תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 06:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני בונדר
הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:59 
ממי הוא סבל? די עם החרטא הזו. לא ייאמן שאנשים קונים את הבולשיט הזה. אז היו קללות כלפיו, וואו, אנחנו בישראל וכאן מקללים את כולם, גם אצלנו. עדיין, לא שמעתי שחקן שאמר דברים כאלה, ועוד התייחס ספציפית לאוהדים מסויימים.
דני בונדר הוכיח בכמה וכמה ראיונות שמודעות עצמית זה לא הצד החזק שלו, חוצפה כן. האשים את כל העולם, האדיר את עצמו, ושחור על גבי לבן אמר שהוא עושה מה שהוא רוצה במגרש ולא מקשיב להוראות של המאמן. אני כבר לא מדבר על זה שבעיני עצמו הוא רוברטו קרלוס של המזרח התיכון. אין לי ספק שגם כלפיו הייתה התנהגות לא נאותה של הבעלים כמו לכולם, אבל זה לא קשור כהוא זה לאותם דברים שלו. מצד שני, אותם בעלים לא העמידו אותו לדין ובטח שלא העיפו אותו מהמועדון אחרי מה שאמר וכפי שהיה ראוי. לכן הוא לא בדיוק הדוגמה שצריך להביא משחקנים על הבעלים, לשמחתנו הרבה לא חסרות דוגמאות אחרות שיעידו עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ממי הוא סבל? די עם החרטא הזו. לא ייאמן שאנשים קונים את הבולשיט הזה. אז היו קללות כלפיו, וואו, אנחנו בישראל וכאן מקללים את כולם, גם אצלנו . עדיין, לא שמעתי שחקן שאמר דברים כאלה, ועוד התייחס ספציפית לאוהדים מסויימים.
דני בונדר הוכיח בכמה וכמה ראיונות שמודעות עצמית זה לא הצד החזק שלו, חוצפה כן. האשים את כל העולם, האדיר את עצמו, ושחור על גבי לבן אמר שהוא עושה מה שהוא רוצה במגרש ולא מקשיב להוראות של המאמן. אני כבר לא מדבר על זה שבעיני עצמו הוא רוברטו קרלוס של המזרח התיכון. אין לי ספק שגם כלפיו הייתה התנהגות לא נאותה של הבעלים כמו לכולם, אבל זה לא קשור כהוא זה לאותם דברים שלו. מצד שני, אותם בעלים לא העמידו אותו לדין ובטח שלא העיפו אותו מהמועדון אחרי מה שאמר וכפי שהיה ראוי. לכן הוא לא בדיוק הדוגמה שצריך להביא משחקנים על הבעלים, לשמחתנו הרבה לא חסרות דוגמאות אחרות שיעידו עליהם.

המשפט המודגש זה בדיוק מה שצפיתי מראש.
אתם בטוחים ששחקנים הם רובוטים ונולדו עם גן שמתעלם מיחס עוין.
לא היה שחקן בהפועל שזכה ליחס גרוע יותר מדני בונדר.
אתה רוצה להתווכח על כך? זכותך, זו דעתי כצופה מצד (וחסר פניות, אין לי עדיפות לבונדר יותר מכל שחקן אחר, אולי מרעי).
זה שיש שחקנים שמסוגלים לעמוד בזה זה מושלם. כל הכבוד להם. זה לא אומר שאלה שלא הם כפויי טובה ובלה בלה בלה.

וכנקודת אגב, ברור שבונדר הוא לא המגן הטוב בעולם, וזה המקור ליחס שהוא קיבל. אבל נראה כאילו העובדה שהוא גם לא שחקן כל כך טוב לדעתך תורמת למיאוס שיש לך ממנו. אולי אם היית מנסה לחשוב עליו כבנאדם ולא כעל גוף הבועט בכדור היית מדבר אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:19 
כמה זמן אתה בבלומפילד,יומיים? היו שחקנים הרבה יותר טובים מבונדר ( ובונדר לטעמי הוא השחקן הכי גרוע שראיתי בהפועל ושהחזיק כל כך הרבה זמן בהרכב. מבחינת יכולות הוא בכלל לא שייך לענף ) שקיבלו יחס הרבה הרבה יותר גרוע. אני לא מדבר על מאמנים, זה בכלל. בישראל מקללים את כולם, שחקנים, מאמנים, הנהלות, שופטים. התפקיד שלהם להתעלם ולחיות עם זה. לגל שיש באת בטענות שהגיב באצבע משולשת בדרבי והורחק? לדמארי?
אף אחד לא אמר לו לשתוק, שחקנים מדברים בינם לבין עצמם, עם חברים ומשפחה, מן הסתם גם עם עיתונאים, ומוציאים קיטור. גם אני לא אוהב את הקללות ואני חי איתם, אז שחקנים? אל תיכנס למטבח אם אתה לא מסוגל לספוג את החום.
אני לא חושב אגב שהוא יכל לעמוד בזה, אלא שהוא חי במציאות מדומה שבה הוא מושלם וכל העולם נגדו, ובה צריך היה למצוא תירוצים למה הוא כל כך גרוע. זה הרי לא רק הקהל שהוא יצא נגדו, אלא כל העולם ואחותו. רבאק, הוא אמר שהוא עושה על המגרש מה שבא לו, איפה שמעת שחקן אומר דברים כאלה.. ( אפילו ערן לוי לא אומר אותם, אלא עושה... )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, ציטוטים מדויקים של דני בונדר(הכוונה בציטוטים מדויקים הם העתק הדבק, לא שולל אופציה שהמראיין שינה מילים):
ציטוט:
" חלק מהקהל של שער 2 ו-13 הם קהל של הצלחות ויש להם איזו אינטרס אישי נגדי שלא כל כך קשור לכדורגל ואני לא יודע מאיפה זה בא. חשוב לזכור שאני גם שחקן בית והרבה מאוד מהקהל מעריך ורוצה את ההצלחה שלי. יותר מזה, אם יספרו את המשחקים שהפועל הפסידה העונה בליגה, יגלו שאני לא הייתי שותף לאף אחד מהם, והקהל יכול להעריך אותי גם בצורה הזו, פרט למשחק מול הפועל חיפה שהייתי חולה מאוד שם".

ציטוט:
יש אנשים בקהל שלא מפרגנים כל כך, אבל יש גם מצד שני אנשים שאיתי בקשר טלפוני וגם מדברים איתי ומחזקים אותי משער 5. לפני כמה זמן תפס אותי אוהד משער 5 ואמר לי אם אתה שומע משהו משער 2 תעשה להם זין כי אנחנו בשער 5 נותנים לך את הגב. אני מנסה לא לתת לזה יותר מידי להשפיע עליי".

אז להגיד שהוא לא הכליל זה לא נכון. הוא הגדיר חלקים מסוימים בקהל וקרא להם אוהדי הצלחות וטען שהם שורקים לו בוז. מצד שני הוא הגדיר חלק אחר בקהל ואמר שהם אנשים מעולים.
אני לא הייתי יושב שער 2 או 13 אז, אבל מה נגיד מישהו כמו לירון האדום(שאני יודע שיושב בשער 2) אמור לחשוב על דבר כזה? אני בטוח במיליון אחוז שהוא לא שרק לדני בונדר בוז וגם לא קילל אותו.
לא אמרתי מעולם שהוא האשים את כל אוהדי הפועל, אמרתי שהוא האשים חלקים מוגדרים בלי צדק.

ואני מת על דני בונדר דרך אגב, וכאב לי מהריאיון הזה והתגובות שהוא קיבל עליו למרות שהוא היה בו לא בסדר.
ובכל מקרה המשפט שלך נותן הצדקה להכללות בלי קשר לדני בונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
שצ'ם, אני לא מבין מה אתה רוצה
הוא בפירוש אמר חלק מהקהל ב2 ו13. מה לעשות שמשם הגיע רוב הבוז? מה לעשות ששורקי הבוז בשער 5 נבלעים ברקע העידוד ולכן הוא לא מודע לקיומם? וגם אז הוא לא הכליל ואמר כל שער 5 אוהב אותי.
איך אפשר להכליל אם מראש הוא אומר שיש חלק בקהל?
וכן, זכותו לחשוב (וזה נאמר פה בפורום מספיק פעמים, אמנם לא בהקשר בונדר) שיש אוהדי הצלחות שם. בטוח שיש כאלה שלא. אבא שלי יושב שם והוא מעולם לא קילל שחקן הפועל. גם אחי. גם לי היו כמה שנים שם. מה זה קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: