לא דיברתי על תנועות שיעשה במידה ויכבוש מול הפועל ( בוא ננסה לחשוב שהוא יכבוש לטובת הפועל ולא נגד הפועל)
אם דמארי יצא לאירופה והחוסר הצלחה יתסכל אותו ואחרי שנתיים הוא יחזור לארץ
בגיל 28 עם עם אישה ואיזה ילד אז אני בטוח שלכסף יהיה תפקיד מרכזי. אני לא טומר שהוא לא יוותר כמו שכטר אבל לאור המקרים שבעבר אין לדעת מה יהיה! ״כסף יעוור עיני צדיקים ויסלף דברי חכמים״, אם יש משהו שלמדתי מכל השחקנים הדוחים האלה ( כולל בן דוד שלי ימך שמו)[/quote]
אתה טועה בגדול, אם הוא רק היה מסרב כרגע בנימוס להצעה של מכבי אז אולי היה צדק בדבריך
אבל ברגע שהוא יצא בהצהרה כזאת חד משמעית הוא גמר לעצמו את הסיכוי לחזור למכבי, גם הקהל המחורבן שלהם לא ישכח לו כאלו התבטאויות. ובגלל זה הוא יצא כזה מלך, זה מעבר לאינטרס צר וזמני, הוא יצא היום בהצהרה שיהיה לו מאוד קשה לחזור ממנה בעתיד, גם אם האינטרנסים שלו ישתנו.
אני מאוהב בו היום יותר מתמיד

[/quote]
גם הכלב בן כלב נתן לך גול אליפות הבקיע בדרבי ועשה סמל של הפועל עם. ידיים ואמר שהוא לא יהיה במכבי לעולם .
אניימה אמר שתמורת מילון יורו לא יחתום במכבי ובסוף חתם בתמורה לפחות ממיליון
עומר מלך העולם עם כל מה זהוא אומר עכשיו על מכבי וחתימה אבל הוא לא במצב שהקריירה שלו בירידה אחרי קדנציה לא טובה באירופה ואחרי שהוא בן 28 ויודע שהשעון חול שלו התחיל לרוץ.
מותר לתת אהבה אבל אסור להיות תמימים הם שחקני כדורגל והם הוכיחו לא מעט שלהצהרות שלהם לא תמיד יש בסיס[/quote]
+1
דמארי לדעתי טעה כשיצא בהצהרה שלעולם לא ישחק במכבי.
Never Say Never
בעידן בו באיירן רוכשת את כוכביה של דורטמונט, כשרק לפני כחצי שנה שתיהן התמודדו בגמר הצ'מפיונס, הכל אפשרי.
אני מאמין לדמארי ומשוכנע שהוא בניגוד לזהבי לא יחגוג אחרי שער נגד הפועל (אם וכאשר) וגם לא יעורר פרובוקציות. זה אכן קשור לאופיו של השחקן והאופי של דמארי הוא סולידי לעומת זה של זהבי. בהקשר זה אופיו של דמארי דומה לאופיו של ורמוט.
אבל לגבי היכן דמארי יהיה בעוד מספר שנים . הרי את זה גם הוא לא יכול לנבא ובעידן הקריירה הקצר של הכדורגלנים, הנסיבות המשתנות ושיקולי הפרנסה בהחלט עלולים להשפיע ומה שדמארי חושב היום זה לאו דווקא מה שיחשוב בעוד מספר שנים.[/quote]
לא יודע למה וזה גם לא הגיוני, אבל לעומר אני מאמין.
אם הוא היה עושה את הסמל של הפועל אחרי כל שער או היה אומר ש"גדל בשער 5" הייתי מאמין לו פחות, אבל האופי השקט שלו וחוסר היומרנות שלו לרצות אותנו בתור קהל דווקא נראה לי אותנטי. בניגוד נגיד לשכטר, שאותו אני יכול לראות חותם במכבי מחר.