NF כתב:
רועי ב כתב:
השחקנים לא אשמים(אשמים אבל הרבה פחות). מי שאשם זה יוסי והצוות המצועי המזדיין שלו וחבל שלא היו יותר שריקות בוז או קללות כלפיו.
אם לא יפטרו אותו לפני/בזמן/יום אחרי הדרבי זה ביזיון.
כוסעמק על הזין שלי הקהל, במשחקים כאלה מגיע לשחקנים לשמוע בוז כי גם הם יכולים לעשות יותר, ומגיע(!!!!!) ליוסי לשמוע שריקות בוז וקללות נגדו, מאמן עם אופי מגעיל פוליטיקאי בשקל ומקווה שלא נראה אותו על הקווים יותר.
אבל למה אתה מקלל, אתה נשמע כמו אחד שבטוח שהוא בפיפא באולטימייט טים . עכשיו תכלס,יוסי לא יודע לאמן זה ברור. אבל לפטר אותו סתם ככה לא יעזור לכלום זה שזה עבד בחיפה לא אומר שזה יעבוד אצלנו. אין שחקנים, אנחנו מבזבזים את כל הכסף שלנו על רכישות מטומטמות ונואשות כמו יוסי רק לעשות כדי לסתום לקהל את הפה.
ברור שיוסי לא ישאר בהפועל ויחליפו אותו בזמן הקרוב אבל לשרוק בוז לשחקנים שיורדים מהמגרש או בחילוף משתווה להרמת סמרטוטים לבנים בשער 11
"ברור שיוסי לא ישאר בהפועל ויחליפו אותו בזמן הקרוב"- חבל שאני לא שמעתי על זה, שמעתי על זה שהחתימו אותו גם לשנה הבאה. מי לדעתך יעיף אותו? לובין (שמלקק לכל מי שזז תתחת וחי על קומבינות מגעילות)? יוסי יתפטר? פחחחח. אז זהו שאם לא יצקו לו ויגיידו לו בדיוק מה חושבים עליו ושלא רוצים אותו הוא לא יעזוב.
"אבל לפטר אותו סתם ככה לא יעזור לכלום זה שזה עבד בחיפה לא אומר שזה יעבוד אצלנו"- כל מאמן אחר שתביא יהיה יותר טוב. חילופי מאמנים זה בלוף אם אתה מחליף מאמן כמו ניצן ביוסי, אבל אם תביא מישהו צעיר ותחתים אותו לכמה שנים טובות(שייבנה דרך למועדון) זה יכול להצליח.(למשל: רב"ש, אפשר גם את אלי כהן מרמת גן בסוף העונה, צוות מחו"ל. יש הרבה דרכים לבנות משהו מצליח, רציני ולא קקמיקה וטובות אחד לשני כמו שיש בהפועל כיום)
"אין שחקנים, אנחנו מבזבזים את כל הכסף שלנו על רכישות מטומטמות ונואשות כמו יוסי רק לעשות כדי לסתום לקהל את הפה."- מי לדעתך מביא אותם? ועוד יותר גרוע, מי לדעתך מקבל עליהם קופה?
"אבל לשרוק בוז לשחקנים שיורדים מהמגרש או בחילוף משתווה להרמת סמרטוטים לבנים בשער 11"- אני לא יגיד לאף אחד מה לעשות שהוא בא למגרש. הוא קנה כרטיס וזכותו למחות על מה שבא לו(חופש הביטוי וזה....נראה לי שאתה לומד על זה עכשיו).