Royi כתב:
שחר כתב:
Royi כתב:
שחר כתב:
Red or Dead כתב:
הוא צודק בהרבה דברים
מה לעשות שיוצא שפעם בכמה שנים נכשלים באירופה
כאילו שלא כולנו התחננו לקבל את גילי, איתי או רב"ש(לגבי אלמוג כהן אין לי מושג כי לא הייתי פה)
קל להיות חכמים בדיעבד אבל עם הרוב הגדול של ההחלטות הקהל הסכים
הסכים? מה שהיה עם שכטר זה לא היה הסכמה, זה היה הרבה יותר מזה.
כן. הקהל הסכים.
כאילו שמישהו מספר לנו מה מצב הדו"חות, על מה בידיוק מעלים את מחיר המנוי ומי הבטיח לרמון מה.
אנחנו כקהל רוצים את השחקנים הכי טובים.
רמון כמנהל אחראי לא חייב להביא אותם - בידיוק אגב כמו שעשה עם ערן זהבי. את זהבי לא היינו "מסכימים" לקבל?
מה שהיה עם שכטר היה לחץ מטורף ודווקא במקרה הזה אני זוכר שרמון היה זה שהתנגד באופן נחרץלהחתמה שלו בסכומים האלה, הוא כמובן לא בסדר שלא היה המבוגר האחראי ועצר את הטירוף, אבל מה שהיה במקרה הזה זה לחץ מטורף וכמובן אותה העלאת מחירים מטומטמת שיזמו "נציגי האוהדים"..
רמון הוא הבעלים. אם היה מתנגד, אז זה לא היה קורה.
אגב אני עדיין חושב שהבאת שכטר הייתה נכונה - גם כלכלית. שכטר עלה להפועל משהו כמו 500-600 אלף יורו.
אפילו היום אפשר למכור את שכטר ביותר, אז בטח שכלכלית זאת לא הייתה טעות.
לעומת זאת, להביא את המאמן הכי יקר בליגה בלי תקציב לחיזוק זאת שטות.
להביא שוער יקר כשיש לך אחד ושחקנים שלא רואים דשא אפילו ששכטר פצוע - זאת שטות.
אם שכטר לא היה כשלון מקצועי עד עכשיו אף אחד לא היה מדבר עליו כטעות
אם רב"ש שהיה קונצזוס מוחלט בכל מקום לא היה כשלון מקצועי עד עכשיו זה לא היה שטות(גם מקבוצות חלשות בהרבה הוא הוציא תוצאות טובות בהרבה בעבר)
לגבי דני עמוס, הוא היה שוער שני של הנבחרת ושחקן העונה לפני שנתיים. על הספסל כשרון גדול אבל לא מוכח(שעד היורו הייתי בטוח שצריך להיות שוער ראשון) שבסך הכל שיחק לא מעט בהפועל ואי אפשר להגיד שכל כך בהצלחה(לצד הצלות מדהימות קיבל שערים מגוחכים וממוצע ספיגות גבוה). אם קליימן היה פותח את העונה בשער בצורה שדני עמוס פתח אותה אז היו גם קולות שאומרים "איך לא מביאים אלטרנטיבה לשוער שבסך הכל פותח לראשונה בליגת העל?". ביינתים שניהם לא טובים במיוחד.
אני מסכים שבניית הסגל יכלה להיות טובה יותר.
אוגוסטוס, אם שכטר היה מגיע למכבי ומככב אף אחד לא היה סולח לרמון שלא עשה מאמץ להביא אותו. בדיוק כמו שהיום אומרים "איך לא הבאנו את זהבי".
אם היו נותנים לכל אחד פה אפשרות להחזיר שניים משלושה בזמן אמת רוב מוחלט היה בוחר בורמוט ושכטר ולא בזהבי.