשר שגם היה בלי הרבה ניסיון.

ושוב, קשקושים כמו פיתוח שחקנים מעולם לא עניינו אותי, הפועל צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר. אני פשוט חושב שעדיף בהרבה להפועל להביא שחקן לקישור ב-350 אלף יורו מאשר שחקן שוער בינוני שלא יותר טוב מקליימן ושחקן בינוני לקישור שלא ידגדג את הקישור של מכבי.

אתה מוזמן לקרוא לי הזוי, אבל אני חושב שאדל הוא שוער בסדר גמור, ובשתי העונות האחרונות השוער היה הבעיה האחרונה שלנו.
לגבי בוריס קליימן ביורו, לא יודע מה אתה מחשיב כגולים שאין מה לעשות מולם, אבל רק במשחק מול איטליה הוא ספג 2 שלא היה צריך לספוג.

נעשתה לפחות השוואה אחת רצינית של מספר אנשי מקצוע בשוערות והתוצאה היתה שההבדל בינהם אינו גדול.
נקודת היתרון של אדל היא בכדורי הגובה.

אבל, יש הבדל מהותי בעלות שבסיסו בכך שאדל שחקן חופשי.

לדעתי, עם אדל יש גם לבוריס יותר נפח. אדל, שגם מרגיש יותר שלם מאניימה אצלנו כי אירופה לא מסנוורת אותו וגם כי עיקר הקריירה שלו מאחוריו, יסכים לחנוך אותו. ובוריס יצטרך לקבל את ההחלטה שלו למרות החוזה עם ה-70%. בינתיים בוריס הוא שוע רעם פונציאל אדיר אבל בניגוד לשוערים גדולים בעבר, הוא עדין אינו בשל בגיל 23.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 21:40 
EISEN כתב:
יובל כתב:

אתה מוזמן לקרוא לי הזוי, אבל אני חושב שאדל הוא שוער בסדר גמור, ובשתי העונות האחרונות השוער היה הבעיה האחרונה שלנו .

בעונה האחרונה אדל עשה טעות שעלתה לנו בגול כמעט כל משחק.
הוא השמיט כדורים והרחיק בצורה שערורייתית ולקח לנו הרבה מאוד נקודות.
נכון שגם מרכז ההגנה היה חלש מאוד אבל אדל עשה טעויות שגמרו אותנו (ההשמטה שהובילה לפנדל של ר"ג ב 2:2 זה מה שקופץ לי מיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: