שער 7 הוא אדום כתב:
מה הקהל צריך לעשות לו טוב?
לנשק לו את הרגליים גם שהוא אנטי כדורגל?
כבר אי אפשר לבקר שחקן?
והוא כפוי טובה על כך שהוא לא מעריך שהוא משחק במועדון כדורגל שבו קיים מגוון של אוהדים שלא חייב להיות מאוחדים בדעה לגבי רמת המשחק שלו.
לגבי טביב כמובן אני לא מדבר כי ברור לכולם הנזק שהוא עושה,אבל יבוא יום וטביב יילך לפה ואותו קהל שהוא לכלך עליהם יישאר,ואז שהוא יירצה לחזור לפה על ארבע,אני מקווה שאותו קהל ייזכור את הפה הגדול שלו,ויידאג שהוא לא יהיה פה.
אם אתה לא מבדיל בין לבקר שחקן ולרדת לו על הנשמה אז איתך כנראה אין לי דיון. הוא לא אשם שהיכולת המקצועית שלו לא נראית בעיניך, והוא לא אשם שפותחים איתו בהרכב.
לא הבנתי מה זה אומר המשפט המודגש. הוא אמור להעריך את העובדה שיש הרבה סוגים של אוהדים? מה הקשר בין זה לבין הפועל? ומה הקשר בין זה לבין הטענה שלי שלא רק ביקרו את המשחק שלו, אלא קיללו אותו ואת אמא שלו על כל נגיעה שלו בכדור. אתה מוזמן להתיחס למציאות ולא להמציא אחת משלך. ביקרו עאלק.
אני, למשל, לא נמצא בין אלה שבונדר לכלך עליהם, ולכן אין לי שום בעיה ואשמח אפילו שיבוא להפועל. מי שנפגע מדבריו, כנראה התנהל בצורה שגם אותי לא יעניין איך הוא ירגיש כשבונדר יחזור.
ולגבי כל אלה שממשיכים לטנף אותו, ולתמוה על החוזה המנופח שלו, אין לי צל של ספק שהמשכורת שלכם תואמת את היכולת שלכם, ומקווה שאף אחד לעולם לא יתייחס אליכם כאילו המצב שונה. חבורה של חצופים.