תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "לפוצץ את הבלון"
הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 00:39 
מסתבר שהטבלה לא משקרת.
אפילו אם ק"ש תיכנס לאיזה משבר רציני, אז לא חושב שנהיה מספיק יציבים בשביל לחזור לתמונה.
בקיצור, יותר מכרטיס לאירופה לא נשיג העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 01:51 
מי שעוד לא הבין
הפועל תל אביב מועדון שהיה הטוב ביותר בכדורגל הישראלי במשך 3 שנים ואחד הגדולים בארץ בכל הזמנים הפך לבדיחה
ההצלחות לא מעניינות אותי אין לי בעיה שהמועדון הזה יכשל או יתמודד על הירידה למרות שדבר כזה לא אמור לקרות אם מתנהלים נכון ואיזה פוטנציאל יש פה עינאל רבאק
אין לי שום סימפטיה למקום הזה כבר
לא הלכתי למשחק בשבת פעם ראשונה אחרי כמה שנים טובות אני כבר לא מעודד במשחקים ולא קופץ מאושר בגולים כבר לא מזיז לי שום דבר אין יותר רגש
מקווה שתצליחו להביא לשינוי שאתם מייחלים לו המועדון הזה יותר חשוב לכם משלי לקח לי זמן להבין כמה היתי אובססיבי כלפי הפועל ולא יודע באמת כמה אני אוהב אותה
כל היום שר שירים.. הולך עם הקבוצה לכל מקום.. כל היום בראש הפועל.. אנשים שהם הפועל אנשים שהם מכבי.. צניעות כבוד מוסר דרך עבודה קשה הפועל.. שחצנות דורסנות הישגיות מכבי.. שובר שולחן בדאבל מרוב התרגשות..
לא יודע מה זה אמיתי כל הדבר הזה? זה אהבה או אובססיה?
עכשיו אני רק רוצה להתרחק
בטח אתם אומרים מה ?! דווקא עכשיו ? לך תפגין לך תעשה משהו בשביל הקבוצה שלך..
לא יודע האמת שכבר לא ממש איכפת לי כבר די אדיש להפועל
מאחל לכם בהצלחה כי מגיע לכם מועדון טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
מי שעוד לא הבין
הפועל תל אביב מועדון שהיה הטוב ביותר בכדורגל הישראלי במשך 3 שנים ואחד הגדולים בארץ בכל הזמנים הפך לבדיחה
ההצלחות לא מעניינות אותי אין לי בעיה שהמועדון הזה יכשל או יתמודד על הירידה למרות שדבר כזה לא אמור לקרות אם מתנהלים נכון ואיזה פוטנציאל יש פה עינאל רבאק
אין לי שום סימפטיה למקום הזה כבר
לא הלכתי למשחק בשבת פעם ראשונה אחרי כמה שנים טובות אני כבר לא מעודד במשחקים ולא קופץ מאושר בגולים כבר לא מזיז לי שום דבר אין יותר רגש
מקווה שתצליחו להביא לשינוי שאתם מייחלים לו המועדון הזה יותר חשוב לכם משלי לקח לי זמן להבין כמה היתי אובססיבי כלפי הפועל ולא יודע באמת כמה אני אוהב אותה
כל היום שר שירים.. הולך עם הקבוצה לכל מקום.. כל היום בראש הפועל.. אנשים שהם הפועל אנשים שהם מכבי.. צניעות כבוד מוסר דרך עבודה קשה הפועל.. שחצנות דורסנות הישגיות מכבי.. שובר שולחן בדאבל מרוב התרגשות..
לא יודע מה זה אמיתי כל הדבר הזה? זה אהבה או אובססיה?
עכשיו אני רק רוצה להתרחק
בטח אתם אומרים מה ?! דווקא עכשיו ? לך תפגין לך תעשה משהו בשביל הקבוצה שלך..
לא יודע האמת שכבר לא ממש איכפת לי כבר די אדיש להפועל
מאחל לכם בהצלחה כי מגיע לכם מועדון טוב

מבטיח לך שאם היינו נראים אחרת היית ממשיך עם ה"אובססיה".
בכל אופן יש לך אחריות בדיוק כמו לכולנו, יש לנו מטרה אחת עכשיו בשביל להחזיר סדר למקום האהוב שלנו, תקח בה חלק בשביל להחזיר את האהבה שלנו למקום ולטיפול שהיא ראויה לו. אל תברח מזה, קבל שיש מטרה חדשה עכשיו שהיא קודמת לכל כדי שהמטרות הקודמות יחזרו להיות המטרות היחידות.
עם גישה כזאת קבוצת הכדורסל שלנו היתה נעלמת לנו מול העיניים, אנחנו בכיוון הנכון מבחינת המאבק שאפילו עוד לא החל, קח חלק בזה בשביל להפסיק להרגיש זיפת עם עצמך, זה גם ייתן לך הרגשה טובה של עשייה גם אם מינימלית כמו להרים טלפונים, וגם יקדם את כולנו למקום נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 08:15 
red_o כתב:
redrony כתב:
אל דוד, אני עדיין מקווה. מאמין זה מילה גדולה, כי אני לא באמת מאמין שהפועל יכולים לקחת אליפות העונה. אני מדבר מבחינה ראציונלית. הפועל פשוט לא קבוצה של אליפות. זה לא אומר שאני לא אמשיך לקוות שהפועל ינצחו כל משחק ושזה יקרה, אני בהחלט אשב ואחזיק אצבעות שקריית שמונה יפסידו.
אבל אני כן מסכים ש"בלון" זו מילה שמתארת את תקוות האליפות של הפועל. להפועל כרגע יש סיכוי לקחת אליפות בערך כמו לאשדוד ובגלל שיש לנו 6 נקודות יותר, אז סיכוי טיפה גדול יותר מאשר מכבי (שזה בערך 2.4% לעומת 0.7%).
אתה נותן פה כל מיני תסריטים לשבועיים הקרובים, תסריטים שגם אני לצערי, מריץ בראש. זה אוהד הכדורגל האופטימי שבי.
הראציונל אומר שקבוצה שניצחה השנה 2 משחקים מחוץ לבלומפילד, משחקת כדורגל רע, סובלת מבעיות ניהוליות קשות וניצחה 2 משחקים מה-8 האחרונים, לא יכולה לנצח 13 או 14 משחקים מתוך ה-15 שנותרו עד סוף העונה (שגם הם לא יספיקו לאליפות אם ק"ש תשמור על המאזן שלה ב-16 המשחקים האחרונים ואפילו פחות מזה).

חביבי, מה שאתה ועוד הרבה אוהדים לא מבינים.
זה לא רק ק"ש, כל קבוצה מפרקת לך את האמצע ומחזיקה בכדור. כולל נתניה ב10 שחקנים.
אביחי ידין של השנה זה לא אביחי ידין שיכול להחזיק אמצע. בטח כאשר אין טקטיקה ועמידה נכונה של שחקנים איך לסגור את האמצע ולהשתלט על המשחק.
כנראה שזה היה הייחוד של אלי גוטמן. האטימה הזאת של האמצע והשליטה במרכז השדה.
מעניין מתי יבינו את זה... כבר עכשיו בינואר או שיחכו לסוף העונה. או אולי בכלל סוף העונה הבאה...

חוץ ממילה אחת במשפט הראשון שלך, אני מסכים. חביבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
נכון כל העונה הזאת היא חבל אחד גדול עד עכשיו...
אז מה? זהו? מרים ידים? שמחים כי מפסידים?
מכתירים את הירבות שלנו כזוכות בתארים?

עד עכשיו היה חבל, נקווה שזה יהיה התואר האחרון שק"ש יקחו העונה,
והאחרון שאנחנו מפסידים.

הקול השפוי היחיד פה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: