redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
קבוצה בינונית מינוס.
כל העונה בצמרת, רצים לאליפות עד השנייה האחרונה, כשבעוכרינו קמפיין ארוך ומתיש באירופה, כבשנו יותר מכל קבוצה אחרת בפער גדול כשהשנייה כבשה 9! שערים פחות. אבל אנחנו קבוצה בינונית מינוס וזה קרה בגלל שכל היריבות שלנו חלשות והליגה בדיחה.
מאחל לנו שכל החיים נהייה כזו קבוצה בינונית מינוס.
איך היית מגדיר את הקבוצה בחודשיים האחרונים?
א. הוא דיבר על העונה ולא על החודשיים האחרונים.
ב. 6 נצחונות, תיקו אחד ושלושה הפסדים, זה אכן מאזן בינוני פלוס, אבל יש לנו לא מעט נסיבות מקלות. דוקא בחודש האחרון עד המשחק מול חיפה התוצאות היו טובות, אפילו יותר מאלה של המתמודדת איתנו לאליפות , שזה בעיניי הרבה יותר חשוב מניתוחים טקטיים וכאלה.
בליגה, מ-8 המשחקים האחרונים המאזן שלך הוא 4 נצחונות, 3 הפסדים ותיקו. זה מאזן בינוני. בשביל קבוצה שרוצה אליפות זה מאזן רע, בטח בשלבים האלה של העונה.
אבל מכיוון שכרגיל אני לא מסתכל רק על תוצאות, אלא גם ובעיקר על רמת הכדורגל, אז פה אנחנו בינוני מינוס ואני עוד לארג'. נסיבות מקלות לא מעניינות אף אחד ולא מצדיקות את הכדורגל שהפועל משחקים. בסופו של יום, הנסיבות המקלות יהיו התירוץ ללמה לא לקחנו אליפות, אבל זה באמת כבר לא יעניין ולא ינחם. לפחות לא אותי.
אז אתה תסתכל על הכדורגל ואני על התוצאות. דגמת נתונים שבדיוק מתאימים לרוח המסר שלך, כלומר, אם היית בוחן את החודש האחרון, הם היו הרבה יותר טובים, אם היית משקלל את משחקי הגביע, אם היו הרבה יותר טובים, שלא לדבר על משחקים לאורך עונה שלמה.
אני מדבר על תוצאות נטו,המשחק האחרון הוא כשלון טוטאלי, בעיקר של גוטמן.
בשאר הזמן לקבוע שהפועל משחקת בינוני מינוס. אז תקבעו, אבל זה מנותק מהמציאות.