בוודאי שאני עקבי, כי אני אשכרה אומר את מה שאני חושב מבלי לסנן ולברור מילים. כאן זה פורום אוהדים, לא פורום עורכי דין ומשפטנים דורשי צדק (כנראה שכחתם, בפעם המי-יודע-כמה).
עברתי ברפרוף על העמוד שהלינק הוביל אליו. מצחיק לראות שלירון האדום, זה ש(גם)מתנגח בי פה, די תמך במה שאמרתי (אם זה במילים או בפרחים). הנה דוגמה למישהו לא עקבי.
Noam כתב:
אני גם אשמח שאלפקה ייתן לינק לאשכול, תוכל לקרוא שם איך תמכת בכל ההרפתקאות ההזויות שמוחו הקודח של כבירי המציא חודש לפני שהגענו לחדלות פרעון.
בוודאי שאני אתמוך, וגם עניתי בדיוק למה ("אני אוהד..." וכו').
לירון האדום כתב:
כבירי לא עשה דבר אחד טוב בהפועל !
כבירי לא עשה דבר אחד טוב להפועל !
כבירי פגע בהפועל !
הסיבות לא משנות אלא התוצאות.
אז הוא רצה בטוב ועשה רע וזה כי הוא פנטזיונר.
בגלל הפנטזיות של המגלומן הזה אנחנו בליגה השניה עם חובות לפיפא
שתקועות לו כמו עצם בגרון.
בגלל כבירי יש עובדי מועדון שלא שעליו להם משכורות.
בגלל כבירי הפועל לא מעניינת אף אחד.
בגלל כבירי אנחנו בליגה הלאומית.
אשמח שתציין את הדברים הטובים שכבירי עשה בהפועל.
כבירי לא עשה דבר אחד טוב להפועל? אתה אמיתי?
מי שיפץ את מתחם חודורוב? מי הביא לכאן מאמן שכולם חלמו עליו ושחקנים מוכחים?
מה זו החכמה הזו בדיעבד? אתה חושב שזה מוציא אותך גדול? בוא תהיה אמיתי ותגיד לי באותו זמן מה באמת חשבת. אני מניח שתמכת בכל מה שכבירי עשה.
"הסיבות לא משנות אלא התוצאות"? בוא תחזיר את טביב ש"הביא" לך דאבל. מה אכפת לך? הרי רק התוצאות חשובות, לא?!
אין ספק שכבירי פנטזיונר ועשה טעויות, אבל להפוך אותו לאויב הפועל זו הגזמה פראית. הוא לא עשה שום דבר בכוונת תחילה כדי להרע לקבוצה. היה הרבה חרא לפניו והוא החליט לשים לזה סוף בעצם ההליכה לפירוק.
כן, חובות חו"ל לא ייעלמו (ואני מודע לזה שרוב החובות האלו הם על כבירי). מישהו יצטרך לסגור אותם וזה יהיה רק מישהו בעל אמצעים. כבירי והסינים יכולים לעשות זאת בקלות.
לא היית רחוק מלהישאר בליגה בסופו של דבר. זה מה שהיה עושה אותך מאושר? להיות עם הסגל הנוכחי בליגת העל ולאכול עוד השפלות השנה?
הפועל לא מעניינת אף אחד? באמת? זה לא נראה ככה במבחן המציאות.
אתה בליגה הלאומית
גם בגלל כבירי, לא רק.
ItaiH6 כתב:
מעניין מי זה שיצר את כל החובות שהפירוק לא מחק (מנדיונדו, ניקוליץ', סימיץ', רומנים למיניהם).
עוד חכם בדיעבד. פרט למנדיונדו (וגם זה בספק), יש עוד מישהו שחשבת שזו היתה טעות להביא?
Noam כתב:
אוי, אני מת
רק עכשיו קראתי את ההודעה המלאה
אלפקה, איך אתה משמיט דבר כזה מהציטוט? תתבייש!
נו, מה החלק הראשון בציטוט הוסיף שלא ידעת קודם? שרציתי קבוצה כמה שיותר חזקה? שהחובות לא מעניינים אותי כי אני בסה"כ אוהד?
Noam כתב:
חבל שכבירי לא הביא את דמארי באמת, ב4 ימים שלפני הרגע בו הוא דרדר אותנו מרחק 16 שעות מהפיכה למועדון עבר, הפועל תל אביב ז"ל, היינו יכולים מאוד להנות.
נו, עוד חכמה בדיעבד. ממש ידעת שנלך לפירוק 4 ימים אחרי.
נתי אומר (אני לא זכרתי) שבהבאת דמארי דובר על מימון חיצוני, אז בכלל כל מה שנכתב פה לא רלוונטי בשיט.
העיקר שאתה וחבורת ה-BDS שלך מצחקקים לכם על בעצם כלום. למה לא? אומרים שזה בריא.