תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 אוגוסט 2025, 20:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 8/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 09:20 
כל מה שנכתב וייכתב ידוע , ואני אומר את זה לא כי אני חכם גדול אלא בגלל שזה כבר קרה בכפ"ס ,אני לפני הבמבי אזהרתי בדיוק ממה שקורה היום לי זה היה ברור וגם ההמשך ברור,הדבר החשוב לזכור בקשר לטביב ,זה שטביב עושה מה שטוב לטביב לא בהכרח מה שטוב להפועל ,ולכן יש המון דברים שנראים לנו מוזרים ולא מובנים עד הסוף,אין קורלציה מלאה בין האינטרסים שלו לאלו של הקבוצה ובעסק הזה זה לא עובד ככה ,כשאין רגש ככה זה נראה.
טביב לא יהסס לרגע לזנוח את הקבוצה במצב אשפתות אם זה ישרת את האינטרסים שלו ,הוא לא שם על הקהל על הצוות המקצועי או השחקנים קצוץ,מבחינתנו "הקופה רושמת" .
בגלל כל זה קשטן הוא בובה מארץ הבובות , הוא רואה דברים שכביכול בן אדם ערכי לא אמור לתת להם יד, אבל הוא עוצם עין., הרי מה שונה הפועל מכל קבוצה אחרת אם כך היא מתייחסת לשחקניה ? אני ממליץ בחום לוותר על שיטת "הכל מקרה לגופו" לפעמים השלם גדול מסך חלקיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
כל מה שנכתב וייכתב ידוע , ואני אומר את זה לא כי אני חכם גדול אלא בגלל שזה כבר קרה בכפ"ס ,אני לפני הבמבי אזהרתי בדיוק ממה שקורה היום לי זה היה ברור וגם ההמשך ברור,הדבר החשוב לזכור בקשר לטביב ,זה שטביב עושה מה שטוב לטביב לא בהכרח מה שטוב להפועל ,ולכן יש המון דברים שנראים לנו מוזרים ולא מובנים עד הסוף,אין קורלציה מלאה בין האינטרסים שלו לאלו של הקבוצה ובעסק הזה זה לא עובד ככה ,כשאין רגש ככה זה נראה.
טביב לא יהסס לרגע לזנוח את הקבוצה במצב אשפתות אם זה ישרת את האינטרסים שלו ,הוא לא שם על הקהל על הצוות המקצועי או השחקנים קצוץ,מבחינתנו "הקופה רושמת" .
בגלל כל זה קשטן הוא בובה מארץ הבובות , הוא רואה דברים שכביכול בן אדם ערכי לא אמור לתת להם יד, אבל הוא עוצם עין., הרי מה שונה הפועל מכל קבוצה אחרת אם כך היא מתייחסת לשחקניה ? אני ממליץ בחום לוותר על שיטת "הכל מקרה לגופו" לפעמים השלם גדול מסך חלקיו .

וזה לא שהחלקים קטנים במיוחד.
כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 09:45 
מתי ביתר בסוף?
שבת ? ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 09:59 
ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 10:24 
טוב ממה שהבנתי כרגע טב״ח בהפועל זה רק עניין של זמן.
גורלו של טועמה בידיו, רוצה לשחק יעבור לא רוצה לשחק יישאר.
כמובן שהזמן משחק תפקיד ויש זמן עד סוף החלון, לוזון רוצים את טועמה אך זה ייצא לפועל
גם בלעדיו. בכל מקרה טועמה סיים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 10:25 
bruno conti כתב:
כמובן שהזמן משחק תפקיד ויש זמן עד סוף החלון, לוזון רוצים את טועמה אך זה ייצא לפועל

אחד שיודע? (שואל ברצינות) או סתם ניחוש ...
ובכל מקרה גם אם בן חיים יגיע , עצם העניין על סלים מעורר את הזעם שלי !
ושום בן חיים לא יגרום לי לא לכעוס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 10:25 
המשחק שלנו נגד בוקרשט בשבוע הבא בבלומפילד? ואם כן ברביעי או בחמישי? :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 10:28 
מקורב כתב:

כן בחמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
מקורב כתב:

חמישי.
ב20.00.
ובבלומפילד כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 10:41 
באמת שצריך לשרוף את המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אחריי הכתבה שפורסמה במידע
על קשטן וטביב אני עוד יותר מתוסכל
איזה כאב ראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר, הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 11:55 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

"כפרה עליך. מת עליך. ותהיה גזעי כמוני..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
Charlie כתב:
כל העכברים יוצאים מהחורים...
קשטן הפך לבובה כי הוא "נאלץ" להסכים למהלך שבו ישוחרר שחקן ספסל-רוטציה ובמקומו הוא יקבל כישרון כמו טב"ח. הבעיה הרי היתה באופן הביצוע, עליו לקשטן לא היתה שליטה . אני מניח שאם זה היה תלוי בו, דרור לא היה מסכים למצב שבו עמוס לוזון הוא זה שמודיע לשחקן כי הוא יעזוב. לא לחינם מדברים כיום על מתחים בין דרור להנהלה. דרור מבין שהפועל 2011/2 שונה ממה שהכיר בעבר - התנהלות שכונתית וחסרת כבוד.
אבל להפוך אותו לבובה בשל כך? נו, מישהו רצה לעקוץ את המאמן ולפגוע בהפועל וקישקש משהו בעיתון. מחר יעטפו בזה דגים (וכמו שאמרו כאן לפני - להאשים את דרור בהפרות המשמעת של טוטו, בטמטום של עומרי או בתסכולים של ידין זה ממש מגוחך).

מלבד פלג, עוד כמה כתבים נהנים לשפוך שמן למדורה בוולפסון - חלקם משנאה טהורה להפועל וחלקם בשל העובדה כי ממדרים אותם והם לא מקבלים יותר מידע ראשוני והדלפות (ע"ע הרוש וצנציפר בהתאמה). אני לא מתרגש. הכלבים נובחים והפועל ממשיכה.

אבל על הדרך אין לו שליטה? לקשטן, שמאז ומעולם הקפיד על הדרך לפני כל דבר אחר?
הוא לא יכול להגיד לבוס שלו משהו כמו: "טוב, אם אין ברירה נוותר על סלים, אבל זה ילד שגידלתי ושאוהב את המועדון. תן לי חצי שעה לדבר איתו בארבע עיניים, ואסביר לו למה כדאי לכל הצדדים שהוא יעבור"?
מתחילת השנה הוא לא עומד על שלו בשום נושא ומקבל כל תכתיב של הבוס. האם מישהו באמת חושב שהמצב בו מול הבבונים נעלה עם שחקן התקפה טבעי אחד על הספסל הוא תוצאה של תכנון של קשטן?

1. לא על הכל יש לו שליטה. בתקופת תאומים זה היה אולי נכון, כי היה נוח לתאומים שקשטן יהיה מאמן-מנג'ר-נציג הנהלה. לטביב זה אולי לא מתאים והוא הבוס ואם הוא רוצה שקשטן יתמקד רק באימון זה מה שיהיה. הפועל 2012 זה לא הפועל 2001.
2. קשטן קיבל טלפון מטביב כשהיה בחופשה בארה"ב והצעה לאמן את הפועל. הוא שאל מה עם יוסי וטביב הבטיח כי הנושא יסודר ויסבירו לו. קשטן האמין והשאר היסטוריה. אני מניח גם כאן קשטן הסכים למהלך ולא אתפלא אם ביקש או ציפה שאוסידון ידבר עם טועמה, בטח לפני שעמוס לוזון יתקשר אליו. כלומר, לקשטן אולי אין בעיה עם הטרייד אבל אני בטוח שהוא לא שבע רצון מההתנהלות. עם זאת, כדי לא לעורר הדים, קשטן המנוסה יאמר לטביב ואוסידון מה הוא חושב ב-4 עיניים, לא דרך הרוש או צנציפר.
3. איזה תכתיב של הבוס? הבוס הנחית כאן שוער נגד רצונו של קשטן ואף החתים אותו. איך קראו לשמן ההוא, לובוס?! נו, קשטן קיבל את זה?! זה עלה לבוס כמה עשרות אלפי דולרים. הבוס ניסה לעשות קומבינה עם לירון דיאמנט והחתים אותו. נו, אז דיאמנט החלוץ הרביעי שלנו? עזוב אותך מעיתונאים ואוהדים אינטרסנטים. תראה את העובדות.
4. אני מניח שקשטן קיווה שיהיה לו חלוץ רביעי אבל הוא מספיק ותיק לדעת שלא כל מה שרוצים קורה, ואם חלוץ רביעי יגזול מהתקציב מעבר למה שקשטן מוכן להקריב, אז שחקן כמו טב"ח (או כמו שהצ'כי שלא בא) זה פתרון מצויין - שחקן כנף שבמקרה הצורך יכול לשחק בחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 12:45 
אלי טביב בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
Charlie כתב:
כל העכברים יוצאים מהחורים...
קשטן הפך לבובה כי הוא "נאלץ" להסכים למהלך שבו ישוחרר שחקן ספסל-רוטציה ובמקומו הוא יקבל כישרון כמו טב"ח. הבעיה הרי היתה באופן הביצוע, עליו לקשטן לא היתה שליטה. אני מניח שאם זה היה תלוי בו, דרור לא היה מסכים למצב שבו עמוס לוזון הוא זה שמודיע לשחקן כי הוא יעזוב. לא לחינם מדברים כיום על מתחים בין דרור להנהלה. דרור מבין שהפועל 2011/2 שונה ממה שהכיר בעבר - התנהלות שכונתית וחסרת כבוד.
אבל להפוך אותו לבובה בשל כך? נו, מישהו רצה לעקוץ את המאמן ולפגוע בהפועל וקישקש משהו בעיתון. מחר יעטפו בזה דגים (וכמו שאמרו כאן לפני - להאשים את דרור בהפרות המשמעת של טוטו, בטמטום של עומרי או בתסכולים של ידין זה ממש מגוחך).

מלבד פלג, עוד כמה כתבים נהנים לשפוך שמן למדורה בוולפסון - חלקם משנאה טהורה להפועל וחלקם בשל העובדה כי ממדרים אותם והם לא מקבלים יותר מידע ראשוני והדלפות (ע"ע הרוש וצנציפר בהתאמה). אני לא מתרגש. הכלבים נובחים והפועל ממשיכה.

מה זה משנה למה הוא הפך לבובה?
ולחשוב שרק בגלל מקרה טל בן חיים הוא בובה זה לא רק לטמון את הראש בחול,אלא לטמון את כל הגוף בחול.
ברור שאף אחד לא מאשים אותו שתמוז למשל נלחץ מהיחס לשחקנים האחרים ולכן ביקש לשתחרר או לדעת מה המחיר שיירצו עבורו,ושלידין כבר עונה שנייה אין חשק,אבל עצם הסכמתו להיות בראש הצוות המקצועי שעובד עם ההנהלה ולתת יד,ולא לפצות מילה בכל ההתנהלות השערורייתית שלה בחודשים האחרונים,זה לא רק להיות בובה אלא גם להיות סמרטוט,וגם אתה בהודעתך אומר שהוא מבין שזה לא הפועל שהכיר,ועדיין הוא ממשיך לעבוד בה,אז כנראה שזה אומר עליו משהו.

אני מבין שאתה ושכמותך כאן בפורום קיוויתם שקשטן יפוצץ הכל ויפתח חזית נגד טביב ותוכלו להפגין וכו'. אבל מה לעשות שהמציאות שונה. הוא לא סמרטוט ולא בובה. כשהוא לא רצה את לובוס ודיאמנט למרות שהם חתמו בהפועל - הם עפו. וכשהוא התעקש על נוסא ושי, למרות שטביב לא רצה לבזבז על הראשון ולא סובל את השני - שניהם בהרכב ביום א'.
קשטן עובד בשקט ויודע מה להגיד, למי להגיד, איך להגיד ואיפה להגיד. רק שהוא עושה את זה בשכל. אתה יודע מה, הלוואי שטביב ואוסידון ילמדו ממנו איך מתנהלים בדיסקרטיות ובשכל. אם הוא היה אמון גם המו"מ עם לוזון, תאמין לי שסלים לא היה שומע על העיסקה לראשונה מעמוס לוזון.
קשטן הוא מאמן, לא מנהל או שותף. תאומים נתן לו בזמנו סמכויות יתר כי זה היה נוח לו ולסגול. טביב עובד אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 12:59 
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:

לא יודע כלום!
ראייה שלי את הנולד...
לגבי טועמה, צריך להסתכל על הדברים באופן מקצועי נטו! תמיד יהיה את הדיסוננס בין רומנטיקה למקצוענות אף על פי שלפעמים הם יכולים ללכת יחד, במקרה של סלים (שעזב אותנו גם בשביל כסף) אני מסכים שהדרך היתה קלוקלת אך אנשים כאן שוכחים או לא מבינים שמקצועית טב״ח זה שדרוג רציני לעומת טועמה מכל הבחינות ולכן להסיק מהמהלך הזה שמישהו רצה לעשות רע להפועל זו פשוט חלמאות! זה שהם חסרי נסיון ועדיין לא יודעים לבצע את המהלכים בצורה ראויה יותר ( למרות שבמקרה הזה קשה לי לראות איך) זה כבר משהו אחר ונקווה שהם ילמדו להבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:

לא יודע כלום!
ראייה שלי את הנולד...
לגבי טועמה, צריך להסתכל על הדברים באופן מקצועי נטו! תמיד יהיה את הדיסוננס בין רומנטיקה למקצוענות אף על פי שלפעמים הם יכולים ללכת יחד, במקרה של סלים (שעזב אותנו גם בשביל כסף) אני מסכים שהדרך היתה קלוקלת אך אנשים כאן שוכחים או לא מבינים שמקצועית טב״ח זה שדרוג רציני לעומת טועמה מכל הבחינות ולכן להסיק מהמהלך הזה שמישהו רצה לעשות רע להפועל זו פשוט חלמאות! זה שהם חסרי נסיון ועדיין לא יודעים לבצע את המהלכים בצורה ראויה יותר ( למרות שבמקרה הזה קשה לי לראות איך) זה כבר משהו אחר ונקווה שהם ילמדו להבא.

ברונו,
קודם כל, הטיעון המקצועי הוא עניין של דעה. אין לי ספק שטב"ח הוא שחקן ברוך כשרון, אבל אין לו אף קבלה. לא מדובר כאן בשחקן מוכח, אפילו לא ברמת ההוכחה של דמארי לפני שהגיע, אלא בחתול בשק. ומדובר בשק יקר.
גם אם נסכים שהפוטנציאל שלו שווה את ההימור (אישית אני נוטה לחשוב שכן), מגיעה השאלה של הדרך מול התוצאה. כאן אין בעיני סימני שאלה - הדרך באה קודם, ותוצאה שהושגה בדרך קלוקלת ומגעילה אינה שווה דבר.
לסיום - הטיעון של "חוסר ניסיון" לא יכול לעמוד לבעלים הותיק ביותר בכדורגל הישראלי, אחרי שחר.
אם באמת אחרי שני עשורים של ניהול קבוצת כדורגל הוא לא למד איך להתנהל מול שחקנים, מאמנים וקהל - הרי שלעולם כבר לא ילמד. דעתי, שמבוססת על תחושה בלבד, היא שהוא יודע היטב איך להתנהל ופועל בצורה מחושבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 13:11 
מי ששובר בכדורגל את הרומנטיקה ומתעסק רק בפן המקצועי, סופו להיות כמו בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב של השנים האחרונות.

רומנטיה זה בתוך הכדורגל. אי אפשר להוצא את זה. אתה מרחיק אוהדים. אני מדבר בתור אחד שלא פספס אף משחק בית או חוץ בשנים האחרונות, 70 אחוז מהראש שלי היה מופנה להפועל. היום אני מרוחק. כן אני מתעדכן בלי הפסקה, אבל למשחקים אני הולך פחות ומרגיש שהקבוצה הזאת פשוט לא שלי.
זה גורם לי בחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 13:28 
פאביו כתב:
שאולין כתב:
קשטן לא בובה
קשטן צבוע

קשטן הוא זונת טביב

קצת מצחיק לבוא בטענות לקשטן שהוא לא שובר את הכלים ויוצא נגד טביב, בזמן שהאוהדים עצמם לא עושים זאת. לקשטן יש הרבה יותר מה להפסיד מלאוהדים אז קודם שהקהל, יגיד לטביב מה חושבים עליו ועל ההתנהלות שלו (כולל בנושא טועמה) ואז אפשר יהיה לדבר על קשטן. מה גם שיש לי תחושה שקשטן בנושא של טועמה ישמח אם יופעל לחץ מצד האוהדים.

בקיצור, אם כבר מישהו פה הוא זונת טביב וצבוע זה אוהדי הפועל ולא קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 13:30 
איגור שקווירין כתב:
פאביו כתב:
שאולין כתב:
קשטן לא בובה
קשטן צבוע

קשטן הוא זונת טביב

קצת מצחיק לבוא בטענות לקשטן שהוא לא שובר את הכלים ויוצא נגד טביב, בזמן שהאוהדים עצמם לא עושים זאת. לקשטן יש הרבה יותר מה להפסיד מלאוהדים אז קודם שהקהל, יגיד לטביב מה חושבים עליו ועל ההתנהלות שלו (כולל בנושא טועמה) ואז אפשר יהיה לדבר על קשטן. מה גם שיש לי תחושה שקשטן בנושא של טועמה ישמח אם יופעל לחץ מצד האוהדים.

חלק מהביקורת שלך נגד האוהדים נכנונה, אבל אין זה גורע מכך שקשטן הוא בובה של טביב.
פעם היתה לו מילה, היום גם זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 13:52 
NARKOTIKA כתב:
מי ששובר בכדורגל את הרומנטיקה ומתעסק רק בפן המקצועי, סופו להיות כמו בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב של השנים האחרונות.

רומנטיה זה בתוך הכדורגל. אי אפשר להוצא את זה. אתה מרחיק אוהדים. אני מדבר בתור אחד שלא פספס אף משחק בית או חוץ בשנים האחרונות, 70 אחוז מהראש שלי היה מופנה להפועל. היום אני מרוחק. כן אני מתעדכן בלי הפסקה, אבל למשחקים אני הולך פחות ומרגיש שהקבוצה הזאת פשוט לא שלי.
זה גורם לי בחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 14:04 
קלדרון כתב:
הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר, הכל בסדר .

לא נכון ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 14:15 
לירון האדום כתב:
איגור שקווירין כתב:
פאביו כתב:
שאולין כתב:
קשטן לא בובה
קשטן צבוע

קשטן הוא זונת טביב

חלק מהביקורת שלך נגד האוהדים נכנונה, אבל אין זה גורע מכך שקשטן הוא בובה של טביב.
פעם היתה לו מילה, היום גם זה לא.

צודק, אני ממש לא מנסה לצאת להגנתו של קשטן - הוא יעשה את חשבון הנפש שלו ואנו כקהל צרכים לעשות את שלנו.

אגב, אני אישית בכלל לא בטוח שהצהרות או פעולות של קשטן נגד ההנהלה ישרתו את המועדון. אם הוא יסתכסך לגמרי עם טביב או אפילו יתפטר זה רק יגרום ליותר בלאגן וכאוס במערכת. נדמה לי שדווקא בגזרה הזאת עדיף כמה שיותר יציבות. אני מעדיף שקשטן יתעסק בלהפיק מקצועית את המיטב מהסיטואציה המחורבנת שאנחנו נמצאים בה, ואנו האוהדים נהיה אלה שמבהירים לטביב את דעתנו על המצב.
היתרון היחיד שאני מוצא ביציאה פומבית של קשטן נגד ההנהלה היא שאולי כך גם האוהדים יתעוררו, וזה חבל מאוד שאנחנו תלויים ב"בובה" הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 15:22 
קשטן בובה של טביב. זה המנטרה החדשה? מחליפה את "איפה הכסף"? או בא יחד עמה?
קשטן לא ישאר דקה בהפועל ת"א אם יחוש שאין לו עצמאות בניהול המקצועי של המועדון. התיאור של רון עמיקם מאתמול, מבהיר שעסקת טל בן חיים מתיישבת היטב עם תרבות המו"מ בכדורגל הישראלי. זו תרבות של מפיות, לחישות, הדלפות, מקורבים ומסרים מתחת לשולחן.
קשטן התבקש לקבוע האם תמורת טל בן חיים מוכן לוותר על טועמה, והסכים. זו זכותו כמו מאמן.
קשטן דחה את החתמתו של לובוס, עמד על כך ששחקנים זרים יעברו מבחן קצר במגרש לפני החתמתם (דבר שלא היה בעידן גוטמן), הטיל קנסות לשחקנים שלא קיימו משמעת פנימית (טוטו, קנדה - שוב בניגוד לעידן גוטמן). קשטן החליט לוותר על דדי וזה יעלה כסף למודעון בגלל הפרשי שכר עם כל מועדון שיסכים לקבלו.
לא יודע עד כמה לקשטן חשוב לסיים עונה בהפועל ת"א בכל מחיר אבל נדמה לי לא יהיה מוכן לשמש חותמת גומי לבוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 15:28 
moshiko כתב:
קשטן לא ישאר דקה בהפועל ת"א אם יחוש שאין לו עצמאות בניהול המקצועי של המועדון. התיאור של רון עמיקם מאתמול, מבהיר שעסקת טל בן חיים מתיישבת היטב עם תרבות המו"מ בכדורגל הישראלי. זו תרבות של מפיות, לחישות, הדלפות, מקורבים ומסרים מתחת לשולחן.
קשטן התבקש לקבוע האם תמורת טל בן חיים מוכן לוותר על טועמה, והסכים. זו זכותו כמו מאמן.
קשטן דחה את החתמתו של לובוס, עמד על כך ששחקנים זרים יעברו מבחן קצר במגרש לפני החתמתם (דבר שלא היה בעידן גוטמן), הטיל קנסות לשחקנים שלא קיימו משמעת פנימית (טוטו, קנדה - שוב בניגוד לעידן גוטמן). קשטן החליט לוותר על דדי וזה יעלה כסף למודעון בגלל הפרשי שכר עם כל מועדון שיסכים לקבלו.

"לא היה לא היה קודם ולא היה קודם"
בוא נבדוק עכשיו את העובדות -
עמד על כך שזרים יוחתמו בלי מבחנים? מה היה לנו? הקרואטי בלי מבחנים, איגיבור בלי מבחנים, והשוער בלי מבחנים. איזה זרים החתמנו מאלה שנבחנו? נאדה. "לא היה בעידן גוטמן" אגב- מנאשווילי הוחתם אחרי מבחנים. כל שאר הזרים היו מהארץ חוץ מנמה.
קנסות היו גם לפני שנה ולפני שנתיים. לא בניגוד ולא נעליים. קנדה נקנס בעבר, גם דגלאס, שכטר וזהבי.
קשטן ההחליט לוותר על דדי ממש החלטה גדולה. אפשר להגיד שגוטמן החליט לותר על ראובן עובד וליאור אסולין למרות חוזה גבוה במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 15:43 
moshiko כתב:
לא יודע עד כמה לקשטן חשוב לסיים עונה בהפועל ת"א בכל מחיר אבל נדמה לי לא יהיה מוכן לשמש חותמת גומי לבוס.

מיום ליום אני מרגיש שאתה הופך להיות בלאד החדש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 15:46 
NARKOTIKA כתב:
moshiko כתב:

"לא היה לא היה קודם ולא היה קודם"
בוא נבדוק עכשיו את העובדות -
עמד על כך שזרים יוחתמו בלי מבחנים? מה היה לנו? הקרואטי בלי מבחנים, איגיבור בלי מבחנים, והשוער בלי מבחנים. איזה זרים החתמנו מאלה שנבחנו? נאדה. "לא היה בעידן גוטמן" אגב- מנאשווילי הוחתם אחרי מבחנים. כל שאר הזרים היו מהארץ חוץ מנמה.
קנסות היו גם לפני שנה ולפני שנתיים. לא בניגוד ולא נעליים. קנדה נקנס בעבר, גם דגלאס, שכטר וזהבי.
קשטן ההחליט לוותר על דדי ממש החלטה גדולה. אפשר להגיד שגוטמן החליט לותר על ראובן עובד וליאור אסולין למרות חוזה גבוה במועדון.

הויוס הוחתם לפני מבחנים. כאשר הגיע לכה וראו עם מי יש לו עסק, שוחרר אחרי תשלום פיצויים.
"השחקן של ג'ובני רוסו" הוחתם ורק כאשר היה כאן הבינו שבעצם קיבלו שחקן פצוע עם עודף משקל.

אני חושב שקשטן עשה כמה מהלכים שמוכיחים שלא בא להגיד מה שהבוס רוצה לשמוע. העונה האחרונה של גוטמן היתה רפה מאד בנושא משמעת ובסופו של דבר גם תרם להפסד האליפות. קשטן מנסה להשליט סדר מהרגע הראשון.
הנושא המרכזי הנו האם קשטן בובה של טביב. כרגיל במקומותנו, נהוג לעבור מקיצוניות אחת לשניה. פעם קשטן היה מחוץ לכל ביקורת תקשורתית. מאמן שלא נוגעים בו. אחרי הקדנציה בנבחרת, הפך לשק חבטות. עכשיו הוא עושה דבריו של טביב. קצת פרופורציות. בסוגיית טועמה - טל בן חיים, כולם פישלו. כולל קשטן . ימים יגידו האם טועמה לא בחש בכל הדייסה הזו.
מכאן ועד להגדרתו של דרור קשטן, בובה של הבוס , הדרך ארוכה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
חבל שגדיר לא הגיע אלינו,
היה יכול להיות פנטסטי גדיר ובאדיר באותה קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: