תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 04:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
מאמן יהיר ושחצן עם שגעון גדלות. האגו הכי גדול בעולם הספורט, פי אלף יותר דרור קשטן.
בחיים שלי, מעולם, לא ראיתי מאמן שמרסק ככה קבוצה עם שלושה חילופים שהם מעבר לפשע.
הוא יראה לכולם מי הכי גדול עם חילופים שאף אחד לא חשב עליהם.
בחילוף אחד (גרזיצ'יץ') פירק את הקישור, בחילוף השני (אנטבי) הרס את ההגנה ובשלישי (פדידה) גמר את ההתקפה.
שכטר באמצע ודמארי בימין, למרות שכל העולם כולל השחקנים עצמם חושבים ההפך, והוא ממשיך בשלו, עוד סימפטום קלאסי של "אני אראה לכולם שאני יודע הכי טוב".

בניית סגל הזויה עם החתמה של פאקינג 15 שחקנים, 3 מ-10 (ועוד את מי ניצחנו, ויותר גרוע, את מי לא ניצחנו), הדחה מאירופה, חצי תחתון של הטבלה, הפסד משפיל מול קבוצה של כלום ושום דבר. בית"ר של השנתיים הקודמות שניצחה אותנו, למרות נחיתות מקצועית, לפחות עשתה את זה כי היו להם שחקנים שרצו יותר נלחמו שם כאילו זו מלחמת עולם (מויאל, בן שושן, עזריאל וכו'). היום אפילו זה לא, הם עלו עם שניים וחצי שחקני בית, לא שיחקו כדורגל וגם לא נלחמו יותר מאיתנו, הפסדנו פשוט לקבוצת כדורגל גרועה והכל בגלל איש אחד עם אגו ויהירות שמספיקים לעשרה.

שיתפטר מחר בבוקר. רק חבל אין שום דבר בעולם שיוביל בן אדם שחצן ויהיר כזה שחושב שהוא המציא את הכדורגל להתפטר, וכמובן אין טעם לבזבז עליו עוד שקל עם פיטורים אחרי הבור הכלכלי שהוא עזר לנו להיכנס אליו (בזה לא רק הוא אשם).
איך, איך נפלנו עם המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
כדור קטן כיף גדול אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 02:07 
אדום אופטימי כתב:
רן בן שימעון הימר על התקפה בחילוף של שון מלכה.
האמין כניראה שבית"ר ילכו אחורה. אלי כהן לא פחד ובית"ר המשיכו ללכת קדימה.
אם הפועל היו מנצחים אז חילוף זה היה מזכה את רב"ש בסופרלטיבים מכאן ועד טדי.
לצערינו זה לא קרה.

דגני היה גרוע במחצית השניה ואיבד הרבה כדורים שיצרו חורים ומתפרצות ולכן החלפתו במקום.
כששכטר לא פוגע ומחמיץ כטירון ,ודאמרי בכלל לא במשחק וההימור לא מצליח אז מנצחת הנחישות. ובמחצית השניה בית"ר היתה יותר נחושה.

הפועל לא הפסידה את המשחק בדקה ה- 80 . היא הפסידה אותו במחצית הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שהוא שחצן, לא רק זה, הוא גם אפס, ושבוע הבא הוא גם יהיה בן זונה - כי הוא לא עשה את החילוף בדיוק שהתאים לכם (ואגב גם לדעתי חילופים לא טובים)

הקבוצה משחקת טוב, לעיתים מאוד וכל השאר זה קישקושים.

בחיי שמגיע לכם את כל השירזים ואבוקסיסים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 05:53 
זה לא שייך. הוא שחצן ברמות על. חילופים כאלה זה חילופים של מאמן שמזלזל ביריב. שבא להראות כמוהו חכם ומתוחכם.
יש לו הרבה דברי איתי טובים, אבל מה שהלך אתמול זו בושה וחרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
לא מאשים אנשים שחזרו עצבנים מטדי ב-2 בלילה וקוראים למאמן להתפטר.

בכל מקרה, החילופים שלו לא היו כאלה שחצניים:
1. הוא ראה שבית"ר בכלל לא מסכנת את השער ולא מחזיקה בכדור, אז הוא הוציא קשר הגנתי עבור קשר התקפי.
2. המגן הימני שלו נפצע והיה לו מגן אחר על הספסל (זה שלמגן קוראים יגאל אנטבי זה עניין אחר...).
3. החליף חלוץ בחלוץ כדי לרענן.

לכל החילופים יש היגיון והוא לא בא להמציא את הכדורגל כמו שעשיתם ממנו. בדיעבד הוא טעה.

בסופו של דבר איתו אנחנו נראים הרבה יותר טוב מאשר עם כל מיני אבוקסיסים ופרדים, והתוצאות גם יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
לא מאשים אנשים שחזרו עצבנים מטדי ב-2 בלילה וקוראים למאמן להתפטר.

בכל מקרה, החילופים שלו לא היו כאלה שחצניים:
1. הוא ראה שבית"ר בכלל לא מסכנת את השער ולא מחזיקה בכדור, אז הוא הוציא קשר הגנתי עבור קשר התקפי.
2. המגן הימני שלו נפצע והיה לו מגן אחר על הספסל (זה שלמגן קוראים יגאל אנטבי זה עניין אחר...).
3. החליף חלוץ בחלוץ כדי לרענן.

לכל החילופים יש היגיון והוא לא בא להמציא את הכדורגל כמו שעשיתם ממנו. בדיעבד הוא טעה.

בסופו של דבר איתו אנחנו נראים הרבה יותר טוב מאשר עם כל מיני אבוקסיסים ופרדים, והתוצאות גם יגיעו.

הביאו שחקן בשם צק'ול שיכול לשחק מגן ימני ואז לוי היה נשאר בשמאל
שון מלכה יכול לשחק מגן שמאלי

למה לעזאזל יגאל עדיף על שניהם ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle, כמה דברים:
1. אני לא חושב שהוא צריך להתפטר.
2. ב-3-2 בלילה כבר העצבים נרגעו, ככה שמה שחשבתי בלילה אני חושב גם עכשיו. שחצנות ויהירות שגרמו לטעויות שבגללן אנחנו לא באירופה ועם פחות 4 נקודות בליגה (לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 08:19 
פשוט לא יאמן כמה מכביסטים הפכנו,
הרי אם שכטר קצת יותר מרוכז , במחצית אנחנו מובילים שלוש, המשחק גמור, ואותם המקטרגים מהללים את רב"ש כאילו פרגסון הגיע אלינו.........

לא שהוא חף מטעויות, וגם בעייני ההוצאה של גרזציץ הייתה תמוהה, מה שכן גם המחליף שלו היה צריך להיות אבוטבול (שאני ממש לא מחסידיו) שיכל בעזרת הניסיון להחזיר לנו את השליטה שאבדה לנו במחצית השניה, אבל מכאן ועד להגדרות ולגועל נפש שכתוב כאן באשכול המרחק רב ביותר. (אני גם די בטוח שאם הרוש היה כשיר הוא היה על הספסל במקום אנטבי קשישא והפרסה הזאת היתה נמנעת).

המחצית הראשונה הייתה אחת הטובות ביותר שראיתי מהפועל בשלוש השנים האחרונות, הנעת כדור מסודרת, תנועה בלתי פוסקת של הקשרים שפתחו לקבל כדורים והזדמנויות לשערים בטוחים שהוחמצו בשלומאליות, ורק חבל שמה שהוא אמר במחצית "שקבוצת צמרת נמדדת ביכולת שלה לשחק באותו קצב 90 דקות" לא קרה ונעלמנו לחלוטין מהמגרש.

רבים מדברים וכותבים על הרמה הירודה של הקוף, פרימו, אופירע ואתרי הספורט במדינה, אבל אם הם יסתכלו באוביקטיביות על כמות הרפש שהם שפכו כאן ובאשכולות אחרים הם יגלו שהם ממש לא שונים מהם.

מקווה רק שלבעלים שלנו יש מספיק שכל להחתים אותו לעוד שלוש שנים ולתת לו להמשיך בדרך אותה הוא החל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
פשוט לא יאמן כמה מכביסטים הפכנו,
הרי אם שכטר קצת יותר מרוכז , במחצית אנחנו מובילים שלוש, המשחק גמור, ואותם המקטרגים מהללים את רב"ש כאילו פרגסון הגיע אלינו.........

לא שהוא חף מטעויות, וגם בעייני ההוצאה של גרזציץ הייתה תמוהה, מה שכן גם המחליף שלו היה צריך להיות אבוטבול (שאני ממש לא מחסידיו) שיכל בעזרת הניסיון להחזיר לנו את השליטה שאבדה לנו במחצית השניה, אבל מכאן ועד להגדרות ולגועל נפש שכתוב כאן באשכול המרחק רב ביותר. (אני גם די בטוח שאם הרוש היה כשיר הוא היה על הספסל במקום אנטבי קשישא והפרסה הזאת היתה נמנעת).

המחצית הראשונה הייתה אחת הטובות ביותר שראיתי מהפועל בשלוש השנים האחרונות, הנעת כדור מסודרת, תנועה בלתי פוסקת של הקשרים שפתחו לקבל כדורים והזדמנויות לשערים בטוחים שהוחמצו בשלומאליות, ורק חבל שמה שהוא אמר במחצית "שקבוצת צמרת נמדדת ביכולת שלה לשחק באותו קצב 90 דקות" לא קרה ונעלמנו לחלוטין מהמגרש.

