תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: הפועל תל אביב - מועדון חברים
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
גם ליובין זה הסימפטום. הבעיה היא הרבה יותר כללית.
גביזון, לדעתי אין קשר לעניין החברות בעמותה, מה שכן, כל העניין הזה בלבל קצת את האוהדים שכל הזמן מזכירים פה כל מיני מודלים מחו״ל, רק שבאף אחד מהם האוהדים לא מעורבים בניהול היומיומי של הקבוצה כפי שקורה בהפועל. צריכה להיות הפרדה ברורה שלא קיימת כרגע. אין לי ספק שהכוונות של כל הצדדים טובות, אבל האוהדים מונעים לא פעם על ידי אמוציות, לא תמיד הם מסוגלים לקהל החלטות באופן בוגר, אין להם שום רקע מקצועי ואני לא מדבר על הקרבה והקשרים לחלק מהשחקנים, זו מחלה ממאירה שכדאי שנטפל בה מהר מאוד והיא בכלל לא צריכה להיות קשורה לעמותה.

אתה לא חושב שאם היה מנהל אחר שלא מקורב לאוהדים, לא חייב להם שום דבר ולא חושש מהם אז המצב לא היה יכול להיות יותר טוב ?
אם אתה מביא להפועל את דמאיו כראש המערכת הניהולית, הוא לא היה עושה סדר ומנהל את המועדון בצורה יותר רצינית ומקצועית ?
הבעיה שלנו מתחילה ונגמרת בניהול. כל עוד אין בעלים אחר שיבוא וישנה, הבעלים הנוכחי חייב למנות אישיות מקצועית וניהולית הרבה יותר רצינית מהפונקציה שיש כיום.
כל עוד נמשיך להיות מועדון חברים בו המנהל דואג להחתים מאמן כושל גם לשנה הבאה רק בגלל קשרי החברות בינהם אז לא נגיע לשום מקום.
שלא ימכרו לכם סיפורים, לובין הוא זה שפעל להחתים את יוסי לשנה הבאה ומידר לחלוטין את כל שאר המערכת כדי ששום דבר לא יגיע לדירקטוריון אלא רק לאחר הסיכום. אין לזה צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב - מועדון חברים
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:03 
אני חושב שהפורום הזה ראוי לעבודת דוקטורט. איך תמיד, לא משנה מתי, למה, כמה ואיך, אנשים פה ימצאו על מה להתלונן?
קשה להאמין עד שרואים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
גביזון
:ROSE:
ציטוט:
אולי גם כדאי, בהזדמנות, שכל מיני אוהדים שאתם מעריצים יפסיקו להסתובב כמו בוסים בוולפסון. גם אם הם עזרו לסילוקו של טביב.

כבר הרבה שנים איני מעריץ אף שחקן בהפועל, כי אף אחד אינו שווה את הערצתי.
להעריץ אוהדים ?
בחיים שלי לא חשבתי שיש מישהו שפו או לא , שיכול להעריץ אוהד.
ומסתובבים כאן הרבה לא שפויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:45 
kobster כתב:
שחר כתב:
גם ליובין זה הסימפטום. הבעיה היא הרבה יותר כללית.
גביזון, לדעתי אין קשר לעניין החברות בעמותה, מה שכן, כל העניין הזה בלבל קצת את האוהדים שכל הזמן מזכירים פה כל מיני מודלים מחו״ל, רק שבאף אחד מהם האוהדים לא מעורבים בניהול היומיומי של הקבוצה כפי שקורה בהפועל. צריכה להיות הפרדה ברורה שלא קיימת כרגע. אין לי ספק שהכוונות של כל הצדדים טובות, אבל האוהדים מונעים לא פעם על ידי אמוציות, לא תמיד הם מסוגלים לקהל החלטות באופן בוגר, אין להם שום רקע מקצועי ואני לא מדבר על הקרבה והקשרים לחלק מהשחקנים, זו מחלה ממאירה שכדאי שנטפל בה מהר מאוד והיא בכלל לא צריכה להיות קשורה לעמותה.

אתה לא חושב שאם היה מנהל אחר שלא מקורב לאוהדים, לא חייב להם שום דבר ולא חושש מהם אז המצב לא היה יכול להיות יותר טוב ?
אם אתה מביא להפועל את דמאיו כראש המערכת הניהולית, הוא לא היה עושה סדר ומנהל את המועדון בצורה יותר רצינית ומקצועית ?
הבעיה שלנו מתחילה ונגמרת בניהול. כל עוד אין בעלים אחר שיבוא וישנה, הבעלים הנוכחי חייב למנות אישיות מקצועית וניהולית הרבה יותר רצינית מהפונקציה שיש כיום.
כל עוד נמשיך להיות מועדון חברים בו המנהל דואג להחתים מאמן כושל גם לשנה הבאה רק בגלל קשרי החברות בינהם אז לא נגיע לשום מקום.
שלא ימכרו לכם סיפורים, לובין הוא זה שפעל להחתים את יוסי לשנה הבאה ומידר לחלוטין את כל שאר המערכת כדי ששום דבר לא יגיע לדירקטוריון אלא רק לאחר הסיכום. אין לזה צורה.

ההגיון אומר להפריד בין בעלות (במקרה שלנו גם עמותת אוהדים) לבין ניהול. בפועל לא בטוח אם מישהו יודע איפה נגמרת הבעלות של האוהדים ואיפה מתחיל הניהול השוטף.
מעבר לזה, בכלל לא בטוח שהאוהדים היו נותנים למנהל מקצועי שלא מזוהה חד משמעית עם הקבוצה, לנהל את המועדון. אין סבלנות לגורם מקצועי נטול זיהוי "אדום" שיקבל את המושכות.
יש מספיק נפשות טובות אצלנו שלא יתנו למשקיע "לא אדום" להתקרב, כנ"ל ביחס למנהלים מוכשרים שלא הוכיחו שהנם בעלי פנקס אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו ושאר הנשמות הטובות
לעמותה יש תקנון ארוך ומיגע שמפרט בדיוק מהן הסמכויות והזכויות של העמודה, ושל החברים בה.
נסו להיות אנשים רציניים, ולקרוא אותו לפני התלונות.
ואם כתוב שם משהו שלא נראה לכם, אני מפציר בכם לבוא לישיבות, להעלות את זה ולנסות לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

ידידי,
אתה צודק.
הבעייה אינה ליובין אלה מי שמושך בחוטים מעל ליובין. אני לא מעורה בפרטים, אבל כניראה שעל פי דברך ,שהדירקטוריון הזה גרוע כמו "הדירקטוריון ומועדון החברים" שניהל את הפועל לפני כניסת טביב והכניס את טביב להפועל.
אם ליובין אכן עשה את מה שאתה כותב , והדירקטוריון עובר על כך לסדר היום הוא ורק הוא אשם במה שקורה בהפועל.

היה פעם דרקטוריון כזה בסמוך לכניסת טביב למועדון.
הדירקטוריון הזה באמצעות מועדון החברים הפעיל את "הזרוע הצבאית" של מועדון החברים שהפכו לסגול את המשרד וחסכו לחבר בכיר באותו דירקטוריון מליון או שניים (ב-$).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:09 
די עם הרעל.
בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:09 
אדום נחמד כתב:
לעמותה יש תקנון ארוך ומיגע שמפרט בדיוק מהן הסמכויות והזכויות של העמודה, ושל החברים בה.
ואם כתוב שם משהו שלא נראה לכם, אני מפציר בכם לבוא לישיבות, להעלות את זה ולנסות לשנות.

אין לי שמץ של תלונה.
מה שמבחינים מאז שההנהלה הנוכחית לקחה את המושכות זה חוסר מקצוענות ודרכי ניהול משובשות. יש הטוענים שעם הזמן הדברים יסתדרו וחלק מהקלקולים קשורים לקשיים אוביאקטיבים.
אולי.
אף אחד לא מפריע להנהלה הקיימת בכלל ולעמותה בפרט (להוציא לאילוצים כלכליים ידועיים) להתנהל בצורה תקינה ואיכותית. אין אופוזיציה להנהלה, האוהדים (גם מי שאיננו חבר עמותה) רכש מנויים בעין יפה, באים למשחקי בית (גם למשחקי חוץ) במספריים מאד מרשימים, לא מפגינים מחוץ לביתו של חיים רמון, לא מתנפלים על עסקיה של אישתו של רמון, לא מגדפים את לובין/ליובין. בקיצור, מה שאתה הרואה זה מה יש.
אל תחפשו יריבים איפה שאין. אין שום דבר שמונע מעמותת האוהדים או מהנהלת המועדון לשנות סדרי עולם (לכוון הנכון כמובן) בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אם הובן לא נכון אז זו הנקודה להבהיר - אין לי טענות לעמותת האוהדים ולמי שמנהל אותה כיום, כשמהיכרות עם חלק מהנפשות הפועלות אין לי צל של ספק שהם לא מתערבים ביום יום של הקבוצה.
כל זה לא קשור לכך שצריך מנהל רציני, לאו דווקא אוהד הפועל (ואולי רצוי שלא אוהד הפועל) שינהל את המועדון כמו שמועדון מקצועני צריך להתנהל.
אי אפשר להתעלם מכך שמתחילת העונה יש טיילת בחודורוב שלאו דווקא מגיע ממניעים זדוניים אבל יכול להיות שמפריעה לשחקנים. במתחם לא צריכים להיות אוהדים. נקודה.אני גם הייתי מונע כניסה לגדר שנמצאת בין מגרש האימונים למשרדים, איפה שכל החבר'ה אוהבים לעמוד ולקשקש.
יש טריבונה מסודרת בצד שקרוב לירידה לאיילון, רק שם צריכים להיות אוהדים.
אבל מי יזיז את האוהדים משם ? משה בזק ? מורדי ? לובין ?
כולם חברים של כולם, והחיכוך הבלתי אמצעי הזה עם השחקנים כנראה לא עושה טוב למועדון. אולי לנו זה נראה שטויות, אבל לשחקנים זה יכול להפריע כי זה יותר מדי אנשים שמסתובבים להם מול העיניים.
אוהדים לא צריכים לדעת את הקוד הסודי של הדלת למתחם חדרי ההלבשה של השחקנים למשל. אני לא אגזים אם אומר שרק פה בפורום יש משהו כמו עשרה אנשים שיודעים אותו. לדעתך זה תקין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:31 
לא מצליח להבין. חיים רמון פוליטקאי לא פראייר. באים אליו אוהדים אומרים לו לשים את ליובין מנהל אז הוא פשוט מבצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא מצליח להבין. חיים רמון פוליטקאי לא פראייר. באים אליו אוהדים אומרים לו לשים את ליובין מנהל אז הוא פשוט מבצע?

לא קראת את הכותרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אני לא חושב.
אבל מאחר וציינת שרמון פוליטיקאי אז אשאל אותך מה הקריטריונים של פוליטיקאים למנות מנהלים תחתיהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:36 
נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:57 
תפקיד אוהדים בקבוצה שמנוהלת ע"י אוהדיה (גם 20 אחוז) הוא לא להיות מעורב בניהול היומיומי של המועדון
זה אמור לעבוד בצורה מאוד פשוטה:
1. בוחרים ועד מנהל בבחירות.
2. ועד מנהל מגבש את החזון שלו ומציג אותו לחברי העמותה (קידום מחלקת הנוער, הקמת אקדמיה, השתלבות של שחקני נוער באופן קבוע בסגל הקבוצה הבוגרת וכו' וכו').
3. הועד המנהל צריך לקבל מהקבוצה את הדוחו"ת הכספיים בסוף כל עונה ולתקשר אותם לחברי העמותה.
4. הועד המנהל צריך לשמר ולהרחיב את כמות החברים בעמותה.
5. ועד המנהל שולח 3 נציגים (כרגע) לישיבות הדירקטרויון ומקדם את החזון שלו בישיבות הדירקטוריון.
6. נציגי הדירקטוריון צריכים לוודא כי צורת הניהול היא תקינה ולהתריע במידה והם רואים דברים לא כשרים.
לאחר תקופת זמן שנקבעת הולכים לבחירות נוספות.
למיטב ידיעתי המצב היום הוא שמחכים לבחירות כי חברי הועד הזמני מעולם לא מונו ע"י אף אחד ולכן הם לא רוצים לקבל החלטות מרחיקות לכת.

נערך לאחרונה על ידי מולי הולצמן בתאריך 01 פברואר 2013, 19:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, לא אתה הוא מהאנשים אליהם פניתי.
הטיילת של חברי העמותה במועדון היא כי אין לנו משרד מסודר. כשיהייה זה ירגע.
כשיהייו בחירות גם יהייה הרבה יותר טוב, כי כרגע העמותה לא במצבה האופטימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 19:18 
האדום הצורר כתב:
אני חושב שהפורום הזה ראוי לעבודת דוקטורט. איך תמיד, לא משנה מתי, למה, כמה ואיך, אנשים פה ימצאו על מה להתלונן?
קשה להאמין עד שרואים.

אני חושב שהמאסטר צריך להיות על איך תמיד, לא משנה מתי, למה ואיך, תמיד יהיו אלה שידאגו להשתיק ביקורת בכל מיני תירוצים פאתטים מ"הוא גדל בהפועל" עד ל"מה אתם רוצים ממוני? הוא אוהד הפועל אוהדים כפויי טובה" אני מעדיף ביקורת ובכיינות מהודעות משתיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 19:54 
זאת לא הייתה הודעה משתיקה. אני פשוט לא מבין איך אפשר לשפוך כל כך הרבה רעל לאורך כל כך הרבה זמן על כל כך הרבה דברים שונים.
בעיניי זה עבר מזמן את הניסיון לתקן את המעוות והגיע לתחום ה"להתלונן לשם התלונה". האווירה שזה יוצר כאן (אם לא גם מחוץ לפורום) היא מורעלת.
מכיוון שאוהדי הפועל הם סוג של משפחה מורחבת והפועל היא אחד הדברים שאני הכי מזהה את עצמי איתם נמאס לי קצת לשמוע את הקשקשת הבלתי פוסקת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב - מועדון חברים
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 19:56 
אז אל תקרא את מה שכתוב פה אולי???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:03 
איך זו תשובה למה שכתבתי?
ניסיתי להבהיר שאני רוצה להיות פה כי הפורום הזה הפך ברבות השנים למקום מפגש מרכזי בשביל אוהדי הפועל, ושכאוהד הפועל אני רוצה להיות במקום כזה.
פשוט לא רוצה את כל הרעל שהפך להיות הטרנד השולט פה.
הדבר הכי מדכא שאפשר לעשות אחרי משחק רע של הפועל נהיה להכנס לשדים. במקום לספק תמיכה אחד לשני אנשים מספקים עוד ועוד תחמושת לעצמם נגד הקבוצה שהם אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:05 
האדום הצורר כתב:
זאת לא הייתה הודעה משתיקה. אני פשוט לא מבין איך אפשר לשפוך כל כך הרבה רעל לאורך כל כך הרבה זמן על כל כך הרבה דברים שונים.
בעיניי זה עבר מזמן את הניסיון לתקן את המעוות והגיע לתחום ה"להתלונן לשם התלונה". האווירה שזה יוצר כאן (אם לא גם מחוץ לפורום) היא מורעלת.
מכיוון שאוהדי הפועל הם סוג של משפחה מורחבת והפועל היא אחד הדברים שאני הכי מזהה את עצמי איתם נמאס לי קצת לשמוע את הקשקשת הבלתי פוסקת הזאת.

עוד טיעון שכולו טבול בכלום, "הרעל מהפורום יוצא החוצה" אוהדי הפועל הם משפחה מורחבת? אתה חי במציאות מדומה כנראה, כולם נגד כולם, 5 נגד 7, שניהם נגד 8, ויש את האלה שלא בא להם טוב שער 2, אחלה משפחה. אבל אם זו הסיבה שאתה מזדהה עם המועדון, זכותך, אתה גם יכול לא לקרוא הודעות בפורום כדורגל, בחירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:07 
מספר אוהדים פה איבדו את הראש לגמרי, תחזרו לשפיות ומהר. להאשים זה קל, נראה מישהו אחד מכם פה לוקח את האחריות שלקחו תאומים ורמון.
אולי לא הספיק לכם טביב, היה צריך למשוך עוד שנה והתפרקות כללית וכלכלית כדי שתעריכו את המצב הקיים. בסופו של דבר כל ההתלהמות נגד היושבים בראש המערכת זה תוצר של תוצאות במגרש, רק חבל שרמון הוא לא חלוץ, תאומים הוא לא בלם, וליובין הוא לא קשר 50-50.
פורום השדים מאבד את זה לגמרי בשבועות האחרונים :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:07 
טוב.
סליחה.
הכל חרא.
תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:14 
אתה יודע יש מצב כזה שאנשים מעריכים את רמון ומודים לו, אבל בתור אחד שכן תרם במאבק גם בזמן גם בכסף, מותר לי לכתוב שהמצב של השכונה היום זה מצב מאכזב מאוד? מקווה שתיתן לי אישור לכתוב את זה בעיקר בגלל שעברתי את מבחן הכשירות ״איפה היית במאבק נגד טביב״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:19 
"שכונה".
לקטול שחקן עוד לפני ששיחק משחק אחד בהפועל.
"פח".
זה הכל אותו אוצר מילים, בלי שום קשר לחיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:28 
אין שום קשר בין שכונה (שתשאל את המשפחה המורחבת שלך לגביה) לבין ״פח״ שגם אני לא אוהב לשמוע או לראות בפורום. כנראה שככה זה שעושים הכללות גורפות או שהכל גן של ורדים או שהכל מגעיל, ושוב אני חוזר יש מצב ביניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:42 
אוגוסטוס היל כתב:

גם אוהדים, אבל במקרה שלו סיבה אפילו יותר מגוחכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפ :ROSE:

חייבים להבין שהאשכול הזה נפתח דווקא בגלל שאנשים כן אוהבים את הפועל וכן עשו הכל בשביל לעזור למועדון לקום על הרגליים. אנשים הגיעו למחאות נגד טביב, למשמרות היומיות בכפר שמריהו ותרמו את כל מה שיכלו בשביל לשחרר את המועדון מציפורניו של החלאה.
הגיע רמון ובאמת מגיע לו את כל הקרדיט על המהלך שאף אחד אחר לא הצליח לעשות כששם סוף לעידן טביב במועדון.
היינו בטוחים שאנחנו יוצאים לדרך חדשה אך לא פשוטה לאור המצב הכלכלי של המועדון. בדרך נס הצליחו להעמיד תקציב גבוה מאוד ולתת למאמן שהתחיל את העונה כמעט את כל מה שרצה.
הבעיה היא שעל כל המועדון הגדול הזה והתקציב הגבוה מופקד אדם שכבר נכשל באותו תפקיד בדיוק ומשום מה הוא זה שנבחר לבצע אותו שוב. אותו אדם הוא הסמכות הניהולית הבכירה בפועל, הוא זה שמעורב בכל מה שקורה במועדון, הוא זה שהיה אחראי לפארסת הרכש בקיץ והוא זה שהתווה את דרך ההתנהלות של המועדון.
חיים רמון לא מעורב בניהול היום יומי בהפועל ולכן ההגיון אומר שעל מערכת בסדר גודל כזה צריך למנות אדם מתאים.
לא חושב שיש אוהד אחד שמעורה בכל מה שקורה במועדון על בסיס יומי ומרוצה מדרך ההתנהלות של המועדון.
אני שוב מקשר את זה לאשכול של ערן - האיש שלא היה שם הוא בדיוק האיש שנמצא שם אבל מכשיל אותנו כל פעם מחדש.
עד שיגיע בעלים חדש, רמון חייב לקבל החלטה ניהולית ולהזיז את המנהל הכושל הזה מהתפקיד שלו ולהביא סמכות ניהולית בכירה שתוכל לעשות סדר במועדון ועל הדרך גם להפסיק את השכונה ואת מועדון החברים שהפכנו להיות.
לא להתנהלות הזו פיללנו כל יום בחורש 64. עוד לא מאוחר לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:48 
קובסטר, גם אתה יודע שזה הרבה יותר ממנו והדג מסריח מהראש, אז הנסיון הזה להפיל את כל מה שקורה בהפועל רק על לובין וכאילו אם הוא יילך המצב ישתנה ב180 מעלות, מעוות את התמונה הכללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:50 
חייבים להבין שהאשכול הזה נפתח דווקא בגלל שאנשים כן אוהבים את הפועל וכן עשו הכל בשביל לעזור למועדון לקום על הרגליים. אנשים הגיעו למחאות נגד טביב, למשמרות היומיות בכפר שמריהו ותרמו את כל מה שיכלו בשביל לשחרר את המועדון מציפורניו של החלאה.
הגיע רמון ובאמת מגיע לו את כל הקרדיט על המהלך שאף אחד אחר לא הצליח לעשות כששם סוף לעידן טביב במועדון.
היינו בטוחים שאנחנו יוצאים לדרך חדשה אך לא פשוטה לאור המצב הכלכלי של המועדון. בדרך נס הצליחו להעמיד תקציב גבוה מאוד ולתת למאמן שהתחיל את העונה כמעט את כל מה שרצה.
הבעיה היא שעל כל המועדון הגדול הזה והתקציב הגבוה מופקד אדם שכבר נכשל באותו תפקיד בדיוק ומשום מה הוא זה שנבחר לבצע אותו שוב. אותו אדם הוא הסמכות הניהולית הבכירה בפועל, הוא זה שמעורב בכל מה שקורה במועדון, הוא זה שהיה אחראי לפארסת הרכש בקיץ והוא זה שהתווה את דרך ההתנהלות של המועדון.
חיים רמון לא מעורב בניהול היום יומי בהפועל ולכן ההגיון אומר שעל מערכת בסדר גודל כזה צריך למנות אדם מתאים.
לא חושב שיש אוהד אחד שמעורה בכל מה שקורה במועדון על בסיס יומי ומרוצה מדרך ההתנהלות של המועדון.
אני שוב מקשר את זה לאשכול של ערן - האיש שלא היה שם הוא בדיוק האיש שנמצא שם אבל מכשיל אותנו כל פעם מחדש.
עד שיגיע בעלים חדש, רמון חייב לקבל החלטה ניהולית ולהזיז את המנהל הכושל הזה מהתפקיד שלו ולהביא סמכות ניהולית בכירה שתוכל לעשות סדר במועדון ועל הדרך גם להפסיק את השכונה ואת מועדון החברים שהפכנו להיות.
לא להתנהלות הזו פיללנו כל יום בחורש 64. עוד לא מאוחר לשנות.[/quote]

אני אשאל שאלה אחת...
מה אתם מצפים ממנכ"ל של מועדון כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
red in blood כתב:
שוב, כל התלונות הללו מתבססות על זה שיש אוהדים מקורבים שקובעים מה יקרה במועדון, מי ימונה לאיזה תפקיד ואפילו אילו שחקנים ישחקו.
על מה ההנחה הזאת מבוססת ומי אלו אותם אוהדים?

זה אתה ואור אליעז.

מבטיח לך שאם היה לי זמן להסתובב בחודורוב הייתי עושה את זה. לצערי אין לי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: