תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכונים משמינית גמר גביע המדינה לנוער:הפועל מארחת את חיפה
הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה? ארתור? אם אלה הסטנדרטים שלכם, ברור למה אפשר למכור לאוהדים של הפועל הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עדכונים משמינית גמר גביע המדינה לנוער:הפועל מארחת את חיפה
הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 04:34 
יובל כתב:
lihi כתב:
יובל כתב:
מקווה מאוד שהם לא דור העתיד שלנו.

לא מסכימה, חושבת שיש כמה שחקנים שאם משקיעים בהם ומטפחים אותך כמו שצריך, יכולים לעזור לנו מאוד בבוגרים.
אז הפסידו היום, מה קרה? כל השנה הזאת הם הוכיחו אחריות ומחוייבות. שאני אזכיר מה היה השנה בבוגרים?

בלי שום קשר להפסד היום, מדובר בשחקנים שרובם אם לא כולם בינוניים ומטה. .

בדיוק. רומנטיקה זה נחמד, אבל כדאי מאוד שיפנימו את המציאות שהשחקנים שם לא מתאימים וזה פשוט בזבוז זמן. חוץ משרם שכבר תפס את העין של כולם, וכפיר שלפעמים מראה טכניקה, אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 06:26 
צור ש. כתב:
תדמור,
אין לי ספק שהם רוצים ונלחמים הרבה יותר מרוב/כל השחקנים בקבוצה הבוגרת, באמת, אני בטוח בזה.
אבל להוביל 2-0 עד הדקה ה-80 ולהפסיד 3-2 זה במקרה הטוב רשלנות ובמקרה הפחות טוב - זלזול ויהירות.
הם אכן צעירים ויש להם עוד הרבה ממה ללמוד ולעבור, אבל הפסד כזה הוא לא דוגמא טובה לרצון.

צור-למיטב ידיעתי לא היית במשחק
לבוא ולהסיק מסקנות על פי תוצאת המשחק עם כל הצער ואהבתי אילך ,זה לא נכון ולא רציני.
יכול שיהיו כאלה שהיו במשחק יחשבו כמוך.אני חושב אחרת
וזה לא בא במקום ביקורת שאולי צריך להעיר לחלק מהשחקנים אך בעיקר לעדן שרם שעשה טעות גדולה.
אם תראה בין השורות אני מצייין שזה הפסד כואב ,זו מכה מורלית חזקה ,אך בטח לא של לוזרים.
אני רואה את הדברים אחרת ממך וזאת מכוון שמדובר בנוער צעיר שעדיין לא מבושל מבחינת בגרות,
ולי חשוב שילמדו מהרע את הטוב לעתיד .
אם ילמדו ,אז הפסדנו במשחק ,יחד עם זאת אולי נרוויח שחקנים טובים יותר בעתיד
יום טוב ורק הצלחה.
עוד נקודה ,יש הרבה ביקורת על מח' הנוער ובצדק כי היא לא מתוקצבת כראוי ולכן אין ספק שקשה יהיה להוציא שחקן נורמלי ממחלקה שלא מושקע בה תציב סביר,ולמרות זאת מצליחים מי שישנו להוציא מים מהסלע ולכן זה מחזק את דבריי (ולא רומנטיקה או אהבה שאף פעם לא מזיקה ) שמנסים למרות זאת להוציא משם משהו .
אז לשחקנים שבאמת נותנים 200% ניתן לפרגן .
סתם ככה כהערת אגב מקצועית .לדעתי ארתור היה יכול להיות מגן שמאלי טוב יותר וראוי מכל אלו שהיו שיש לנו בבוגרים.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום נחמד כתב:
מי ששופט את מחלקת הנוער על סמך ההשגים שלה מפספס את כל המטרה.
מי שמתבטא כמו יובל הוא סתם אפס.

מחלקת הנוער היא בסך הכל פלטפורמה שאמורה לספר שחקן שניים בשנה שיכולים להשתלב לבוגרים. לא להביא צלחות וגביעים. אופי של קבוצת נוער לא עוזר לקבוצת הבוגרים. שוער גרוע בנוער לא הופך את המחלקה לכשלון.

