תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלון עידן על אלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
מתברר שגוטמן הוא מזן נכחד שנקרא בני אדם. באמת תגלית.

להחתים למאתיים שנה. :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:49 
אני לא סובל את אלישע לוי, הפושע בית שאן הזה, אבל מה שגוטמן עשה לו אחרי המשחק זו בושה וחרפה.
למה מי אתה שתזלזל במאמן שעושה לך בי"ס כבר 3 שנים ועדיין נשאר צנוע.
כשחיפה תקח אליפות השנה, אלישע לוי הולך להיכנס בגוטמן בכל הכוח ובכל ראיון. בכלל אנשי חיפה הולכים להיכנס בנו בכל ראיון, אחרי ההתנהלות השחצנית של הפועל בשנה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלון עידן על עלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:58 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
הכישלון הכי גדול שלו שהקבוצה סמכה על הקיזוז במשך עונה שלמה, הפסדנו לאשדוד? לא נורא קיזוז, עכו? לא נורא קיזוז, וככה זה נראה.

את הכשלון שלו מפרט אלון עידן היטב- הוא אמור להיות מאמן שהיתרון שלו הוא בתחום הטקטי, ששיטת המשחק שהוא מקנה נותנת עליונות על פני מאמנים אחרים, ובמקום זה כל מה שיש לו להגיד שהבעיה היא במוטיבציה ( ואחרי משחקים גרועים שניצחנו מדבר על זה ומוסיף ששיחקנו היטב ). הוא אדם שלא לוקח אחריות, מודה בטעויות ופועל לתקנן. בגלל זה הכתבה הזו, על ניתוחיה הפסיכולוגיים, ראויה לדיון, פשוט כי הבעיות המקצועיות אצלנו מתחילות בחוסר היכולת הזו להודות בטעויות ולתקנן.

לגבי הטקטיקה מאז הפציעה של שכטר ולאלה וידין שלא חוזר לכושר הוא נתקע על שיטה שלא עובדת. גם ענין המנטלי של הסתמכות יתר על הקיזוז היתה שגיאה הרסנית.
לא ראיתי את התוכנית המדוברת, אין לי ספורט 5 זבלה בשקל, לענין, ראיון מביש .

הכל אצלנו זו תקיעה, הסיפור העגום של עמדת המגן הימני שנמשך כבר שלוש (! ) שנים, ההתעקשות על שני קשרים אחוריים שלא מניעים כדור, הקרדיט המוגזם לורמוט, פצ'אלקה. תוסיף את הבעלים החולירות שבמקום לשאול שאלות, רק עסוקים בתחת של עצמם ולהרוס את המועדון, ובחבל שגם הם וגם המאמן נותנים לשחקנים לזרוק זין אחד גדול על המועדון, וקיבלת קבוצה שלא משחקת כדורגל לחלוטין כבר כמה חודשים, וקודם הבליחה רק פה ושם, וחזרה להסתמך על כשרון אישי רב של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 17 מאי 2011, 21:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:08 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
הכישלון הכי גדול שלו שהקבוצה סמכה על הקיזוז במשך עונה שלמה, הפסדנו לאשדוד? לא נורא קיזוז, עכו? לא נורא קיזוז, וככה זה נראה.

את הכשלון שלו מפרט אלון עידן היטב- הוא אמור להיות מאמן שהיתרון שלו הוא בתחום הטקטי, ששיטת המשחק שהוא מקנה נותנת עליונות על פני מאמנים אחרים, ובמקום זה כל מה שיש לו להגיד שהבעיה היא במוטיבציה ( ואחרי משחקים גרועים שניצחנו מדבר על זה ומוסיף ששיחקנו היטב ). הוא אדם שלא לוקח אחריות, מודה בטעויות ופועל לתקנן. בגלל זה הכתבה הזו, על ניתוחיה הפסיכולוגיים, ראויה לדיון, פשוט כי הבעיות המקצועיות אצלנו מתחילות בחוסר היכולת הזו להודות בטעויות ולתקנן.

לגבי הטקטיקה מאז הפציעה של שכטר ולאלה וידין שלא חוזר לכושר הוא נתקע על שיטה שלא עובדת. גם ענין המנטלי של הסתמכות יתר על הקיזוז היתה שגיאה הרסנית.
לא ראיתי את התוכנית המדוברת, אין לי ספורט 5 זבלה בשקל, לענין, ראיון מביש .

הכל אצלנו זו תקיעה, הסיפור העגום של עמדת המגן הימני שנמשך כבר שלוש (! ) שנים, ההתעקשות על שני קשרים אחוריים שלא מניעים כדור, הקרדיט המוגזם לורמוט, פצ'אלקה. תוסיף את הבעלים החולירות שבמקום לשאול שאלות, רק עסוקים בתחת של עצמם ולהרוס את המועדון, ובחבל שגם הם וגם המאמן נותנים לשחקנים לזרוק זין אחד גדול על המועדון, וקיבלת קבוצה שלא משחקת כדורגל לחלוטין כבר כמה חודשים, וקודם הבליחה רק פה ושם, וחזרה להסתמך על כשרון אישי רב של שחקנים.

בעונת הדאבל שיחקנו כדורגל נפלא, לא נכנס לדיון הזה. העונה הזאת כפי שכתבתי כבר וגם אתה, ו80 אחוז לדעתי זו אשמה ישירה של בעלים שמפרקים לך את הצורה במשך שנה, אנחנו קבוצת כדורגל בינונית מינוס. הטינופות ישארו פה לצערי עוד הרבה זמן להשלים את מלאכת ההריסה עד היסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:13 
קבוצה בינונית מינוס.
כל העונה בצמרת, רצים לאליפות עד השנייה האחרונה, כשבעוכרינו קמפיין ארוך ומתיש באירופה, כבשנו יותר מכל קבוצה אחרת בפער גדול כשהשנייה כבשה 9! שערים פחות. אבל אנחנו קבוצה בינונית מינוס וזה קרה בגלל שכל היריבות שלנו חלשות והליגה בדיחה.

מאחל לנו שכל החיים נהייה כזו קבוצה בינונית מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד,צריך להיות ריי צ'ארלס כדי להגיד שאנחנו קבוצה בינונית מינוס.
עם קבוצה פחות טובה מזאת אנחנו אמורים לטרוף את הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:24 
שחר כתב:
קבוצה בינונית מינוס.
כל העונה בצמרת, רצים לאליפות עד השנייה האחרונה, כשבעוכרינו קמפיין ארוך ומתיש באירופה, כבשנו יותר מכל קבוצה אחרת בפער גדול כשהשנייה כבשה 9! שערים פחות. אבל אנחנו קבוצה בינונית מינוס וזה קרה בגלל שכל היריבות שלנו חלשות והליגה בדיחה.

איך היית מגדיר את הקבוצה בחודשיים האחרונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:24 
סנוקר פיקדילי כתב:
villa crespo כתב:
אני לא סובל את אלישע לוי, הפושע בית שאן הזה, אבל מה שגוטמן עשה לו אחרי המשחק זו בושה וחרפה.
למה מי אתה שתזלזל במאמן שעושה לך בי"ס כבר 3 שנים ועדיין נשאר צנוע.

הסבר למי שלא מכיר ?

אחרי המשחק האחרון, שבלשון המעטה לא היה לגוטמן משהו להתגאות בו, אלישע לוי ניתח את המשחק (והאמת בצורה די מדויקת) וברקע אתה שומע את גוטמן מצקצק ואז דני ענבר הסמרטוט שואל אותו "אני רואה אלי שאתה לא מסכים", אז גוטמן התחיל לזלזל באלישע ובהשפעתו על המשחק והפיל הכל העל המוטיביציה של השחקנים. "היום אלישע הכי גדול. בסדר, אבל לא יכול להיות שבצתב של 1-0 לחיפה, הכדור יהיה אצל אניימה ודדי בן-דיין יהיה מאחוריו, במקום לפתוח מקדמה קדימה של 30-40 מטר (אתה מדבר על דדי בן-דיין, כן?) ולא יכול להיות שחיפה תפקיר את סיידו לבד באמצע (עקיצה לאלישע לוי) וערן ושיבחון לא יתנו כדור עומק אחד כמו שצריך. לא האמנתי שאני אצא מקרית אליעזר ואצטרך לדבר על המוטיבציה של השחקנים.".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:28 
הבעלים אחראים להרבה מההרס של המועדון, בגזרת חוסר השקט והניהול הכושל שהשפיע שלילית על האווירה ואין ספק שפגע גם בעניין המקצועי, אבל בסוף היום לא הם קובעים הרכבים, מנהלים משחק, קובעים שיטות ודרך משחק ( למרות שאני בטוח שטביב היה רוצה... ).
אתה מספיק ותיק בכדי לזכור מספיק הנהלות כושלות בלא מעט קבוצות ברפובליקת הבננות שאנחנו מכנים ישראל, וחלק מהקבוצות האלה הצליחו. הפועל עצמה עלתה העונה לליגת אלופות ונתנה הופעה מכובדת. לגוטמן אחריות בלעדית על איך שהקבוצה כקבוצה נראית על המגרש, בהצלחות כמו בכשלונות, בדיוק כמו הבעלים עם איך שהיא נראית מחוץ לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:31 
redrony כתב:
שחר כתב:
קבוצה בינונית מינוס.

א. הוא דיבר על העונה ולא על החודשיים האחרונים.
ב. 6 נצחונות, תיקו אחד ושלושה הפסדים, זה אכן מאזן בינוני פלוס, אבל יש לנו לא מעט נסיבות מקלות. דוקא בחודש האחרון עד המשחק מול חיפה התוצאות היו טובות, אפילו יותר מאלה של המתמודדת איתנו לאליפות , שזה בעיניי הרבה יותר חשוב מניתוחים טקטיים וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:32 
ג'וסשוש יקר,

תקן אותי אם אני טועה, ותזקיר לי בבקשה: אתה טוען שהפועל נתנה הופעה מכובדת בליגת האלופות. האם נתת קרדיט בתקופה זו לגוטמן על איך שהקבוצה כקבוצה נראיתה על המגרש?

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאנחנו מלגלגים ובזים להתפארות העצמית של טביב כאילו הוא עצמו בגופו הביא להפועל דאבל, וכאילו הוא האחראי הראשי לכך, כך גם בכשלונות - כמו שאמר הסוס מעלי - בסופו של משחק ההשפעה של ההנהלה והבעלים פחותה מאוד יחסית לאחריות הישירה של מי שהרכיב הרכב וניהל את המשחק על הקווים.

בהצלחות כמו בכשלונות וגו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:43 
הארווי כתב:
ג'וסשוש יקר,

תקן אותי אם אני טועה, ותזקיר לי בבקשה: אתה טוען שהפועל נתנה הופעה מכובדת בליגת האלופות. האם נתת קרדיט בתקופה זו לגוטמן על איך שהקבוצה כקבוצה נראיתה על המגרש?

ז"א שכל פעם שמישהו אומר סוג כלשהו של ביקורת, כלפי שחקן, מאמן, בעלים, צריך לבדוק האם הוא עשה ההיפך? ז"א שהעניין הוא אני? האם אני התייחסתי אליך ואל דומיך כאנשי אג'נדת גוטמן, אלה שכותתבים להחתים לכל החיים ושמים לבבות ותו לא ושואל האם ביקרת אותו כשמפסידים למכבי חיפה בבושת פנים?

העניין הוא הפועל ת"א. מי שרוצה להיות תינוק ולקחת הכל אישי, עדיף שהיה עושה את זה במקומות אישיים יותר. אם היה כאן אדמין נורמלי זה גם היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:52 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
קבוצה בינונית מינוס.

ב. 6 נצחונות, תיקו אחד ושלושה הפסדים, זה אכן מאזן בינוני פלוס, אבל יש לנו לא מעט נסיבות מקלות. דוקא בחודש האחרון עד המשחק מול חיפה התוצאות היו טובות, אפילו יותר מאלה של המתמודדת איתנו לאליפות , שזה בעיניי הרבה יותר חשוב מניתוחים טקטיים וכאלה.

בליגה, מ-8 המשחקים האחרונים המאזן שלך הוא 4 נצחונות, 3 הפסדים ותיקו. זה מאזן בינוני. בשביל קבוצה שרוצה אליפות זה מאזן רע, בטח בשלבים האלה של העונה.
אבל מכיוון שכרגיל אני לא מסתכל רק על תוצאות, אלא גם ובעיקר על רמת הכדורגל, אז פה אנחנו בינוני מינוס ואני עוד לארג'. נסיבות מקלות לא מעניינות אף אחד ולא מצדיקות את הכדורגל שהפועל משחקים. בסופו של יום, הנסיבות המקלות יהיו התירוץ ללמה לא לקחנו אליפות, אבל זה באמת כבר לא יעניין ולא ינחם. לפחות לא אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הארווי כתב:
ג'וסשוש יקר,

ז"א שכל פעם שמישהו אומר סוג כלשהו של ביקורת, כלפי שחקן, מאמן, בעלים, צריך לבדוק האם הוא עשה ההיפך? ז"א שהעניין הוא אני? האם אני התייחסתי אליך ואל דומיך כאנשי אג'נדת גוטמן, אלה שכותתבים להחתים לכל החיים ושמים לבבות ותו לא ושואל האם ביקרת אותו כשמפסידים למכבי חיפה בבושת פנים?

העניין הוא הפועל ת"א. מי שרוצה להיות תינוק ולקחת הכל אישי, עדיף שהיה עושה את זה במקומות אישיים יותר. אם היה כאן אדמין נורמלי זה גם היה קורה.

ועדיין לא ענית על השאלה.
לא שאני רוצה להתערב לכם בדיון המסעיר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:04 
יצא לי לראות את גוטמן השבוע בחיפה
איננו מכירים וגם לא הזדהיתי כאוהד הפועל
יש לי רק דבר אחד להגיד לכל מחלקי הלבבות והקוראים להחתימו ל-200 שנה:
אתם תמימים ונאיביים ברמות על
האיש שפע חיוכים התלוצצויות ומצב רוח טוב כאילו לא היו דברים מעולם בעוד שאני למשל בדיכאון מהמשחק בחיפה
גילוי נאות:אף פעם לא סבלתי אותו ואני חושב שהוא אדם צבוע ומתחסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
האיש שפע חיוכים התלוצצויות ומצב רוח טוב כאילו לא היו דברים מעולם בעוד שאני למשל בדיכאון מהמשחק בחיפה

יוחזר גיא לוזון !

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:06 
אם יש כאן אנשים עם אג'נדות נגד גוטמן שמחכים לו בפינה אז יש כאן מהצד השני חבורה של חסידים שוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:18 
mkorman1 כתב:

אתה יודע שגם יש שחקנים שלנו שהסתובבו עם חיוכים השבוע, לא תאמין אבל אפילו אוהדים. גם אני חייכתי לא מעט השבוע.

תגיד, אתה אמיתי? זו הודעה רצינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:19 
אתה לא חרבת עונה שלמה במחי החלטה מטומטמת -הוא כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
mkorman1 כתב:

אתה יודע שגם יש שחקנים שלנו שהסתובבו עם חיוכים השבוע, לא תאמין אבל אפילו אוהדים. גם אני חייכתי לא מעט השבוע.

תגיד, אתה אמיתי? זו הודעה רצינית?

מסכים עם שחר,מקרון.
אפשר לחשוב שחסרים שחקנים ששעה אחרי ההפסד שמו את פעמיהם לפאב/מועדון האהוב עליהם ובילו בו.
אלי גוטמן לא צריך להתאבל על ההפסד,וצריך לעשות את ההפרדה המינימלית בין הקבוצה לחייו הפרטיים כאדם שבו בטח יש לו רגעים מאושרים ושמחים כאלה ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:21 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
קבוצה בינונית מינוס.

בליגה, מ-8 המשחקים האחרונים המאזן שלך הוא 4 נצחונות, 3 הפסדים ותיקו. זה מאזן בינוני. בשביל קבוצה שרוצה אליפות זה מאזן רע, בטח בשלבים האלה של העונה.
אבל מכיוון שכרגיל אני לא מסתכל רק על תוצאות, אלא גם ובעיקר על רמת הכדורגל, אז פה אנחנו בינוני מינוס ואני עוד לארג'. נסיבות מקלות לא מעניינות אף אחד ולא מצדיקות את הכדורגל שהפועל משחקים. בסופו של יום, הנסיבות המקלות יהיו התירוץ ללמה לא לקחנו אליפות, אבל זה באמת כבר לא יעניין ולא ינחם. לפחות לא אותי.

אז אתה תסתכל על הכדורגל ואני על התוצאות. דגמת נתונים שבדיוק מתאימים לרוח המסר שלך, כלומר, אם היית בוחן את החודש האחרון, הם היו הרבה יותר טובים, אם היית משקלל את משחקי הגביע, אם היו הרבה יותר טובים, שלא לדבר על משחקים לאורך עונה שלמה.
אני מדבר על תוצאות נטו,המשחק האחרון הוא כשלון טוטאלי, בעיקר של גוטמן.
בשאר הזמן לקבוע שהפועל משחקת בינוני מינוס. אז תקבעו, אבל זה מנותק מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

עם כל הכבוד,אני חושב שמה שיותר מטוטמם מההחלטות של גוטמן זה כאלה שכבר היום/שבת בערב גמרו עבורנו את העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:23 
mkorman1 כתב:

הבנתי, אז הוא צריך להסתובב דומע כל היום עם בגדים שחורים קרועים לאות אבל.
אתה לא חושב שזו גישה קצת ילדותית אינפנטילית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:23 
עוד התערבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:24 
יותר משהכתבה מדוייקת (ויש בה משהו) היא מיותרת. לנתח עד דק שלושה משפטים שגוטמן אמר חמש דקות אחרי שהפסיד במשחק העונה, גם אם הניתוח נכון, זה פשוט לא תרגיל מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:27 
שחר כתב:
mkorman1 כתב:

הבנתי, אז הוא צריך להסתובב דומע כל היום עם בגדים שחורים קרועים לאות אבל.
אתה לא חושב שזו גישה קצת ילדותית אינפנטילית?

אינפנטילי זה לשים לו לבבות ולבקש שיחתימו אותו ל-200 שנה כי הוא הציל אותנו לפני 3 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עוד התערבות?

לא.
ומטעמי נאחס בלבד.
למרות שההתתערבויות מולך בפורום הן הצלחה - לא יכול לשים כל כך הרבה על כף המאזניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

מה אתה רוצה, שהוא יכנס לדיכאון?
שהוא יראה כל השבוע כאילו הוא בשבעה?
אולי שיקח את זה עמוק ללב ויחטוף עוד התקף?
אסור לו להעלות חיוך על הפנים, לפחות עד שננצח את נתניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: