נועם שחם כתב:
עופר, אז כל מה שאתה אומר זה שלאלא בתקופה שבה הוא מתקשה להבקיע. זה מה שמוכיח שהוא לא מתאים? יש לך ערובה לזה שמי שיחליף אותו יבקיע יותר? לא נתקלת אף פעם בחלוצים שנקלעים לבצורת. אז הם צריכים לפרוש?
אם היית אומר לי שהבעיה של לאלה היא כבר בלתי הפיכה (וזה משהו שניתן יהיה לומר אחרי חודשים של יכולת ירודה, ולא אחרי 3 ורבע משחקים), אז הטיעון שלך היה לגיטימי.
כרגע כל הסיפור זה שלאלה החמיץ בכמה משחקים. אז מה? ברדה, שכטר וסהר סבלו מבצורות הרבה יותר ארוכות. לא זכור לי שמישהו ביקש לשלוח אותם הבייתה.
נועם,
אני די ותיק באהדתי להפועל ת"א.
אני כילד, גדלתי על הדור הקסום של שנות ה-80.
באליפות של 1980-81, שבתאי לוי כבר הוביל במהלך אותה עונה בכיבוש שערים. את 2 השערים שלו בדרבי ה- 3:0 אי אפשר לשכוח עד היום (משחק הדרבי השני שלי בבלומפילד).
אבל כבר באותה עונה נקלע שבתאי לוי לבצורת שערים זמנית.
לאחר עונה זו שבתאי לוי כבר לא הרבה להבקיע (למרות שב-1984 חזר, שוב זמנית, להבקיע קצת יותר ממספר שערים בודדים).
אז האם לאלה יחזור לפרוח שוב ולהבקיע במשחקי מאני טיים, או שמקרה שבתאי לוי יחזור על עצמו גם כאן ?
אתה יודע למי ניתנה הנבואה ...
אבל עובדתית, לפחות בתקופה הנוכחית, במשחקים בהם שיחק לאלה מאז תחילת העונה, הוא פספס מצבי הבקעה בטוחים, לא פעם ולא פעמיים ולכן נכון להיום הוא לוקה בכושר הבקעה, בוודאי לעומת חלוצים כמו טוטו ודמארי.