כל הכבוד עידן כפיר ורמזי, והלואי נזכה לראות אותם בבוגרים.

ויובל אמר שזה לא נכון המשפט הזה?

הוא הסיק, על סמך תוצאה שמושפעת הרבה יותר מהשחקנים הפחות טובים מאשר מאלה הטובים, שהנוער אין כלום. זה כמובן קשקוש, אבל מעבר לזה זה פשוט רעיל.

לגבי ערן, ברור שאני לא חושב שמחלקת הנוער עשתה עבודה טובה (גם בסטנדרטים שלי) לאורך הרבה שנים.
גם אני מקווה שיבוא בעלים עשיר (שיעבוד בצמוד לעמותה) ומשקיע בנוער ככה שיהייה אפשר לאתר ולגדל שחקנים טובים (אגב, גם זה לא מבטיח השגים למחלקה, ואנחנו בהחלט נפסיד משחקים השם ישמור).
אבל יש השנה 2-3 שחקנים שבהחלט יכולים להיות בהרכב של קבוצה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 08:56 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:
אדום נחמד כתב:
מי ששופט את מחלקת הנוער על סמך ההשגים שלה מפספס את כל המטרה.
מי שמתבטא כמו יובל הוא סתם אפס.

מחלקת הנוער היא בסך הכל פלטפורמה שאמורה לספר שחקן שניים בשנה שיכולים להשתלב לבוגרים. לא להביא צלחות וגביעים. אופי של קבוצת נוער לא עוזר לקבוצת הבוגרים. שוער גרוע בנוער לא הופך את המחלקה לכשלון.

כל הכבוד עידן כפיר ורמזי, והלואי נזכה לראות אותם בבוגרים.

ויובל אמר שזה לא נכון המשפט הזה?

הוא הסיק, על סמך תוצאה שמושפעת הרבה יותר מהשחקנים הפחות טובים מאשר מאלה הטובים, שהנוער אין כלום. זה כמובן קשקוש, אבל מעבר לזה זה פשוט רעיל.

לגבי ערן, ברור שאני לא חושב שמחלקת הנוער עשתה עבודה טובה (גם בסטנדרטים שלי) לאורך הרבה שנים.
גם אני מקווה שיבוא בעלים עשיר (שיעבוד בצמוד לעמותה) ומשקיע בנוער ככה שיהייה אפשר לאתר ולגדל שחקנים טובים (אגב, גם זה לא מבטיח השגים למחלקה, ואנחנו בהחלט נפסיד משחקים השם ישמור).
אבל יש השנה 2-3 שחקנים שבהחלט יכולים להיות בהרכב של קבוצה גדולה.

ציטוט:
לא קרה שום דבר היום, הפסד של קבוצת הנוער לכל קבוצה שאינה מכבי או בית"ר הוא אף פעם לא דבר נורא.
בלי שום קשר להפסד היום, מדובר בשחקנים שרובם אם לא כולם בינוניים ומטה . ואם הם כל כך נלחמים ומשקיעים כמו שמספרים לנו כל העונה אז יש עוד פחות סיבות לאופטימיות, כי זה אומר שהכישרון שלהם אפילו יותר נמוך ממה שמעיד מיקומם בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 09:17 
הישגים של מחלקת נוער הם בהחלט לא המטרה.
עם זה, ככל שמחלקת נוער תגדל שחקנים טובים יותר, ככה הסיכוי של קבוצת הנוער להצליח בליגה עולה.

זו בשום אופן לא מטרה, אבל זו אחת האינדיקציות למה שנעשה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הישגים של מחלקת נוער הם בהחלט לא המטרה.
עם זה, ככל שמחלקת נוער תגדל שחקנים טובים יותר, ככה הסיכוי של קבוצת הנוער להצליח בליגה עולה.

זו בשום אופן לא מטרה, אבל זו אחת האינדיקציות למה שנעשה שם.

אתה צודק, אבל זה תלוי בהמון גורמים.
לאו דווקא כאלה שמעניינים בכלל.
לצורך הענין, שוער חלש לא הולך את המחלקה לכשלון.

אגב, יחד עם דיון היפוטתי, חובה לזכור את תנאי הפתיחה שלנו השנה.
בהתחשב בהם, העונה היא הצלחה מסחררת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 09:57 
מסכים איתך. לגזור מסקנות ממשחק אחד זה לא חכם, בטח ממשחק שלא ראית.
ברור שיש המון גורמים שמשפיעים על עונה, באופן כללי קבוצה שלאורך זמן תוציא שחקנים טובים, אמורה בתיאוריה להראות את זה בטבלה.

לא שזה באמת משנה אם המקום הממוצע שלך הוא 3.4 או 2.1, בקטע שממש לא מעניין אם כן או לא לקחו אליפות, מעבר לזה שהם עם חולצה של הפועל ואני רוצה,שהם ישמחו, אבל אם אני צריך להמר מי מוציא שחקנים טובים יותר לאורך זמן, קבוצה שדי בקביעות בחמישייה הראשונה, לעומת קבוצה,שלא, אני חושב שיש סיכוי גבוה יותר לפגוע בזו שכן בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 10:29 
איזה יופי, מסתכלים על התוצאות ולפי זה קובעים אם מדובר בשחקנים ראויים או לא מזל שלא מדובר במקבלי החלטות , עדן, רמזי , דור חי חמו(כמה שחקנים בליגת העל יודעים להרים או לבעוט באותה עוצמה ודיוק בשתי רגליים?)כפיר ניר לקס אלה שחקנים שאפשר להתחיל לשלב אותם בבוגרים ואני אומר את זה כאחד שהיה בהרבה משחקי נוער וגם בחלק מהאימונים.
גם בקבוצות הנערים א ב ג יש מלא כשרונות ששווה להשקיע בהם במיוחד בנערים ג

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 10:39 
קבוצות הנוער של טוברוק, מכבי נתניה, ביתר, מכבי פתח תקוה קרית שמונה לא נחשבות לקבוצות יותר חזקות מהפועל אבל מעלים הרבה שחקנים לבוגרים דבר שכמעט לא קיים בהפועל זה רק עניין של מדיניות

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
קבוצות הנוער של טוברוק, מכבי נתניה, ביתר, מכבי פתח תקוה קרית שמונה לא נחשבות לקבוצות יותר חזקות מהפועל אבל מעלים הרבה שחקנים לבוגרים דבר שכמעט לא קיים בהפועל זה רק עניין של מדיניות

וסטנדרט. וסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
גורדנה? ארתור? אם אלה הסטנדרטים שלכם, ברור למה אפשר למכור לאוהדים של הפועל הכל.

תראה, זה שחקנים שמשתלבים בבוגרים, לא כל שחקן שעולה ממחלקת הנוער ישר הופך לכוכב.
גם אצל מי שעלה במחלקת הנוער במכבי וחיפה, הרוב שחקנים משלימים, לפעמים יוצא כוכב כמו טוואטחה בחיפה, כל השאר הם שחקנים משלימים שמתנדנדים בין הספסל להרכב, כמו גורדנה אצלינו ולוגסי ומיכה אצל ההם.
אגב, חיפה לא העלתה שחקן נוער אחד ששבאמת השתלב בבוגרים חוץ מטוואטחה בשנים האחרונות (האחרון שהיה לפניו זה חמד אם אני לא טועה), רק השנה מי שמשתלב לעיתים זה ג'אבר עטאא ואיסמעיל ריאן, אבל זה שקול להשתלבות של עדן ורמזי אצלינו.

*ממה שרשמתי כאן לא התייחסתי לשחקנים שעלו לבוגרים לפני הרבה שנים כמו ייני, קינן, קטן ואבוטבול.
**גם לא התייחסתי לשחקנים שהשתלבו בבוגרים ועזבו כמו זהבי, רפאלוב, כיאל, בונדר, חמד, נאתכו, שהר, שפונגין, חיימוב ושיש.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:49 
מדהים שאנשים שבכלל לא מכירים את הנוער קובעים ש"חוץ מעדן וכפיר אף אחד שם לא ברמה".
אז אני מבין מכך שכבר חרצנו גורלות של שחקני נבחרת כמו לקס, חאיכ ואמזלג, שלא לדבר על כוכב כמו רמזי שמשחק עם גדולים ממנו בשנה.
אגב, מי שבאמת מכיר את הנוער יודע שאם כבר כפיר הוא בעל הפוטנציאל הנמוך מכל השחקנים שציינתי. אבל העיקר שהוא נתן רבע שעה טובה בבוגרים כדי לקבוע שהוא, בניגוד ללקס למשל, יהיה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מדהים שאנשים שבכלל לא מכירים את הנוער קובעים ש"חוץ מעדן וכפיר אף אחד שם לא ברמה".
אז אני מבין מכך שכבר חרצנו גורלות של שחקני נבחרת כמו לקס, חאיכ ואמזלג, שלא לדבר על כוכב כמו רמזי שמשחק עם גדולים ממנו בשנה.
אגב, מי שבאמת מכיר את הנוער יודע שאם כבר כפיר הוא בעל הפוטנציאל הנמוך מכל השחקנים שציינתי. אבל העיקר שהוא נתן רבע שעה טובה בבוגרים כדי לקבוע שהוא, בניגוד ללקס למשל, יהיה שחקן.

ובעל האופי הרע ביותר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
lihi כתב:
יובל כתב:
מקווה מאוד שהם לא דור העתיד שלנו.

לא מסכימה, חושבת שיש כמה שחקנים שאם משקיעים בהם ומטפחים אותך כמו שצריך, יכולים לעזור לנו מאוד בבוגרים.
אז הפסידו היום, מה קרה? כל השנה הזאת הם הוכיחו אחריות ומחוייבות. שאני אזכיר מה היה השנה בבוגרים?

בלי שום קשר להפסד היום, מדובר בשחקנים שרובם אם לא כולם בינוניים ומטה. .

בדיוק. רומנטיקה זה נחמד, אבל כדאי מאוד שיפנימו את המציאות שהשחקנים שם לא מתאימים וזה פשוט בזבוז זמן. חוץ משרם שכבר תפס את העין של כולם, וכפיר שלפעמים מראה טכניקה, אין שם כלום.

כפיר לא יהיה שחקן בהפועל, הוא לא ספורטאי והוא שחקן חלש.
לעומתו יש בנוער כמה בחורים שכן יכולים להשתלב: פיליפ בטוח לא נופל ממור שושן, עמית אמזלג שחקן מאוד כישרוני, גם לקס יכול להשתלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 13:40 
אתה מבין ש"לא נופל ממור שושן" זה לא בדיוק טיעון שעוזר למשהו, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אתה מבין ש"לא נופל ממור שושן" זה לא בדיוק טיעון שעוזר למשהו, כן?

אתה מבין שאתה משווה שחקן של כמה שנים בליגה לילד בן 18, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 14:53 
אין בעיה. כולכם צודקים.
עוד 3 שנים ו6 שחקנים מהנוער מובילים אותנו לאליפות.

אז מה שכבר שנתיים כל משחק שרואים מהם כל הכדורגל זה להעיף כדורים למעלה, ומכבי וחיפה ב90 אחוז מהמקרים עושות מאיתנו צחוק.
הכל טוב.
תמשיכו להגן השם הרומנטיקה. גם לי יש זקפה מלראות שחקן נוער נותן פס אחד טוב.
מי שרואה משחקים של הנוער וחושב שיש שם משהו מעבר ל2 שחקנים, הוא חסר מושג. קבוצה שלא מפיקה כלום, ולא אכפת לי מתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אין בעיה. כולכם צודקים.
עוד 3 שנים ו6 שחקנים מהנוער מובילים אותנו לאליפות.

אז מה שכבר שנתיים כל משחק שרואים מהם כל הכדורגל זה להעיף כדורים למעלה, ומכבי וחיפה ב90 אחוז מהמקרים עושות מאיתנו צחוק.
הכל טוב.
תמשיכו להגן השם הרומנטיקה. גם לי יש זקפה מלראות שחקן נוער נותן פס אחד טוב.
מי שרואה משחקים של הנוער וחושב שיש שם משהו מעבר ל2 שחקנים, הוא חסר מושג. קבוצה שלא מפיקה כלום, ולא אכפת לי מתוצאות.

אני חושב שלא היית נחרץ מספיק.
אל תשמור שום דבר בבטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 15:13 
כן. נשבר לי הזין מזה שאנחנו משלמים ביוקר (ברמה הספורטיבית כמובן) מזה שיש לנו אוהדים טיפשים, או כאלה שמשחקים אותה טיפשים, כדי להגן על המערכת ועל כמה ילדים בני 17 שהפועל לא מאוד מעניינת אותם.

הנוער רקוב, והרמה שלו עלובה. צריך לצעוק את זה. אם לא נצעק את זה, כלום לא ישתנה. עכשיו הוצאתי הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
מזל שהוצאת.
אני חושב שיותר מזה. אתה צריך לסוע לאימונים ולצעוק לשחקנים שהם זבל
רק ככה אולי אבא כועס יפליא בך מכותיו ונשכח שאי פעם היית קיים.
ולתשובה רצינית אתה לא ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 15:58 
נרקוטיקה,
אתה היחיד פה שחסר מושג.
הנוער רקוב?
אם כן,מה הנוער של חיפה,שחטף ממנו רביעיה לפני שלושה שבועות,ואתמול(בניגוד למה ש"אדום נחמד" בעצמו כתב) היה הרבה יותר טוב על המגרש,והגיע לו לנצח?
והנוער של מכבי,שגם הוא עף אתמול מהגביע נגד ראשון,וגם הפסיד לנו בדרבי הראשון בקרית שלום,ולא היה רחוק מלהפסיד לנו גם בדרבי השני בחודורוב?
כמה משחקים של הנוער בכלל ראית השנה,לפני שאתה מכנה אותי ושכמותי "טיפשים או משחקים אותה כאלה"?
ואתה יודע מה?
אולי אין יותר משני שחקנים,כפי שאתה אומר,אבל כמה כאלה ראית בחיפה או במכבי,שעלו לבוגרים שלהם והצליחו?
קשה להצליח,לא רק בהפועל ,כמובן,ואפילו לא רק בישראל-כשיש לך הרים של כוכבים ותיקים ושחקנים זרים.
זה כבר עניין של הרמות היותר גבוהות.
אבל מי צריך שישה שחקנים שיובילו אותנו בבוגרים? שילוב של שניים בכל כמה שנתונים,עם הותיקים והזרים-ואנחנו מסודרים.
אפילו לחיפה,שיש לה את הנוער הכי טוב בארץ,כי הטבלה לא משקרת,אין שחקנים שאתה יכול להגיד עליהם "וואו",כולל שובל גוזלן.
וחוץ מזה,אתה זוכר איך פתחנו את העונה,ואיזה שינוי הביא מוריס,כולל הנצחון הדרבי וכו'?
ראית לפני שבועיים את עשרת המופלאים חוזרים מפיגור בטוברוק,מול הנוער המהולל ומצמיח הכשרונות שלהם,וגוברים עליהם בפנדלים?
והכי מצחיק-שכל זה נאמר אחרי אתמול,ש-85 דקות עשינו בית-ספר למוליכת הטבלה,שיחקנו כדורגל פשוט נהדר,ורק הרחקה של הכוכב שלנו,בתוספת עזרה מהשופטים,סייעה לחיפה לחזור,ועוד בזכות שער שלא שחקן שלה כבש.
אז תפסיק לדבר שטויות,כאילו אתה מבין משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 16:12 
שילמנו ביוקר בשנים האחרונות,כי היה לנו הראל וטביב,שהזניחו את המחלקה,שבאמת היתה רקובה.אבל כשאורנשטיין השקיע,אתה זוכר כמה בלילים ואודים ואבוטבולים וביבראסים וזהבים וסהרים ובונדרים וכו' צמחו לנו?
אז כבר חודשים שלמים מתחילת השנה,שאמיר ואנונו ושות' עושים עבודת קודש,וככה אנשים כמוך מזלזלים,לא נותנים צ'אנס,והחמור מכל-לא יודעים להעריך,וכל זאת בלי לבוא למשחקים ולראות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:
נרקוטיקה,
אתה היחיד פה שחסר מושג.
הנוער רקוב?
אם כן,מה הנוער של חיפה,שחטף ממנו רביעיה לפני שלושה שבועות,ואתמול(בניגוד למה ש"אדום נחמד" בעצמו כתב) היה הרבה יותר טוב על המגרש,והגיע לו לנצח?
והנוער של מכבי,שגם הוא עף אתמול מהגביע נגד ראשון,וגם הפסיד לנו בדרבי הראשון בקרית שלום,ולא היה רחוק מלהפסיד לנו גם בדרבי השני בחודורוב?
כמה משחקים של הנוער בכלל ראית השנה,לפני שאתה מכנה אותי ושכמותי "טיפשים או משחקים אותה כאלה"?
ואתה יודע מה?
אולי אין יותר משני שחקנים,כפי שאתה אומר,אבל כמה כאלה ראית בחיפה או במכבי,שעלו לבוגרים שלהם והצליחו?
קשה להצליח,לא רק בהפועל ,כמובן,ואפילו לא רק בישראל-כשיש לך הרים של כוכבים ותיקים ושחקנים זרים.
זה כבר עניין של הרמות היותר גבוהות.
אבל מי צריך שישה שחקנים שיובילו אותנו בבוגרים? שילוב של שניים בכל כמה שנתונים,עם הותיקים והזרים-ואנחנו מסודרים.
אפילו לחיפה,שיש לה את הנוער הכי טוב בארץ,כי הטבלה לא משקרת,אין שחקנים שאתה יכול להגיד עליהם "וואו",כולל שובל גוזלן.
וחוץ מזה,אתה זוכר איך פתחנו את העונה,ואיזה שינוי הביא מוריס,כולל הנצחון הדרבי וכו'?
ראית לפני שבועיים את עשרת המופלאים חוזרים מפיגור בטוברוק,מול הנוער המהולל ומצמיח הכשרונות שלהם,וגוברים עליהם בפנדלים?
והכי מצחיק-שכל זה נאמר אחרי אתמול,ש-85 דקות עשינו בית-ספר למוליכת הטבלה,שיחקנו כדורגל פשוט נהדר,ורק הרחקה של הכוכב שלנו,בתוספת עזרה מהשופטים,סייעה לחיפה לחזור,ועוד בזכות שער שלא שחקן שלה כבש.
אז תפסיק לדבר שטויות,כאילו אתה מבין משהו.
:ROSE:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 16:21 
אין קשר בין מה שאמיר ואנונו עושה ליכולת המקצועית של הנוער. זה אחד.
שתיים, אני לא צריך להגיע לכל משחק של הנוער כדי לדעת את היכולת. ראיתי אותם בערך 10 פעמים השנה, ועוד מספר דומה בשנה שעברה.

ללכת לאימונים ולצעוק שהם זבל? נחמד, פה בדיוק את המאבד את הכיוון של הדיון, ואם אחרי רצף של 3 הודעות זה מה שאתה מסיק, כנראה שזה בזבוז זמן.
מה הקשר לשחקנים? אני לא מאשים אותם בכלום. כל הכבוד להם שהם נלחמים, באמת.

הדובר, אתם בעצמכם רושמים שהישגים זה לא מדד. אין מי שיסכים אם זה יותר ממני, אז כטענות נגד אתה מביא לי תוצאות של דרבי?
זה לא מעניין. בנוער כל מה שחשוב זה היכולת. שאני רואה דרבי כמו ה1-0 שניצחנו זה רק מבאס אותי. הייתי מעדיף לחטוף מהם שלישייה ולעשות להם את מה שהם עשו לנו על הדשא. הנעת כדור, יצירת מצבים, טכניקה, סגנון.
הניצחונות שלנו עליהם זה נחמד, אבל זה סתם שקר. במגרשי הנוער קל מאוד לסגור משחק ולשחק חזק. במגרש קצת יותר פתוח, ועם טיפה פחות מזל, זה הרי ברור שהם נותנים לנו בראש.

אין לי שום אינטרס לשפוך רעל, ובאף אחד מהחלקים לא נכנסתי לפן אישי. תוצאות בנוער זה שחקנים שמשתלבים. אנחנו כבר שנים בפיגור עצום, ועצם זה שאתה נותנים את בונדר כדוגמא (ואני אוהב את הבחור) מראה כמה יש פערים בין הציפיות שלכם לבין מה שמעודון כמו הפועל תל אביב אמור לייצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ללכת לאימונים ולצעוק שהם זבל? נחמד, פה בדיוק את המאבד את הכיוון של הדיון, ואם אחרי רצף של 3 הודעות זה מה שאתה מסיק, כנראה שזה בזבוז זמן.
מה הקשר לשחקנים? אני לא מאשים אותם בכלום. כל הכבוד להם שהם נלחמים, באמת.

הדובר, אתם בעצמכם רושמים שהישגים זה לא מדד. אין מי שיסכים אם זה יותר ממני, אז כטענות נגד אתה מביא לי תוצאות של דרבי?
זה לא מעניין. בנוער כל מה שחשוב זה היכולת. שאני רואה דרבי כמו ה1-0 שניצחנו זה רק מבאס אותי. הייתי מעדיף לחטוף מהם שלישייה ולעשות להם את מה שהם עשו לנו על הדשא. הנעת כדור, יצירת מצבים, טכניקה, סגנון.
הניצחונות שלנו עליהם זה נחמד, אבל זה סתם שקר. במגרשי הנוער קל מאוד לסגור משחק ולשחק חזק. במגרש קצת יותר פתוח, ועם טיפה פחות מזל, זה הרי ברור שהם נותנים לנו בראש.

אין לי שום אינטרס לשפוך רעל, ובאף אחד מהחלקים לא נכנסתי לפן אישי. תוצאות בנוער זה שחקנים שמשתלבים. אנחנו כבר שנים בפיגור עצום, ועצם זה שאתה נותנים את בונדר כדוגמא (ואני אוהב את הבחור) מראה כמה יש פערים בין הציפיות שלכם לבין מה שמעודון כמו הפועל תל אביב אמור לייצר.

אתה הצעת לצעוק שהם זבל. לא אני. אני רק הצעתי שתעשה את זה בפניהם. חבל ללכלך מאחורי הגב.
ענו לך כבר תשובות ענייניות מאוד, ואתה מתעלם.
דוגמא מצוינת היא ההערה שלך על בונדר. הוא למשל תוצר בינוני של מחלקת הנוער. אבל לא פחות טוב משפונגין למשל.
הוא אמנם בינוני, אבל מי לא בינוני? גם טוואטחה, פורץ רק אחרי 3 שנים של משחק פשוט מרושל מצידו. משהו אומר לי שבקהל שלנו לא היתה סבלנות בשבילו.

אתה צודק במה שאמרת על הדרבי נוער, רק שלא התיחסת למה שניסו לומר לך. הקבוצה היתה מרוסקת בקיץ אחרי שנים של אפס השקעה. הדרבי היה בתחילת העונה. הוא רק רצה להראות לך שכן עושים עבודה טובה בנוער. ראיה טובה יותר היא צמד המשחקים האחרון נגד חיפה, שגם הראנו יכולת טובה. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 16:58 
אתה שוב מסלף את הדברים.
זה שהנוער היום הוא זבל, לא אומר שצריך לצעוק או לקלל שחקנים, שזה משהו שלא צריך לעשות בשום מקרה. אני לא אוהד בית"ר חמום מוח אז אל תתייחס אלי ככה ותצפה ליחס שונה.

אתה מבין טוב מאוד את כוונת ההודעה. לצעוק משמע להשמיע את הטענות האלה ולחזור אליהם בפני כל האנשים הרלוונטים.

ושוב, אני מצטער שזה נכנס לדיון בונדר, אבל להשוות אותו מקצועית לטוואטחה ושפונגין, זה לצערי מביך. הם שחקנים הרבה יותר טובים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אתה שוב מסלף את הדברים.
זה שהנוער היום הוא זבל, לא אומר שצריך לצעוק או לקלל שחקנים, שזה משהו שלא צריך לעשות בשום מקרה. אני לא אוהד בית"ר חמום מוח אז אל תתייחס אלי ככה ותצפה ליחס שונה.

אתה מבין טוב מאוד את כוונת ההודעה. לצעוק משמע להשמיע את הטענות האלה ולחזור אליהם בפני כל האנשים הרלוונטים.

ושוב, אני מצטער שזה נכנס לדיון בונדר, אבל להשוות אותו מקצועית לטוואטחה ושפונגין, זה לצערי מביך. הם שחקנים הרבה יותר טובים ממנו.

אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה לצעוק.
נניח והם לא טובים, מה אתה מציע לעשות?
רק בקיץ התחלנו בתהליך שיקום מחלקת הנוער. מה ציפית שיקרה עד היום?
בהתחשב בנסיבות, זה שיש לנו בנוער 3 שחקנים שהינם פוטנציאל לבוגרת בשנים הקרובות זה ההישג שלנו בנתיים.
בתקווה שבעתיד נוכל לשקם את המחלקה.

לגבי הצורה שבה התייחסתי אליך, אני חושב שהיא שקולה לצורה שבה הצגת את הדעות שלך. זה הכל.

ומבלי להכנס לדיון בונדר, שפונגין הוא אפס כזה גדול:
............ ____
...........\......./
..........|.........|
.........../_____\

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 17:30 
בונדר היה המגן הימני שלנו בדאבל ובליגת האלופות.מה טוואטחה ושפונגין עשו?
והנוער שלנו היום זבל,שדופק ארבע חתיכות למוליכת הטבלה,וכמעט מדיח אותה מהגביע?
איפה היית בשנתיים וחצי האחרונות,כשהנוער שלנו באמת היה זבל?
בשנתיים האחרונות היה למכבי נוער פנטסטי,אבל מהשנתון הזה מי עלה אליהם לבוגרים?
וכמה אצלנו עלו? שרם,רמזי,כפיר,לקס,חיחמו ועוד.
נכון שגם אצל חיפה עלו,אבל זה לא חדש.
היכולת יותר חשובה מהתוצאות,זה נכון.אבל אם היית רואה את המשחק אתמול,היית מבין בדיוק,שאנחנו היינו עם היכולת,וחיפה עם התוצאות.
וזה לא נכון מה שאמרת על הדרבים.ראית אותם בכלל? בשניהם שלטנו,ומכבי נראו כמו כלום.
בקרית שלום זה הספיק לנו לנצחון 0-2,ובחודורוב פשוט ההבדל היה שהסרט שלהם כן היה מכריע משחק,ושלנו לא.
עם כל הכסף שיש להם,שבנוער הוא באמת כל מה שדרוש לשם הצלחה,הם היו אמורים לשלוט מולנו בבירור בשני הדרבים,ומה שקרה-זה בדיוק הפוך.איזה דריבלים ראית מהם בדיוק? או איזו יכולת עדיפה?
בכל המשחקים מול הגדולות הוכחנו שאנחנו לא נופלים מהם(או כן,אבל רק בטבלה,ואפילו לא בתוצאות הפנימיות=1:2 על מכבי ו-3:5 על חיפה בסיכומי המפגשים הכפולים).

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 21 מרץ 2013, 17:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה :ROSE:

אדום נחמד, אתה טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: