תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 3/4-8 (דיונים)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:08 
כן, הייתי, יותר מפעם אחת. זה לא נותן כלום חוץ מדיבורים של ההנהלה לתקשורת שכאילו מכוונים לאוהדים.
אירועים כאלה לא מעניינים אותי, אתה אף פעם לא תקבל שם תשובות (ובצדק, מועדון לא אמור לחשוף אסטרטגיה בתקשורת, ומה שנאמר שם יוצא לתקשורת).

אם אתה חושב שמישהו ישתף אותך במה המאמן מתכנן לעשות, את מי להחתים ואת מי לשחרר, מי שחי בסרט פה זה אתה, בגדול. בטח ובטח כשעוד אין שום נציג אוהדים בדירקטוריון, וגם אז לדעתי זה פסול מהיסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:09 
מומלץ לכל התוהים לגבי השחרור של טוטו וידין להקדיש קצת זמן לראיון עם שביט ולשמוע מה הוא אומר די בבירור גם אם לא באופן מפורש.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 3/4-8 (דיונים)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:11 
האדום הצורר כתב:
מומלץ לכל התוהים לגבי השחרור של טוטו וידין להקדיש קצת זמן לראיון עם שביט ולשמוע מה הוא אומר די בבירור גם אם לא באופן מפורש.

מה הוא אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אין הצעות??תשאירו אותם מפגרים יש להם חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
מתי תהיה לנו הנהלה באמת טובה ומקצועית?

4.6 מיליון שקל למנייאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:16 
אדום כתב:
מתי תהיה לנו הנהלה באמת טובה ומקצועית?

אתה לא נגמר, אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כן, הייתי, יותר מפעם אחת. זה לא נותן כלום חוץ מדיבורים של ההנהלה לתקשורת שכאילו מכוונים לאוהדים.
אירועים כאלה לא מעניינים אותי, אתה אף פעם לא תקבל שם תשובות (ובצדק, מועדון לא אמור לחשוף אסטרטגיה בתקשורת, ומה שנאמר שם יוצא לתקשורת).

אם אתה חושב שמישהו ישתף אותך במה המאמן מתכנן לעשות, את מי להחתים ואת מי לשחרר, מי שחי בסרט פה זה אתה, בגדול. בטח ובטח כשעוד אין שום נציג אוהדים בדירקטוריון, וגם אז לדעתי זה פסול מהיסוד.

אז מה שאתה אומר בגדול, זה שאתה שם כסף, מגיע למשחקים, ומקווה שבסוף העונה נגרד איזה תואר במקרה הטוב.
מה הועילו חכמים בתקנתם או יותר נכון מה הועילו מוחים במחאתם ?
הרי מה שמתואר לעיל זו ההתנהגות של ההנהלה הקודמת, אז מה היתה הבעיה איתה ? זה שהיא לא מורכבת מאוהדי הפועל ?
לא, הבעיה היתה שהיא התיחסה לאוהדים כמו שמתייחסים פה בארץ לצרכנים. תשימו את הכסף ותשתקו.
טביב הוא סימפטום, חריף אמנם אבל עדיין סימפטום, של הבעיה. אתה לא יכול לצפות מאוהדים לשים כסף (גם במנויים וגם בעמותה) ולצפות שהם יקראו בעיתונים ובאתרים את כל הבולשיט שמאכילים אותנו וזה מה שירגיע אותם.
אם היה אחד שפונה בצורה ישירה וקצת מפזר את הערפל סביב כל מה שקורה, אפילו בקווים כללים, הם היו מרוויחים שקט להרבה זמן.
אתה תראה בעצמך מה יקרה אם חו"ח נקבל בראש בדרבי.
אני מאחל לנו שננצח כי אם לא, יתחיל פה מחול שדים שיהיה קשה לעצור אותו וזה יכול לגרום למומנטום שלילי לקראת המשחקים החשובים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:21 
עזרא כתב:
איך כל אחד נהיה גזבר? מאיפה לך לדעת למשל שהכרטיסים והמנויים לבד זה 13 מיליון שקל? סתם מעניין אותי לדעת.
הכוונה ליובל.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/258/783.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:24 
לא
ההבדל הוא שיהיה נציג אוהדים (או יותר) בדירקטוריון, ושכל אחד (שהוא חבר עמותה) יוכל לראות את ההתנהלות הכספית בסוף השנה.

זה הבדל עצום. זה לכשעצמו יבריח אנשים עם כוונות רעות מלהכנס להפועל. זה מה שחשוב לי, וזו השקיפות שאני מחפש.
לא יעזור לי שייפגשו איתו, יגידו לי שאביחי לא משוחרר, אבל אחרי ארבעה ימים יקבלו עליו הצעה של חמישה מיליון יורו וכן ישחררו. או שיגידו שלא מתכוונים להביא חלוץ, אבל תווצר סיטואציה שאפשר להביא חלוץ מצויין בכלום כסף אז כן יביאו, ואז כל הפגישה והמילים לא שוות כלום. זה עסק מאד דינמי ותלוי סיטואציות והבטחות שנותנים היום לא שוות כלום בעוד שבוע גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:

מה הוא אומר?

הוא אמר שקצב הבטיח שיש עליהם הצעות מקבוצות באירופה ולכן הוא ביקש לא להוציא אותם למחנה אימונים, בנוסף הוא אמר שקצב הבטיח ערבות למקרה והם ישארו בקבוצה ולא תיצא להם קבוצה באירופה.
הוא גם אמר שטוטו למשל אמר ש"הוא את הסיפור שלו בהפועל גמר" והם לא רוצים להשאיר אף אחד בכוח.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
לכל מי שרוצה לראות את ברק יצחקי לובש אדום (לא יודע כמה כאלה יש אבל אני בטוח שיש בודדים) תקראו את זה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26833.html

תבינו איך שני ערסים (יצחקי ועטר) הורגים שחקנים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
עזרא כתב:
איך כל אחד נהיה גזבר? מאיפה לך לדעת למשל שהכרטיסים והמנויים לבד זה 13 מיליון שקל? סתם מעניין אותי לדעת.
הכוונה ליובל.

כרגע אנחנו רחוקים לדעתי מ-9,000 מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
ואתה בטוח שזה יצחקי?
חלאס לא מגן עליו, ואני די שונא אותו, אבל הוא שחקן טוב והייתי מביא אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא
ההבדל הוא שיהיה נציג אוהדים (או יותר) בדירקטוריון, ושכל אחד (שהוא חבר עמותה) יוכל לראות את ההתנהלות הכספית בסוף השנה.

זה הבדל עצום. זה לכשעצמו יבריח אנשים עם כוונות רעות מלהכנס להפועל. זה מה שחשוב לי, וזו השקיפות שאני מחפש.
לא יעזור לי שייפגשו איתו, יגידו לי שאביחי לא משוחרר, אבל אחרי ארבעה ימים יקבלו עליו הצעה של חמישה מיליון יורו וכן ישחררו. או שיגידו שלא מתכוונים להביא חלוץ, אבל תווצר סיטואציה שאפשר להביא חלוץ מצויין בכלום כסף אז כן יביאו, ואז כל הפגישה והמילים לא שוות כלום. זה עסק מאד דינמי ותלוי סיטואציות והבטחות שנותנים היום לא שוות כלום בעוד שבוע גם ככה.

אבל אם קובעים על אביחי תג מחיר של מיליון יורו, לא מוציאים אותו למחנה אימונים ושבועיים אחרי זה אומרים שגם ב250 אלף יורו הם ישמחו למכור אותו, לא היית רוצה לשאול מישהו מההנהלה אם לא שווה כבר להשאיר אותו או מה באמת עומד מאחורי השחרור שלו ?
הרי את מה שכולנו הבנו עוד כשנקבעה ההחלטה השערוריתית הזו, ההנהלה מבינה עכשיו.
לאף אחד אין מונופול על השכל, זה שהם ישמעו את הקהל ואנחנו נשמע אותם יעזור לשני הצדדים.
שוב, אף אחד לא מצפה שיפרסו הכל ושירדו לדקויות.
קווים כלליים, חזון לעתיד, תיאום ציפיות, נתינת הרגשה שיש מי שמקשיב לך באמת ולא מחייך אליך חיוך טביבי (מי שהיה במשמרות יודע על מה מדובר).
לא צריך לחכות עד שיהיה לנו נציג בדירקטוריון שמי יודע מה יהיו הסמכויות שלו ואיך בכלל יעבוד המנגנון הזה.
תבין, הצעד הזה נועד למנוע את מה שיקרה פה ובקהל החל מיום ראשון בערב אם חו"ח נפסיד.
חשבתי לתומי שהגענו למצב בו אנחנו חושבים קדימה ומנסים להקדים תרופה למכה במקום להתעסק בכיבוי שריפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
ואתה בטוח שזה יצחקי?

הוא שחקן גמור, יש לו משכורת עתק ויותר מהכל הוא רעל בחדר ההלבשה.
להביא אותו זה לירות לעצמך ברגל עם שאטגאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:41 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:

מה הוא אומר?

הוא אמר שקצב הבטיח שיש עליהם הצעות מקבוצות באירופה ולכן הוא ביקש לא להוציא אותם למחנה אימונים, בנוסף הוא אמר שקצב הבטיח ערבות למקרה והם ישארו בקבוצה ולא תיצא להם קבוצה באירופה.
הוא גם אמר שטוטו למשל אמר ש"הוא את הסיפור שלו בהפועל גמר" והם לא רוצים להשאיר אף אחד בכוח.

למי אכפת בדיוק מה שקצב אמר? הם שחקנים בקבוצה ויש להם חוזה בקבוצה, אפשר לחשוב שקצב משלם להם את החוזה.
ונניח וזה נכון. מה מונע מהם לשחק בדרבי מחר? למה תמוז כועס על שלא יצא למחנה האימון אם הוא גמר את הסיפור שלו במועדון?
חוץ מזה שאני זוכר ציטוט של שביט מהראיון שאומר שהשנה תהיה להפועל התקפה קטלנית של דמארי, טוטו ובן חיים...
בקיצור. זה שטויות במיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:42 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:

מה הוא אומר?

אם זה נכון אז זו התנהלות ביזיונית וחובבנית
מי לעזאזל מנהל את הקבוצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:46 
עזרא כתב:
סימרוטיץ כתב:
עזרא כתב:
הכוונה ליובל.

כרגע אנחנו רחוקים לדעתי מ-9,000 מנויים.

לפי המעקב שלי למנויים השנה (בעזרת רסיסי המידע) הקצב מאוד מרשים ואם וכאשר יגיעו החתמות טובות אני מאמין שאנחנו נשבור את שיא המנויים לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:

מה הוא אומר?

למי אכפת בדיוק מה שקצב אמר? הם שחקנים בקבוצה ויש להם חוזה בקבוצה, אפשר לחשוב שקצב משלם להם את החוזה.
ונניח וזה נכון. מה מונע מהם לשחק בדרבי מחר? למה תמוז כועס על שלא יצא למחנה האימון אם הוא גמר את הסיפור שלו במועדון?
חוץ מזה שאני זוכר ציטוט של שביט מהראיון שאומר שהשנה תהיה להפועל התקפה קטלנית של דמארי, טוטו ובן חיים...
בקיצור. זה שטויות במיץ.

לא רק שזה שטויות במיץ זה גם לא מדויק עד שקרי.
אני הייתי נוכח בשיחה של כמה משתמשים כאן עם טוטו שהוא אמר בפה מלא שהוא רצה לצאת בכל מקרה למחנה וזו היתה החלטה נטו של המאמן. לא של ההנהלה, של המאמן.
אם אנחנו מגיעים למצב שקצב מנהל לנו את הקבוצה אז אוי ואבוי לנו. זו התנהלות אפילו יותר חובבנית ממה שאנחנו חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:51 
ציטוט:
אבל אם קובעים על אביחי תג מחיר של מיליון יורו, לא מוציאים אותו למחנה אימונים ושבועיים אחרי זה אומרים שגם ב250 אלף יורו הם ישמחו למכור אותו, לא היית רוצה לשאול מישהו מההנהלה אם לא שווה כבר להשאיר אותו או מה באמת עומד מאחורי השחרור שלו ?

לא. אני לא בהכרח אאמין לתשובה גם ככה. הנה, אמרו לך, "סיבות חברתיות". מספק אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
צריך להפסיק לדבר עם קצב. רק ביום שהוא יתחיל גם לדאוג לנו לשחקנים ולא רק לגנוב ולעשות פרובוקציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:53 
19 כתב:
ציטוט:

לא. אני לא בהכרח אאמין לתשובה גם ככה. הנה, אמרו לך, "סיבות חברתיות". מספק אותך?

מאיפה אתה יודע? איך אחרי כל כך הרבה שנים בקבוצה ידין הפך לפגע חברתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:55 
אני חזרתי על התשובה שהם נתנו, אני לא בהכרח מאמין לה. זה למה זה במרכאות גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:57 
מי נתן את התשובה ולמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:59 
טוב אז נראה שזה הסגל לעונה הקרובה, שאלוהים יעזור לנו עם חוטבא בצד ימין ושני בלמים לא ברורים, אני ממש מקווה שיחתימו את דנין, כן המצב עד כדי כך על הפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 14:00 
נראה לי שלא הבנת אותי
נתתי את זה בתור דוגמא לתשובה שהם נותנים, שלא שווה כלום. אז יגידו לך שהוא שוחרר בגלל סיבות חברתיות, הנה, קיבלת תשובה למה שמו עליו תג מחיר של מיליון ומשחררים ב250. עזר לך במשהו? תרם לך במשהו? אתה מאמין לזה?
לא רוצה לשאול אותם שאלות ולקבל תשובות שאני לא בהכרח מאמין להן. זה לא ייתן לי כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 14:04 
חדר הלבשה בקבוצת כדורגל זה דבר מאוד חשוב ומאוד דינמי , גדולתו של עוזר מאמן לזהות את הגורמים השליליים ולנטרל אותם .
עוזר מאמן טוב יודע גם לנווט ולסדר את חדר ההלבשה כך שהאגוים הגדולים יוכלו לחיות ביחד , כמובן שיש יוצאים מהכלל שלהם אין מזור וצריך לסלק .
גדולתו של מאמן ,לעמוד על האיזון הנכון בין חדר הלבשה בריא לרמה המקצועית של הקבוצה וזו כבר אומנות .
עכשיו אני מאוד סקרן לדעת איך שחקן כמו ידין נחשב לכזה בעייתי עד כדי כך שהוא צריך לקחת דוגמה מנוסא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
ואתה בטוח שזה יצחקי?

זה יצחקי. עוד יותר משודד הזקנות.
שחקנים בנוער שלהם סירבו לעלות לבוגרים בגללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
נראה לי שלא הבנת אותי
נתתי את זה בתור דוגמא לתשובה שהם נותנים, שלא שווה כלום. אז יגידו לך שהוא שוחרר בגלל סיבות חברתיות, הנה, קיבלת תשובה למה שמו עליו תג מחיר של מיליון ומשחררים ב250. עזר לך במשהו? תרם לך במשהו? אתה מאמין לזה?
לא רוצה לשאול אותם שאלות ולקבל תשובות שאני לא בהכרח מאמין להן. זה לא ייתן לי כלום.

לא גבר. נתת את זה כדוגמא לכתבה שקראת בוואלה - http://sports.walla.co.il/?w=/157/2555274
אף אחד לא נתן לך תשובה כי לא שאלת ואף אחד גם לא מרגיש שהוא צריך לתת לך תשובה.
הרי מה קורה פה בחודש האחרון ? כולנו ניזונים מהתקשורת. אז בוואלה רשום ככה, פשחרא רושם אחרת, ספורט פי כמה יוצאים בפרסומים הזויים וזה מגיע למצב שאנחנו קופצים פה מאיזה דף בפייסבוק שנקרא HTA ומנהלים על סמך הדיווחים שלו דיונים שלמים.
כל מחול השדים הזה היה נמנע אם היו עובדים בצורה מסודרת.
אני רק חושש שזה יתפוצץ להם בפנים ביום ראשון בערב. כשהגרזן יונף, יהיה קשה לעצור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא מסכים איתך, ידין הוא שחקן משמועתי במועדון ואני חושב שכן מגיע לאוהדים לדעת מה הסיבות שבגינן הוא לא ממשיך. אני מזכיר לך שיום אחרי החתימה עם טביב יצא פרסום ש״ ידין התבקש לחפש קבוצה״ והוכחש בתוקף ומסתבר שאחרי רכישת המנויים האינטנסיבית זה היה נכון. אם טביב היה עושה את זה, מה היו אומרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: