JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:
נראה לי הפתרון פשוט הרבה יותר... לחץץץץץ ,רק אתמול אמרתי לאופטימי שאני לא מייחס יותר מידי כוח לקהל של הפועל,היום אני כבר חושב אחרת
טביב, סליחה איש העסקים "הממולח" פועל מאמוציות(אופטימי זה בפרפרזה אליי) כך היה עם,גוטמן,אבוקסיס וקשטן,ללה ואבוטבול,שכטר,גבע,דומב ועוד
אני לא מבין רק איך כל מי שרק אתמול כתב על הטמטום של עסקת שכטר/אלרואי שותק בעניין העסקה הזו ? שבאמת זה שיא שאף אחד כבר לא יגיע אליו .
אנשים אתמול חפרו על הרווח הדל משכטר בעוד שמדאמרי אין רווח (לטעמי לגיטימי) וכשהוא חוזר הביתה זה רק לפתח תקווה .
אז להישאר עם מרעי וטוטו?
אתה פאתטי
מי פאתטי בן אדם שלא מבין הבנת הנקרא ? או בן אדם שלא משנה מה כותבים עונה באותה צורה ?
1.תקרא שוב, תפנים תבין ואז תראה שגם אני תומך בהבאת דמארי (איך הגעת למסקנה אחרת תהרוג אותי אני לא מצליח להבין) להפועל, אך כרגיל הדרך זה מה שמפריע לי.
2.קצת עובדות (משום מה תומכי טביב בפורום מאוד חלשים בנושא הזה):
עד לרגע זה 29 משתמשים הגיבו באשכול זה 14 משתמשים חושבים שהייתה זו עסקה מסריחה, 9 חושבים שהיא לא ו 6 נוספים לא הביאו דעה לכאן או לכאן .
מה שאומר שהרוב חושב שהעסקה לא כשרה ולא משנה איך תנסו להציג את הדברים,או לשחוק את הנושא של תומך מוני, עדיין לא תוכל להלבין את טביב בפורום.
3.אני מאמין שלמשתמש סו אלן יש קצת יותר מידע ממך ממני ומכל הפורום ביחד, על העסקאות המדוברות ועל הנפשות הפועלות.
4. מעניין איך בכל פעם מחדש אתם מוצאים דרך לגונן על טביב ? מתי תענו על השאלות שנשאלות ולא תתקפו על דברים אחרים בכלל ?