רבים מדברים וכותבים על הרמה הירודה של הקוף, פרימו, אופירע ואתרי הספורט במדינה, אבל אם הם יסתכלו באוביקטיביות על כמות הרפש שהם שפכו כאן ובאשכולות אחרים הם יגלו שהם ממש לא שונים מהם.

מקווה רק שלבעלים שלנו יש מספיק שכל להחתים אותו לעוד שלוש שנים ולתת לו להמשיך בדרך אותה הוא החל העונה.

עזוב אין לך מה לנסות.
אלו אותם גאונים שכתבו שגוטמן הפסיד לנו 2 אליפויות כי הוא לא דיבר כמו שהם רצו בתקשורת,
ההפסד אתמול על בן שמעון אבל לפחות יש שיטה, הקבוצה נראתה טוב רוב המשחק למרות שהפסידה וזו גם קבוצה חדשה לגמרי.
העיקר שיש פה אוהדים שסימנו את "האגו" של בן שמעון, כאילו מעניין לי את הביצה מה הוא אומר לתקשורת
הקבוצה משחקת טוב והניצחונות גם יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:07 
לא לא. הבעיה עם האגו של זה לא התקשורת, זה דרך ניהול המשחק ואיך הוא תופס את המציאות. כאילו כולם מטומטמים והוא גאון.
מאיפה עזות המצח לוותר על העוגן של הקבוצה בקישור האחורי ולהכניס ילד בן 17? מי אתה חושב שמשחקים מולך, ילדים ג'?
מאיפה הרעיון ה"יצירתי" להוציא את דמארי ולהכניס איזה פדידה שבקושי ראה דשא?

אני שוב אומר- אני חושב שהוא מאמן טוב והוא עושה עבוד טובה מאוד עד עכשיו. רואים קבוצה שמשחקת מאורגן ומתקדמת ממשחק למשחק.
באותה נשימה, מה שהיה אתמול זה ביזיון. לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:14 
הגיע הזמן להפסיק לטמון את הראש בחול בכל מה שנוגע לבן שמעון.

לזכותו של בן שמעון, הכדורגל שראינו בחצי הראשון, משקף את היתרונות שלו. הוא יודע לעמיד את הקבוצה נכון, הנעת הכדור הייתה טובה, ייצרנו מצבים והיינו צריכים להוביל.

אבל, וזה אבל גדול, ההתפרקות בחצי השני והתבטלות מול קבוצה חלשה כמו בית"ר, משקפות באותה מידה את כל הטעויות והחסרונות של בן שמעון.

העובדה שהחילופים שלנו במשחק כזה הם מלכה (שחקן שאפילו לא היה בתוכניות עד לפני חודש), יגאל (שכל דקה שלו במגרש הייתה 12 מול 10) ופדידה, שלא ראה דקה מתחילת העונה, זו תעודת עניות למאמן בכל מה שנוגע לבניית הסגל והיררכיה מקצועית.

פשוט הזוי שזה מה שיש לנו להציע מבחינת הספסל.

מעבר לכך, ניהול המשחק במחצית השנייה היה שגוי, וההוצאה של גרזיצ'יץ' פשוט גמרה אותנו. מהרגע שהוא יצא המשחק זרם רק לכיוון אחד.

והנקודה השלישית והלא פחות חשובה - בעיית מנהיגות. קבוצה שמתפרקת ככה מול יריבה חלשה כמו בית"ר, מתבטלת מולה ומתגוננת בפחד כזה, זו קבוצה חסרת אופי וחסרת מנהיגות. מהצד, בן שמעון לא מקרין שקט או בטחון. הוא מקרין פחד, והפחד הזה מחלחל למגרש.

איזו עוגמת נפש. :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:16 
עומי - "הקבוצה נראתה טוב" זה לא מדד. בסופו של דבר, במבחן התוצאה אנחנו כרגע עם ציון נכשל, או מספיק בקושי, ואי אפשר לנקות את בן שמעון. הוא בראש המערכת המקצועית, והוא זה שכרגע לא מצליח להביא תוצאות.

ומעבר לכך - אני מוכן להפסיד, אבל להפסיד אחרי שעשינו את המקסימום. אתמול בחצי השני פשוט לא היינו במגרש, וזה פשוט לא יכול לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:20 
מה לעשות שמאמן כדורגל זה גם בן אדם שטועה ולפעמים בגדול ?
הרי הוא כלכך יראה לכולנו כמה הוא יותר חכם מכולם וישאיר את עמוס בשער , אין סיכוי שהוא יוציא את גרזיץ כי הוא באנקר ?
כל אלו היו רק לפני שלושה מחזורים הטענות הרווחות כלפיו כאן
הוא משדר יהירות ושחצנות זה נכון , אבל גם לו יש גרף שיפור ולמידה , להקים קבוצה חדשה זה לא קל וגם מאמן צריך למצוא את האיזון הנכון, מטעויות לומדים.
גם אם ממש תרצו התהליך הזה לא יהיה קצר ובין לילה הכל ישתנה, הוא שינה כבר כלכך הרבה מתחילת העונה ככה שאני אופטימי שהקבוצה תמשיך להשתפר.
הפועל הזו זו הקבוצה הכי בריאה מאז עונת הדאבל, הדבר היחיד שיכול לשים מקלות בגלגלים זה קהל המניהדפרסיה הפועל שלהזכירכם חלקם גם מנהל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:25 
אני באמת מתנצל אם הפסד לקבוצה כל כך חלשה והחגיגות של טביב גורמות לי לדיפרסיה.

רק חסר שתגיד לנו ש"זה רק ספורט".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:27 
מה שכן, תודה לאל שאני לא תיכוניסט היום.
תהיו חזקים שם, ילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:28 
נועם שחם כתב:
אני באמת מתנצל אם הפסד לקבוצה כל כך חלשה והחגיגות של טביב גורמות לי לדיפרסיה.

רק חסר שתגיד לנו ש"זה רק ספורט".

לא דפרסיה זה דבר רציונלי, אבל רק אם זה בה בפרופורציות הנכונות, אפשר להעביר ביקורת אבל פה יש את מתכון האינסטנט לפטר להעיף לזרוק.
מה שנקרא גומרים מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
עומי - "הקבוצה נראתה טוב" זה לא מדד. בסופו של דבר, במבחן התוצאה אנחנו כרגע עם ציון נכשל, או מספיק בקושי, ואי אפשר לנקות את בן שמעון. הוא בראש המערכת המקצועית, והוא זה שכרגע לא מצליח להביא תוצאות.

ומעבר לכך - אני מוכן להפסיד, אבל להפסיד אחרי שעשינו את המקסימום. אתמול בחצי השני פשוט לא היינו במגרש, וזה פשוט לא יכול לעבור.

מסכים בכל מה שכתבת.
מפה ועד לזרוק את בן שמעון לים המרחק גדול.
אני מאמין בו ובקבוצה והניצחונות יבואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רב
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:31 
עומר מ. כתב:
נועם שחם כתב:

מסכים בכל מה שכתבת.
מפה ועד לזרוק את בן שמעון לים המרחק גדול.
אני מאמין בו ובקבוצה והניצחונות יבואו

זהו, שאני אחרי אתמול - לא ממש מאמין. לא ראיתי שום דבר שיגרום לי להאמין.

אני מאמין שהעונה הזו הולכת להיות מתסכלת וקשה ולא ראיתי שום דבר שיכול לגרום לי להרגיש אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:31 
אני לא חושב שיש פה יותר מ 2 אנשים שחושבים שהוא צריך ללכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:37 
לא צריך להסחף. לא רציני לדבר על פיטורים של בן שמעון. אבל צריך להתעורר ולבדוק איך מתקנים את מה שלא עובד. לא לטמון את הראש בחול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:39 
לי אין ספק שרב"ש מאמן ממש מצויין ,
יש לו גם חסרונות ,ממש מפתיע.
נראה שאחד החסרונות הוא קבלת החלטות כמו החילופים ההזויים אתמול.
מעבר לזה שמתי לב בלא מעט פעמים שאנו יורדים להפסקה וחוזרים על הפנים.
אתמול לא חזרנו למשחק במחצית השנייה.נראינו לא טוב ללא קשר לחילופים.
לי נראה שהוא לא נותן לשחקנים מספיק בראש,לא מנער אותם ,לא מלהיב אותם.
אני זוכר משחקים שגוטמן אימן ובמחצית השנייה היינו רואים קבוצה אחרת טובה יותר,משתפרת לעומת המחצית הראשונה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:40 
נועם שחם כתב:

בואו נפריד כמה דברים:
את מבחן התוצאה לא עושים במחזור 6. אלא בסוף העונה וגם אז המבחן צריך להתייחס למטרות. אם אנשים ישפטו את העונה הזו לפי המרחק ממכבי, חבל על הזמן של כולם, זו באמת לא המטרה העיקרית העונה.
לגופו של נושא:
אני עדיין עומד על שלי וטוען, בן שמעון מאמן כדורגל מצוין, שעובד לעומק ולטווח ארוך ועדיין, למרות אתמול, הקבוצה הזו משחקת כדורגל שרואים שלמאמן יש השפעה על מה שקורה במגרש, ששחקנים יודעים מה צריכים לעשות ואיפה לעמוד ושהקבוצה שולטת במשחקים שלה. ההיפך הגמור ממה שהיה בשנתיים האחרונות. אתמול הפועל באו לשחק מחצית ראשונה ושיחקו משחק שעמד אחד לאחד בציפיות שלי לפחות מאיך תריך לשחק נגד 30 אלף איש בטדי. להחזיק את הכדור, להוציא את בית"ר מהמשחק ואתמול גם לשם שינוי, הם עשו בחצי הראשון מספיק מצבים בשביל שלושה משחקים. לא נכנס הכדור, קורה. גם לזה יש את הסיבות שלו.

ככה הפועל נראים מתחילת העונה וזה החלק הטוב. קבוצה ששולטת במשחקים, מכתיבה קצב וסגנון משחק.

אבל במקביל לכל הסנגוריה הזו, אני גם מודאג. מאוד. כי מאמן שיטתי כמו בן שמעון, לא יכול לבוא ולעשות חילוף כמו שהוא עשה אתמול עם גרזיצ'יץ'. החילוף הזה בעצם עומד בניגוד גמור לכל מה שהכדורגל שהוא הביא איתו מתבסס. כמובן ששני החילופים האחרים היו גרועים לא פחות. פדידה עוד איכשהו, למרות שלא שכל מה שכתבו כאן על שילוב שחקן כזה שיש לחץ הוא נכון ואותו דבר לגבי רן יצחק בשבוע שעבר וכנ"ל לגבי זה שהוא פתח עם זגורי וספורי יחד נגד פאנדורי בבלומפילד.
אני לא יודע מה הוא חושב לעצמו, ואני לא יודע אם זה נובע משחצנות או משהו אחר, אבל בתור מאמן שאני באמת מאמין בו, זה מדאיג אותי.
עדיין, אני לא אוהב את כל ההתלהמות נגדו פה ואת זה שאני מרגיש שמחכים לו בפינה רק בשביל לזרוק רפש. לכל אלה שקוראים לו אפס ושחצן וגונב דעת, קחו שנייה אוויר, ותחשבו מה קורה אם חו"ח הוא הולך הביתה.
קודם כל, מה האלטרנטיבה? איזה מאמן הייתם מביאים עכשיו שהוא גם איש מקצוע טוב יותר וגם לא שחצן/גונב דעת ושאר אלה. בין גונבי הדעת למאמנים הגרועים שמסתובבים פה אני מעדיף את גונב הדעת שאני חושב שהוא איש המקצוע הכי טוב שכרגע יש פה.
דבר שני, לפחות לפי הריקושטים שמסתובבים פה על מעורבות של אנשים שונים סביב המועדון הזה, אם בן שמעון הולך, הקבוצה הזו תתפרק. מה שעוד מחזיק אותה איכשהו זה שיש איש מקצוע חזק עם מעמד ורצונות שעוד איכשהו עובדים לפיהם. זה עדיין מאמן ששחקנים באים בשבילו והדברים האלה הם קריטיים בשביל מועדון שנמצא במקום שבו הפועל נמצאים עכשיו.
אני מאמין שבן שמעון, עם כל השחצנות שלו, יתאפס ויבין איפה הוא טועה. הוא רוצה להצליח, אין לי בזה ספק בכלל. בגדול, המאמן עושה בקבוצה עבודה טובה ולמרות הייאוש הנקודתי הזה, אני באמת מאמין שאנחנו נגיע, כבר העונה לימים טובים יותר.
בכל מקרה, אני כתבתי את זה כבר מספיק פעמים העונה, היה ברור לי שהחודשים הראשונים יהיו קשים. זה נכון שמבחינת נקודות הפועל היו צריכים להיות עכשיו עם עוד 7, וחלק מאיבודי הנקודות האלה הם ישירות על הראש לו (במיוחד אתמול), וחלק מהם פשוט נובעות מיכולת אישית של שחקנים ומזה ששחקני מפתח עדיין לא בכושר ולא מספקים את הסחורהאבל אין מה לעשות, זה כרגע המצב ותאמינו לי שהוא יכול להיות הרבה יותר גרוע. הרבה.
הפועל יהיו קבוצה טובה העונה ואם הכל יילך לפי התוכניות ולא יפרקו את הבסיס של הסגל, בשנה הבאה יהיה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:43 
נועם שחם כתב:
הגיע הזמן להפסיק לטמון את הראש בחול בכל מה שנוגע לבן שמעון.

לזכותו של בן שמעון, הכדורגל שראינו בחצי הראשון, משקף את היתרונות שלו. הוא יודע לעמיד את הקבוצה נכון, הנעת הכדור הייתה טובה, ייצרנו מצבים והיינו צריכים להוביל.

אבל, וזה אבל גדול, ההתפרקות בחצי השני והתבטלות מול קבוצה חלשה כמו בית"ר, משקפות באותה מידה את כל הטעויות והחסרונות של בן שמעון.

העובדה שהחילופים שלנו במשחק כזה הם מלכה (שחקן שאפילו לא היה בתוכניות עד לפני חודש), יגאל (שכל דקה שלו במגרש הייתה 12 מול 10) ופדידה, שלא ראה דקה מתחילת העונה, זו תעודת עניות למאמן בכל מה שנוגע לבניית הסגל והיררכיה מקצועית.

פשוט הזוי שזה מה שיש לנו להציע מבחינת הספסל.

מעבר לכך, ניהול המשחק במחצית השנייה היה שגוי, וההוצאה של גרזיצ'יץ' פשוט גמרה אותנו. מהרגע שהוא יצא המשחק זרם רק לכיוון אחד.

והנקודה השלישית והלא פחות חשובה - בעיית מנהיגות. קבוצה שמתפרקת ככה מול יריבה חלשה כמו בית"ר, מתבטלת מולה ומתגוננת בפחד כזה, זו קבוצה חסרת אופי וחסרת מנהיגות. מהצד, בן שמעון לא מקרין שקט או בטחון. הוא מקרין פחד, והפחד הזה מחלחל למגרש.

איזו עוגמת נפש. :cry:

כל מילה!

ואוסיף ואומר - רב"ש מנהל את המשחק כאילו המציא את הכדורגל עם החילופים שלו. כאילו הוא הולך להביא איזה קוסם ולהראות לכולם איזה תותח הוא. נו באמת.

וכמו שאמרת - לקבוצה הזאת אין מנהיג ויחד עם זאת אין אופי. אין איזה קילר שיקח את הקבוצה קדימה וידחוף אותה.

אחת הסיבות לאופי של הקבוצה - גילי ורמוט הוא הקפטן. אחלה שחקן וזה אבל קפטן?!?!! נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:45 
אני לא מתעסק בניתוח האישיות של המאמן, לא מעניין אותי אם הוא שחצן או לא (אני לא חושב שהוא שחצן), ואני גם בסך הכל די מסמפט את רב"ש. מה שמשנה זה מה שקורה במגרש, ופה יש יותר מדי דברים לא טובים.

אגב, גם נגד פנדורי בחוץ שיחקנו מצויין, אבל במבחן התוצאה נכשלנו ולא עלינו שלב, וכשהתופעה חוזרת, אז יש בעיה שצריך לפתור. אי אפשר להתרפק על הדקות הטובות אם בסופו של דבר אנחנו לא מצליחים לממש את היתרון בדקות הטובות שלנו.

וכמו שאמרת בעצמך, העובדה שאין לנו מה למכור מבחינת חילופים ושנעשים חילופים רעים כל כך, היא מאד מטרידה ומי שאחראי לזה זה רק בנאדם אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

בואו נפריד כמה דברים:
את מבחן התוצאה לא עושים במחזור 6. אלא בסוף העונה וגם אז המבחן צריך להתייחס למטרות. אם אנשים ישפטו את העונה הזו לפי המרחק ממכבי, חבל על הזמן של כולם, זו באמת לא המטרה העיקרית העונה.
לגופו של נושא:
אני עדיין עומד על שלי וטוען, בן שמעון מאמן כדורגל מצוין, שעובד לעומק ולטווח ארוך ועדיין, למרות אתמול, הקבוצה הזו משחקת כדורגל שרואים שלמאמן יש השפעה על מה שקורה במגרש, ששחקנים יודעים מה צריכים לעשות ואיפה לעמוד ושהקבוצה שולטת במשחקים שלה. ההיפך הגמור ממה שהיה בשנתיים האחרונות. אתמול הפועל באו לשחק מחצית ראשונה ושיחקו משחק שעמד אחד לאחד בציפיות שלי לפחות מאיך תריך לשחק נגד 30 אלף איש בטדי. להחזיק את הכדור, להוציא את בית"ר מהמשחק ואתמול גם לשם שינוי, הם עשו בחצי הראשון מספיק מצבים בשביל שלושה משחקים. לא נכנס הכדור, קורה. גם לזה יש את הסיבות שלו.

ככה הפועל נראים מתחילת העונה וזה החלק הטוב. קבוצה ששולטת במשחקים, מכתיבה קצב וסגנון משחק.

אבל במקביל לכל הסנגוריה הזו, אני גם מודאג. מאוד. כי מאמן שיטתי כמו בן שמעון, לא יכול לבוא ולעשות חילוף כמו שהוא עשה אתמול עם גרזיצ'יץ'. החילוף הזה בעצם עומד בניגוד גמור לכל מה שהכדורגל שהוא הביא איתו מתבסס. כמובן ששני החילופים האחרים היו גרועים לא פחות. פדידה עוד איכשהו, למרות שלא שכל מה שכתבו כאן על שילוב שחקן כזה שיש לחץ הוא נכון ואותו דבר לגבי רן יצחק בשבוע שעבר וכנ"ל לגבי זה שהוא פתח עם זגורי וספורי יחד נגד פאנדורי בבלומפילד.
אני לא יודע מה הוא חושב לעצמו, ואני לא יודע אם זה נובע משחצנות או משהו אחר, אבל בתור מאמן שאני באמת מאמין בו, זה מדאיג אותי.
עדיין, אני לא אוהב את כל ההתלהמות נגדו פה ואת זה שאני מרגיש שמחכים לו בפינה רק בשביל לזרוק רפש. לכל אלה שקוראים לו אפס ושחצן וגונב דעת, קחו שנייה אוויר, ותחשבו מה קורה אם חו"ח הוא הולך הביתה.
קודם כל, מה האלטרנטיבה? איזה מאמן הייתם מביאים עכשיו שהוא גם איש מקצוע טוב יותר וגם לא שחצן/גונב דעת ושאר אלה. בין גונבי הדעת למאמנים הגרועים שמסתובבים פה אני מעדיף את גונב הדעת שאני חושב שהוא איש המקצוע הכי טוב שכרגע יש פה.
דבר שני, לפחות לפי הריקושטים שמסתובבים פה על מעורבות של אנשים שונים סביב המועדון הזה, אם בן שמעון הולך, הקבוצה הזו תתפרק. מה שעוד מחזיק אותה איכשהו זה שיש איש מקצוע חזק עם מעמד ורצונות שעוד איכשהו עובדים לפיהם. זה עדיין מאמן ששחקנים באים בשבילו והדברים האלה הם קריטיים בשביל מועדון שנמצא במקום שבו הפועל נמצאים עכשיו.
אני מאמין שבן שמעון, עם כל השחצנות שלו, יתאפס ויבין איפה הוא טועה. הוא רוצה להצליח, אין לי בזה ספק בכלל. בגדול, המאמן עושה בקבוצה עבודה טובה ולמרות הייאוש הנקודתי הזה, אני באמת מאמין שאנחנו נגיע, כבר העונה לימים טובים יותר.
בכל מקרה, אני כתבתי את זה כבר מספיק פעמים העונה, היה ברור לי שהחודשים הראשונים יהיו קשים. זה נכון שמבחינת נקודות הפועל היו צריכים להיות עכשיו עם עוד 7, וחלק מאיבודי הנקודות האלה הם ישירות על הראש לו (במיוחד אתמול), וחלק מהם פשוט נובעות מיכולת אישית של שחקנים ומזה ששחקני מפתח עדיין לא בכושר ולא מספקים את הסחורהאבל אין מה לעשות, זה כרגע המצב ותאמינו לי שהוא יכול להיות הרבה יותר גרוע. הרבה.
הפועל יהיו קבוצה טובה העונה ואם הכל יילך לפי התוכניות ולא יפרקו את הבסיס של הסגל, בשנה הבאה יהיה טוב יותר.

כל מילה!! רדרוני לב לב

ועוד משהו, אני פשוט לא מצליח להבין את כל מי שמתייחס למה שרב"ש אומר בראיונות אחרי משחקים
תגידו, נולדתם אתמול או משהו? למי אכפת מה הוא מוכר לתקשורת?!
שיברבר את עצמו לדעת בליהוגים על הקבוצה ואיך שהיא נראית
מה זה בכלל קשור למה שהוא באמת חושב? למה שהוא באמת עשה או יעשה? זה לא קשור לכדורגל, זה תאטרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 10:00 
הפועל של רב"ש נותנת תקווה של קבוצה מתגבשת לקבוצה גדולה. זה לוקח זמן, אבל מהלכים רבים, כמו בעיקר במחצית הראשונה, משאירים תקווה.
לא רק לשחקנים נידרש זמן התאקלמות. גם למאמן. אלא שבניגוד למויס, לרב"ש יש רקורד ואצל רב"ש יש תקווה.

נשכח מהלב ששיחקנו נגד קהל עצום. גרוע בהרבה מהקהל של נתניה שהכריע אותנו בשנה שעברה. יתכן שלאווירה היה חלק בהחטאות שבהן הפסדנו את המשחק. "מותר" לקבל גול במשחק חוץ נגד בית"ר.

נשמעו טענות על ליאור לוי שאין לו רגל שמאל. אבל, כאשר הביאו שחקן עם רגל שמאל לפרק זמן המתאים לכושרו ובמגמה להמר ברגעי דשדוש נמצאות טענות חדשות. בכל מקרה לאנטבי לא היה קשר לגול שקיבלנו.

בעיה עם הכושר של גילי וגורדנה. עם זאת, ידוע שבשני המקרים יש נסיבות מקלות. מקווה שיכנסו בחודשים הקרובים לכושר מלא.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 22 אוקטובר 2013, 10:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 10:01 
ליאור לוי היה מצויין אתמול בשמאל. דווקא בימין הוא הלך לאיבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 10:02 
נועם שחם כתב:
אני לא מתעסק בניתוח האישיות של המאמן, לא מעניין אותי אם הוא שחצן או לא (אני לא חושב שהוא שחצן), ואני גם בסך הכל די מסמפט את רב"ש. מה שמשנה זה מה שקורה במגרש, ופה יש יותר מדי דברים לא טובים.

אגב, גם נגד פנדורי בחוץ שיחקנו מצויין, אבל במבחן התוצאה נכשלנו ולא עלינו שלב, וכשהתופעה חוזרת, אז יש בעיה שצריך לפתור. אי אפשר להתרפק על הדקות הטובות אם בסופו של דבר אנחנו לא מצליחים לממש את היתרון בדקות הטובות שלנו.

וכמו שאמרת בעצמך, העובדה שאין לנו מה למכור מבחינת חילופים ושנעשים חילופים רעים כל כך, היא מאד מטרידה ומי שאחראי לזה זה רק בנאדם אחד.

לא, בודאי שאי אפשר להתרפק על הדקות הטובות ותאמין לי, התרפקות זה רחוק מאוד מהמצב שלי כרגע.
אבל צריך לבחון את הקבוצה הזו בשני מישורים מקבילים. להבין את העובדה שהגיע מאמן חדש, שהגיעו המון שחקנים חדשים והקבוצה התחילה מאפס. ונכון שנגד פאנדורי נכשלנו במבחן התוצאה הנקודתי, אבל בשביל המצב שהפועל היו בו בתחילת העונה ובתוספת העובדה שפאנדורי היא לא קבוצה חלשה מליכטנשטיין, צריך להבין שזה כשלון סביר או יותר נכון, הפסד סביר.
הסגל, גם נכון. לא מושלם ויכול להיות שלא רק בגללל המגבלות הכלכליות. יכול מאוד להיות שהוא טעה פה ושם, למרות שמבחינה פרסונלית, השחקנים המאכזבים הם לאו דווקא אלה שהתפשרת עליהם בגלל יכולות כספיות, אבל זה כבר דיון אחר. אני מההתחלה טענתי לדוגמא שהוא עשה טעות עם קליימן אבל אלה כבר מים מתחת לגשר.
אני פשוט מסןגל לראות לצד הרע גם די הרבה טוב ולדעתי לטווח הארוך, הטוב "ינצח". זכותם של אנשים לא לחשוב ככה, רק אני חושב שהאנשים האלה לא תמיד יודעים להתסכל על התמונה הגדולה ולהבחין בדברים הכן טובים.
קח את שכטר לדוגמא. זרקו אותו פה אנשים ליציע אחרי אתמול, אומרים שהוא בלוף וכשלון. אז נכון, מאוד התעצבנתי על ההחמצות שלו אתמול, אבל במקביל הצלחתי גם לראות, שהוא 4 פעמים עשה אחד על אחד מול מגינים ברחבה ועבר אותם, ושהוא חזר לנער מעליו שחקנים עם הכח שלו ושלמרות שהוא החטיא אותם, הוא גם הגיע ל-3 מצבים של 100% גול. אז תגיד על שכטר שבמבחן התוצאה הוא נכשל אתמול. בגדול ואני אסכים איתך. אבל בגלל שאני מכיר אותו, מאמין בו ורואה גם השיפור אצלו, אני יודע שלטווח הארוך השחקן הזה ישתלם בגדול ועוד יתרום הרבה.
גם במקרה שלו, וגם במקרה של רב"ש (ושל הפועל כקבוצה בכלל) צריך לחשוק שפתיים, להזדיין בהרבה סבלנות ולראות קדימה לעוד שלושה חודשים ועוד שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 10:03 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ליאור לוי היה מצויין אתמול בשמאל. דווקא בימין הוא הלך לאיבוד.

זה לא בדיוק הוא אלא כל הקבוצה, לא על זה הייתי פוסל אותו בימין.
הוא אכן היה אתמול יותר טוב בשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: