תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 14:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
תמיד אפשר למצוא על מה להתלונן, אבל גם תמיד אפשר לבחור להסתכל על חצי הכוס המלאה.
לדעתי בלעדי חג'ג' מצבנו היה גרוע מאד היום, ואני שמח שהוא שם כסף.
ברור שכולנו רוצים רוכש עשיר, אבל כל עוד אין אחד כזה אני לא מבין מה יש להיות לא מרוצים מאנשים שמגדילים לנו את התקציב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 11:23 
its-sick כתב:
תמיד אפשר למצוא על מה להתלונן, אבל גם תמיד אפשר לבחור להסתכל על חצי הכוס המלאה.
לדעתי בלעדי חג'ג' מצבנו היה גרוע מאד היום, ואני שמח שהוא שם כסף.
ברור שכולנו רוצים רוכש עשיר, אבל כל עוד אין אחד כזה אני לא מבין מה יש להיות לא מרוצים מאנשים שמגדילים לנו את התקציב.

הקהל של הפועל רוצה לנהל את הקבוצה יותר מאשר לאהוד אותה.
בהצלחה לחג'ג' למצוא משקיע, מקווה שימשיך להיות אקטיבי, צריך לקוות שיגיע בעלים ושכל השלוחות יפורקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לעשות חייבים בן אדם כמו חג'ג' ולא משנה מה המטרות שלו, טוב שהוא שם
אני מקווה מאוד שהם באמת מתכונים ועושים הכל בשביל למכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 11:26 
הקהל הכי עסקן בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 11:41 
דעתי האישית בלבד :

האשכול הזה כבר מזמן מיצה את עצמו
אפשר לנעול ולהתעסק רק בכדורגל עד אז יגיע הרגע המיוחל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2013, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
ועידו חג'ג אמר חודש-חודשיים
לכל אלה שמחכים לסוף החודש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4415656
זה אחד.
דבר שני, אף אחד לא אומר שהוא אויב הפועל.
מבין כל מחזיקי המניות הוא עדיין בין אלה שמגיעה להם את התודה הגדולה יותר.
עדיין, היו לו כבר כמה ציטוטים לא במקום בכלל, היחס הקרוב והמוזר עם אופירע, ובין כל אלה את הדיווחים על גרעונות שלא מסתדרים עם הצהרת "הזרמנו כסף הכל בסדר" שלו.

אני מעריך אותו. באמת. אבל מה לעשות, ברגע שהבנתי שחלק עיקרי מהבעיה היום זה שהוא מחפש להחזיר לעצמו את הכסף, הוא כבר לא כזה טהור.
זה טוב ונחמד ההלוואות האלה, אבל יש פער גדול בין זה לבין השקעה בקבוצה.
שוב יוצא, כמו בכל 10 השנים האחרונות, שהיחידים שמוציאים כסף מהכיס זה אנחנו.

1. אם היית טורח לקרוא מעבר לכותרת המפוצצת שצנציפר שיכתב, היית מבין שהתשובה שלו לעניין עוז ראלי הייתה:
ציטוט:
יש סיכוי טוב מאוד לחיזוק. וזה יגיע. הפועל ת"א תהיה חזק במירוץ לאליפות השנה. לא הוכחנו היום, בליגה נהיה שם בכל הכוח, נביא גם את השחקן הזה

אגב, באמת הגיע חיזוק בדמות ליאור לוי ועוד ניסיון לחיזוק בדמות עבדורחימי.
2. אף אחד לא אמר שהוא אויב הפועל, ואני מסכים שנסחפתי בתיאור של מה שכתבו (ובפורום הזה לא מפספסים הזדמנות לתפוס אותך במילה), אבל עדיין לתאר אדם כ"כל מה שמעניין אותו זה תקשורת" ו"הכל זה אני ואני ואני", בזמן שכל מה שאותו אדם עשה זה לתת 2-3 ראיונות (מצוינים, אגב) והרבה יותר מזה במישור המעשי, בלי שום טיפת כבוד למישהו שמשקיע מכספו הפרטי (גם אם לא שופך את כל הכסף), בשביל לשמח אותך זה מגעיל בעיני.
3. ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, הוא גם לא איזה גולדהאר חיצוני שלא מבין מהחיים שלו ורק זורק כסף, אבל הפער בין כמה מילים לא במקום וכמה יחסים מוזרים ליחס שהוא מקבל פה הוא לא פחות מתהומי, הוא לא חף מביקורת, אבל בסך הכל אם עושים לא חשבון ביחסים שלו מול הפועל, הוא יוצא בפלוס עצום.
4. וואלה, סופסוף מישהו חוץ מהאוהדים שם כסף (כן, גם בכור צבאן עשה את זה, וכל הכבוד לו), ועדיין מלינים על למה הוא אמר ככה ומצקצקים על איך הוא התראיין ועל טון הדיבור שלו.

kobster כתב:
1. אני חולה על משחקי השחור לבן פה. או שחג'ג' אלוהים או שהוא אויב האנושות. הוא לא זה ולא זה.
2. שוב, מגיעות לחג'ג' את כל המילים החמות וההערכה על מה שעשה ועדיין עושה בשביל המועדון. אני די בטוח שלא היינו מצליחים להעמיד מאמן וסגל כזה בלעדיו.
3. עידו חג'ג' יכול לעשות כמה כתבות יח"צ שהוא רוצה ולהזכיר את המילה "אני" בהן אפילו יותר מ 44 פעם. ברור לכולם שזה חלק מההטבות שמגיעות עם המעמד, ומי שבוחר להשתמש בזה שיהיה לו לבריאות. לגיטימי ביותר.
4. בתזמון הנוכחי, כשיש הרבה חוסר ודאות לגבי רוכש ועתיד המועדון, היה מקום לשאול אותו שאלות קצת יותר אינפורמטיביות לגבי היחסים עם העמותה לאור המכתב שיצא, איזה רוכש מחפשים (בעל בית יחיד או עוד שותף למי שנמצא היום במועדון) ואיך הוא רואה את עצמו משתלב בהנהלה (אם בכלל) במידה ויגיע רוכש כזה.
5. כפי שכבר נרשם, נמתין בסבלנות לחדשות אמיתיות לגבי המו"מ עם הרוכשים הפוטנציאלים. לא ממש משנה מי יביא אותו (העמותה/קליין/רמון/חג'ג'), העיקר שיגיע מישהו שיתן שקט כלכלי למועדון.

1. צודק, כמו שאמרתי, מודה שהפעם הגזמתי בתיאור התגובות.
2. מסכים
3. מסכים, ועדיין אני חושב שהוא כמעט ולא עשה כאלו ראיונות, בטח לא כמו התדמית שהוציאו לו פה בפורום.
4. יכול להיות, אני רק אגיד שלשירי אלג'ם לא בדיוק הייתי מביא את פרס עיתונאי השנה, עוד בראיון המשמים שהיה לה עם שכטר.
5. :ROSE:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי ונשמע עדכון חיובי בחודש הקרוב.
לפי דעתי חג'ג' בנאדם שלא חסר לו כסף, הוא בנאדם שיש בבעלותו חברה מוצלחת והכל טוב ויפה, הוא נתן ותרם מכספו האישי ורואים שיש לו כוונות טובות.
לא צריך להרתע מכל בנאדם שרוצה לתרום, לא כל בנאדם הוא קבוצת כתר או אלי טביב, אני מבין שיש רתיעה מהקהל מכל בנאדם שבא ורוצה לתרום ולעזור ונדלקת נורה אדומה שאולי יש לו אינטרסים כאלו ואחרים.
הרגשתי האישית טוענת שחג'ג' נטו בא לעזור לנו וצריך להחזיר לו חום עידוד ואהבה בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 16:10 
ואם כלום לא יזוז הגיע הזמן שהם יחשפו בכמה הם רוצים למכור את הקבוצה, ומה הדרישות.
זה מה שדרשנו כשרצינו לדעת שטביב מעוניין למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 16:34 
אתה רוצה גם שיגישו לך את הספרים של הנהלת חשבונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
חד משמעית, כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 17:21 
chimpfive כתב:
אתה רוצה גם שיגישו לך את הספרים של הנהלת חשבונות?

מה הקשר?
אתה רוצה להוכיח שאתה מוכר, תפרסם מחיר. זה היה לגיטמי מול טביב וזה לגיטמי גם עכשיו.

אני גם חלק מעמותה שבזכותה 20 אחוז מהבעלות. אם אני צריך להצביע בכמה אנחנו מעוניינים למכור את האחוזים לאיש רציני שבא להשקיע, התשובה היא שקל.
בניגוד לכמה חברי מניות אחרים, אני לא ציפיתי לקבל את הכסף בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 19:32 
הנה התחלנו, אז שמת כמוני 200₪ ויש לך היום זכויות ניהול. אני מאוד מקווה שימכרו את הקבוצה הזאת ושהאוהדים יחזרו לעודד ושיהיו פחות עסקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הנה התחלנו, אז שמת כמוני 200₪ ויש לך היום זכויות ניהול. אני מאוד מקווה שימכרו את הקבוצה הזאת ושהאוהדים יחזרו לעודד ושיהיו פחות עסקנים.

מדהים איך הדרישה העיקרית מטביב הפכה לעסקנות שמדובר באחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 20:37 
chimpfive כתב:

כן, זה בדיוק מה שכתבתי. שיש לי זכויות ניהול. לא הייתה לך תגובה לעניין מתחילת השרשור הזה. די מאכזב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
הם לא הכחישו את הסכום שדנים לגביו עם "הרוכש מאנגליה". סכום שמוזכר בכותרת האשכול. זה הכיוון ומטה כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2013, 21:48 
אתה צודק, וכנראה שזה לא באמת קשור למה שכתבת. אני פשוט חושב שנעשים מהלכים נכונים למכור את הקבוצה, צריך לתת לאנשים שמנהלים אותה קרדיט לעוד כמה חודשים. הדרישה מטביב לא צריכה ללוות את המועדון הזה בכל דבר, לפחות זו דעתי, וכן אני חושב שיותר מדי אוהדים נהיו עסקנים שבוחשים בקבוצה מי מכוונות טובות או כוונות אחרות, כל אחד יודע ממקורב כזה או אחר איך הקבוצה מתנהלת ומה צריך לעשות, זה לא באמת תורם במשהו זה רק מייצר עוד כאוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 21:34 
לצערי הפועל פועלת כמוסד ציבורי או איזה הסתדרות, קיבוץ שכאילו כולם קובעים וכולם שותפים , תלאים על תלאים העיקר להיות במערכת הניהול,ולכן הבעיה היחידה עים חג"ג" זה שהוא נתן לעסקנים עוד אויר כדיי לנהל את הקבוצה .
אם הוא לא היה תורם ומלווה לקבוצה כסף הקבוצה היתה "בבעיה" ענקית של כספים ולחץ אדיר שהיה מביא למכירת הקבוצה הרבה יותר מהר.
"הבעיה" היתה מכניסה את המערכת לסיחרור ולא היתה נותנת לעסקנים ברירה אלה לאפשר למכירה להתבצע כיוון שלא היה להם ממה להתפרנס ולהתפרסם.
אני מעדיף שבינואר (או כמה שיותר מהר) הכל יתפוצץ לנו בפרצוף והקונה המיוכל יבוא ויעשה נקיון מלמטה למעלה ובזול, כך הוא יכול להשקיע בעתיד הקבוצה ולא בקניה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
לצערי הפועל פועלת כמוסד ציבורי או איזה הסתדרות, קיבוץ שכאילו כולם קובעים וכולם שותפים , תלאים על תלאים העיקר להיות במערכת הניהול,ולכן הבעיה היחידה עים חג"ג" זה שהוא נתן לעסקנים עוד אויר כדיי לנהל את הקבוצה .
אם הוא לא היה תורם ומלווה לקבוצה כסף הקבוצה היתה "בבעיה" ענקית של כספים ולחץ אדיר שהיה מביא למכירת הקבוצה הרבה יותר מהר.
"הבעיה" היתה מכניסה את המערכת לסיחרור ולא היתה נותנת לעסקנים ברירה אלה לאפשר למכירה להתבצע כיוון שלא היה להם ממה להתפרנס ולהתפרסם.
אני מעדיף שבינואר (או כמה שיותר מהר) הכל יתפוצץ לנו בפרצוף והקונה המיוכל יבוא ויעשה נקיון מלמטה למעלה ובזול, כך הוא יכול להשקיע בעתיד הקבוצה ולא בקניה עצמה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 01:05 
רק ביחד כתב:

מזכיר לי את האוהדים כשהיינו בסכנת ירידה אמרו שכדי שנרד ונבנה מחדש.או יותר גרוע,אלו שרצו לבנות קבוצת אוהדים חדשה ולהתחיל מליגה ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
רק ביחד כתב:

מזכיר לי את האוהדים כשהיינו בסכנת ירידה אמרו שכדי שנרד ונבנה מחדש.או יותר גרוע,אלו שרצו לבנות קבוצת אוהדים חדשה ולהתחיל מליגה ג.

השוואה לא רצינית נתי יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 10:05 
נו? איפה הרוכש/ים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
הלכו רגע לשירותים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 12:14 
כמה פתאטית ההנהלה שלנו שחושבת שפרסום בוואן מזיז ציפורן לבן אדם מיליארדר שמתלבט אם להכנס לכדורגל או לא.
מדינה קטנה, חשיבה קטנה. היחידים שהם עבדו עליו עם הפרסום הזה זה האוהדים, שאוכלים עוד קצת את הלב.
"החדשות הטובות: חג'ג' יישאר במועדון!"

בטח תאומים הדליף. נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 13:59 
כרגע, נראה מתמיד כספין.
אבל לא על מליארדר אלא עלינו.

במקרה הטוב להעביר זמן בכייף. ולהינות מתגובות האוהדים במקום לעשות סקר עד כמה אפשר למתוח אותנו ולמתוח את החבל.
במקרה הגרוע להסביר בינואר איך למרות המאמצים צריך ...

בכל מקרה, כצפוי וחצי האוהדים המשיכו את המסורת הידועה ויצאו טונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
חודש חודשיים זה הבימים הקרובים החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אז מה קורה חבר'ה? מה המצב? מה מתרחש?
:ZITO:

:DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 22:04 
טוב, אז קונה כבר לא יהיה, הבנו, אבל אני מקוה שלפחות הם חושבים על להביא שחקן נורמלי לאמצע בינואר ובלם...
יותר ריאלי לבקש שחקן כדורגל שלא יהיה בשוק במשחקים גדולים כמו נגד הרומנים וכמו נגד חיפה היום ושיתן דחיפה מהאמצע??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 22:42 
נו? יש רוכש?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
נו? יש רוכש?!

כן, לאופיס דיפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: