תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 06:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סאגת אבוטבול 90210
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
מישהו שם בהנהלה מרגיש מרומה, שי בין הישראלים שמרוויחים הכי הרבה במועדון אחרי השדרוג שנכפה ע״י האוהדים, ומציג יכולת שגורמת לנו לגעגועים לאבו לאבן. כמו שאמרתי באשכול אחר, על יכולת מקצועית נטו קשה לבוא בטענות לשחקן, אבל בכל הקשור לכושר גופני ירוד בשלב ובגיל כזה יש כל לגיטימציה למחות. ושוב ושוב כל מקורבי אבוטבול גורמים לי לרפלקס הקאה, אני מקווה שלפחות הוא משלם להם על כך.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 06:52 
mbracha כתב:
מישהו שם בהנהלה מרגיש מרומה, שי בין הישראלים שמרוויחים הכי הרבה במועדון אחרי השדרוג שנכפה ע״י האוהדים, ומציג יכולת שגורמת לנו לגעגועים לאבו לאבן. כמו שאמרתי באשכול אחר, על יכולת מקצועית נטו קשה לבוא בטענות לשחקן, אבל בכל הקשור לכושר גופני ירוד בשלב ובגיל כזה יש כל לגיטימציה למחות. ושוב ושוב כל מקורבי אבוטבול גורמים לי לרפלקס הקאה, אני מקווה שלפחות הוא משלם להם על כך.

כל זה נכון לגמרי, אבל לחלוטין לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 06:59 
סימרוטיץ כתב:
יאללה בורסת האשמים נפתחת ,כולם לזרוק את הסוס שלהם למירוץ ,כרגע שי מוביל בקצת על אבוטבול והקהל התברג במקום השלישי.

טוב עדכון קטן ,נכנסו עוד שחקנים למשחק ,המקורבים שועטים קדימה ,ועורכי הדין גם בתמונה ,האכזבה באה מכיוון אלי טביב שמשתרך הרחק מאחור .

נ,ב: כל אלו שעושים דה לגיטימציה לשי ובאו בטענות כלפי קנדה,זהבי,תמוז,ידין,לאלא ושי על זה שחוזים צריך לכבד,לא ראויים לתגובה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
mbracha כתב:

כל זה נכון לגמרי, אבל לחלוטין לא רלוונטי.

תשמע, חתמת על זכרון דברים על קניית דירה ולמחרת גילית שלבניין יש בעיות צנרת. אם תרצה לחזור בך מהסיכום, וזה לגיטימי לגמרי, בימ״ש יחייב אותך ב- 10% מעלות העסקה. אז אני לא משפטן ולא יודע אם יש הבדל מעשי בין המקרה הזה למקרה של שי, אבל אם זה חוקי ששי יקבל את הפיצוי המגיע לו כחוק ושיסיים את יתרת החוזה שיש לו ביד. מצטער, המחשבה על שי בתמונת ההרכב לחמש השנים הקרובות לא עושה לי טוב, ואני לא חושב שלהמשיך להתערב בעניין הזה ישרת את טובת הקבוצה. בפועל בסיבוב הקודם רק עשינו נזק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:09 
סימרוטיץ כתב:
סימרוטיץ כתב:
יאללה בורסת האשמים נפתחת ,כולם לזרוק את הסוס שלהם למירוץ ,כרגע שי מוביל בקצת על אבוטבול והקהל התברג במקום השלישי.

טוב עדכון קטן ,נכנסו עוד שחקנים למשחק ,המקורבים שועטים קדימה ,ועורכי הדין גם בתמונה ,האכזבה באה מכיוון אלי טביב שמשתרך הרחק מאחור .

נ,ב: כל אלו שעושים דה לגיטימציה לשי ובאו בטענות כלפי קנדה,זהבי,תמוז,ידין,לאלא ושי על זה שחוזים צריך לכבד,לא ראויים לתגובה .

אתה נודניק גם בסטנדרטים של קרציה.
פעם הבאה כשאתה פותח אשכול תעשה כוכבית קטנה ותפרט מה אתה ורצה שיכתבו.

(בעצם, זה בדיוק מה שרצית, לא?)

אני ממליץ לך שוב לנסות להבין את ההבדל בין אשם לבין אחראי.

**אני חושב שמדובר בגועל נפש של התנהלות מצד טביב ואם אני שי אני תובע את אותו בלי לדבר בכלל (יצאו בפומבי במסיבת עיתונאים- זה נראה לי כהסכמה שבעל פה שתעבור בבית משפט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:15 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה נודניק גם בסטנדרטים של קרציה.
פעם הבאה כשאתה פותח אשכול תעשה כוכבית קטנה ותפרט מה אתה ורצה שיכתבו.

(בעצם, זה בדיוק מה שרצית, לא?)

אני ממליץ לך שוב לנסות להבין את ההבדל בין אשם לבין אחראי.

**אני חושב שמדובר בגועל נפש של התנהלות מצד טביב ואם אני שי אני תובע את אותו בלי לדבר בכלל (יצאו בפומבי במסיבת עיתונאים- זה נראה לי כהסכמה שבעל פה שתעבור בבית משפט).

דווקא לא התכוונתי אלייך,אבל בגדול אתה צודק ,כשפתחתי את האשכול חשבתי כמה תגובות יהיו נגד ההנהלה לעומת כמה תגובות יהיו כנגד כל העולם חוץ מההנהלה.
האשכול יכול לשמש כתמונת ראי לדעת הקהל בפורום . הולכים סחור סחור אבל לא נוגעים בעיקר ,אתה יכול לקרוא לזה נודניק אני קורא לזה מתמיד.
בנוסף כמה משתמשים גם החלו לעשות דה לגיטימציה לאבוטבול ,אסור לי לבקר אותם על זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:21 
מתמיד. קניתי.
אני חושב שזה שמדובר בהתנהלות מבזה ולא ראויה זה די ברור ולכן אין פה מה להוסיף. אשכולות ה"הכל בסדר" וכו'- קצת מיצו את עצמם.

זה רק מדהים שאחרי כל הסאגה הזאת שי (והעו"ד שלו/סוכן שלו/כל התשובות נכונות) הסכימו לצאת בפומבי עם הודעה משותפת על החוזה לפני שהוא היה חתום.
אם אני שי- אני מחליף עו"ד ותובע את ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:29 
אוגוסטוס היל כתב:
מתמיד. קניתי.
אני חושב שזה שמדובר בהתנהלות מבזה ולא ראויה זה די ברור ולכן אין פה מה להוסיף. אשכולות ה"הכל בסדר" וכו'- קצת מיצו את עצמם.

זה רק מדהים שאחרי כל הסאגה הזאת שי (והעו"ד שלו/סוכן שלו/כל התשובות נכונות) הסכימו לצאת בפומבי עם הודעה משותפת על החוזה לפני שהוא היה חתום.

וואללה? זאת לא העצה שנתנו לאחד שי אבוטבול אחרי שהוא אמר שהוא חתם עם ההנהלה לפני כמה שנים על חוזה X אבל אמרו לו בע"פ שהוא יקבל Y? אז יכול להיות שיש לשי בעייה שחוזרת על עצמה עם עורכי הדין והסוכנים שלו (כמו גם עם ההנהלות של המועדון בשנים האחרונות). הכל יכול להיות. אני נוטה דווקא להיזכר בעקרון תערו של אוקאם ולחפש הסברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:32 
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מתמיד. קניתי.

וואללה? זאת לא העצה שנתנו לאחד שי אבוטבול אחרי שהוא אמר שהוא חתם עם ההנהלה לפני כמה שנים על חוזה X אבל אמרו לו בע"פ שהוא יקבל Y? אז יכול להיות שיש לשי בעייה שחוזרת על עצמה עם עורכי הדין והסוכנים שלו (כמו גם עם ההנהלות של המועדון בשנים האחרונות). הכל יכול להיות. אני נוטה דווקא להיזכר בעקרון תערו של אוקאם ולחפש הסברים אחרים.

למשל?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 26 ספטמבר 2011, 07:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:38 
שאולי הבעייה היא לא רק בעו"ד שהיה לו בחוזה ההוא פלוס בסוכן שהיה לו אז פלוס המנהל של הפועל אז פלוס העו"ד שלו היום פלוס המנהל שלו היום פלוס המנהל של הפועל היום. אולי במקום למצוא המון אשמים יש גם אשמה מסויימת, או יותר ממסויימת, באדם אחד שהשתתף בכל המו"מים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
איזה מגניב עם טביב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 08:10 
מה שקרה זה ששי לא משחק כתמול שלשום מאז החוזה.

נכון שיש חוזים, ונכון שהם GUIDELINE חזק מאוד למימוש, אבל במקרי קיצון יש עליהם ערעור.
דוגמאות: שחקנים שמשתדרגים באופן דרסטי דורשים וגם מקבלים העלאות שכר ומי כמו שחקנים בהפועל יודע זאת.
או שחקן שמשתדרג ולא רוצה להמשיך בקבוצה ובמקרים רבים מקבל שחרור מעבר למחויב.
הכל כי אנחנו חיים בחיים האמיתיים וכששחקן לא מרוצה הוא משנה את התנהגותו ואינו משחק כתמול שלשום. וכאשר הנהלה לא מרוצה היא משנה את התנהגותה ומתחילה למרר את חייו.

אז לכאורה להנהלה יש CASE אבל זה לא אומר שהיא צודקת. ההפך.
1 היא חתמה על חוזה וכרגע הירידה בכושר של שי עדין לא קיבלה גושפנקא סופית. נקווה ששי יחזור לעצמו, אלא שגם אני שתמכתי לאורך שנים בשי לא בטוח בכך. ואף הבעתי את דאגתי לפני מספר שבועות ששי אחרי החוזה בסכנת התרסקות. וזה עלול להיגמר כמו אצל יבואה מאז הקשקוש על צסק"א.
2 כמנהל מקצועי רואה את טביב אשם אישית בכל הפרשה. ואגב, מנהל שמטיל אחריות בקלות על כפופים לו הוא לא ממש מנהל (אבל מה אני רוצה מטביב ? הוא "איש עסקים שלא שקופים עד הסוף" וספק אם מסוגל אפילו להבין שכלית את התגובה שלי).
במלים אחרות הייתה לטביב שגיאה כפולה - גם שלא שדרג לשי את השכר לפני חצי שנה וגם ששדרג לו בצורה המזכירה פנסיונר כדורגל. והפוקוס של שי התחיל לנוע לעבר פנסיונר כדורגל למרות שהוא מאוד רוצה אחרת.

מה פתרון בית ספר ?
לקרוא לשי לשיחה ולהביע דאגה מהמצב.
לא צריך יותר. הוא יבין לבד שינסו להיפטר ממנו כמו שנפטרו משחקנים כושלים בעבר עוד לפני תום החוזה.
ויש סיכוים שזה יחזיר אותו לחיים ושוב נהנה משי כפי שהיה בדרבים האחרונים ובקרית אליעזר לפני כ-10 חודשים. ובעונה עד שאוקוצ'ה פצע אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 08:32 
נמאס מטביב והיחס הבסטיונרי שלו לחוזים, המשחק שלו עם פירצות והרצון שלו תמיד להרגיש כאילו הוא זה שעקץ.
לך מאיתנו לך!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

מישהו מרגיש מרומה?
שי אבוטבול הוא שחקן כדורגל, לא רובוט. כמו לכל שחקן, יש לו תקופות טובות יותר וטובות פחות. מפתה מאוד להגיד שהוא בכושר רע כי עדיין לא חתמו איתו על החוזה והראש שלו לא בכדורגל, רק שזו ספקולציה טפשית. הוא בכושר לא טוב עכשיו, היה בכושר טוב יותר בעבר ויחזור לכושר טוב בעתיד.
אם היו מחתימים אותו על חוזה שבו הוא מקבל שכר לפי שקלול הציונים שהוא מקבל מפרשנים (או בפורום), ושי היה חותם - זה היה בסדר גמור. למיטב ידיעתי, אין חוזה כזה בכדורגל.
שי מתייצב לאימונים, משחק כשהמאמן אומר לו, (כולל בישול במשחק שהיה תקוע לגמרי מול ב"ש, כך שגם כשהוא לא בשיאו הוא תורם משהו), ויושב על הספסל כשהמאמן אומר לו לשבת. הוא ממלא את חובותיו במלואן.
מי שלא מקיים את חלקו זו ההנהלה.
והחוזה לא "נכפה" על ידי האוהדים, אלא נאכף על ידינו. ההבדל הוא בכך שלא אנחנו המצאנו את החוזה, אלא התעקשנו שההנהלה תקיים הבטחה מפורשת שניתנה לשחקן על ידי הנהלת המועדון. הטענות המטומטמות של "זה מוני הבטיח" הן שקריות, וגם אם היו נכונות, זה לא רלוונטי. הפועל מנוהלת על ידי חברה בע"מ ולא ע"י עוסק פרטי, כך שהתחייבות של הנהלה תקפה גם כשהנהלה מתחלפת. ועם כל זה ההבטחה לא כובדה במלואה והחוזה החדש נמוך מזה שהובטח לו. ברגע שאבוטבול הסכים לחוזה, אני איבדתי עניין. מצידי שישלמו לו מסטיק בזוקה לחודש, כל עוד שני הצדדים מסכימים ומכבדים את ההסכם.
יש כאן צד אחד בלבד שעוסק ברמאויות, זה שהצליח להביא תעודת יושר ממשטרת מיאמי, אבל סירב להוציא אחת כזו בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן כמה ששהנהלה הזו עושה הכל בשביל לפגוע בשקט המקצועי במועדון!
לא ייאמן כמה אין למר אלי טביב טיפת כבוד עצמי. בכל פעם שאתה חושב שהוא לא יכול לרדת לרמות נמוכות יותר, הוא מפתיע מחדש!

שיעזבו כבר את שי בשקט ויתנו לו לחזור לעצמו!
טביב, אתה טינופת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 10:08 
אדום תלאביבי כתב:
לירון האדום כתב:
איזה הנהלה יש להפועל השנה, פשוט לא להאמין !

אם אחרי כל הבלאגן שהיה בקיץ + ההתנצלות הכפויה של שי במסיבת העיתונאים, שי משחק עד היום בלי חוזה חתום, הוא כנראה הכי מטומטם בארץ, ועורך הדין/הסוכן/החברים שלו הם לא פחות מפגרים. מי שסומך על מילה של טביב לא יגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 14:46 
idan כתב:
אדום תלאביבי כתב:
לירון האדום כתב:

אם אחרי כל הבלאגן שהיה בקיץ + ההתנצלות הכפויה של שי במסיבת העיתונאים, שי משחק עד היום בלי חוזה חתום, הוא כנראה הכי מטומטם בארץ, ועורך הדין/הסוכן/החברים שלו הם לא פחות מפגרים. מי שסומך על מילה של טביב לא יגיע רחוק.

שום שחקן לא יכול לשחק בלי חוזה חתום, כולל שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אולי בגלל שהוא נראה רע?!
רע מאוד ופתאום תוהים אם הוא שווה את הסכומים אותם הוא מקבל...
אשמתו של שי אם הוא היה טוב היו סותמים את הפה.

דביל,אז בגלל שהוא נראה רע לא נעמוד בהתחייבות !!!
גאון אתה,פתרת בעיות לחצי מהמעסיקים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 15:23 
moshiko כתב:
idan כתב:
אדום תלאביבי כתב:
לירון האדום כתב:

שום שחקן לא יכול לשחק בלי חוזה חתום, כולל שי.

אני מקווה שאתה מבין שהוא משחק עם החוזה הישן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סאגת אבוטבול 90210 וסאגת אייגבור הראשונה
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 15:35 
הזדמן לי לראשונה לקחת משקפת למשחק מול חיפה ואני יכול לומר בוודאות שהוא לא נראה כמו חולה,בטח מחלה שמונעת ממנו לשחק ,אלא אם כן חלה במחלת החשק .
מי שהיה בשער 2 בטח ראה יותר טוב ממני את הציחקוקים של נוסא.
זאת עוד הוכחה לכמה הרסנית דרך הניהול של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 15:52 
סימרוטיץ כתב:
הזדמן לי לראשונה לקחת משקפת למשחק מול חיפה ואני יכול לומר בוודאות שהוא לא נראה כמו חולה,בטח מחלה שמונעת ממנו לשחק ,אלא אם כן חלה במחלת החשק .

אי אפשר לדעת אם באמת בן אדם חולה או לא, זה שהוא ציחקק והגיע למגרש לא אומר בוודאות שהוא אינו חולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 16:01 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לדעת אם באמת בן אדם חולה או לא, זה שהוא ציחקק והגיע למגרש לא אומר בוודאות שהוא אינו חולה...

לירון תרשה לי :LOL2: כמי ששיחק מספר שנים טובות כדורגל,אתה צריך להיות "חולה" מספיק על מנת לא לשחק אבל כן לשבת ביציע ולהתנהג עם מצב רוח טוב שכזה ,אני מזכיר לך שבשניה האחרונה הוא אמר לצוות המקצועי שהוא לא יכול לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 16:03 
זה דיי ברור שהוא לא היה חולה אבל אני מקווה שייסגרו איתו את הסיפור היום. צריך לזכור שהוא סה"כ בן 20 במדינה זרה וכבר לא משלמים לו משהו שמגיע לו לפי החוזה, כל אחד מכם היה מוחה.
חבל, כי הוא היה חסר לנו מאוד נגד הפועל חיפה. מילא קמצן טביב, אבל אי אפשר אפילו לשלם בזמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 16:04 
אני לא אומר שהוא באמת היה חולה, אבל לפרש את זה שהוא הגיע למשחק וציחקק את חבריו לכך שהוא אינו היה חולה, אני חושב שזאת הערכה לא נכונה.
*הוא הודיע להם בשבת בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אולי בגלל שהוא נראה רע?!
רע מאוד ופתאום תוהים אם הוא שווה את הסכומים אותם הוא מקבל...
אשמתו של שי אם הוא היה טוב היו סותמים את הפה.

אז אולי צריך לחתוך לשחקנים משכורת לפי איך שהם משחקים? משום מה זה לא עבד על אדל כמה משחקים ראשונים...

דביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 16:11 
לירון האדום כתב:
אני לא אומר שהוא באמת היה חולה, אבל לפרש את זה שהוא הגיע למשחק וציחקק את חבריו לכך שהוא אינו היה חולה, אני חושב שזאת הערכה לא נכונה.
*הוא הודיע להם בשבת בבוקר.

לירון לא ירחק היום שיורדו להפועל נק' על חוזים כפולים, זה הדבר היחיד שעדיין לא שמענו עליו בהפועל וקרה בכפ"ס,זה החשש שלי בנושא הזה ,כמו כן אני אומר שמחלה שמונעת ממך לשחק, היא גם נראית לעין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 17:12 
הוא לא היה חולה
אחד שיודע וזה

והוא גם צודק שהוא לא שיחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי -
איזה סכסוך יש כבר לאייגיבור?
הוא לא חתם על חוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
לא הבנתי -
הוא לא חתם על חוזה?

לא שילמו לו מענקים כלשהם. מאוד נדיר שההנהלה "שוכחת" לשלם לאנשים.
זאת פעם ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 17:29 
dino כתב:
nirog כתב:
לא הבנתי -
הוא לא חתם על חוזה?

לא שילמו לו מענקים כלשהם. מאוד נדיר שההנהלה "שוכחת" לשלם לאנשים.
זאת פעם ראשונה.

על איזה מענק מדובר ? עלייה לבתים ? אחרת אני לא רואה הסבר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: