שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
עדן בן בסט יהיה בן 33 בשנה הבאה, עזרא? אם נפטר מזיקרי נביא את התאום שלו?
לנתניה יש אופציה על ברשצקי, אולי הם יממשו אותה.
אפשר לחשוב שנרוץ לאליפות בשנה הבאה. אני לא מאוד מחזיק מעזרא, ולמרות קווי הדימיון בינו לבין זיקרי, רועי זיקרי גם עוד 30 שנה בליגת העל לא יגיע למספרים של עזרא. חותם מחר בבוקר על קישור התקפי בהרכב של מוגרבי, עזרא וספורי. אפשר לחשוב איזה חלופות יש לשחקני כנף על חשבונו שריאלי להביא אותם.
גם בן בסט, אם מגיע יחד עם מוגרבי, עזרא ושחקן התקפה זר, זה בסדר גמור. מי ישמע איזה ישראלים תוכל להביא בקיץ. לא רואה הבדל גדול בין בין בסט לבין שלומי אזולאי ואפילו גאדיר (למרות שהאחרון עדיף קצת).
לנתניה יש אופציה של חצי מיליון ש"ח על ברשצקי לדעתי. אם הם מממשים אותה הם פראיירים ואני לא רואה את זה קורה.
נחכה ונראה, בכל מקרה אם התקציב יהיה דומה לזה של השנה צריך ללמוד מטעויות עבר ולהחתים שחקנים שיהיה אפשר למכור בעתיד, בטח לא כאלה שכבר היו בקבוצות גדולות הרוויחו הרבה ועכשיו "יורדים ברמה" וברמת השכר ובאים לשחק בהפועל. מוגרבי זה עוד בסדר. בן בסט ושלומי אזולאי החלוץ יכולים להתקדם לאשדוד או רעננה.
הגישה צריכה להיות כמו זו של נתניה, אפילו מכבי תל אביב עברה להיות כזו שמחתימה רק שחקנים "סחירים".
בגדול אני מסכים עת תפיסת העולם הזאת, אבל אני חושב שאפשר ליישם אותה כשיש סגל טוב ולא כשיש סגל שהתמודד על ירידה. אם הפועל תביא בעיקר שחקנים "סחירים" בקיץ, היא תהיה תלויה כנראה בזרים צעירים ולא מוכחים (כי ישראלים "סחירים" שאפשר להביא במסגרת התקציב שלנו אני לא רואה). ואם הפועל לא תעשה 3-4 החתמות טובות (באופן יחסי לליגה) לחלק הקידמי, אז לא יהיה לנו מה למכור.
וגם לגבי נתניה, חוץ מגבי קניקובסקי (שלדעתי הוא שחקן בינוני), איזה שחקנים הם רכשו במטרה להשביח ולמכור? באצ'ראי חתום שם לשתי עונות ואני די משוכנע שהוא הגיע במטרה לתת תפוקה מיידית ולא במטרה להניב תשואה. כנ"ל מלמד, בורנשטיין וכו'. ברשצקי בכלל מושאל. לא חושב שהם בכלל חשבו בקיץ בצורה כזאת. זה שהם פגעו בקטע הזוי עם הרכש כשהיו בלאומית (וכתוצאה מזה עשו כסף על סבע ויכולים לעשות כסף על אולסק ומוחמד) לא אומר שום דבר על האסטרטגיה שלהם.
אין לי שום בעיה שיהמרו על איזה בואטנג 2, אבל זה צריך להיות בנוסף ל-3 שחקנים מוכחים בהתקפה במקום קאיו, זיקרי, עאבד וולסקיס (ומצידי גם במקום גנדה שיכול להכניס כסף מדמי מעבר)