joshsoos כתב:
kobster כתב:
יוני הללי מביך ואפילו לא מסתיר את הליקוק לבנאדו.
כתבה שהיא כלום אחד גדול, לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי אבל רמון בכל מקרה יצטרך לקבל החלטה אסטרטגית לא פשוטה בשבוע הקרוב.
במידה והמספרים שהציג כאן לב ארי נכונים, מדובר על עיסקה של כ 4 מיליון שקל כשתקציב הרכש (לפי הפרסומים) עומד על 9 מיליון. בלי עזרה ומימון חיצוני , קשה לי לראות את שכטר בהפועל ואחרי הפארסות בשנה האחרונה, לא בטוח שיהיו אנשים שישמחו לפתוח את הכיס בשביל להביא שחקן אחד.
במקום רמון, הייתי מעדיף קודם לסגור את הרכש בהגנה ואז לעשות הערכת מצב לגבי כמה כסף נשאר בשביל להביא את שכטר.
גם אתה עם ה9 מיליון האלה? זה סתם סכום שנגזר מההתחייבויות של העונה הבאה, אלה שכבר לא קיימות אחרי ששחקנים משוחררים. הסכום היחידי שרלוונטי הוא 20+ מיליון, שהוא תקציב השחקנים הכולל.
אין לך זמן לחכות שנסגור את ההגנה, שכטר כבר יהיה אצל הדון, והסופגניה יודע יפה מאוד מה הסכומים שעומדים לרשותו. מעבר למה שלב ארי ציין ( מנויים, גילי, עזרה בחדר הלבשה ) שכטר הוא כמו זהבי, משחק סכום אפס, ההפסד שלנו הוא הרווח של חיפה. רמון עשה טעות עם זהבי ונתן למכבי שחקן מעל הליגה בלי מאבק, שחקן שהיה בא אלינו אם חיימקה היה מחליט ללכת על זה, אם עכשיו הוא יחזק גם את חיפה ושוב עם שחקן כזה ושמעדיף אותנו, זה כבר יהיה מעבר לטעות.
אם איתי בא והשחקן שלו מקפריסין יסגור ההרכב מבחינת קישור וההתקפה סגורים ויש לרן את כל הזמן שבעולם לעבוד על ההגנה, נזכיר לך שרק מחר מתחיל יוני.
לא אני ולא אתה באמת מכירים את התקציב וכמה כסף יש לרב"ש להוציא על רכש.
בל נשכח שיש שחקנים עם חוזים שרוצים להיפטר מהם, סתם לדוגמא דג'מבה יושב על 180 אלף יורו, לך תמצא קבוצה שתעמוד בעלות שכר כזו בשביל פח כזה. אם לא, אתה תצטרך להוציא כסף עבור שחקן שלא משחק אצלך.
להתאבד על שחקן אחד (ושנינו מסכימים שזה שחקן שובר שיוויון) בכזה שלב יכול להיות בינגו ויכול להיות המהלך שיפרק לך סופית את הקבוצה. בשביל זה כתבתי שזה בכלל מהלך ברמה האסטרטגית, משהו בסגנון של all-in בקזינו.
או שאתה הולך על שכטר בכל הכוח, יעלה כמה שזה יעלה, ואז סומך על המאמן שבכסף שנשאר יבנה הגנה חדשה או שאתה קודם כל בונה לעצמך את הבאנקרים ומביא את שכטר כבונוס המנצח.
החשש באופציה השניה הוא שאשדוד עם תארים יגנבו אותו קודם. בשביל זה רב"ש יכול לשבת לשכטר על הראש שימתין עד שיתברר כמה כסף יש להפועל להוציא עליו. שיזכיר לו שרק מחר מתחיל יוני.