תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 05:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 13:58 
שחר כתב:
בר קולמוסא כתב:
עדיין לא סותר שמשה חוגג (כדוגמא) יכל לקנות את הפועל מטביב ומקוטלר. היא לא באמת הייתה בידיים של האילומינטי, לצערנו that’s all there is כנראה

שוב, אותו דיון שחוק. מקוטלר היה אפשר לקנות קבוצה עם מינוס 9 נק' בדרך ללאומית ועוד פוטנציאל של 30 מיליון שקל חובות לחו"ל.

אצלנו מיהרו לקחת את הקבוצה מידיו של טביב (רק כדי להפוך להיות "קבוצה אוהדים") כבר בתחילת יולי ובכלל לא דחקו אותו לפינה כמו שהיה במקרה הזה. גם במקרה של בית"ר הוא השמיע את אותם איומים שהשמיע כשהיה הבעלים שלנו ובסוף מכר את המועדון כשנדחק לפינה באמת.

לא יודע מה זה "שוב אותו דיון שחוק" נראה לי ראוי להתדיין בו ביום שבו אנחנו רואים אדם (ואם להאמין לפרסומים יותר מאדם אחד) משלם מיליונים רבים רק על הזכות לרכוש את הבעלות של הקבוצה (ומעמיד עוד מיליונים לכיסוי חובות), ומוכן לסכן קרוב ל-27 מיליון ש"ח מכספו עבור זה.
מקוטלר היה אפשר לקנות קבוצה בחינם שלא הייתה יורדת ליגה (אם היה מדובר באדם עם יומרות מינימליות), אם היקף חובות לא קטן אבל נושק למה שחוגג משלם כמעט בפועל עבור ביתר (חלק לטביב וחלק לחובות שהתגלו), כשדי ברור שחובות כאלו אפשר לצמצם, להתפשר וכו.
חוצמזה, בימי טביב הקבוצה הייתה על המדף הרבה זמן, והיה ברור שהפועל וטביב לא ימשיכו ביחד והוא רק מחכה להצעה. מה היה קורה אם היינו מחכים עד שבוע לפני פתיחת הליגה? לא יודע, אבל כל אחד יכל לבוא ולנהל משא ומתן על הפועל, לא זכור לי שהיה מישהו רציני מלבד רמון. להניח שמישהו היה מגיע זו ספקולציה שאין לה שום תימוכין במציאות - אני למשל משוכנע שחוגג כזה ידע ויודע שהפועל היא קבוצה שאפשר לקנות וזה פשוט כנראה לא עניין אותו, כי לקח לו בדיוק שבועיים לשים הצעה ראשונית על השולחן של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלי טביב
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 14:21 
נראה לי ליצן רציני החוגג הזה, מקווה שאני לא טועה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 14:28 
בר קולמוסא כתב:
שחר כתב:
בר קולמוסא כתב:
עדיין לא סותר שמשה חוגג (כדוגמא) יכל לקנות את הפועל מטביב ומקוטלר. היא לא באמת הייתה בידיים של האילומינטי, לצערנו that’s all there is כנראה

שוב, אותו דיון שחוק. מקוטלר היה אפשר לקנות קבוצה עם מינוס 9 נק' בדרך ללאומית ועוד פוטנציאל של 30 מיליון שקל חובות לחו"ל.

אצלנו מיהרו לקחת את הקבוצה מידיו של טביב (רק כדי להפוך להיות "קבוצה אוהדים") כבר בתחילת יולי ובכלל לא דחקו אותו לפינה כמו שהיה במקרה הזה. גם במקרה של בית"ר הוא השמיע את אותם איומים שהשמיע כשהיה הבעלים שלנו ובסוף מכר את המועדון כשנדחק לפינה באמת.

לא יודע מה זה "שוב אותו דיון שחוק" נראה לי ראוי להתדיין בו ביום שבו אנחנו רואים אדם (ואם להאמין לפרסומים יותר מאדם אחד) משלם מיליונים רבים רק על הזכות לרכוש את הבעלות של הקבוצה (ומעמיד עוד מיליונים לכיסוי חובות), ומוכן לסכן קרוב ל-27 מיליון ש"ח מכספו עבור זה.
מקוטלר היה אפשר לקנות קבוצה בחינם שלא הייתה יורדת ליגה (אם היה מדובר באדם עם יומרות מינימליות), אם היקף חובות לא קטן אבל נושק למה שחוגג משלם כמעט בפועל עבור ביתר (חלק לטביב וחלק לחובות שהתגלו), כשדי ברור שחובות כאלו אפשר לצמצם, להתפשר וכו.
חוצמזה, בימי טביב הקבוצה הייתה על המדף הרבה זמן, והיה ברור שהפועל וטביב לא ימשיכו ביחד והוא רק מחכה להצעה. מה היה קורה אם היינו מחכים עד שבוע לפני פתיחת הליגה? לא יודע, אבל כל אחד יכל לבוא ולנהל משא ומתן על הפועל, לא זכור לי שהיה מישהו רציני מלבד רמון. להניח שמישהו היה מגיע זו ספקולציה שאין לה שום תימוכין במציאות - אני למשל משוכנע שחוגג כזה ידע ויודע שהפועל היא קבוצה שאפשר לקנות וזה פשוט כנראה לא עניין אותו, כי לקח לו בדיוק שבועיים לשים הצעה ראשונית על השולחן של טביב.

כי זה כבר דיון שהתנהל פה באשכול הזה.
לטעון שהפועל לא היתה יורדת ליגה עם מינוס 9, זו ספקולציה לכל דבר, בסופו של יום היא ירדה ליגה, למרות שהגיעו משקיעים עם יומרות שלא היססו לבצע רכש ולהחליף מאמנים. שלא לדבר על זה שמי שהיה רוכש את המועדון היה מקבל אותה גם ללא מגרש ביתי ראוי לשלוש שנים לפחות.
בימי טביב הקבוצה היתה על המדף תקופה זהה לזה שהיתה במקרה של בית"ר ועובדה שהיא נרכשה ברגע האחרון. היה ברור שטביב לא ממשיך בהפועל, בדיוק כמו שהיה ברור שטביב לא היה ממשיך בבית"ר, רק שכולם נורא נלחצו מזה שהוא "יפרק" אותנו, כשברור שזה לא היה קורה כי אז הוא היה מאבד את הנכס שלו.
ברור שבית"ר היא קבוצה עם קהל גדול יותר מקושרת לשלטון ויותר משתלם לרכוש אותה מאשר אותנו, אבל אף אחד לא ישכנע אותי שבתנאים נורמלים לא נצליח למצוא רוכש, עובדה שבשנים הקודמות היה לנו את סמי סגול, את מוני הראל, את ג'קי בן זקן עם האוליגרך שלו, את טביב ואת רומן אברמוביץ' יחד עם לב לבייב. כולם רצו מאוד להיות בעלים של הפועל תל אביב.הראל וטביב אף נלחמו עליה בבית משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
נראה לי ליצן רציני החוגג הזה, מקווה שאני לא טועה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

זה כי הוא באמת מזכיר את אורן חזן בפרצופו כמו שנטען כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 14:50 
מסכים עם שחר.
אם לא היו להפועל חובות בינלאומיים (בטח בסכומים שמדברים עליהם), אני מאמין שהיו עומדים בתור כמה רוכשים פוטנציאלים. מועדון גדול, אחרי פירוק (ונניח בלי חובות בינלאומיים) - אין שום סיבה שלא יקפצו על המציאה.
נראה שלאורך שנים הבעלים בהפועל שומרים על איזה "דפקט" במועדון שימנע את מכירתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
הפועל פתח תקווה מחפשים רוכש
אלי טביב פנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 16:27 
לא האמנתי לרגע שזה באמת יבשיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אני
לא
מאמין
שזה
קרה
כוס
עמעמעעמק

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 16:47 
אז האשכול הנצחי הזה ייסגר????!!!??
או שיעשה קאמבק כמו "נו שומי שומי" בעוד כמה שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 16:54 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
אם לא היו להפועל חובות בינלאומיים (בטח בסכומים שמדברים עליהם), אני מאמין שהיו עומדים בתור כמה רוכשים פוטנציאלים. מועדון גדול, אחרי פירוק (ונניח בלי חובות בינלאומיים) - אין שום סיבה שלא יקפצו על המציאה.
אז איך זה שניסנוב רכשו את המועדון?
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 17:02 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

כאמור, זו שאלה מצויינת, אבל לא תקשורת הספורט הגרועה של ישראל תתן עליה תשובה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
מרגיש בודד כמועדון גדול(אמיתי) ששאר הגדולות(האמיתיות- ביטר, מקקי וחיפה) בורחות לו ומשאירות אותו מקושש כסף ובעיקר מנויים, כדי להמשיך במסלול ולא להתרסק.

השאלה אם הבעלים, שהם אוהדים כמוני, גם חושקים במישהו שיכול להזרים יותר מ5 מיליון שקלים בעונה, או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 17:24 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

ההבדל הוא שהם היו בערך היחידים שהתעניינו, וגם זה היה ממש בדקה ה-90 כדי שלא ניעלם.
לעולם לא נדע כמה היו מתעניינים לולא החובות הבינלאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
בקרוב ספין שחוגג רצה קודם את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 18:05 
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

התשובה הזו ניתנה מזמן, הם אינטרסנטים והפועל מעניינת להם את קצה הביצה השמאלית. הם מעוניינים באצטדיון בבת ים והנדלן שמסביבו, ושותפים של אחד עמוס לוזון. הם עשו כל מאמץ לגרש כל קונה פוטנציאלי באותו ינואר וגם הצליחו עד שממש לפני הסוף צצו האחים באדיר, זה אילץ אותם להגיש ממש בזמן פציעות הצעה עם אשכרה להוציא משהו מהכיס ויחד עם המפרק המכור הצליחו לעוות את התמונה ואורנשטיין נתן להם את הבעלות.
שישימו עכשיו את הקבוצה בשוק, עם דרישות לא גבוהות כמו שהבטיחו כי הם לא שמו כסף ממש ואז נראה מי יבוא. הם כאלה אוהדים מסורים שבאו להציל את המועדון הרי, אז יאללה הצילו ועכשיו לשלב הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 18:39 
בכל העולם וגם בישראל מועדוני כדורגל הפכו לנכס עצום עבור אנשיי עסקים מהרבה בחינות.
החובה של הבעלים להעמיד קבוצה שתתחרה על האליפות וברור שאי אפשר לעשות את זה עם השקעה מינימאלית .
אם אין להם יכולת או תוכנית כזאת אז הפועל זה לא המקום בשבילם ואני בטוח שיהיו הרבה רוכשים פוטנציאלים במחיר הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
מה זה מחיר הגון?
27 מליון שקל (וזה אם אין חובות נוספים) זה מחיר הגון? כי זה מה ששילמו על בית"ר.

גם לא ברורה לי הקביעה שהם לא השקיעו, גם ניסנוב וגם תושב מושקעים בהפועל תל אביב ב מליונים עוד מלפני הפרוק והכניסו גם קצת כ"ס אחריו (בטח בשנה הראשונה כאשר הקופה הייתה ריקה לחלוטין). בנוסף אנחנו כל הזמן טוענים שטביב לא משקיע, אז אם הוא לא משקיע אז למה שהוא ימכור ב 18 מליון שנכנסים אליו לכיס. והניסנוב ימכרו בפחות?

ואם אתם רוצים הבדל משמעותי למה הם נמכרו ואנחנו לא. זה ההבדל בין הרצון של ניר ברקת לעזור לבית"ר והרצון של חולדאי לעזור להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 19:10 
el dudernio כתב:
מה זה מחיר הגון?
27 מליון שקל (וזה אם אין חובות נוספים) זה מחיר הגון? כי זה מה ששילמו על בית"ר.

גם לא ברורה לי הקביעה שהם לא השקיעו, גם ניסנוב וגם תושב מושקעים בהפועל תל אביב ב מליונים עוד מלפני הפרוק והכניסו גם קצת כ"ס אחריו (בטח בשנה הראשונה כאשר הקופה הייתה ריקה לחלוטין). בנוסף אנחנו כל הזמן טוענים שטביב לא משקיע, אז אם הוא לא משקיע אז למה שהוא ימכור ב 18 מליון שנכנסים אליו לכיס. והניסנוב ימכרו בפחות?

ואם אתם רוצים הבדל משמעותי למה הם נמכרו ואנחנו לא. זה ההבדל בין הרצון של ניר ברקת לעזור לבית"ר והרצון של חולדאי לעזור להפועל.

ולמה ניר ברקת רוצה לעזור לבית"ר?

נו, בסוף מכל ההכפשות על הניסנובים הפאזל לגבי בית"ר יתחיל להתחבר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 19:13 
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

התשובה הזו ניתנה מזמן, הם אינטרסנטים והפועל מעניינת להם את קצה הביצה השמאלית. הם מעוניינים באצטדיון בבת ים והנדלן שמסביבו, ושותפים של אחד עמוס לוזון. הם עשו כל מאמץ לגרש כל קונה פוטנציאלי באותו ינואר וגם הצליחו עד שממש לפני הסוף צצו האחים באדיר, זה אילץ אותם להגיש ממש בזמן פציעות הצעה עם אשכרה להוציא משהו מהכיס ויחד עם המפרק המכור הצליחו לעוות את התמונה ואורנשטיין נתן להם את הבעלות.
שישימו עכשיו את הקבוצה בשוק, עם דרישות לא גבוהות כמו שהבטיחו כי הם לא שמו כסף ממש ואז נראה מי יבוא. הם כאלה אוהדים מסורים שבאו להציל את המועדון הרי, אז יאללה הצילו ועכשיו לשלב הבא

על סמך מה אתה אומר בכזאת נחרצות שהאחים ניסנוב פה בגלל האיצטדיון? אני חלק מהצוות המשפטי שמטפל בפרויקט הזה והם בשלב זה לא קשורים לו בשום צורה. גם עמוס לוזון לא קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 19:26 
המצב קטסטרופלי, אין ספק.
הכדורגל הישראלי נמצא בעידן בו הכסף מדבר ומביא את ההצלחה למועדונים.
עושה רושם שבית"ר , יחד עם הטייקון משה חוגג, לא תבזבז זמן ותצרף במהרה שחקנים שוברי שוויון כמו מאור בוזגלו וערן לוי. בכך היא תצטרף לאימפריות כמו הפועל ב"ש שהנחיתה שחקנים שאנחנו רק יכולים לחלום עליהם כמו עדן בן בסט, חן עזרא ושמואל שיימן, קבוצת המיליארדרים של מכבי ומועדון הפאר של חיפה, שאצלה כידוע, המיליונים מבאים את ההצלחות בצרורות שנה אחר שנה. אפשר לראות את כל זה בהישגים המדהימים באירופה, איך יחד עם הכסף הגדול הקבוצות פשוט לא מפסיקות להפציץ (יעידו על כך בארשבע עם ההופעה המכובדת בזגרב ומכבי עם התוצאה החלומית של תיקו אפס בארמניה.. איפה שמנענו לפני כן על הצלחות בסדר גודל כזה?)
בקיצור, רק אנחנו נשארנו מאחור עם קבוצה נחותה וענייה שאין לה מה למכור..ובלי תקציב של 8000000000 מליון דולר, אין לנו איך להתמודד בכדורגל הישראלי שכידוע רק הולך ומשתבח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 20:20 
האחים ניסנוב עשו עסקה מצוינת מבחינתם שלקחו את הפועל אפס חובות עם נכס
שיכול רק להשתבח החובות הבינלאומיים זה קשקוש עורך דין טוב סוגר להם
פשרות מינימאליות וכל ההשקעה הראשונית שלהם יכולה להסתכם בכמה מיליונים בודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
המצב קטסטרופלי, אין ספק.
עושה רושם שבית"ר , יחד עם הטייקון משה חוגג, לא תבזבז זמן ותצרף במהרה שחקנים שוברי שוויון כמו מאור בוזגלו וערן לוי. בכך היא תצטרף לאימפריות כמו הפועל ב"ש שהנחיתה שחקנים שאנחנו רק יכולים לחלום עליהם כמו עדן בן בסט, חן עזרא ושמואל שיימן, קבוצת המיליארדרים של מכבי ומועדון הפאר של חיפה, שאצלה כידוע, המיליונים מבאים את ההצלחות בצרורות שנה אחר שנה. אפשר לראות את כל זה בהישגים המדהימים באירופה, איך יחד עם הכסף הגדול הקבוצות פשוט לא מפסיקות להפציץ (יעידו על כך בארשבע עם ההופעה המכובדת בזגרב ומכבי עם התוצאה החלומית של תיקו אפס בארמניה.. איפה שמנענו לפני כן על הצלחות בסדר גודל כזה?)
בקיצור, רק אנחנו נשארנו מאחור עם קבוצה נחותה וענייה שאין לה מה למכור..ובלי תקציב של 8000000000 מליון דולר, אין לנו איך להתמודד בכדורגל הישראלי שכידוע רק הולך ומשתבח.

:BOW: :BOW: :BOW:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 20:54 
pogi כתב:
המצב קטסטרופלי, אין ספק.

זה עניין אחר. ובלי קשר - הבעייה היא לא שמיליון יורו מביא לך את חן עזרא, הבעיה היא שהפועל כזו לא תוכל להחזיק שום שחקן מוביל, כי הבעלים ירצו לממן דרכו את המועדון או השחקן עצמו ירצה לקבל שכר גבוה. לדוגמא גוטליב - בב״ש שחקן כזה הוא עמוד תווך של המועדון, בהפועל הוא הנכס התורן שברור שלא ימשיך פה הרבה זמן.
מעדיף בעלים שמסוגל לשים כסף לשלם משכורות לשחקנים הנכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 21:21 
its-sick כתב:
pogi כתב:
המצב קטסטרופלי, אין ספק.

:BOW: :BOW: :BOW:

הגורם המובהק ביותר לתחזית של מיקומי קבוצות, בכל ליגה שנמדדה, כולל בישראל.
אבל הודעה משעשעת אני מסכים (בלי ציניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 21:54 
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסכים עם שחר.
מה ההבדל בינם לבין חוגג?

מי רצה לרכוש את הקבוצה בינואר שהניסנובים
סילקו אותו?
חוגג עשיר יותר מניסנוב? אז מדוע הוא לא רכש את הפועל עם כל החובות של אירופה ובלה בלה בלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 22:01 
הנעליים הכי קטנות בתולדות הכדורגל: על עזיבתו של אלי טביב https://sports.walla.co.il/item/3180767 ... cialbutton

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2018, 22:06 
הכי מדוייק שקראתי ever

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 08:55 
בר קולמוסא כתב:

זה עניין אחר. ובלי קשר - הבעייה היא לא שמיליון יורו מביא לך את חן עזרא, הבעיה היא שהפועל כזו לא תוכל להחזיק שום שחקן מוביל, כי הבעלים ירצו לממן דרכו את המועדון או השחקן עצמו ירצה לקבל שכר גבוה. לדוגמא גוטליב - בב״ש שחקן כזה הוא עמוד תווך של המועדון, בהפועל הוא הנכס התורן שברור שלא ימשיך פה הרבה זמן.

אני לא יודע לפי מה אתם קובעים את הקביעות האלה. אני חא מכיר את הניסנובים ולא יודע מה "התכניות הסודיות" שלהם, אבל בינתיים הם לא מכרו אף שחקן משמעותי ובנו קבוצה עושה רושם לא רעה. אם באמצע העונה פתאום ימכרו את גוטליב או שחקן אחר כדי לממן משכורות (כמו ההנהלות הקודמות) אז נוכל לדבר. אבל כל עוד המצב לא כזה ני באמת לא מבין על מה כל המהומה ואני ממש לא בטוח שהייתי יותר רגוע אם במקום הניסנובים הבעלים שלנו היה משה חוגג האימתני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
http://m.one.co.il/Mobile/Article/18-19 ... tml?ref=hp

אלונה מברכת את חוגג "ביטר מועדון חשוב"

איפה היית עם הפוסטים כשהפועל ניצלה ממחיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2018, 09:10 
pogi כתב:
בר קולמוסא כתב:

אני לא יודע לפי מה אתם קובעים את הקביעות האלה. אני חא מכיר את הניסנובים ולא יודע מה "התכניות הסודיות" שלהם, אבל בינתיים הם לא מכרו אף שחקן משמעותי ובנו קבוצה עושה רושם לא רעה. אם באמצע העונה פתאום ימכרו את גוטליב או שחקן אחר כדי לממן משכורות (כמו ההנהלות הקודמות) אז נוכל לדבר. אבל כל עוד המצב לא כזה ני באמת לא מבין על מה כל המהומה ואני ממש לא בטוח שהייתי יותר רגוע אם במקום הניסנובים הבעלים שלנו היה משה חוגג האימתני.

טוב, נחייה ונראה. ההצהרות הבלתי נגמרות שלהם לגבי העובדה שאין להם כוונה ויכולת להשקיע הרבה, בתוספת החובות לאופא מדאיגות אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: