kobster כתב:
ניצן שירזי מנהל משחק גרוע ביותר, נקודה.
לא יכול להיות מצב שבו הקבוצה מסיימת בתיקו אפס בלי להגיע למצבים והוא עושה רק חילוף אחד (ק"ש בחוץ)
לא יכול להיות מצב בו הקבוצה כבשה שני שערים בחמשת משחקי הבית האחרונים (שניהם באותו משחק) והמאמן ממשיך עם אותה שיטה ואותה שבלונה בלי טיפה יצירתיות.
לא יכול להיות מצב בו החילוף הקבוע שלך הוא מחמוד עבאס במקום גורדנה, שזה בכלל לא התפקיד של עבאס.
לא יכול להיות מצב בו אתה מוביל בשער אחד בגביע ומרוקן את כל הכלים ההתקפיים שלך מההרכב בלי לקחת בחשבון שאם תיגרר להארכה, לא יהיה לך מה להציע.
לא יכול להיות מצב בו מאמן משחק כבר 6 משחקים (4 בליגה ושניים בגביע) עם אותה שיטה של 4-5-1 ולא נותן לחלוץ בית צעיר ומוכשר (עדן) לשחק בשפיץ יחד עם עומר.
כל זאת מבלי להזכיר ולו במילה אחת את זה שהמאמן מסכים שהבעלים שלו ישב לידו על הספסל ויחלק הוראות לשחקנים.
בובת סמרטוטים, מקווה מאוד לא לראות אותו אצלנו על הקווים בשנה הבאה. שיחזור לפרשן משחקים, איינשטיין מתגעגע.
מה שלא יכול להיות זה שקיימים אוהדים כמוך שמוכנים לסלף את האמת בשביל להצדיק טענה דמגוגית חסר כל שחר, רק כי היא מתאימה לאני "שונא"
שהבאת מהבית.
מול ק"ש שמונה בחוץ במחצית השניה היית יותר מסוכן מהם, דאמרי החטיא מ 3 מטר, והגיעו לך 3 פנדלים, אם זה לא מספיק לך אז הבעיה בך,
עם מול קבוצה שספגה 16 שערים בכל העונה אתה אמור לקבל 3 פנדלים ומחטיא עוד שער בטוח ו מאיים עוד 5 פעמים על השער ואתה בא בתלונות
כנראה שהתלונות שלך לא קשורות למציאות.
אם נעזוב רגע את שחקני הנוער ושחקני ואת מור שושן ושיש שבעונה נורמאלית לא נמצאים בסגל ב 80% מהמשחקים, להפועל היו על הספסל שני
שחקנים, עבאס (שלדעתי הוא השחקן הגרוע והמאכזב של העונה) ולאלא שעדין חי על העבר ושכח ועסוק במלחמות מול הקבוצה שהוא חב לה את
הקרירה ושכח שכדור ברשת יכול לעזור לו הרבה יותר מאוד ראיון מביך בתקושרת של איזה דוד שמתחפש לאבא של טועמה. אין "יותר" מידי אופציות
ומכיוון שגם ככה הקישור לא ניכן ב"קושר משובח", להוציא בדקות האחרונות קשר ולעבור לשחק עם שני חלוצים זה לא בדיוק הדבר הנכון לעשות.
בכלל לדעתי צריך להוריד את הכובע בפני שי אבוטבול ואורמוש, שכל השנה התחילו להחזיק את הצד בדקה ה60 אבל מאז הפציעות הם נותנים כל
שבוע מעל 90 דקות (היו גם שני משחקים בגביע), ווכה כל שחקן אחר בקישור. אז כן אולי נכון היה לחלק את העומס ולהחליף לא כל פעם את רועי
אבל מכיוון שרועי הוא בתפקיד הכי "משמעותי", שדורש הכי הרבה (אחרי שרועי יוצ נוסא נכנס לשם ועבאס משחק בצד), זה חילוף לגיטימי לחלוטין,
ויש סיכוי שגם אני הייתי מבצע אותו. בסופו של דבר איבודי הכדור של הקישור האחורי שלנו עלו לנו בשנים האחרונות לא מעט, וגורדנה לא רק שסובל
מהרבה כאלו בלי קשר, יכול לעלות לנו במשחקים כאשר הוא עייף, מותש ועם רגלים כואבות. מה גם שבחלק מהמשחקים הוא פשוט ביקש להתחלף,
וכאמור החילוף היחידי שיש הוא עבאס.
וככה גם לגבי הגביע, מה זה מרוקן את הכלים ההתקפים? אלרואי שמתח שריר וביקש להתחלף? גורדנה שביקש להתחלף? נוסא שביקש להתחלף?
איך רצית בדיוק שנסיים את המשחק? עם שרם ולאלא בחוד, דאמרי עבאס ושי בקישור, באדיר, שולר חוטבא ואנטבי בהגנה? אני בטוח שלא היינו
מנצחים ככה. בסופו של דבר אתה חייבים להבין שאין ב 6 המשחקים האחרונים להפועל אופציות, לא התקפיות לא הגנתיות ולא בקישור בשביל לשנות
משחק, אם תקח את משחקים שקדמו ל 6 האלא, תראה חילופים נכונים ובמקום.
אותו הדבר לגבי עדן, אם אתה שואל אותי מי אמור לפתוח, ואני מניח כל אדם נורמאלי שלא עסוק בלשנוא כי זה כיף, מי אמור לפתוח בהרכב,
נוסא, אורמוש, אלרואי, או עדן שרם אני חושב שהתשובה ברורה. בסגל כרגע "יש" רק קשר וחצי דפנסיבים ולכן הם "באנקר" בהרכב, שי וגורדנה,
השלושה שציינתי ודאמרי, חייבים לפניהם, זה לא שיש לשירזי בררות אמיתיות, אבל זה בסדר שאתה עוצם עיינים.