ציטיאט כתב:
הבורות של אנשים בנושא הכושר בגופני מביכה, במיוחד שהם מתיימרים להפוך לאנשי מקצוע ולקבוע עובדות שאין להם קשר למציאות.
דרור שמשון חבר קרוב שלי ומעולם לא הסתרתי את זה.
דרור שמשון אימן בהצלחה עם גוטמן באליפות של הפועל חיפה, באליפויות של בית"ר ירושלים, ובנבחרות ישראל. כל שחקן שנשאל על עבודתו של דרור אמר שאין מקצוען כמוהו בארץ, ולראיה הוא מעביר הרצאות ומחנות קיץ לשחקנים שהם סולד אאוט כבר עכשיו וכל הליגיונרים ושחקני הנבחרת מגיעים להתאמן ולשמור על כושר.
הבעיה של דרור שמשון היא שהוא לא איש של מקורבים ועיתונאים, וכשבמהלך העונה יוסי אבוקסיס שרף אותו, הוא העדיף לשתוק ולא לספר את האמת.
אני מקווה מאוד בשבילו שעכשיו או בשלב יותר מאוחר הוא ייצא ויספר את כל מה שקרה בהפועל תל אביב העונה, אני רק ארמוז שמדובר בחוסר מקצוענות ושכונה ברמה של ליגה ג', ראשית כל מצד השחקנים, וכמובן מצד הצוות המקצועי שנתן לכך גיבוי ועודד את ההתנהלות הזו.
כן אבוקסיס לא אבוקסיס, בשורה התחתונה הכושר הגופני של המועדון היה לא פחות מביזיון אחד גדול, שלא נדבר על הכמות ההזויה של פציעות השריר
הראשון שצריך לשלם את המחיר זה מאמן הכושר. בין אם קוראים לו דרור שמשון ובין אם קוראים לו חואן טוריחו
(איתו בקיץ היה צריך להתחיל לעבוד על הכושר)היה לשחקנים כושר יותר טוב?שלא נדבר על הכושר אצל הבדיחה שניסו לספר לנו שהוא מאמן.