תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אירופה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:58 
אין סיכוי שנעלה לבתים לדעתי אבל מבחינתי להיות במוקדמות גם חלום בעונה אשפח כמו זאת. זה יוכרע מחזור לפני הסוף להערכתי. אם באמת קש בש תנפנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז, היסטוריה אירופית שווה מבחינה פרקטית 5 עונות אחורה של הישגים. אבל אתה שוב ושוב כושל בלהבין את העיקרון שעומד מאחורי הסיפור הזה, אז למה אני מתאמץ בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אירופה
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 01:40 
ערן כתב:
טכנית לארז, היסטוריה אירופית שווה מבחינה פרקטית 5 עונות אחורה של הישגים. אבל אתה שוב ושוב כושל בלהבין את העיקרון שעומד מאחורי הסיפור הזה, אז למה אני מתאמץ בכלל.

לא, לזה קוראים הדירוג האירופי. ההיסטוריה האירופית היא פירוט ההישגים של הקבוצה בכל הזמנים במסגרות אירופיות, אבל מה לא תעשה כדי לצאת צודק בויכוח שבו ברור שאתה לא יודע מספיק עובדות/אתה מתעלם מעובדות לטובת הטיעון שלך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 04:07 
סמל אישי של המשתמש
בדרך כלל הקבוצות הלא מדורגות שהן ברמה גבוהה משמעותית מהקבוצות בארץ הן בסביבות 1 מ5 או 6 וגם זה רק בשלב האחרון לפני שלב הבתים. במדורגות זה יותר לכיוון של 8 מתוך 10.
וגם אם כן נקבל אחת מהן או שנודח מול עוד פאנדורי, רק ההגעה לסיבוב הזה שווה כמה נקודות. לא כמו העפלה לבתים, מן הסתם, אבל עונה עם ניקוד 0 תרדוף אותנו ישירות ב5 השנים שאחרי זה, בנוסף לכך שנוצר מעגל שמזין את עצמו: ניקוד יותר נמוך>יריבות יותר קשות>תוצאות פחות טובות>ניקוד עוד יותר נמוך ופחות כסף>קבוצה פחות טובה(כי שחקנים טובים עולים כסף)>סיכויים אפילו יותר נמוכים להגיע לאירופה ולהעפיל לשלב הבתים אם וכאשר נגיע לשם, וחוזר חלילה.

כל זה כמובן בהנחה שהתכנון הוא שהפועל תהיה קבוצה מספיק רצינית בשביל לחשוב על אירופה. בהחלט יכול להיות שהמשיח וסנטה קלאוס מתכננים לבנות אימפריה שאם תגיע לאירופה ותפגוש שם יריבה מאנדורה המשתמש יובל יאלץ להחליף חתימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 04:19 
אני לא מדבר בהכרח אבל על קבוצות שחייבות להיות טובות משמעותית מהקבוצות בארץ.
אתה יכול כמו כלום לקבל איזה לך פוזנאן או מאלמו בסיבוב השלישי/רביעי, זה די 50-50, וללכת הביתה.
אנשים מתעלמים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 06:49 
עוד פעם אנשים רוצים לשים את כל תקציב הקבוצה ברולטה הזאת שנקראת מוקדמות גביע אופ״א? לא הספיק לכם העונה?

אם כבר רולטה, הייתי אומר לחיים להמר בכסף של הקבוצה בויקטור צ׳נדלר מאשר להמר על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 07:03 
ייא כתב:
כמה נאחס. לדעתי מה שהיה אמש בא בגלל שהנזלת זלזלה. המק ה4 עוד רחוק מאד עם הקבוצה הזאת.

איזה זלזלזו, הם קבוצה גרועה ממש (עם סגל טוב משלנו), כרגע הם ואנחנו בתחרות מי פחות גרוע, על המקום הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 07:20 
טכנית לארז כתב:
אתה יכול כמו כלום לקבל איזה לך פוזנאן או מאלמו בסיבוב השלישי/רביעי, זה די 50-50, וללכת הביתה.
אנשים מתעלמים מזה.

נו, אז אם אתה מדורג יש לך 50 אחוז לעשות שלב בתים, ואם אתה לא יש לך 15.
איך זה בדיוק סותר את הטענה שלנו שאחד הדברים החשובים ביותר אסטרטגית לעתיד של הפועל זה להילחם כדי לשמר את הניקוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 07:23 
JustZiv כתב:
עוד פעם אנשים רוצים לשים את כל תקציב הקבוצה ברולטה הזאת שנקראת מוקדמות גביע אופ״א? לא הספיק לכם העונה?

אם כבר רולטה, הייתי אומר לחיים להמר בכסף של הקבוצה בויקטור צ׳נדלר מאשר להמר על הפועל.

מה הקשר? מי בכלל דיבר על להמר ולשים תקציב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:

לא, לזה קוראים הדירוג האירופי. ההיסטוריה האירופית היא פירוט ההישגים של הקבוצה בכל הזמנים במסגרות אירופיות, אבל מה לא תעשה כדי לצאת צודק בויכוח שבו ברור שאתה לא יודע מספיק עובדות/אתה מתעלם מעובדות לטובת הטיעון שלך.

הו, סנצ׳ו פנסה הגיע לעזרת דון קישוט. אני לא יודע את העובדות ולא מבין מספיק? אתה אפילו לא מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמי שמנהל דיון עם אלה שמתנגדים להעפיל לאירופה הזוי לא פחות מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 12:50 
Eros Ramazzotti כתב:

רק בשם עצמי אציין שאני ממש לא מתנגד להעפיל לאירופה. עם זאת, צריך להגיע לאירופה בידיעה שהסיכוי שלנו להגיע מהסיבוב השני לבתים, עם שלוש הגרלות, הוא לא מאוד גבוה, אפילו לא גבוה בכלל. משם להתקדם, ולא ללכת לעוד עונה של פאניקה ושחרורים פוטנציאליים כמו הנוכחית כי הכסף שהיה אמור להכנס מאירופה לא הגיע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 14:36 
דני גולפיטק כתב:
טכנית לארז כתב:
אנשים מתעלמים מזה.

נו, אז אם אתה מדורג יש לך 50 אחוז לעשות שלב בתים, ואם אתה לא יש לך 15.
איך זה בדיוק סותר את הטענה שלנו שאחד הדברים החשובים ביותר אסטרטגית לעתיד של הפועל זה להילחם כדי לשמר את הניקוד?

זה לא סותר את הטענה הזאת וגם לא ניסיתי לסתור אותה. הלוואי שנצליח לשמור על הניקוד שלנו.
אני פשוט חושב שיהיה לנו מאוד קשה לעשות את זה במתכונת הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:05 
האדום הצורר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

רק בשם עצמי אציין שאני ממש לא מתנגד להעפיל לאירופה. עם זאת, צריך להגיע לאירופה בידיעה שהסיכוי שלנו להגיע מהסיבוב השני לבתים, עם שלוש הגרלות, הוא לא מאוד גבוה, אפילו לא גבוה בכלל. משם להתקדם, ולא ללכת לעוד עונה של פאניקה ושחרורים פוטנציאליים כמו הנוכחית כי הכסף שהיה אמור להכנס מאירופה לא הגיע.

הסיכוי שלנו כמדורגים להגיע לשלב הבתים , גם אם נהיה עם סגל של קבוצת אמצע טבלה בישראל הוא סביר עד טוב. הסיכוי שלנו להגיע לשלב הבתים כשלא נהיה מדורגים עם הסגל הכי חזק בליגה, הוא נמוך מאוד.
כסף מאירופה =בונוס לחיזוק הקבוצה. לא החזר הלוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הסיכוי שלנו כמדורגים להגיע לשלב הבתים , גם אם נהיה עם סגל של קבוצת אמצע טבלה בישראל הוא סביר עד טוב. הסיכוי שלנו להגיע לשלב הבתים כשלא נהיה מדורגים עם הסגל הכי חזק בליגה, הוא נמוך מאוד.
תודה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:35 
סורי, אבל נעמיד סגל של הפועל חיפה אין לנו סיכוי להעפיל לבתים גם בתור מדורגים (אלא אם שוב יהיה נס אקראנס+ואדוז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:36 
טכנית לארז כתב:
סורי, אבל נעמיד סגל של הפועל חיפה אין לנו סיכוי להעפיל לבתים גם בתור מדורגים (אלא אם שוב יהיה נס אקראנס+ואדוז).

אני לא רוצה לנאחס, אבל לך תדע גם מה יהיה עד הקיץ.
אולי איזה בעלים פוטנציאלים שעומד על הגדר יראה בכרטיס למוקדמות הזדמנות? נקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:49 
טכנית לארז כתב:

רוב הקבוצות שעברנו עד עכשיו כמדורגים כדי להגיע לשלב הבתים לא טובות יותר מהפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:58 
העניין הוא שיש לך 3 סיבובים, ומספיק שתיפול פעם אחת על איזה פנדורי (גם היא לא טובה מהפועל חיפה?), ויותר מסביר שזה יקרה, כדי שהכל יילך לעזעזל (בהנחה שאתה מעמיד סגל של קבוצת מרכז טבלה כמו שאמרו פה).
אפילו כשקיבלנו את דודלאנג' הפוקס היה עצום כי הם איכשהו העיפו את זלצבורג והיו אופציה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:01 
טכנית לארז כתב:
העניין הוא שיש לך 3 סיבובים, ומספיק שתיפול פעם אחת על איזה פנדורי (גם היא לא טובה מהפועל חיפה?), ויותר מסביר שזה יקרה, כדי שהכל יילך לעזעזל (בהנחה שאתה מעמיד סגל של קבוצת מרכז טבלה כמו שאמרו פה).
אפילו כשקיבלנו את דודלאנג' הפוקס היה עצום כי הם איכשהו העיפו את זלצבורג והיו אופציה בכלל.

אבל קבלת את דודלאנג ולא את זלצבורג כי אתה מדורג!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:04 
ועדיין, דודלאנג' הייתה אופציה אחת מתוך 5 (גם יכולנו לקבל את פיינורד בדיוק כמו שקיבלנו אותם), ודודלאנג' עצמה בכלל לא הייתה אמורה להיות אופציה אחת מתוך ה5 האלה, כי בדרך נס היא העיפה את זלצבורג במוק' הצ'מפיונס חודש קודם לכן.

כל מה שאני מנסה להגיד זה שאם מישהו חושב שהדרך לבתים כוללת 3 סיבובים מול קבוצות ברמה של הפועל רעננה,רק כי אנחנו מדורגים, אז הוא טועה ובגדול. אני די מתפלא איך אנשים לא מבינים את זה אחרי אוגוסט האחרון.
במילים אחרות, גם אם נהיה באירופה, כדאי לנו להנמיך ציפיות ולהוריד לחץ. מניסיון לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:08 
טכנית לארז כתב:
ועדיין, דודלאנג' הייתה אופציה אחת מתוך 5 (גם יכולנו לקבל את פיינורד בדיוק כמו שקיבלנו אותם), ודודלאנג' עצמה בכלל לא הייתה אמורה להיות אופציה אחת מתוך ה5 האלה, כי בדרך נס היא העיפה את זלצבורג במוק' הצ'מפיונס חודש קודם לכן.

כל מה שאני מנסה להגיד זה שאם מישהו חושב שהדרך לבתים כוללת 3 סיבובים מול קבוצות ברמה של הפועל רעננה,רק כי אנחנו מדורגים, אז הוא טועה ובגדול. אני די מתפלא איך אנשים לא מבינים את זה אחרי אוגוסט האחרון.
במילים אחרות, גם אם נהיה באירופה, כדאי לנו להנמיך ציפיות ולהוריד לחץ. מניסיון לצערי.

אתה פשוט לא מבין את עניין הדירוג...

תסתכל בטבלה הזו ותראה שרוב הקבוצות בליגה מנצחות את רוב הקבוצות הלא מדורגות בסיבוב הפליאוף שלפני שלב הבתים.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:16 
תעבור על רשימת הלא מדורגות בסיבוב האחרון, מול חצי מהן לפחות אנחנו לא פייבוריטים בכלל.
תעבור על רשימת הלא מדורגות בסיבוב השלישי (זה שקיבלנו בו את פנדורי), מול לפחות שליש מהן אנחנו לא פייבוריטים.

מה הקשר בכלל ל"הבנה בדירוג". אני מדבר עובדתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:24 
טכנית לארז כתב:
תעבור על רשימת הלא מדורגות בסיבוב האחרון, מול חצי מהן לפחות אנחנו לא פייבוריטים בכלל.
תעבור על רשימת הלא מדורגות בסיבוב השלישי (זה שקיבלנו בו את פנדורי), מול לפחות שליש מהן אנחנו לא פייבוריטים.

מה הקשר בכלל ל"הבנה בדירוג". אני מדבר עובדתית.

עובדתית ששליש מהקבוצות הלא מדורגות בסיבוב השלישי טובות מאתנו, זו עובדה?
עזוב, אני עם ערן פה...חבל על כל רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:48 
בחיי שלא הבנתי על מה הוויכוח. זה לא ברור שדירוג טוב הוא יתרון משמעותי מאוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:52 
אוגוסטוס היל כתב:

יש פה כמה משתמשים שחושבים שעדיף לא להגיע לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 17:07 
טכנית לארז כתב:
אני לא צריך לשבת ולצפות במשחקים מהליגה הרומנית, הצ'כית או השוויצרית.
מספיק לעקוב אחרי הנציגות של הליגות האלה במפעלים האירופים בשנים האחרונות או סתם להסתכל על דירוג הליגות ולגלות שהליגות האלה מדורגות הרבה על הליגה שלנו (רומנית, שוויצרית, צ'כית למשל).
אם אתם חושבים שהפועל אמורה לעבור קבוצת צמרת באחת מהליגות האלה סתם כי היא מדורגת והיריבה לא, אז סבבה לכם.
גם גראסהופרס לא מדורגת, למשל.

וכן, לקבל יריבה ברמה של דודלאנג' או אקראנס בכל סיבוב, זה תמיד סבירות של בדיוק 1ל-5. היה לנו פוקס מטורף ו3 פעמים יצא לנו דייגים, גם יכולנו לקבל את פיינורד.. השנה לא.
אז מצטער באמת שאני לא בונה על זה שנקבל את אופציית הדייגים התורנית מאסטוניה או מליכטנשטיין ואני מניח שנוגרל מול יריבה מליגה קצת יותר רצינית, לפחות בסיבוב אחד מתוך שלושה.

וערן, טוב לדעת שהקמפיין באופ"א של 06/07, שכלל נצחונות בפאריז ועל ריינג'רס הוא "פחות זוהר" בעינייך.
ובכלל, שכשפגשנו את גטבורג הייתה לה "הסטוריה אירופית פחות טובה" משלנו.
רבע גמר צ'מפיונס ב1993, למשל, ואני לא מדבר על שנות השמונים.
אבל העיקר שלדעתך ולדעת חברייך הפועל אמורה לעבור קבוצות כאלה רק כי היא מדורגת והן לא.
מעניין מה היית אומר אם היינו מקבלים את גראסהופרס.

אני לא אומר שלעלות לבתים זה איזו משימה בלתי אפשרית, זה פשוט לא כזה קל כמו שעושים מזה, ויש הרבה קבוצות טובות מליגות לא פחות טובות (בלשון המעטה) מהליגה הישראלית שאינן מדורגות שיכולות להעיף אותנו. למשל האלה שיש להם הסטוריה פחות מפוארת משלנו באירופה, פנדורי.

הרומנית באותה רמה של הליגה שלנו, כמו שפאנדורי הדיחה אותנו כך חיפה הדיחה את אסטרה.
שוויצרית מסכים, הצ'כית הייתה מאחורינו והם במגמת שיפור לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 17:13 
מושקוביץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש פה כמה משתמשים שחושבים שעדיף לא להגיע לאירופה.

הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 18:02 
JustZiv כתב:

במציאות שרמון הכתיב לנו, שכל גרגיר הכנסה עתידית אופציונלית הופך לתקציב בפועל ובדיעבד לגרעון- אתה צודק.

אבל זה מטומטם לראות את השיטה הזו כגזרה משמיים, בונים תקציב לפי מה שיש באותו רגע - התקדמת באירופה- מעולה המאזן בפלוס להמשך הדרך.. ממש פשוט באמת

ותפסיקו להדביק את העלייה לאירופה/אובדן ההכנסה בשל סגירת 4-5/ התרסקות המטוס המאלזי כהתניות לגיטימיות להישארותו של גילי כאן, זה בדיוק מה שהם מחפשים, וזה הנחות שגויות ומטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
רמון יודע שיש מענק מאופא על כל שלב גם לפני ההעפלה לבתים ומהסכום הזה הפועל משלמת על טיסות מלון והמסתעף
כוונתו שארופה זו מלכודת דבש, התאבון לבנות קבוצה איכותית דיה באם עולים לארופה, תאבון שאין להפועל כסף עבורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: